Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Bana 14. Haftada doktorum erkege donusecek gibi dedi...hani o zamanlar klitoris ile penis cikintisi ayni oluyor.ama doktor iyiyse biliyor erkege mi kiza mi donusecegini?

Valla bilmiyorum ama şöyle diyeyim, doktor dan önce ben gördüm bekledim özellikle, sora o söyledi, ama pozisyon tepedendi yanılma olur mu bilmiyorum ondan mı öyle dedi, yandan düzgün bir pozisyon olsa nuba göre dikey yada yatay bakardım da pozisyon değişikti, bir oğlum var kızımz olmasını çok istiyoruz ailecek, inşallah değişir doktor hatası olsun sorun Yok ama bende gördüm görmeyeydim iyiydi

Böyle güzel hikayeler okumak süper oluyor gerçekten , Sağol canım

Böyle güzel hikayeler okumak süper oluyor gerçekten , Sağol canım
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...inanir misin dogum geldigi zaman heyecan korkuyu bastiriyor..o kadar huzel bisey ki! Merak ediyorsun nasil bisey gelecek ne yapacagim diyorsun?kucagina alinca ne agri ne de bisey hissediyorsun zaten bitmis oluyor hersey...normal dogumun sadece sancisi zor yoksa dogum da bisey yok Allah kolaylik veriyor..2 3 ıkınmayla bebek geliyor o cok kolay sadece sancisi biraz zor o da herkesin agri eşigi farkli oluyor.. Yani bebek ve anne saglikli olsun da dogum da kolay canim

Çok sağol canım hep korkmuştum Allah güç verir diyordum sende içimi rahatlattı n inşallah çok sancı cekmeden sağlıkla kucağıma alırım kucağımıza alırız

13.hafta erkek gibi dedi
16.hafta erkek alış arası parlaklık var % 80hatta dedi
18.hafta 10 dk baktı baktı kız dedi
Kızımız olcak inşallah hiç pisi görmedi hep kemik ve kafa yapısından yorum yaptı dün ağır arası boştu gördük sağlıkla gelsin minnaklar

saglıklı sıhhatli minnoşunu kucagına alırsın inşallah başka bir doktora gittiniz mi sadece bir doktor mu yorumladı bana da 1 doktor kız dedi %90 3 doktor büyük ihtimal erkek dedi kafa karışıklıgı ile bekliyoruz 2 hafta sonra netleşecek öncelikle saglık diyorum tabi

Aynen canım kesinlikle sağlık lı olsunlar ben başından beri tek doktora gidiyorum kemik yapısı hep erkek dedi 13.ve 16.haftada pisi göremedik kemik ve duruşu erkek % 80 erkek olcak sizin dedi 18+4iken gittik kız bu dedi pipisi yok ve haftasına göre pisi görmemesi mümkün değil sizin daha küçükmüş ama yanılcağını sanmıyorum değişmez kız kesin dedi sağlıkla gelsin minnoşlarımız

tesekürederimm hakkımıza hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli olsunda bebişlerimiz inşallah

Arkadaşlar meraba banada doktorum ve de çok iyi bir doktor14.haftamda %99 kız dedi tabi bende buyuk bır bayram havası çunku 2 tane oğlum var lakin 18. Hsfts gittiğimde %100 erkek bak pipi dedi tabi ki once sağlık ama ben şok tabiki ve hala şoktan çıksmadım benım gibi olanlar var mı ve sonuç çok metsk ediyorum pipi demesine rsğmen hala umudum var malesef

Canim 18.haftaya kadar doktorunuz prof. Bile olsa guvenmeyin..18. Haftadan sonra ki cinsiyet tahmini dogrudur...Allah gonlune gore versin herseyden once saglik

Kızlar bana dr 15 haftaya grdgmde erkek dedi fakat yüz üstü yatiodu bacak arasi dolu gözüküyor dedi iki oğlum var okadar kızım olsun istiyorum ki bi umut suan 21 e grdim daha dr gtmedim detaylı ultrasona gireceğim bu hafta bi umut yüz üstü yatiyo belki kordon la karistrdi die umut edio rum dua edin önce sağlık sonra gnlumüzden geçenler nasip olsun ol derse oluverir insaallah

Canim size de soyleyim ultrasona girmeden once muz yeyin donuyor bebek..hakkinizda hayirlisi olsun

Yanılma payı illaki var canım benim arkadasıma hep kız dediler doguma kadar herseyini pembe aldı ama bebegin erkek oldugu dogumda anlasıldı düşün kızın halini

Bir de ben hem ozel e hem devlet hastanesine gidiyorum..doktorlarin ikisinden de 4 defa onay aldim zaten bundan sonra degismez cunku bak foto yukleyim bariz belli bacak arasi ultrason kagidim
Bizde de var böyle bi fotoğraf doktor cinsiyetini biliyor musunuz dedi bilmiyoruz ama erkek galiba dedim hemen görünce anladım. Çünkü kızım da gösterdiğini hicbirsey gorememistim anlamamistim. Şimdi nasıl anladiklarini çözdüm.

Bun
Bunu okumam hiç iyi olmadı yine bos umutlara kapılcam.

11. Haftada daha çok erken ama erkeğe benziyor dedi. Doktor yanilmis olabilir dedim çok umursamadim.

15 haftalikken başka doktora gittim pipi resmi verdi. O söylemeden ben de anladım erkek olduğunu ama yine belki kordon dur ayrıntılı ultrasona gittiğimde doktor kız der umudum vardı.

20. Hafta da 3. Doktorda hiç şüphe yok erkek dedi. 3 farklı doktor erkek dedi.

Değişme imkanı olmayacagini bilmem rağmen hala neden bi mucize peşindeyim.

Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin tabiki ama gnlumüzdeki ni hayra çevirip nasip etsin diede dua ediyorum bunda çok umutlandim çok heveslendim inş allahım her gece gündüz dua ediom mucize nden beni nasip lendir diyerek iki oğlum dan çok farklı bi hamilelik süreci yaşıyorum iki kilo aldım toplam sağlıklı sıhhatli olsun da kızımmmm olsun bitane Rabbim isteyen herkese versin tattrsn onun eli boldur inş kabul olur bu arada muz yemeyi deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…