Benimde kızım var. Bir daha asla doğurmam diyodum ama kızım 2.5 yaşında ve yalnız. Kendimi çok kötü hissediyorum onu öyle tek başına oynarken görünce. Kararımı verdim ve Allahtan hemen hamile kaldım tekrar. Şuan 6 haftalık hamileyim. Kısmetse bir bebeğim daha olacak ve o zaman artık son son noktayı koyucam diye düşünüyorum. Benim kızıma her doktor kız dedi sadece ssk hastanesinde erkek dediler yani salladılar. Zaten hiç inanmamıştım. Ssk ve devlet hastanelerinde sallıyorlar. Onların umurunda olan tek şey biran önce mesai saatini doldurmak. Ne bebeğin, ne annenin sağlığı nede yaptıkları iş önemli onlar için. Salla başı al maaşı yani.
maalesef o kıskanç insanlarlma bende karşılaştım.halada karşılaşıyorum.benimde bir kızım var .şuan ikinci kızıma hamileyim.bi arkadaşım ikinci oglunu dogurdu.ee alah hekesin gönlüne göre versin.valla benim istedigimi verdi.diyo.bende seni daha çok seviyo demekki.ne yapayım olsun dedim.ikinciyide oglan dogurdum diye havasından geçilmiyo.tabi eşide öyle.iki aslanım oldu diyo.desin ama kırıcı söylüyorlar..eşimin üzüldügünü düşünüyorum okadar..
4 kız üzerine bi oğlan 5 kardeşler..
bu kızlar benle yaşıt ikiz kızlar ikiside evlendi bebekleri oldu kız
bu bahsettiğim kuzenimin ilk iki bebeği kız.kızlarına hamileyken ortalara çıkmayan sesi soluğu çıkmayan mülayim kız şimdi oğlan bekliyor ya yolun karşısında bi tanıdık görse hemen gelip konusuyor yüz gülüyor iyi hoş anlıyorum
ben de kız bekliyorum benden 3 hafta önce hamile kaldı o
beni soruyo kız mı kesin mi ben baktım onon ki kızdı zaten çin takviminde falan
benle niye yarışıyorsa
kız olsa bebeği sesi çıkmazdı yine
erkek tamam Allah sağlıkla versin kucagına inşallah ama
oğlanı bulunca bana sarması çok saçma
sanki önce iki kızı doğuran o değildi gibi
çok alemler yaaa
yarın büyük gün bakalım bu sefer neye benzicek bebişim.
bir erkek dediler, bi kız dediler ,sonra gene erkek dediler.
yarın artık netleşir inşallah.burada yazarım kızlar.
helenx cnm allah bağışlasın kızlarını sana.
bence arkadaşın 2.yi kız istemiştir büyük bir olasılık.
anlayacağın blöf yapıyor sana.
benimde bir oğlum var.ilk çocuğumun erkek olmasını çok istemiştim.gönlüme göre oldu 2.yi herkeze söylüyorum kız olmasını çok istiyorum.
allah inşallah gönlüme göre verir.ama 2.de oğlan olursa hiç üzülmem,ahlanıp vahlanmam.
ama arkadaşın gibide ben zaten 2.de oğlan istiyorum deyipte kendimi kandırmam.ALLAH'IN bildiğini kuldan saklamam yani.
Yeniden merhaba herkese!
söz verdiğim gibi yazacam demiştim. galiba forumlara yazıp yazıp ta sonucu yazan ilk kişi ben olacağım...
Evet kızlar!! Tüm belirtilerin,tetslerin,inanışların boş olduğunu artık ve kesin olarak söylüyorummmmmmm...............
Tüm kız belirtilerine rağmen Çok yakışıklı ikinci oğlum oldu.
yarın büyük gün bakalım bu sefer neye benzicek bebişim.
bir erkek dediler, bi kız dediler ,sonra gene erkek dediler.
yarın artık netleşir inşallah.burada yazarım kızlar.
helenx cnm allah bağışlasın kızlarını sana.
bence arkadaşın 2.yi kız istemiştir büyük bir olasılık.
anlayacağın blöf yapıyor sana.
benimde bir oğlum var.ilk çocuğumun erkek olmasını çok istemiştim.gönlüme göre oldu 2.yi herkeze söylüyorum kız olmasını çok istiyorum.
allah inşallah gönlüme göre verir.ama 2.de oğlan olursa hiç üzülmem,ahlanıp vahlanmam.
ama arkadaşın gibide ben zaten 2.de oğlan istiyorum deyipte kendimi kandırmam.ALLAH'IN bildiğini kuldan saklamam yani.
sütlü gayfe canım benim sakın için burkulmasınn.. iki erkek veya iki kız kardeş okadar güzel oluyorkii..birbirlerinin arkadaşları dostları kısacası herşeyleri oluyorlar..benimde iki oglum var..ikincinin oglan oldugunu ögrenince çok üzülmüştümm..ama şimdiii iyki oğlumm olmuş diyorum.geceleri uyumak için odalarına gidiyorlar kaç saat konuşuyorlar gülüyorlarr onları öyle görmenin mutlulugunu anlatamammm..
