Bun
Bunu okumam hiç iyi olmadı yine bos umutlara kapılcam.
11. Haftada daha çok erken ama erkeğe benziyor dedi. Doktor yanilmis olabilir dedim çok umursamadim.
15 haftalikken başka doktora gittim pipi resmi verdi. O söylemeden ben de anladım erkek olduğunu ama yine belki kordon dur ayrıntılı ultrasona gittiğimde doktor kız der umudum vardı.
20. Hafta da 3. Doktorda hiç şüphe yok erkek dedi. 3 farklı doktor erkek dedi.
Değişme imkanı olmayacagini bilmem rağmen hala neden bi mucize peşindeyim.
Allah gönlüne göre versin inşallah canımRabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin tabiki ama gnlumüzdeki ni hayra çevirip nasip etsin diede dua ediyorum bunda çok umutlandim çok heveslendim inş allahım her gece gündüz dua ediom mucize nden beni nasip lendir diyerek iki oğlum dan çok farklı bi hamilelik süreci yaşıyorum iki kilo aldım toplam sağlıklı sıhhatli olsun da kızımmmm olsun bitane Rabbim isteyen herkese versin tattrsn onun eli boldur inş kabul olur bu arada muz yemeyi deniycem
Aynen artik bende cozdum...bacak arasini tamamen gormeden inanmiyorum kimseye..Bizde de var böyle bi fotoğraf doktor cinsiyetini biliyor musunuz dedi bilmiyoruz ama erkek galiba dedim hemen görünce anladım. Çünkü kızım da gösterdiğini hicbirsey gorememistim anlamamistim. Şimdi nasıl anladiklarini çözdüm.
Canim bana bi arkadasim dedi bebegim yuzustu yatiyordu ya da hep sirti donuktu 12 13 14 15. Haftalarda...doktor ters oldugu icin goremiyor...muz yeyince ne hikmetse bebek sirtustu konuma geliyor..3 arkadasim ve ben bebeklerimiz ters yatiyordu...muz yedik ve ultrasona girdik bebekler sirtustu döndü ve bacaklari ayirmis doktorlari bekler vaziyette...kadinlar kulubundeki arkadaslar da denedi ve cok dua aldim bu sayedeBize tek bir doktor demişti cinsiyeti, farklı doktorlarda hiç cinsiyet konuşması yapmamıştık. Kıza benziyor dediği zaman 2. bir doktora gittik zaten sormadan kız olacak diyince kesinleştirmiş olduk kendimizce...
Bir doktor yanılabilir belki ama 3 doktor birden yanılabilir mi.... bilemiyorum.....
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş.
A Annecikk muz yemenin ne gibi bir faydası varmış bu konuda merak ettim?
Byada bi arkadas yazmisti bnmki Yuz üstünü dönmesi için muz yersem dönermiş ondan dedim cnm bakalım inş yüzünü dönünce süpriz yapar annesineBize tek bir doktor demişti cinsiyeti, farklı doktorlarda hiç cinsiyet konuşması yapmamıştık. Kıza benziyor dediği zaman 2. bir doktora gittik zaten sormadan kız olacak diyince kesinleştirmiş olduk kendimizce...
Bir doktor yanılabilir belki ama 3 doktor birden yanılabilir mi.... bilemiyorum.....
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş.
A Annecikk muz yemenin ne gibi bir faydası varmış bu konuda merak ettim?
benimde benzer durum oldu canım 15 hafta erkek dedi 3 farklı doktor erkek diyince artık inandım kız olsun cok istiyordum ama ilk çocuğum Rabbim bi kız evlatda nasip eder inşallahBun
Bunu okumam hiç iyi olmadı yine bos umutlara kapılcam.
11. Haftada daha çok erken ama erkeğe benziyor dedi. Doktor yanilmis olabilir dedim çok umursamadim.
15 haftalikken başka doktora gittim pipi resmi verdi. O söylemeden ben de anladım erkek olduğunu ama yine belki kordon dur ayrıntılı ultrasona gittiğimde doktor kız der umudum vardı.
20. Hafta da 3. Doktorda hiç şüphe yok erkek dedi. 3 farklı doktor erkek dedi.
Değişme imkanı olmayacagini bilmem rağmen hala neden bi mucize peşindeyim.
Yollarsan bakalim canimKızlar bacak arası foto yollasam bana da bakar mısınız acaba.bende pek emin olamayanlardanim
Kizlar sabredin olur insallah..B
benimde benzer durum oldu canım 15 hafta erkek dedi 3 farklı doktor erkek diyince artık inandım kız olsun cok istiyordum ama ilk çocuğum Rabbim bi kız evlatda nasip eder inşallah
Annelerin gönlünden kız geçiyor hep .Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar inşallah ,2. kız olurB
benimde benzer durum oldu canım 15 hafta erkek dedi 3 farklı doktor erkek diyince artık inandım kız olsun cok istiyordum ama ilk çocuğum Rabbim bi kız evlatda nasip eder inşallah
Ben kıza benzettim. Bacak arası boş görünüyor.meleksr yolladım canım tskrler
Doktor erkek demişti teşekkür ederimBen kıza benzettim. Bacak arası boş görünüyor.
Kesin bir şey diyemem sadece tahminde bulundum .hamileyim bebeğim erkek olacak bizim bacak arası fotoğrafına benzetemedim oyle yorum yaptım.Doktor erkek demişti teşekkür ederim
Çok sagol canım. Ben daha 14 haftaligim . Acaba küçük mu sizinkinden bende emin olamadım yolladım yorumunuz için tskKesin bir şey diyemem sadece tahminde bulundum .hamileyim bebeğim erkek olacak bizim bacak arası fotoğrafına benzetemedim oyle yorum yaptım.
Çok sagol canım. Ben daha 14 haftaligim . Acaba küçük mu sizinkinden bende emin olamadım yolladım yorumunuz için tsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?