Canim senin cinsiyet icin cok erken degil mi yanilma olmasi da cok normal ben daha ogrenemedim 16 haftaligiz dr kesinlesmeden soylemem dedi haftaya pazartesi ogrenicem. Ben kizima hamileyken erkek dedi dr 16.haftada kiz oldugunu ogrenmistik. Bence beklemelisinBugun de baska bir doktora gittim canim o da bana bebegin kemik yapisi ve durusundan erkek gibi gorunuyor dedi. Bir erkek bir kiz deniliyor sanirim en dogrusu detayli usg beklemek
Merhabalar..
O gunku kontrolden sonra tekrar ayni dr.a gittim yine kiz oldugunu soyledi. Ayrintili ultrasona giricem insaAllah Nisanin sonuna dogru.. Ama ben simdi de kiz kiyafetleri almaya basladim
AvukatAnne 20.haftada girdim ayrintilita
.Dr daha baştan cinsiyet söylemiyor demesin mi yanindaki hemşire.agzimi acamadim soramadim.ben de ayri tlida kesin ogrenirim demiştim.ama belirtilerim kiz gibi devam ediyor ilk uç ay erkek gibiydi .simdi kiz.sol gogsum büyüdü .bu en büyük belirti bence .bi de bacak tuylerim hic uzamiyor ve az cikiyor.kendimce yorum yapiyirum.göbeğimde asagida doğru büyüdü .erkek olursa çok büyük supriz olacak herkes için.
Valla herkes 12. 13. Haftada ogreniyor nasil oluyor anlamiyorumCanim senin cinsiyet icin cok erken degil mi yanilma olmasi da cok normal ben daha ogrenemedim 16 haftaligiz dr kesinlesmeden soylemem dedi haftaya pazartesi ogrenicem. Ben kizima hamileyken erkek dedi dr 16.haftada kiz oldugunu ogrenmistik. Bence beklemelisin
Allah gonlumuzdekini hakkimiza hayirli eylesin hakkimizda hayirli olani da gonlumuze razi eylesinAvukatAnne 20.haftada girdim ayrintilita
.Dr daha baştan cinsiyet söylemiyor demesin mi yanindaki hemşire.agzimi acamadim soramadim.ben de ayri tlida kesin ogrenirim demiştim.ama belirtilerim kiz gibi devam ediyor ilk uç ay erkek gibiydi .simdi kiz.sol gogsum büyüdü .bu en büyük belirti bence .bi de bacak tuylerim hic uzamiyor ve az cikiyor.kendimce yorum yapiyirum.göbeğimde asagida doğru büyüdü .erkek olursa çok büyük supriz olacak herkes için.
Benim arkadaşımın bebeğine doğumdan 20 gün öncesine kadar hep kız dediler ama arkadaşım inatla benim oğlum olacak deyip tüm hazırlığını ona gore yaptı 20 gün kala birlikte doktora gittik ve oğlu olacağını öğrendik arkadaşım sasirmadi biliyodum dedi ama nasıl böyle bi hata yaptılar bilmiyorum şimdi 4 aylık bi oğlu var :)
bana da 2 ayrı doktor 13. haftada kız dedi. ama kesin dgl dediler. 16. haftada aynı 2 doktor pipisini gösterdi bakalım ayrıntılıda ne olacak alışveriş de yaptım ama hayırlısı olsun :)
Mrb öğrendiğinde sonucu bizimle paylaşırmısın? Benim bebeğimede dr 13+4'te "erkeğe benziyor" dedi, 19 da "bacak arasında kordon var tam seçilmiyor ama yine erkek diyorum" dedi, inşallah yüce Allah'ın izniyle sağlıklı hayırlı bir kızım olur, inşallah dr yanılmıştırArkadaslar 18.haftada özeldeki dr erkek dedi kesin dedi herkese soyleyebilirsiniz dedi 19. Haftaydim bugün devletteki dr kiz dedi bacak arasi boş dedi. Kendi dr gösterdi burasi pipisi dedi sasirdik valla kime inanacagimiza. Ilk kizimda da 13.haftalikken erkek 16.haftada kiz demislerdi ve degismedi. Hep benim basima geliyor bu galiba. Birde alistirdim kendimi artik ayrintilida kesinlesir o da 11 mayista. 1 hafta arayla nasil böyle yanilma olur anlamiyorum. Bir de ben de baştan beri erkek hissediyordum.
Canimdr bugun kesinleşti oglumuz oluyor devletteki dr yanildi. Zaten kendi dr 18 haftalikken erkek demistiMrb öğrendiğinde sonucu bizimle paylaşırmısın? Benim bebeğimede dr 13+4'te "erkeğe benziyor" dedi, 19 da "bacak arasında kordon var tam seçilmiyor ama yine erkek diyorum" dedi, inşallah yüce Allah'ın izniyle sağlıklı hayırlı bir kızım olur, inşallah dr yanılmıştır
Allah sağlıklı doğum nasip etsin canım, paylaşmın için çok teşekkür ederimCanimdr bugun kesinleşti oglumuz oluyor devletteki dr yanildi. Zaten kendi dr 18 haftalikken erkek demisti
Arkadaşlar öncelikle Rabbim herkesin gönlündekini hakkında hayırlı nasip etsin. Benim de bir oğlum var ikinci sürpriz oldu kızım olur dedim öle hissettim öle dua ettim ama 12.hafta da erkek dedi doktorum 15.hafta da başka doktora qittim o da erkek dedi ama bak burda pipisi filan demedi malesef erkek dedi sadece hala kız umudu var içimde yanılmış olabilirler mi acaba ya 2 hafta sonra kendi doktorum da kontrolüm var bakalım hayırlısı artık tabi dayanamayıp önümüzdeki hafta başka doktora da qidebilirim...
Cnm umidini kirmak istemem ama benimde bir oglum var ikinciye hamileyim oda erkek... Bende basta senin gibi inanmak istemedim acaba dedim hep cunku banada bu pipisi dememisti dr um ama 7 aya yakinim hala erkek.... Allah im saglikla dogmayi nasip etsin insallah nerde varsa...
İnş cnm önemli olsan zaten sağlıklı hayırlı evlat olması da işte bi tane erkek olunca ikinci otomatikman kız diosun ama yine de kader kısmet napalım ne nasibimiz de varsa onu yaşıcaz benim de 2 hafta sonra iyice netleşir.. Seninde Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?