Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Hicbisey yapamiyosun canim dua ederken hayirlisini iste ilk once sonra da Allahim gonlumdekini sen nasip et de..hep boyle dua et..

Hayırlısı olsun canım sen son ana kadar dua etmekten vazgecme benimde 3oglum cokşükür cok seviyorum onları buara bende bikızım olsun diye ugrasanlardanım
Slm arkadasim, benimde 3 oglum var suan 4. bebegime hamileyim. Cinsiyetini henuz ogrenmedim 12 haftaligiz. Sen dusunuyor musun 4. bebegi

Kızlar ne kadar farklı hikayeler varmış, benim de 12.hafta da erkek, 16.haftada kız dendi, 20.haftada kesinlesir ama bacak arasi boş bence kız dedi, ama hepinize bacak arası resmi verilmiş demekki erkek olunca veriyorlar bende bir ay daha beklemeye devam

Bende 12. Haftada ikili testte erkege benzettiler hep kiz gibi doguyo icimize ama bakalm bidahaki ay muayenede artk

Kızlar Dr 11+3 te bebeği inceledi yavrum gayet açık yatmıştı bacaklar herşey açıktı. Baktııı baktııı şimdi belli olmaz erken dedi. %50 şansımız varsa ben şansımı erkekten yana kullanıyorum sesi. Saçmalamış mıdır bişey mi görmüştür

Canım diyorum ya benim 12.haftada erkek deyip, şimdi kız gibiyse döndü, bakalım bende gelecek ay ayrıntılı ultrason gireceğim o zaman görürüm herhalde diye düşünüyorum

Canım diyorum ya benim 12.haftada erkek deyip, şimdi kız gibiyse döndü, bakalım bende gelecek ay ayrıntılı ultrason gireceğim o zaman görürüm herhalde diye düşünüyorum
Valla şu gibi gibilerden bıktım

Yaa ben 12.haftada cinsiyet tahmini yapacağını hiç düşünmemiştim kendiliğinden erkeğe benziyaret dedi, 16.ya girdiğimde kontrolde ise ben sana geçen ne demiştim, bacak arası boş kıza benziyor dedi, bende sürekli ultrasona girmek istemediğim için gelecek ay ayrıntılı ultrasona gireceğim orda öğrenirim diye düşündüm

Dun devlette 16 + 5 te goremedigini soyledi bende sasrdm bastan savma bakiyolar gerci odada 5 kisiydik gayet normal bidahaki ayda 3 lu tarama var sen yaptrdnmi canm ikili normal ckti ama yaptrmanda gene fayda var dediler

12. 14. 15. haftada erkeğe benzetti çok hareketli net resim alamadığım için %85 erkek diyorum dedi. dün gittim topuğu kordonu hep bacak arasındaydı burdan erkek çıkması mucize dedi kız dedi bende şoktayım :/

Ay hadi darisi basima :) gerci erkekte olsa sevinirim ama kizlar daha bicir bicir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…