Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Oyy maaşallah kızına kardeş geliyor demek.Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin inş.

Bence onlar kendilerini kandırıyorlar.İkinciyi kız istemişler belliki etrafa karşı bozulmamak içinde ikinci aslanım diye ortalıkta dolanıyorlar.Bak gör aradan biraz geçsin 3.yüde yapacaklar sırf kız istedikleri için :)

E pes yani.Bizim birbirimize ettiğimizi düşman etmez herhalde.İnanırmısın bir arkadaşım var benim bebeğimin sevinciyle sevinir üzünütsüyle üzülür.Diğeri ise hiç arayıp sormaz bile.Sorunca anlatınca ise dinlemez derdini kendini anlatmaya başlar.Bu yapı meselesi herhalde.Ben böyle tipleri Allaha havale ediyorum.Yaradan hepimizin yüreğini niyetini biliyor sıkma canını.%100 oğlan doğuracağından bu kadar emin olmasın bence arkadaşında.Rabbim an da her şeyi değiştirir.Yaşadığımız her şey sınav.Dikkat etmek gerekir davranışlarımıza.Rabbim evlatlarımızı sağlıklı hayırlı etsin inş.

Yeniden merhaba herkese!
söz verdiğim gibi yazacam demiştim. galiba forumlara yazıp yazıp ta sonucu yazan ilk kişi ben olacağım...
Evet kızlar!! Tüm belirtilerin,tetslerin,inanışların boş olduğunu artık ve kesin olarak söylüyorummmmmmm...............

Tüm kız belirtilerine rağmen Çok yakışıklı ikinci oğlum oldu.

aynen benimde öyle oldu...12 haftada erkek dediler 16 da kıza benziyor dediler 17 de erkek dediler sonra bişi göremediler göstermiyor ama kız olabilir dediler...ben son ana dek ne olacagı hakkında ikilemdeydim ama nur topu gibi bi kızım oldu allah her isteyene versin.

yarın büyük gün bakalım bu sefer neye benzicek bebişim.
bir erkek dediler, bi kız dediler ,sonra gene erkek dediler.
yarın artık netleşir inşallah.burada yazarım kızlar.

helenx cnm allah bağışlasın kızlarını sana.
bence arkadaşın 2.yi kız istemiştir büyük bir olasılık.
anlayacağın blöf yapıyor sana.
benimde bir oğlum var.ilk çocuğumun erkek olmasını çok istemiştim.gönlüme göre oldu 2.yi herkeze söylüyorum kız olmasını çok istiyorum.
allah inşallah gönlüme göre verir.ama 2.de oğlan olursa hiç üzülmem,ahlanıp vahlanmam.
ama arkadaşın gibide ben zaten 2.de oğlan istiyorum deyipte kendimi kandırmam.ALLAH'IN bildiğini kuldan saklamam yani.

yok anacım.sen kadındaki o göleri görseydin bu yaparsa üçüncüyü.onuda erkek ister derdin.o kadar bir gurur var kadında erkek oldu diye.....

hadi bakalım bizede söyle gelince cinsiyetini...zaten 18.haftanın içindesin artık kesinleşmiştir..dilerin gönlündeki olur.kimi senin gibi kız ister.kimi benim gibi erkek ister...işte hayat....

tmm cnm yarın yazarım burada.

evet allah kimine verdimi 2 tane 3 tane birden erek veriyor,kiminede 2tane 3 tane üst üste kız veriyor işte.
aman sağlıklı olsunlar inşallah.

saglıklı olsunlarda hiç önemli degil tabi ama degişiklikte iyi olur diye düşünüyorum..bi kızım var eger ikinciyi düşünecek olursak erkek olmasını isterim tabiki...

Canım gözünaydın.Sağlıcakla büyüt inş. yavrunu.Olsun sağlıklı olsunda önemli değil kız-erkek.Sende ve bende patladı bu sistemler ::) Benim yerimede kokla güzel oğlunu.Sen kurtuldun inş. sıra bizede gelir.Yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız....

