Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Yenımahlede deım uer dogum fıyatı ocakta desıcek bılmyorum normal suanda ssk lıya 2mılyr sezeryqn 2250 ama ocakta desıcek canım ben ıkızderelıyım
Aslında fiyat iyiymiş baya devlete nereye gidiyordun sen. İkizderede bi pideci var aklıma geldi Harikaydı cimile çıktım bu sene

Ben devlete gotmyorum artık ozel orya doguya gıdyprum dogmuda orda yapcm ben 4 aydn butfa orya doguya dyprum dogmuda orda yapcm fıyat aynıdan gtcm ben eskı hasta oldum ıcın

Ayy hayirli olsun canim aramiz cok yakin seninle bakalm bende ay basinda gidicem benimde erkege benzettiler ama ne cikicak bilmiyorum isim dusundunuzmu
Kizimizin ismini esim koydu bu bebisin ismini ben koyucam cok sgol cnm rabbim seninde gonlune gore versin 16.17hftalik dedi doktor pipiyi gosterio ben diorum degisirmi artik :) doktor guldu pipiyi gosteriorm degisirmi diosun dedi bu doktor kiizim dogurtn do ktor h atta sezeryan oldugumdan sutum hemen gelmedi allah razi olsun malt icecegi al ic dedi esime aldirdim .hemen ole ole geldi sutum anca 4.5 gun surdu ac kalmisti kizim doymuyodu 4 kilo dogmustu ztn :)

benım abımın oglunada 9 ay kız demısler dogumda elıne erkek bebek verınce herkes şok olmuş

Bana bi acayip geliyo üçgen şeklinde ve ayrık duruyo acaba mı demeden kendimi alamıyom.... Keşke bi mucize de bana olsa.... İki oğlum var çok şükür insan 3. olunca değişik istiyo işte

Bana bi acayip geliyo üçgen şeklinde ve ayrık duruyo acaba mı demeden kendimi alamıyom.... Keşke bi mucize de bana olsa.... İki oğlum var çok şükür insan 3. olunca değişik istiyo işte
Sana umut vermek istemem Can'ım. Benim kıza erkek dediğinde Dr göbek bağıymış aynı böyle ayrık gibi kocaman bişeydi

Şu boşluk ne o benim kafamı karıştırdı üstü pipi gibide

Eklentiler

• IMG_3906.webp
    9 KB · Görüntüleme: 519
cnm bnm Allah sağlıklı sıhhatli Kucağına almayı nasip etsin benim de bir oğlum var ikinci bebişede erkek dediler pipi gösterdiler ben senin gibi bir umut bekliyorum doğumu. insan istiyor değişik tabi haklısın nasip kısmet sağlıklı olanlarda bakarsın rabbim kız gibi gelinler nasip eder

Sağol canm Allah inşallah gönlümüze göre verir. Verdiğine de razı eder inşallah. İnsanda bi burukluk oluyo işte....

Ay inşallah dediğin gibi olur. Herşey soru işareti benm için bu fotoda o boşluğa da bi anlam vermiş değilim.

Merhaba cnm bak bnmde 15haftada gittigimde bişi yoktu arada mavili ultrasona bak buyuk ıhtımal kız olabılır dedıler bır oğlum var bız uctuk sevındık havalara kordonda bacak arasındaydı sonrakı hafta tekrar bakalım dendi sonrada bana sıyah olan ultrason verıldı erkek dendi iki dr tarafından ve renklidede gördüğünü soledı dr pipiyi eşim görmüş bn soktan gormedım resımde vermedı eşim gördüm pipiyi dio allah hayırlısını saglıklısını versın tabı ama ınsan farklı olsun ıstıyor bıde zor elde edınce bebegı ınsan tamamen dıo farklı olsun inanırmısın hala kız hıssedıyorum herkezde benm için öyle hıssedıyordu ama olmadı galıba bbende erkek anneso olacakmısım malesef ama hala kız hıssedıyrum belkıde cok istedigimden allahım gunah yazmasın ıns bır mucıze olur dıyorum bnde dua edıyorum dogumda kuzınız oldu desınler dıe cunkı o boşluk ve 3çizgi olayı bnmde kafamı karıştırdı..

Eklentiler

• IMG_3652.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 525
  • IMG_3921.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 494
Canım 15 hastalıkken gittin ve bacak arası boştu bom boş yani Dr kız sesi ve sonra başka Dr erkek mi dedi? Kordondur belki Allah gönlüne göre versin. 13+6 da bana boş bacak arası desi ve kesin kız dedi

Canım 15 hastalıkken gittin ve bacak arası boştu bom boş yani Dr kız sesi ve sonra başka Dr erkek mi dedi? Kordondur belki Allah gönlüne göre versin. 13+6 da bana boş bacak arası desi ve kesin kız dedi
Baksana cnm ultrasonlarınekledım sence ne görünüo peki?ilki boş sonraki pipi gibi değilmi? :))Evet ilk bi dr gittim 13haftalıkken tüh bu farklı olsaymıs erkek dendi tüp bebek oldugu için tüh dedi dr:),sonra kendı doktoruma gittim solemedim bole bole dıe 15haftalıktık o sırada dr inanırmısın 15dk inceledi vido bıle cekmiş eşim,hem renkli bakmıstı dr hem soyah beyaz,kordon bacak arasında arkaya dogru ama alttan baktı bu mavi olan ultrason göründü 3çizgi ve bi çıkıntı yoktu arada kesin demiyorum büyük ihtimal kız dedi biz eşimle birbirimize baktık uçtuk dışarı cıkınca videoda ıncelıoz hıc bısı gorunmuo bebek zıplıo arada fln bısı yok ole yani..nese sonrakı hafta tkrr. 16.haftada gittik bu sefer o siyahlı ultrasonu verdi erkek cinsiyeti yine kordon bacak arasındaydı ama yakaladı bu sefer renklidede o sırada bakmıs dr geri sıyah beyaza dönmüş eşime göstermiş bn şoktan bişi görmedim tabi dondum kaldıgımdan ama hala inanamıyorum güvenemiyorum o sevinçle gursağıma dizildi herşey herkezın kız demesi bnm hislerim boşmu bılmıyorum ama sanki dogumda farklı denir gibi bir umut işte içimdeki yinede hayırlı evlat hayırlısı saglıklısı tabikiii

Can'ım ya . İnşlh Dr yanılmıştır. Ama yanılmıyorsa bile senin için hayırlısı buymuş demekki. Benim kzıım var bu oğlan olsun diye o kadar istedim ki. Net kesin kız sesi Dr. İçim burkuldu ama oda benim evladım napalım demekki ben kız anası çok iyi olurum diye Allah onları bana verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…