Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Bende bugün doktora gittim 15+2 deyiz doktorum erkek dedi 2. 3. Erkek onayını almadan pek inanasım gelmiyor doğrusu kafam cok karıstı kız bebiş çok istiyorum hayırlısı olsun inşallah 15+2 de netleşir mi ki

Aynen bende inanmadim ama 17+1 normalde gebeligim..ama ultrasonda 18+1 olarak kesin erkek dedi..ilk 14 haftada erkek dendi simdi kesinlesti 18. Haftada..biraz bekle canim pipi resmi alana kadar

Canim cidden cok merak ettim pipi resmini bi koysan da baksak..cidden pipi gibi mi? Yani kordonla karistiran bi doktora doktor degil de yuhhhh diyecegim..herkesin kafasi karisti

Canim cidden cok merak ettim pipi resmini bi koysan da baksak..cidden pipi gibi mi? Yani kordonla karistiran bi doktora doktor degil de yuhhhh diyecegim..herkesin kafasi karisti

Yok koyacağım resmi lakin ultrason resimlerini bir yere kaldırdım ama nereye kaldırdığımı hatırlayamıyorum ki akşam aradım bir sürü bulamadım. Sabaha inş.
Kordonla karıştırmış dediğine göre sevgili prof um

Bak bu benim 2 yil once ki kizimin bacak arasi fotosu ve de 8 yildir gittigim uzman doktorum du yeni docent oldu esra aysin tonguç saolsun beni hic yaniltmadi..ve arkadaslarimi da yaniltmadi...

Eklentiler

• 20160629_071957-1.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 521
  • 20160628_182124-1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 528
Bak bu benim 2 yil once ki kizimin bacak arasi fotosu ve de 8 yildir gittigim uzman doktorum du yeni docent oldu esra aysin tonguç saolsun beni hic yaniltmadi..ve arkadaslarimi da yaniltmadi...
Bak biri kizimin bacak arasi goruldugu gibi bos...digeri oglumun bacakarasi goruldugu gibi ortada pipi var ve arasi dolu...yani bunu prof ayiramiyorsa ona pratisyen desen daha iyi

Aynen bende inanmadim ama 17+1 normalde gebeligim..ama ultrasonda 18+1 olarak kesin erkek dedi..ilk 14 haftada erkek dendi simdi kesinlesti 18. Haftada..biraz bekle canim pipi resmi alana kadar
Bende öyle düşünüyorum inşallah benimde senin gibi olur

Bende öyle düşünüyorum inşallah benimde senin gibi olur
Bir de ben hem ozel e hem devlet hastanesine gidiyorum..doktorlarin ikisinden de 4 defa onay aldim zaten bundan sonra degismez cunku bak foto yukleyim bariz belli bacak arasi ultrason kagidim

Eklentiler

• 20160628_182124-1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 444
Bir de ben hem ozel e hem devlet hastanesine gidiyorum..doktorlarin ikisinden de 4 defa onay aldim zaten bundan sonra degismez cunku bak foto yukleyim bariz belli bacak arasi ultrason kagidim
Ben özele gittim 13 haftalıkken gitmişdim belli değil demişti sonra 15+2 de cinsiyeti erkek dedi dediğin gibi görmeden inanamıycam bende bakalım hayırlısı olsun inşallah senin değişmez bu saatten sonra galiba 4 dokdorda aynını dediğine göre

Canim hayirlisi sagliklisi olsun..haber alirsan bana da ilet

Gözün aydın canim ayni resimden bende de var benimde oglum olacak zaten erkekler bacak arasi hep acik oluyor. Zaten pipi resmi de vermis degismez artik hayirli olsun. Benimde bi kizim vardi allah bir de erkek nasip etti

Gözün aydın canim ayni resimden bende de var benimde oglum olacak zaten erkekler bacak arasi hep acik oluyor. Zaten pipi resmi de vermis degismez artik hayirli olsun. Benimde bi kizim vardi allah bir de erkek nasip etti
Canim seninde gozun aydin cok sevindim..benimde 2 kizim vardi Allah kismet ederse oglum da olacak..2 çiçeğe bir bocek lazım dimi

Bak biri kizimin bacak arasi goruldugu gibi bos...digeri oglumun bacakarasi goruldugu gibi ortada pipi var ve arasi dolu...yani bunu prof ayiramiyorsa ona pratisyen desen daha iyi

Yok canım gayet açık net görünüyor bebiş erkek içide şüphe olmasın ama ben hala ultrason resimlerini bulamıyorum hepsi bir aradaydı ve şimdi haliyle hepsi yoook bulunca atıcam inş. ama bizimki bu kadar net değildi daha çok bir parlaklık şeklindeydi

Insallah bulursun ultrason kagitlarini bayram temizligi derken yoksa toptan temizlik mi yaptiniz

Selam kızlar
Bana doktorum 12.haftada kemik yapısından erkeğe benzetmişti
Dün 16 haftalık 5 günlükken gittik her yerini inceledi ama pipisini göstermedi parlaklık var dedi sadece % 80erkek diyorum dedi ama bi dahaki kontrolde kesin deriz dedi nerdeyse 17 hafta olduk pipisi neden gözükmedi sizce bende eşimde göremedik zaten kafam karıştı

C
Canim doktor bacakarasi foto vermiyor mu?hani orada bariz belli oluyor..erkek bebek bacakarasi ayrik ve dolu oluyor..kizlarinki biraz daha bitisik ve bos oluyor...

Yükleyim canım ama bacak arası vermedi kendide görmedi göstermedi her yerini gösterdi bu pipisi demedi parlaklık var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…