- 7 Mayıs 2016
- 98
- 83
- 3
- 37
Hala yanılan doktorlar olabiliyor mu bu ilerlemiş teknoloji de..bu mucize keşke bana da olsa:)Bizim de kiz oldugu kesinlesti..
15.haftada erkek oldugu soylenmisti. 17.haftamizdan sonra kiz dendi. Devlet hast.oldugu icin pek guvenememistim doktora. Gecen gun ozele gittim. Kizmis..
teşekkür ederim paylaşımın için, gerçekten kız gibi bebişin
Sanirim doktorlarla ilgili bir durum degil bu. Ultrason cihazlari gelismemis olan devlet hastanelerinin magdur doktorlari olabilirHala yanılan doktorlar olabiliyor mu bu ilerlemiş teknoloji de..bu mucize keşke bana da olsa:)
Sen anlıyomusun canım ben anlayamıyorum malesefteşekkür ederim paylaşımın için, gerçekten kız gibi bebişin, hayırlısı olsun tatlım
çok değil canım ama hamileliğimin başından beri okadar çok nub inceledim, yazılar okudum ki kendimce benzetme yapıyorum, öylesine işte uzman değilim kiSen anlıyomusun canım ben anlayamıyorum malesef
Bende 11+4 te gittim, ben erkek görüyorum genital tüberkül açısı dik, %80 erkek dedi. Bende gördüm, nub teorisinden biliyorum. %20 bir yanılma payı var tabi ki ama genelde tahminlerim çıkar, tutar dedi. Bakalım yanılacak mı benim doktor..
Neredeyse ayni cumleyi doktor banada kurdu cinsiyet tuberkulu erkek dedi yani %80 erkek dedi 13 haftamda, 18 haftada kiz oldugunu ogrendik.
Bende 12 haftada gittim sordum ama yoksa söylemicekti emin olmadığı için yatış pozisyonu ve kemik yapısını erkeğe benzettim dedi bu kemik yapısından nasıl anlıyorlar ki ben de merak ediyorum başta sağlıklı olsun inşallah artık 10 gün sonra 17 ye yakın olucam belli olur galiba.
Yok canım gördü hafif bi çıkıntı gördüm dedi kemik yapısı falan erkeğe benzettim ama değişebilir de kesin demiyorum diye eklediDemek ki bebeğin pozisyonundan dolayı göremedi canım, benimki hep aynı pozisyonda sadece kafası bir sağda, bir solda.
Senin kesin belli oldu mu cnm cinsiyetYok canım gördü hafif bi çıkıntı gördüm dedi kemik yapısı falan erkeğe benzettim ama değişebilir de kesin demiyorum diye ekledi
Bizim ki artik degismez dimi?18 haftaligim..dun doktorumuz pipi resmi verdi bize
Yok canım 30 haziran a randevum var bakalım önce sağlıklı haberlerini alayım cinsiyette kesinleşir inşallah minnakınSenin kesin belli oldu mu cnm cinsiyet
Senin ne idi cinsiyet ?Senin kesin belli oldu mu cnm cinsiyet
Artık değişmez :)Bizim ki artik degismez dimi?18 haftaligim..dun doktorumuz pipi resmi verdi bize
Pipi rasminin fotosunu yollar misin?Bizim bebeğimizin cinsiyeti değişti.
İlk 14. haftada erkek kesin belli ama küçük olduğundan %100 garanti vermeyim %95 diyim dedi. 18. hafta gittik %100 dedi hatta güya pipi resmi bile verdi.
Sonra 22. hafta gittiğimizde cinsiyeti kesinleştirdik mi, isim hazır mı diye sohbet ederken biraz takıldı. Siz erkek ismini bi askıya alın ben kız gibi görüyorum bazen kordon dolabiliyor oraya yanılabiliyoruz dediiii. Biz de başka bir doktora gittik ve kızımız olacağını kesinleştirdik.
İlk bebeğimiz ve tedaviyle olan bir bebek o yüzden cinsiyet hiç mühim değil ama ister istemez insan kendini alıştırıyor.
2. bebeğimde böyle bir değişiklik yaşansa bu kadar hoş karşılayabilirmiyim bilemiyorum.
Pipi rasminin fotosunu yollar misin?
Tamam canim ya sizin ki valla dogana kadar supriz yapacak size..bi bakalim pipi resmine..Bakayım resimlere de atarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?