Ilk gebeliginse bilemezsin ki canim? 2. Ve 3. De daha tecrubeli oluyorsun artik arastira arastira2. resimde gayet açık canım boş yani : ) kız o bariz
ilk resmi doktor nasıl erkeğe benzetti de bizi de inandırdı onu bilemiyorum
Bana 14. Haftada doktorum erkege donusecek gibi dedi...hani o zamanlar klitoris ile penis cikintisi ayni oluyor.ama doktor iyiyse biliyor erkege mi kiza mi donusecegini?
Artık değişmez :)
Böyle güzel hikayeler okumak süper oluyor gerçekten , Sağol canımBanim ilk dogumum normal dogumdu..cok kolay gecti 2 saatte dogurdum ciktim..sonrasi biraz zor oldu dilislerim gec iyilesti 1 ayda..kimisi 1 haftada iyilesiyor kimisi 2 gunde o bunyeye bagli..2. Bebegimi de sezeryan oldu tansiyonum cikti 36 haftalik dogum yaptim sancim vardi acilmam olmayinca özel hastanede spinal sezeryan oldum o da kolay oldu 1 haftada iyilestim diyebilirim..3. Bebegim yani bu da sezeryan olup kordonlari baglatmak istiyorum...hic korkma dogumdan herkes yapabiliyorsa sende yaparsin..Allah kimseyi o durumda birakmasin..
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...inanir misin dogum geldigi zaman heyecan korkuyu bastiriyor..o kadar huzel bisey ki! Merak ediyorsun nasil bisey gelecek ne yapacagim diyorsun?kucagina alinca ne agri ne de bisey hissediyorsun zaten bitmis oluyor hersey...normal dogumun sadece sancisi zor yoksa dogum da bisey yok Allah kolaylik veriyor..2 3 ıkınmayla bebek geliyor o cok kolay sadece sancisi biraz zor o da herkesin agri eşigi farkli oluyor.. Yani bebek ve anne saglikli olsun da dogum da kolay canimBöyle güzel hikayeler okumak süper oluyor gerçekten , Sağol canım
Çok sağol canım hep korkmuştum Allah güç verir diyordum sende içimi rahatlattı n inşallah çok sancı cekmeden sağlıkla kucağıma alırım kucağımıza alırızAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin...inanir misin dogum geldigi zaman heyecan korkuyu bastiriyor..o kadar huzel bisey ki! Merak ediyorsun nasil bisey gelecek ne yapacagim diyorsun?kucagina alinca ne agri ne de bisey hissediyorsun zaten bitmis oluyor hersey...normal dogumun sadece sancisi zor yoksa dogum da bisey yok Allah kolaylik veriyor..2 3 ıkınmayla bebek geliyor o cok kolay sadece sancisi biraz zor o da herkesin agri eşigi farkli oluyor.. Yani bebek ve anne saglikli olsun da dogum da kolay canim
saglıklı sıhhatli minnoşunu kucagına alırsın inşallah13.hafta erkek gibi dedi
16.hafta erkek alış arası parlaklık var % 80hatta dedi
18.hafta 10 dk baktı baktı kız dedi
Kızımız olcak inşallah hiç pisi görmedi hep kemik ve kafa yapısından yorum yaptı dün ağır arası boştu gördük sağlıkla gelsin minnaklar
Aynen canım kesinlikle sağlık lı olsunlar ben başından beri tek doktora gidiyorum kemik yapısı hep erkek dedi 13.ve 16.haftada pisi göremedik kemik ve duruşu erkek % 80 erkek olcak sizin dedi 18+4iken gittik kız bu dedi pipisi yok ve haftasına göre pisi görmemesi mümkün değil sizin daha küçükmüş ama yanılcağını sanmıyorum değişmez kız kesin dedi sağlıkla gelsin minnoşlarımızsaglıklı sıhhatli minnoşunu kucagına alırsın inşallahbaşka bir doktora gittiniz mi sadece bir doktor mu yorumladı bana da 1 doktor kız dedi %90 3 doktor büyük ihtimal erkek dedi kafa karışıklıgı ile bekliyoruz 2 hafta sonra netleşecek öncelikle saglık diyorum tabi
