Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Valla bizede doktor 15 haftada erkege benziyor dedi bacak arasinda cikinti var dedi ztn bebek bize donuktu bariz belliydi cikinti bakalim 27 muanem var gittigimde kesin bisi derse yazarim bende .

Valla bizede doktor 15 haftada erkege benziyor dedi bacak arasinda cikinti var dedi ztn bebek bize donuktu bariz belliydi cikinti bakalim 27 muanem var gittigimde kesin bisi derse yazarim bende .
bende 16 17 de gitmeyi düşünüyorum bdaha bakalım :) insan ister istemez meraklanıyo

Aynen bend
bende 16 17 de gitmeyi düşünüyorum bdaha bakalım :) insan ister istemez meraklanıyo
e
13.haftada sordum belli olmaz dedi :) 16.haftada belli olur demisti o zaman 15.haftada erkek dedi yanilcagini sanmiyorum doktoruma guveniyorum ama insanin icinede kusku dusuyo acabami die 27 kesin belli olur bebegin pozisyonu iyi olursa tabiki :bende merak ediyorum allah herkeze gonlundekini nasip etsin en iyisini yapiosun tam net bisi ogrenirsin en azindan cnm

Dun devlette 16 + 5 te goremedigini soyledi bende sasrdm bastan savma bakiyolar gerci odada 5 kisiydik gayet normal bidahaki ayda 3 lu tarama var sen yaptrdnmi canm ikili normal ckti ama yaptrmanda gene fayda var dediler
Yok yaptırmadım, ikili normal çıktıktan sonra yeterli diye düşündüm bu arada şeker yüklemesi de yaptırmam gibi düşünüyorum

Yaa bana da en son 16.haftada kıza benziyor dedi ama benim de içimde hep erkek gibi doğuyor, bakalım bende 20li haftalarimi bekliyorum

Yaa bana da en son 16.haftada kıza benziyor dedi ama benim de içimde hep erkek gibi doğuyor, bakalım bende 20li haftalarimi bekliyorum
vallahi benimde hep erkek doğuyodu hala kız fikrine alışamadım desem yeridir tabiki kızda olsa canım kanım ama doktor başından beri erkek dedi alıştırmışım kendimi fazlasıyla zaten hamile kaldığımdan beri hep erkek kesin diyodum aşermelerim hiç mide bulanmayışım iştahımın çok açık olması kendimi hamile gibi hissetmicek kadar heraketli olmam hep erkeğe işaret salı günü gidicem bakalım netleşir heralde artık ama bu kız fikrine beynim ne zaman netleşir bilmiyorum :) doktorlardada çok hata var ben sormadan niye benzetiyosun ya

Kızla tecrübelerinize ihtiyacım bar. 12+4 günlük bebeğime Dr kıza benziyor dedi devlet hastanesi çok uzun uzun incelemedi ben videoya çektim o bakarken bu resimler kafamı karıştırdı bakarken bişey vardı orda ama

Eklentiler

• IMG_3795.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 315
  • IMG_3794.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 294
Ben ılk devlete gıdyodum kız pıspısı yok bu kız doyolrdı sala patı bakyolr ama bana erkk gıbı gelyodu 5 ayomda doktra gtım ozele erkk oldu cıktı xd devlet hasyanelerı salapatı bı an once bakım cıksın kafası ozele devam edıom erkk pıpısını bıle gorduk doktrum pıpısıne popsuna kadr gosterıo her gıtımde gecende esıme yumrtlklarını gostermıs bak bunrda yumrtlklar dıe devlete deıl esıne sana bıle gostermıolr hadı kak tamm bıtı dıyolr bence ozel gıdın

Can'ım 12 13 te devlet bacak arası baktı mı? Benimde sadeve 58 sn incelemedi bile baktı kıza benZiyor dedi ama bacak arasında bi çıkıntı gözüküyor

Bana devlete bu kız dedıler erkek cıktı kacıncı haftansasın ozle gıt rızedemsın hospıtal gıt

Bana devlete bu kız dedıler erkek cıktı kacıncı haftansasın ozle gıt rızedemsın hospıtal gıt
Yok Can'ım ben anlatandayım . Özele gitçem kaçta gitsem acaba. Benim bacak aramızı gördü ama kıza benZiyor dedi kalktı devlette

Bana da özelde 12.haftada erkek, 16.da kız dendi, bende son duruma kendimi alıştırdım, allah sağlıcakla elimize almayı nasip etsin

Bende ankdayım devşete aynı sey oldu kız dendı ozelde erkk oldu cıktı sora rızeye gtmısdım rızedevlete erkk demıstı

Memleket Çayeli . Ankara'da yaşıyorum. Özele gidiyim kesin desin . Devlette bacak arası net gözükmüş müydü göstermedi mi senin ki
Ankarada nerde otryosun dwmete yakınsan yenımahalwde ozel orta dogu hastanesıne gıt ssk varsa sultan pınar dundar var cok ıyı doktr ben ona gıdyorum ssk varaa muayne 72 oldu ssk yoksa 110 sanrm ar bu kadına gıtmenı sıdetlw tavsoue edrrım bende orda dogum yapxam

Ben türközünde oturuyorum Doğum ne kadar Can'ım o Dr da. Valla sağa sola gitmekten bıktım . Bide ona görüneyim bakalım ne diyecek . Sen Rize'nin neresi

Yenımahlede deım uer dogum fıyatı ocakta desıcek bılmyorum normal suanda ssk lıya 2mılyr sezeryqn 2250 ama ocakta desıcek canım ben ıkızderelıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…