O kadar kucuk ki hic bisey belli degil gibi...bak benim bebeginkini atayim bariz bellimeleksr yolladım canım tskrler
O kadar kucuk ki hic bisey belli degil gibi...bak benim bebeginkini atayim bariz belli
Benim bebek gibi masallahBuda 20. Hafta
Benim bebek gibi masallah
Erkek milleti degil mi canim? Anne karnindayken basliyorlarMelek bizim ogluslar pek ehlikeyf :)
Aynen bende 18 haftaya kadar inanmadim bu arada 2 de kizim var..ta ki bacak arasi gorene kadarDetayliya girene kadar inandiramadim kendimi.
Doktir her seferinde erkek desede ben her seferinde ultrasyondan bariz acik bacak arasini gorsemde kendimi inandirmam yeni gecen hafta oldu :)
Kizim var 2 yasinda cok istedigimdenmi ne bi turlu erkek bebek olduguna inandiramadim kendimi.
Aynen bende 18 haftaya kadar inanmadim bu arada 2 de kizim var..ta ki bacak arasi gorene kadar
Hayırlı olsun bebisin iz. Bana da 2 ayrı doktor erkek dedi ben yine pek emin değilim. Daha doğrusu 14 hafta bana hala çok kucukmus gibi geliyor :) haftaya cumartesi kontrol var haber veririm insallahcanim banada 13. Haftamda erkege benziyor dedi.
sonraki kontrolde %80 erkek
18. Haftadada pipili bacak arasi fotosu verdi kesinlesti.
hakkinda hayirlisi olsun ama cok kucuk degil 14 haftada eger tecrubeli bi doktorsa degismez.
Bak bu bizim 18 hafta bacak arasi resmimiz.
Saol canim Allah razi olsun bizim bu bebek supriz oldu normalde 2. Kizima bile zor hamile kalmistim...bu da plansiz supriz oldu ama iyi oldu...kucuk kizimla oglumun arasi Allah izin verirse 15 ay olacak...cok zorlanacagim ama ikisi icin cok iyi olacak...buyuk ablamiz da 8 yasindaSeni takip ediyordum
Dua bile etmisligim var iletisim kurmasamda.
Iptal ettigm uyeligimdende takip ediyordum sizi
Saol canim Allah razi olsun bizim bu bebek supriz oldu normalde 2. Kizima bile zor hamile kalmistim...bu da plansiz supriz oldu ama iyi oldu...kucuk kizimla oglumun arasi Allah izin verirse 15 ay olacak...cok zorlanacagim ama ikisi icin cok iyi olacak...buyuk ablamiz da 8 yasinda
Aynen ben de tek kizim abim var ben de cok istemistim kizima kiz kardes olsun diye Allah gonlumeAllah bagislasin sana yavrularini.
Benimde kizimla aralari tam 29 ay
Yani 2 bucuk yas olcak.
Rabbim saglikla ve hakkiyla yetistirebilmeyi nasip etsin.
Bende belki ilerde bi deneme daha yapabilirim kizima bi kiz kardes cok isterim.
Dugun zamani cok yanlizlik cektim tek erkek kardesim var benmde.
Bakalim kismet
Sen duble sansli annesin :)
Aynen ben de tek kizim abim var ben de cok istemistim kizima kiz kardes olsun diye Allah gonlume gore verdi
Hayırlısı olsun canım sen son ana kadar dua etmekten vazgecme benimde 3oglum cokşükür cok seviyorum onları buara bende bikızım olsun diye ugrasanlardanımBugün ayrıntılıya girdim rabbime şükür hersey normal sağlığı yerinde ama cinsiyetmiz dgsmedi üç oğlum olucak artık nasip neyse o verene sukretmekten başka elden bişi gelmez üçte kız alicam böyle teselli edeyim kendimi allah hepimizin bebilerinı sağlıkla kucağa almak nasip etsin
Amin inşallah canımAnnelerin gönlünden kız geçiyor hep .Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar inşallah ,2. kız olur
Bu fotoğraf kaçıncı haftada bana 20 ci haftada erkek dendi pipi resmi de verildi ama sopa gibi yüklemeye çalışayım bakın bi ,ama bi oğlum var ve kızım olmasını çok istiyorum. Hala da umut ediyorumBir de ben hem ozel e hem devlet hastanesine gidiyorum..doktorlarin ikisinden de 4 defa onay aldim zaten bundan sonra degismez cunku bak foto yukleyim bariz belli bacak arasi ultrason kagidim
Canim ben bu fotoyu bacak arasina da benzetemedim pipiye de benzetemedim...bu cocugun bacaklari nerede ki? Hani dogru olabilir erkek olabilir ama benzetemedim..yumurtaliklari niye gorunmuyor ben 21. Haftada detayli ultrasona girdim yumurtaliklari bile bariz belliydi..Bu fotoğraf kaçıncı haftada bana 20 ci haftada erkek dendi pipi resmi de verildi ama sopa gibi yüklemeye çalışayım bakın bi ,ama bi oğlum var ve kızım olmasını çok istiyorum. Hala da umut ediyorum
Canim ayrica o foto sanirsam ya 16. Ya da 18. Haftamda cekildi tam hatirlamiyorum ama orada bile yumurtaliklari bariz belliydiBu fotoğraf kaçıncı haftada bana 20 ci haftada erkek dendi pipi resmi de verildi ama sopa gibi yüklemeye çalışayım bakın bi ,ama bi oğlum var ve kızım olmasını çok istiyorum. Hala da umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?