Selam arkadaşım, ne kadar değişik olsun istesekte, çocuklarımız için aynı cinsiyette olmaları büyük bir avantaj. Belki üçüncü olursa gönlünden geçen olur eğer 3. bebeği düşünürsen tabi canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Senin için rahatladı en azından bebeğinin cinsiyetini öğrenmekle, ama ben hala tereddütteyimne güzel cnm,inşallah bende o günleri görürüm.:asigim:
2 aynı cinsiyetten olmalarıda ayrı bi güzellik tabi.
rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
Selam arkadaşım, ne kadar değişik olsun istesekte, çocuklarımız için aynı cinsiyette olmaları büyük bir avantaj. Belki üçüncü olursa gönlünden geçen olur eğer 3. bebeği düşünürsen tabi canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Senin için rahatladı en azından bebeğinin cinsiyetini öğrenmekle, ama ben hala tereddütteyim... 4d da yanılma olmayacağına inansamda bazı arkadaşlar 4d da yanılan insanlar olduğu konusunda örnekler verince tereddütte kaldım işte. Kızım olacağına inandırmıştım kendimi, son gittiğim dr "dolgun görünüyor tereddütte kaldım" deyince ben ondan daha çok tereddütte kaldım. 4d da kız görünüpte 2d da nasıl erkek organı gibi dolgun görünüyor çözemedim. Şimdide aklımda eğer erkek değilse bir sorunmu var gibi bir düşünce oluştu. Bayramdan sonra falan giderim kontrole sanırım... Tekrar hayırlı olsun arkadaşım...
Arkadaşım, hatırlarsan bu forumda birkaç sayfa önce konuşmuştuk senle. Ilk çocuğum değil canım, bir tane kızım vardı bu ikincisi bize surpriz yaptı. Yoksa bu kadar erken düşünmüyorduk. Ama iyide oldu.ilk çocuğunmu olacak cnm,
allah gönlüne göre versin inşallah.
banada dr önce kız büyük olasalık dedi.
sonra başka dr bacak arası dolgun büyük ihtimal erkek dedi.
en son dün ,kız diyen kendi doktoruma gittim,pipisini gördüm erkek dedi.3.hiç düşünmüyorum,2 tane yeter allah bunlara uzun ömür sağlık versin.
4d yanılma olduğunu hiç duymadım ben.
4 d yanılma olyorsa peess yanii.ben daha girmedim 4 d falan düşünmüyorumda.
bayramdan sonra detaylı usg olacak okadar.kaç haftalıksın cnm sen.
Arkadaşım, hatırlarsan bu forumda birkaç sayfa önce konuşmuştuk senle. Ilk çocuğum değil canım, bir tane kızım vardı bu ikincisi bize surpriz yaptı. Yoksa bu kadar erken düşünmüyorduk. Ama iyide oldu.
Benim eski gittiğim doktorun kullandığı 4d ultrasondu. Yani illa detaylıya girmek gerekmiyordu. Ben birkaç arkadaşdan duydum yanılma yaşandığını. Son gittiğim doktorada söyledim ileri düzey ultrasona girdiğimi ve buna rağmen artık yanılma olmayacağını düşündüğümü. Fakat haklısın tarzında birşey demedi, "gelecek ay bir daha bakarız" dedi. Benim bir arkadaşın tüpbebek doktoru bile "herşeye bakılmasına rağmen doğumda cinsiyet için süprizler çok yaşıyoruz" demiş. Bunları duymasaydim belkide hiç kuşku hissetmeyecektim. Kızım olacağına inansamda şüphe işte((...
Allah yavrularına uzun ömür versin, ikinci yavruyu kucağına sağlıkla al canım. Benim şubat başı doğum var nasipse. Bakalım bu 2,5 ay nasıl geçecek. Çabuk geçsede yavruma kavuşsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?