Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Bize tek bir doktor demişti cinsiyeti, farklı doktorlarda hiç cinsiyet konuşması yapmamıştık. Kıza benziyor dediği zaman 2. bir doktora gittik zaten sormadan kız olacak diyince kesinleştirmiş olduk kendimizce...

Bir doktor yanılabilir belki ama 3 doktor birden yanılabilir mi.... bilemiyorum.....
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş.

A Annecikk muz yemenin ne gibi bir faydası varmış bu konuda merak ettim?

Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Benim de başıma şöyle bişey geldi 13.haftafa erkeğe benziyor dedi
16.haftada arifeye yakındı % 80erkek herkese söyleyebilirsiniz sizin erkek dedi
18. Haftada uzun uzun baktı yok çikolata ye gel dedi yedim gittim Allah allah dedi ne oldu dedim sen ne hissediyordun dedi kız dedim sen haklı çıktın ben yanıldım kız bu dedi ama sevincem sevinemiyorum inanmadım yine bu kadar erkeğe kesin diyene içimde hep kuşku kaldı sonra 20 haftalık ken gece Kum döküyormuşum şiddetli ağrıdan acil kaldırıldım bebeğe baktık gece ama başka doktor vardı sağlıklı bebek dedi çok şükür dayanamadım cinsiyeti ne acaba bi erkek bi kız dendi dedim kıza benziyor dedi
Sonra ayrıntılı ultrasonda radyolog a sordum o da kıza benziyor dedi sonra kendi doktorum birde ben bakayım dedi aynı gün baktı kesin kız demi dedim kız evet dedi inşallah değişmez alışveriş yapcam hala acaba mı demiyor değilim ama içime güveniyorum hissetmiştim baştan inşallah kalbine göre olsun seninde

Aynen artik bende cozdum...bacak arasini tamamen gormeden inanmiyorum kimseye..

Canim bana bi arkadasim dedi bebegim yuzustu yatiyordu ya da hep sirti donuktu 12 13 14 15. Haftalarda...doktor ters oldugu icin goremiyor...muz yeyince ne hikmetse bebek sirtustu konuma geliyor..3 arkadasim ve ben bebeklerimiz ters yatiyordu...muz yedik ve ultrasona girdik bebekler sirtustu döndü ve bacaklari ayirmis doktorlari bekler vaziyette...kadinlar kulubundeki arkadaslar da denedi ve cok dua aldim bu sayede

İnşaallah bana da mucizesini tattirir Rabbim ondan umut kesilmez ol der olur hepbunu diyorum bakalım salı günü ayrıntılıya giricem inşaallah gnlumdeki ni Rabbim hayırlısıyla nasip eder allah sağlıkla kucağına aldirsin senide herkeside yüzde yüz dedi bana Dr 15 e girdiğimde ama yüz üstü die ben suohelendim göbek kordonu da olabilir die bi umut işte çok dua edin bana Rabbim sabredenleri mukafatlandirir inşaallah nasip olur

Byada bi arkadas yazmisti bnmki Yuz üstünü dönmesi için muz yersem dönermiş ondan dedim cnm bakalım inş yüzünü dönünce süpriz yapar annesine

B
benimde benzer durum oldu canım 15 hafta erkek dedi 3 farklı doktor erkek diyince artık inandım kız olsun cok istiyordum ama ilk çocuğum Rabbim bi kız evlatda nasip eder inşallah

Kuzenime oldu bu durum. Doğumda bi baktılar aaaa

Bi de fotoya dikine bakın goruceksiniz demişti doktorumuz.bakalim allahtan hayırlısı olsun.haftaya tam netlesir yazarım insallah

Çok sagol canım. Ben daha 14 haftaligim . Acaba küçük mu sizinkinden bende emin olamadım yolladım yorumunuz için tsk

canim banada 13. Haftamda erkege benziyor dedi.
sonraki kontrolde %80 erkek
18. Haftadada pipili bacak arasi fotosu verdi kesinlesti.
hakkinda hayirlisi olsun ama cok kucuk degil 14 haftada eger tecrubeli bi doktorsa degismez.
Bak bu bizim 18 hafta bacak arasi resmimiz.

Eklentiler

• 20160820_193428-1.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 471
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…