@mevhibe ikra meyra tuana sen uzmanisin bu konunun bi yardimci olur musu. CanimBu fotoğraf kaçıncı haftada bana 20 ci haftada erkek dendi pipi resmi de verildi ama sopa gibi yüklemeye çalışayım bakın bi ,ama bi oğlum var ve kızım olmasını çok istiyorum. Hala da umut ediyorum
Hicbisey yapamiyosun canim dua ederken hayirlisini iste ilk once sonra da Allahim gonlumdekini sen nasip et de..hep boyle dua et..Kıızlarrrr Allah hepinize hayırlı saglıklı sıhhatli bebişler nasipetsin. Benimde 3oglum var ve kızannelerinden vekıza hamiş anneler sizden yardım istiyorum Allah canoğluşlarımdan sonra kızevladıda tattırır inşallah neler yapmalıyım
Öncelikle cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim.Değişik bi resim sanki dimi benimkisi testisler yok sadece sopa var ortada o yuzden kordon mu diye kafam karıştı.@mevhibe ikra meyra tuana sen uzmanisin bu konunun bi yardimci olur musu. Canim
Hakkatn ya sopa gibi:))) o nası bi pipi bence başka bişey gibi kordon mesela...Bu fotoğraf kaçıncı haftada bana 20 ci haftada erkek dendi pipi resmi de verildi ama sopa gibi yüklemeye çalışayım bakın bi ,ama bi oğlum var ve kızım olmasını çok istiyorum. Hala da umut ediyorum
Slm arkadasim, benimde 3 oglum var suan 4. bebegime hamileyim. Cinsiyetini henuz ogrenmedim 12 haftaligiz. Sen dusunuyor musun 4. bebegiHayırlısı olsun canım sen son ana kadar dua etmekten vazgecme benimde 3oglum cokşükür cok seviyorum onları buara bende bikızım olsun diye ugrasanlardanım
Canım diyorum ya benim 12.haftada erkek deyip, şimdi kız gibiyse döndü, bakalım bende gelecek ay ayrıntılı ultrason gireceğim o zaman görürüm herhalde diye düşünüyorumKızlar Dr 11+3 te bebeği inceledi yavrum gayet açık yatmıştı bacaklar herşey açıktı. Baktııı baktııı şimdi belli olmaz erken dedi. %50 şansımız varsa ben şansımı erkekten yana kullanıyorum sesi. Saçmalamış mıdır bişey mi görmüştür
Valla şu gibi gibilerden bıktımCanım diyorum ya benim 12.haftada erkek deyip, şimdi kız gibiyse döndü, bakalım bende gelecek ay ayrıntılı ultrason gireceğim o zaman görürüm herhalde diye düşünüyorum
Yaa sorma millet burda alışverişe için birşeylere bakmaya başladı, benim daha netlik kazanmadigi için daha hiçbir şeye bakasım gelmiyorValla şu gibi gibilerden bıktım
Kaç haftalıksın sen Can'ım . Meraktan ölecem benYaa sorma millet burda alışverişe için birşeylere bakmaya başladı, benim daha netlik kazanmadigi için daha hiçbir şeye bakasım gelmiyor
Ben bugün 17.haftaya girdim, sen?Kaç haftalıksın sen Can'ım . Meraktan ölecem ben
11+5 oldum. Ay senin yerinde olsam başka Dr a giderim. Benim Dr bana 13 te gel söyleyim dediBen bugün 17.haftaya girdim, sen?
Dun devlette 16 + 5 te goremedigini soyledi bende sasrdm bastan savma bakiyolar gerci odada 5 kisiydik gayet normal bidahaki ayda 3 lu tarama var sen yaptrdnmi canm ikili normal ckti ama yaptrmanda gene fayda var dedilerYaa ben 12.haftada cinsiyet tahmini yapacağını hiç düşünmemiştim kendiliğinden erkeğe benziyaret dedi, 16.ya girdiğimde kontrolde ise ben sana geçen ne demiştim, bacak arası boş kıza benziyor dedi, bende sürekli ultrasona girmek istemediğim için gelecek ay ayrıntılı ultrasona gireceğim orda öğrenirim diye düşündüm
Ay hadi darisi basima :) gerci erkekte olsa sevinirim ama kizlar daha bicir bicir12. 14. 15. haftada erkeğe benzetti çok hareketli net resim alamadığım için %85 erkek diyorum dedi. dün gittim topuğu kordonu hep bacak arasındaydı burdan erkek çıkması mucize dedi kız dedi bende şoktayım :/
bende önceden çok kız istiyodum bide doktor doğum tarihini annemin ölüm tarihiyle aynı güne verdi kızım olsun annemin ismini koyım diye ama erkeğe baya alıştırmışım kendimi baya bi şaşırdımAy hadi darisi basima :) gerci erkekte olsa sevinirim ama kizlar daha bicir bicir
bende önceden çok kız istiyodum bide doktor doğum tarihini annemin ölüm tarihiyle aynı güne verdi kızım olsun annemin ismini koyım diye ama erkeğe baya alıştırmışım kendimi baya bi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?