Allah gönlüne göre versin inş. canım.Cinsiyeti yüreğinden geçenin aynısıdır inş.

evet kızlar doktorum yanılmış 13 haftalık kıza benziyor demişti.
ama bügün erkek olduğunu öğrendik.2 erkek annesi olmanın heyacını var şimdi içimde.
hiç üzülmedim asla,benden eşimden bir parça nasıl üzülürüm.sadece küçük bi burukluk yaşadım.

sütlü gayfe canım benim sakın için burkulmasınn.. iki erkek veya iki kız kardeş okadar güzel oluyorkii..birbirlerinin arkadaşları dostları kısacası herşeyleri oluyorlar..benimde iki oglum var..ikincinin oglan oldugunu ögrenince çok üzülmüştümm..ama şimdiii iyki oğlumm olmuş diyorum.geceleri uyumak için odalarına gidiyorlar kaç saat konuşuyorlar gülüyorlarr onları öyle görmenin mutlulugunu anlatamammm..

ne güzel cnm,inşallah bende o günleri görürüm.:asigim:
2 aynı cinsiyetten olmalarıda ayrı bi güzellik tabi.
rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

ne güzel cnm,inşallah bende o günleri görürüm.:asigim:
2 aynı cinsiyetten olmalarıda ayrı bi güzellik tabi.
rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
Selam arkadaşım, ne kadar değişik olsun istesekte, çocuklarımız için aynı cinsiyette olmaları büyük bir avantaj. Belki üçüncü olursa gönlünden geçen olur eğer 3. bebeği düşünürsen tabi canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Senin için rahatladı en azından bebeğinin cinsiyetini öğrenmekle, ama ben hala tereddütteyim... 4d da yanılma olmayacağına inansamda bazı arkadaşlar 4d da yanılan insanlar olduğu konusunda örnekler verince tereddütte kaldım işte. Kızım olacağına inandırmıştım kendimi, son gittiğim dr "dolgun görünüyor tereddütte kaldım" deyince ben ondan daha çok tereddütte kaldım. 4d da kız görünüpte 2d da nasıl erkek organı gibi dolgun görünüyor çözemedim. Şimdide aklımda eğer erkek değilse bir sorunmu var gibi bir düşünce oluştu. Bayramdan sonra falan giderim kontrole sanırım... Tekrar hayırlı olsun arkadaşım...

Son düzenleyen: Moderatör:

ilk çocuğunmu olacak cnm,
allah gönlüne göre versin inşallah.
banada dr önce kız büyük olasalık dedi.
sonra başka dr bacak arası dolgun büyük ihtimal erkek dedi.
en son dün ,kız diyen kendi doktoruma gittim,pipisini gördüm erkek dedi.3.hiç düşünmüyorum,2 tane yeter allah bunlara uzun ömür sağlık versin.
4d yanılma olduğunu hiç duymadım ben.
4 d yanılma olyorsa peess yanii.ben daha girmedim 4 d falan düşünmüyorumda.
bayramdan sonra detaylı usg olacak okadar.kaç haftalıksın cnm sen.

Arkadaşım, hatırlarsan bu forumda birkaç sayfa önce konuşmuştuk senle. Ilk çocuğum değil canım, bir tane kızım vardı bu ikincisi bize surpriz yaptı. Yoksa bu kadar erken düşünmüyorduk. Ama iyide oldu.
Benim eski gittiğim doktorun kullandığı 4d ultrasondu. Yani illa detaylıya girmek gerekmiyordu. Ben birkaç arkadaşdan duydum yanılma yaşandığını. Son gittiğim doktorada söyledim ileri düzey ultrasona girdiğimi ve buna rağmen artık yanılma olmayacağını düşündüğümü. Fakat haklısın tarzında birşey demedi, "gelecek ay bir daha bakarız" dedi. Benim bir arkadaşın tüpbebek doktoru bile "herşeye bakılmasına rağmen doğumda cinsiyet için süprizler çok yaşıyoruz" demiş. Bunları duymasaydim belkide hiç kuşku hissetmeyecektim. Kızım olacağına inansamda şüphe işte((...
Allah yavrularına uzun ömür versin, ikinci yavruyu kucağına sağlıkla al canım. Benim şubat başı doğum var nasipse. Bakalım bu 2,5 ay nasıl geçecek. Çabuk geçsede yavruma kavuşsam...

evet canım hatırladım.hiç belli olmaz sana bi süpriz yapabilir.süprizler cidden çok yaşanıyor.
az kalmış,ne güzel.benimde nisan 20 de olacak nasipse.
hayırlısıyla,sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…