- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Ayy şimdi siz herşeyi erkeğe göre aldınız o zaman. 24. haftada ayrıntılıya girmediniz mi?bencede benim basima geldi mesela bak benim dogumuma 3 gun var ben 17 haftalik ultrasyona girdim ve bana erkek dediler hemde %100 pipisi diyede resim verdiler tesaduf eseri 35 haftada bebek buyuk diye ultrasyona soktular ve kiz oldugu anlasildibakalim yarin yine ultrasyonumuz var bu sefer degismemistir heralde
Bacak arasi bos kiz bebek hadi gozunuz aydinAy sonunda bulduıuuuuumŞimdi ilk resmi ve ikinci resmi atıyorum
Eki Görüntüle 1854481 Eki Görüntüle 1854482
Canim fotografi kirp kucult biraz oyle yuklefotograf paylaşamıyorum telefonumda mı sorun var anlamadım
Hadi bakalim bebisemrb kızlar bendeki ultrason fotografını atsam yorum yapar mısınız ? bacak arası mı anlamadım bir türlü
Nası yanılıolar anlamıyorum ya, bugün 14 .hafta erkek gibi ama değişebilir dedi, ne demek şimdi bu, inşallah değişir ben doğum da bile kız olduğunu öğrenmeye razıyım :))Bana geçen hafta yüzde 90 erkek denilmişti bu hafta başka bir doktor kız dedi kafam karıştı
Benim mi kız bebek yok canım doktor % 80erkek dedi emin misinBacak arasi bos kiz bebek hadi gozunuz aydin
Bana 14. Haftada doktorum erkege donusecek gibi dedi...hani o zamanlar klitoris ile penis cikintisi ayni oluyor.ama doktor iyiyse biliyor erkege mi kiza mi donusecegini?Nası yanılıolar anlamıyorum ya, bugün 14 .hafta erkek gibi ama değişebilir dedi, ne demek şimdi bu, inşallah değişir ben doğum da bile kız olduğunu öğrenmeye razıyım :))
Y ok canim obur arkadasa yazmistim sizi de icine almisim kusura bakma sizin ki degil selenay arkadasinkine dedimBenim mi kız bebek yok canım doktor % 80erkek dedi emin misin
Doktor degisebilir mi dedi ? Ya bu doktorlar ne tuhaf ne demek degisebilir?ya o kadar cok inceledim ki bu cinsiyet konusunu yani ultrasonla ben baksam valla bilirim artik..ben 16. Haftada gittigimde doktor bacakarasina bakar bakmaz ben tahmin edebilir miyim dedim?erkek oldugu bariz belliydi bildigin bacak arasinda yumurtaliklar ve pipi var yani..hani bunu nasil karistirip anlamiyorlar...kimi doktor kemige bakiyor kimi doktor da nub a gore bakiyor..doktorlar da sabirsiz ciksin bi bebegin cinsiyeti meydana oyle soyle..kimisi de sakliyor cinsiyetini diyor muhtemelen kiz diyor yolluyor...sonra bebek 2 ay sonra bacak acmis bakiyor ki ortada pipi var...eee ben size kiz mi demistim daha once simdi erkege donusmusss ba ba ba ba ba o ne demek erkege donusmus benim hatam demiyor da!Nası yanılıolar anlamıyorum ya, bugün 14 .hafta erkek gibi ama değişebilir dedi, ne demek şimdi bu, inşallah değişir ben doğum da bile kız olduğunu öğrenmeye razıyım :))
Anladım canım değişmez inşallah bakalım alıştım oğluşaY ok canim obur arkadasa yazmistim sizi de icine almisim kusura bakma sizin ki degil selenay arkadasinkine dedim
Canim doktorun iyiyse labali biri degilse dogrudur..isini ciddi yapan biriyse dogrudur cinsiyet tahminiAnladım canım değişmez inşallah bakalım alıştım oğluşa
Yok kesinlikle labali değil çok iyi bir doktorum var sağlıklı olsun da zaten sağlıkla doğsun daha ne ister insan.Canim doktorun iyiyse labali biri degilse dogrudur..isini ciddi yapan biriyse dogrudur cinsiyet tahmini
Bacak arasi bos kiz bebek hadi gozunuz aydin
Banim ilk dogumum normal dogumdu..cok kolay gecti 2 saatte dogurdum ciktim..sonrasi biraz zor oldu dilislerim gec iyilesti 1 ayda..kimisi 1 haftada iyilesiyor kimisi 2 gunde o bunyeye bagli..2. Bebegimi de sezeryan oldu tansiyonum cikti 36 haftalik dogum yaptim sancim vardi acilmam olmayinca özel hastanede spinal sezeryan oldum o da kolay oldu 1 haftada iyilestim diyebilirim..3. Bebegim yani bu da sezeryan olup kordonlari baglatmak istiyorum...hic korkma dogumdan herkes yapabiliyorsa sende yaparsin..Allah kimseyi o durumda birakmasin..Yok kesinlikle labali değil çok iyi bir doktorum var sağlıklı olsun da zaten sağlıkla doğsun daha ne ister insan.
Senin diğer doğumların nasıl geçti ?
Benim ilk çocuk olcak kısmet se doğum yaklaştıkça çok heyecan yapcağa benziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?