tesekürederimm hakkımıza hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli olsunda bebişlerimiz inşallahAynen canım kesinlikle sağlık lı olsunlar ben başından beri tek doktora gidiyorum kemik yapısı hep erkek dedi 13.ve 16.haftada pisi göremedik kemik ve duruşu erkek % 80 erkek olcak sizin dedi 18+4iken gittik kız bu dedi pipisi yok ve haftasına göre pisi görmemesi mümkün değil sizin daha küçükmüş ama yanılcağını sanmıyorum değişmez kız kesin dedi sağlıkla gelsin minnoşlarımız
Inşallah canmtesekürederimm hakkımıza hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli olsunda bebişlerimiz inşallah
Canim 18.haftaya kadar doktorunuz prof. Bile olsa guvenmeyin..18. Haftadan sonra ki cinsiyet tahmini dogrudur...Allah gonlune gore versin herseyden once saglikArkadaşlar meraba banada doktorum ve de çok iyi bir doktor14.haftamda %99 kız dedi tabi bende buyuk bır bayram havası çunku 2 tane oğlum var lakin 18. Hsfts gittiğimde %100 erkek bak pipi dedi tabi ki once sağlık ama ben şok tabiki ve hala şoktan çıksmadım benım gibi olanlar var mı ve sonuç çok metsk ediyorum pipi demesine rsğmen hala umudum var malesef
Canim size de soyleyim ultrasona girmeden once muz yeyin donuyor bebek..hakkinizda hayirlisi olsunKızlar bana dr 15 haftaya grdgmde erkek dedi fakat yüz üstü yatiodu bacak arasi dolu gözüküyor dedi iki oğlum var okadar kızım olsun istiyorum ki bi umut suan 21 e grdim daha dr gtmedim detaylı ultrasona gireceğim bu hafta bi umut yüz üstü yatiyo belki kordon la karistrdi die umut edio rum dua edin önce sağlık sonra gnlumüzden geçenler nasip olsun ol derse oluverir insaallah
Yanılma payı illaki var canım benim arkadasıma hep kız dediler doguma kadar herseyini pembe aldı ama bebegin erkek oldugu dogumda anlasıldı düşün kızın haliniKızlar bana dr 15 haftaya grdgmde erkek dedi fakat yüz üstü yatiodu bacak arasi dolu gözüküyor dedi iki oğlum var okadar kızım olsun istiyorum ki bi umut suan 21 e grdim daha dr gtmedim detaylı ultrasona gireceğim bu hafta bi umut yüz üstü yatiyo belki kordon la karistrdi die umut edio rum dua edin önce sağlık sonra gnlumüzden geçenler nasip olsun ol derse oluverir insaallah
Bizde de var böyle bi fotoğraf doktor cinsiyetini biliyor musunuz dedi bilmiyoruz ama erkek galiba dedim hemen görünce anladım. Çünkü kızım da gösterdiğini hicbirsey gorememistim anlamamistim. Şimdi nasıl anladiklarini çözdüm.Bir de ben hem ozel e hem devlet hastanesine gidiyorum..doktorlarin ikisinden de 4 defa onay aldim zaten bundan sonra degismez cunku bak foto yukleyim bariz belli bacak arasi ultrason kagidim
Bunu okumam hiç iyi olmadı yine bos umutlara kapılcam.Bizim bebeğimizin cinsiyeti değişti.
İlk 14. haftada erkek kesin belli ama küçük olduğundan %100 garanti vermeyim %95 diyim dedi. 18. hafta gittik %100 dedi hatta güya pipi resmi bile verdi.
Sonra 22. hafta gittiğimizde cinsiyeti kesinleştirdik mi, isim hazır mı diye sohbet ederken biraz takıldı. Siz erkek ismini bi askıya alın ben kız gibi görüyorum bazen kordon dolabiliyor oraya yanılabiliyoruz dediiii. Biz de başka bir doktora gittik ve kızımız olacağını kesinleştirdik.
İlk bebeğimiz ve tedaviyle olan bir bebek o yüzden cinsiyet hiç mühim değil ama ister istemez insan kendini alıştırıyor.
2. bebeğimde böyle bir değişiklik yaşansa bu kadar hoş karşılayabilirmiyim bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?