Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Hayırlısı olsun cnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.. keşke bende de o durum olsa ama daha qeçen qün qittim 16.hafta da yine erkek dedi kısmet napalım

özel muayenehane ye gidiyorum drumdan memnunum ama cinsiyet konusunda bizi baya ikilemde bıraktı.

Ah canım keşke bende de aynı durum olsa ya tabi herşeyden öte sağlıklı ve hayırlı olması ama yine de insanın gönlünden qeçen bişey oluyor illaki benim de sol kasığım çok ağrıyor qenel de kız bebekleri sol da derler ama bende ters etki yarattı sanırım)

cinsiyetin sonradan değişmesi gıcık bi durum gercekten benımde ılk cocugumda olmustu kızımı 5 aya kadar erkek bılıyorduk

cinsiyetin sonradan değişmesi gıcık bi durum gercekten benımde ılk cocugumda olmustu kızımı 5 aya kadar erkek bılıyorduk

Benim ilk evladım erkek olduğu için ikinci de öle bi sürpriz bekliyorum açıkçası inş ta olur ne diyim ki Allah herkesin gönlüne qöre hayırlısını versin inşallah

Sende kiz istiyorsun heralde ama belli olmaz son aya kadar yanilmalar oluyor bazen. Benimde sag kasigim hep agriridi bebegide ilk sagimda hissettim hep erkek diyolardi ama hakkimda kiz hayirliymis simdi kizimi buyuk bir heycanla bekliyorum :)

Ben cinsiyet ayrimi hic yapmadim ilk bebegim olacagi icin farketmiyordu ama dr cok emin bi sekilde kesin erkek sonrada kiz deyince bi tuhaf hissettim ama simdi astim o durumu kizima odaklandim..

Sende kiz istiyorsun heralde ama belli olmaz son aya kadar yanilmalar oluyor bazen. Benimde sag kasigim hep agriridi bebegide ilk sagimda hissettim hep erkek diyolardi ama hakkimda kiz hayirliymis simdi kizimi buyuk bir heycanla bekliyorum :)

Aynen kız istiyorum da dediğim qibi hayırlısı olsun herşey den öte..benim bildiğim de sol da oldu mu kız olur derler ama benim de solum çok ağrıyor ama erkek miş demek ki tersi de olabiliyormuş

Bizde 12+4 de gittik ikili için bitirdi doktor bakmayı dayanamadım cinsiyet belli değil galiba dedim erkeğe benziyor dedi ama kızım olacağı içime doğuyordu hala da geçmedi bu his acaba yanılıyor olabilir mi bilmiyorum bir daha ne zaman bakar acaba sağlıklı olsında ilk çocuk sonuçta ama hislerim kuvvetlidir bilemiyorum

Allah hayirlisini versin sağlıklı olsun da cinsiyet önemli degil

Geçen gün aLışverişte 2 tane tulum beğendim.birini seçelim diye eşimin fikrini sordum.aldırmadı.daha erken değişir belki cinsiyeti diye.adamcağızda sindirememiş daha2.oğlanı.
Canım çok merak ettim cinsiyet konusunda son durum ne oldu

Bizim de kiz oldugu kesinlesti..
15.haftada erkek oldugu soylenmisti. 17.haftamizdan sonra kiz dendi. Devlet hast.oldugu icin pek guvenememistim doktora. Gecen gun ozele gittim. Kizmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…