- 7 Mayıs 2016
- 98
- 83
- 3
- 37
Benim Dr um 12. haftada biz sormadan erkek dedi 14. haftada yine erkek oldugunu soyledi ve cok eminim diye ekledi velhasil 18. haftada kizimiz olacagini ogrendik tuhaf bi his olustu icimde farketmeden erkek fikrine alismistim bile buyuzden druma cok kizdim emin olmadan soylemesine. Hala cok ilginctir cevremdeki herkez erkek olacagini dusunuyor.
özel muayenehane ye gidiyorum drumdan memnunum ama cinsiyet konusunda bizi baya ikilemde bıraktı.Bişey merak ettim qittiğin yer devlet mi özel mi
özel muayenehane ye gidiyorum drumdan memnunum ama cinsiyet konusunda bizi baya ikilemde bıraktı.
cinsiyetin sonradan değişmesi gıcık bi durum gercekten benımde ılk cocugumda olmustu kızımı 5 aya kadar erkek bılıyorduk
Ah canım keşke bende de aynı durum olsa ya tabi herşeyden öte sağlıklı ve hayırlı olması ama yine de insanın gönlünden qeçen bişey oluyor illaki benim de sol kasığım çok ağrıyor qenel de kız bebekleri sol da derler ama bende ters etki yarattı sanırım)
Ben cinsiyet ayrimi hic yapmadim ilk bebegim olacagi icin farketmiyordu ama dr cok emin bi sekilde kesin erkek sonrada kiz deyince bi tuhaf hissettim ama simdi astim o durumu kizima odaklandim..cinsiyetin sonradan değişmesi gıcık bi durum gercekten benımde ılk cocugumda olmustu kızımı 5 aya kadar erkek bılıyorduk
Sende kiz istiyorsun heralde ama belli olmaz son aya kadar yanilmalar oluyor bazen. Benimde sag kasigim hep agriridi bebegide ilk sagimda hissettim hep erkek diyolardi ama hakkimda kiz hayirliymis simdi kizimi buyuk bir heycanla bekliyorum :)
Allah hayirlisini versin sağlıklı olsun da cinsiyet önemli degilBizde 12+4 de gittik ikili için bitirdi doktor bakmayı dayanamadım cinsiyet belli değil galiba dedim erkeğe benziyor dedi ama kızım olacağı içime doğuyordu hala da geçmedi bu his acaba yanılıyor olabilir mi bilmiyorum bir daha ne zaman bakar acaba sağlıklı olsında ilk çocuk sonuçta ama hislerim kuvvetlidir bilemiyorum
Öyle canım en önemlisi sağlıklı hayırlı olması ayrımı olmaz ama içime kız doğuyor ya bakalım 16.haftada emin olucam artık.Allah hayirlisini versin sağlıklı olsun da cinsiyet önemli degil
Canım çok merak ettim cinsiyet konusunda son durum ne olduGeçen gün aLışverişte 2 tane tulum beğendim.birini seçelim diye eşimin fikrini sordum.aldırmadı.daha erken değişir belki cinsiyeti diye.adamcağızda sindirememiş daha2.oğlanı.
En son karar erkek.dün druma gittik testisleri skrotuma inmiş bile.bu saatten sonra da fikir değiştirmesin artık.Canım çok merak ettim cinsiyet konusunda son durum ne oldu
Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canım, ultrason foton varsa yükleyebilirmisin merak ettim bebişiniBana geçen hafta yüzde 90 erkek denilmişti bu hafta başka bir doktor kız dedi kafam karıştı
Var tatlım yüklüyorum birazdanAllah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canım, ultrason foton varsa yükleyebilirmisin merak ettim bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?