Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Daha çok varmis başka bi Dr a git .için rahatlar en azindan.hakkında hayirlisi olsun.gönlümüzden elbet birşeyler geçiyor .insaniz.nefis tasiyoruz.ama tavekkul etmek gerekiyor sonunda da .sagliklica kucsgimiza alalim.ömrü güzel olsun evlatlarimizin.

Canim gonul elbet farkli ister ama 2 kiz kardes olmak cok guzel bence..kizin adina sevinmelisin bence..bak biz 1 oglan bir kiziz ve ben cok yalniz hissediyorum..hep demisimdir keske bir kiz kardesim olsaydi diye..

Ben de oyleyim bir abim var.ama hep bi ablsm falan olsun istesimdir.abimle genelde anlasamam.o yüzden hep dua ederim allahim birbirlerine düşkün kardeş ver diye kizim için.insan değişik istiyor iki duyguyu da tatmak istiyor.ama bizim için ne hayirli onu bilemiyoruz .oğlan cocuklarini çok seviyorum.ilk erkek yegenimden kaynaklandı bu onu çok sevdim .evlenmeden önce hep yanimda büyüdü .ilk kizi m.da da erkek olsun dedim.ama kizim olunca onu da çok sevdim . .seni anliyor annelik iç gudusu oluyor .merhametli oluyorlar daha çok .daha iki yasinda ama beni anladiginihissediyorim.arkadaş olduk onunla.

Geçen gün aLışverişte 2 tane tulum beğendim.birini seçelim diye eşimin fikrini sordum.aldırmadı.daha erken değişir belki cinsiyeti diye.adamcağızda sindirememiş daha2.oğlanı.

Geçen gün aLışverişte 2 tane tulum beğendim.birini seçelim diye eşimin fikrini sordum.aldırmadı.daha erken değişir belki cinsiyeti diye.adamcağızda sindirememiş daha2.oğlanı.

Hayirlisi artik canim.kesinleşti mi sizin ikinci .3.de kizin olur belki .

Hayirlisi artik canim.kesinleşti mi sizin ikinci .3.de kizin olur belki .
Kendi dr um 13 te kıza benziyo dedi 15+5 te nerdeyse kız diyecektim son anda pipisini gördüm dedi beraber çalıştığımız kadın doğum asistanı da baktı büyük ihtimal erkek ama bacak arasında kordonu var kesin diyemiyorum dedi.bizimde oğlana inanasımız yok o yüzdenumutla bekliyoruzama erkek bizim kuzu sağlıkla gelsin inşallah

Bugun dr kontrolumuze gittik. 15.haftada erkek 17de kiz oldugu soylenmisti. Bugun de kiz dedi dr.umuz.. Ayrintiliya ya da baska bir dr.a gidene kadar bir sey almayi dusunmuyorum. Aldigimiz bir kac parca erkek kiyafeti hala duruyor :)
Kizima kiz kardes cok istiyorum :) Hayirlisi olsun..

Ben de eşin gibi sindiremedim 2. Oğlanı. 24 haftalık olduk. Hicbir şey almadım bebeğe. Abisinin eskileri var. Birde arka sokağımdaki bebeci den alırım bir ara. Allah sağlık versin ama aynı cinsiyet olunca sanki işin büyüsü kaçtı.

Dimi yaaa büyü bozuldu sanki

Bu gün bi drmuz daha baktı.ismi ne olacak dedi.cinsiyetini söylemediniz dedim.kız dedi.seviniverdim.bi koz bi erkek dediler emib olamıyorum dedim. Bi daha baktı.kesin erkek dedi ama yine iki cinsiyetide telafuz etti ya huylandım.son zamana kadar alışveriş yapmıyım diyorum.yaparsamda yeşil sarı alırım artık.bi arkadaşıma da 7.5 aya kadar kız dendi sonr erkek.sonuç erkek .yani kafamda deli sorular

Amanin..
Bize de erkek dendi. Sonra kiz. Gecen gunku kontrolumde tekrar kiz :)
Erkk kiyafeteleri almistim. Bugun de bir kac parca kiz kiyafeti aldim.. :)

Amanin..
Bize de erkek dendi. Sonra kiz. Gecen gunku kontrolumde tekrar kiz :)
Erkk kiyafeteleri almistim. Bugun de bir kac parca kiz kiyafeti aldim.. :)
Ayyy ne güzel cnm ya hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağına versin.ben kapadım kulaklarımı dua ediyorum.hayırlı sağlıklı mümkünse kız evlat istiyorum.

Ayyy ne güzel cnm ya hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağına versin.ben kapadım kulaklarımı dua ediyorum.hayırlı sağlıklı mümkünse kız evlat istiyorum.
Amin insaAllah.
Allah hepimize saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi..
Ayrintiliya girecekseniz orada netlesir :)

Sanırım gitmeyeceğim.20.haftada yine kadındoğumcuma gideceğim onun dışında çalıştığım hastanede ultrason bilgisi iyi olan hekimlerimiz var.farklı göz ollsun diye rica edicem.çok şükür gelişimi iyi.şüpheli bi durum yok.ayrıntılı ultrason için araştırdığım yerlerde biraz pahalı geldi.drum gerek yok derse gitmeyeceğim

Merhaba kiz oldugu tescillendi mi tatlim yoksa baska erkek mi dediler cinaiyetine

Merhaba kiz oldugu tescillendi mi tatlim yoksa baska erkek mi dediler cinaiyetine
Merhabalar..
O gunku kontrolden sonra tekrar ayni dr.a gittim yine kiz oldugunu soyledi. Ayrintili ultrasona giricem insaAllah Nisanin sonuna dogru.. Ama ben simdi de kiz kiyafetleri almaya basladim

12+1 iken %95 erkek dedi bacak arasındaki çıkıntıyı çok net gördük. 13+1 de %98 kız dedi. Ben şokkkk

Canım o çıkıntı kız ve erkekte oluyor ikisinde de tecrübeli bi Dr onun açısından kız mı erkek mi olduğunu anlıyor.bana da 13+3 tü sanırım.zamanı.erkek gibi çıkıntı var dedi .ben de sormuştum cikintiyi.halbuki onun yönü önemli.yukarı doğruysa erkek oluyor.düz pipiyla paralelde ki, oluyor .kızlarda ckiinti giderek küçülüp kız organı oluşuyor.ben de nup la alakalı yabancı bi siteden gordum.o haftalarda iki organ okdar benzer oluyor ki Dr un tecrübesi ve dikkatli bakması gerek.
Ben de o yüzden hiç heves yapmadım daha zamanını bekledim erkek deyince.çünkü öylesine baktı bir iki saniye .sonra 18. Haftada %90 kız dedi.ona da bir iki saniye anca baktı hoş..hala hiraz terettutlerim var içim de ama ben de USG de gordum kız gibiydi.biraz tatmin oldum gibi.o yüzden kızım olacak diyorum.

Bugun de baska bir doktora gittim canim o da bana bebegin kemik yapisi ve durusundan erkek gibi gorunuyor dedi. Bir erkek bir kiz deniliyor sanirim en dogrusu detayli usg beklemek

Sen detayli ultrasona girdin mi cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…