Arkadaşım, benim minik böcek 10 gün geç döllendiği için (daha henüz reglim düzene bile girmemişti doğumdan ötürü) regle göre hesap edemiyorum. Yoksa daha erken doğum olması gerekir. Senin miniğin ne güzel yaza yakın doğacak. Bazıları bunun dezavantaj olduğunu düşünsede bana göre avantaj. Inşallah sağlıkla alırız kucağımıza diyorum bende...evet canım hatırladım.hiç belli olmaz sana bi süpriz yapabilir.süprizler cidden çok yaşanıyor.
az kalmış,ne güzel.benimde nisan 20 de olacak nasipse.
hayırlısıyla,sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah.
Feyza, inşallah arkadaşının ikincisi kız olurda o kadar eşya ziyan olmaz:)))... Bana garip gelen bu kişiler 9 ay boyunca ultrasona giriyorlar ve hatta detaylıya giriyorlar. Senin arkadaşın detaylıya girmişmiydi bilmem ama bunlara rağmen yanılma olayı bana hiç mantıklı gelmiyor. İşte bende kendimi kız olacağına inandırdım ama genede acaba mı diyorum... Bakalım neler olacak...Allah uzun ömür versin Yunus bebeğe...benim en yakin arkadasimin basina geldi
kizi olcak dediler herseyini kiz esyasi aldi.yataginin bile özel diktirdi pembe beyaz tüller:)))
bir sürü tokalar etekler doldurdu kiyefetleri ismi zeynep olcakti.doguma gitti 9 ay boyunca kiz dendi.
dogarken bile hadi zeynep geliyor az kaldi cikti cikiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ve ciktiiiiiiiiiiiiiiiiii oglann:)))))
büyük sok düsününki dogasiya kiz dendi.yine baska kiz denir dogmadan ögrenirsin ona göre hazirlik olur.ben bile kiz olcak ya paketini falan hazir ettim doldurdum kiz kiyetlerini haber vercekte gitcem.bir msj geldi dün gece dogum yaptim oglumuz yunus emre bizimle:)))))
ben hic inanmiyordum ya nasil olur kiz derler oglan cikar oglan derler kiz diye birebir yasadim yunus bebek sayesinde:))
evet kızlar doktorum yanılmış 13 haftalık kıza benziyor demişti.
ama bügün erkek olduğunu öğrendik.2 erkek annesi olmanın heyacını var şimdi içimde.
hiç üzülmedim asla,benden eşimden bir parça nasıl üzülürüm.sadece küçük bi burukluk yaşadım.
Feyza, inşallah arkadaşının ikincisi kız olurda o kadar eşya ziyan olmaz:)))... Bana garip gelen bu kişiler 9 ay boyunca ultrasona giriyorlar ve hatta detaylıya giriyorlar. Senin arkadaşın detaylıya girmişmiydi bilmem ama bunlara rağmen yanılma olayı bana hiç mantıklı gelmiyor. İşte bende kendimi kız olacağına inandırdım ama genede acaba mı diyorum... Bakalım neler olacak...Allah uzun ömür versin Yunus bebeğe...
canim burasi isvicre her ay konturole gidersin isin garip yanida bu ya 9 ay boyunca anlamamislarmikaydirigubbakcemile3Feyza, inşallah arkadaşının ikincisi kız olurda o kadar eşya ziyan olmaz:)))... Bana garip gelen bu kişiler 9 ay boyunca ultrasona giriyorlar ve hatta detaylıya giriyorlar. Senin arkadaşın detaylıya girmişmiydi bilmem ama bunlara rağmen yanılma olayı bana hiç mantıklı gelmiyor. İşte bende kendimi kız olacağına inandırdım ama genede acaba mı diyorum... Bakalım neler olacak...Allah uzun ömür versin Yunus bebeğe...
canim burasi isvicre her ay konturole gidersin isin garip yanida bu ya 9 ay boyunca anlamamislarmikaydirigubbakcemile3
3 aylikken 5 aylikken 7 ayliken ve 7 aydan sonra iki haftaya bir gidiyorsun ve dogasiya kiz
denmesi:)
insallah sende gönlündekini bulursun
erkek denilip kızı olan zaen çok oluyo..yazık ya bu insanlara ne hayal ediyolar ne çıkıyo....
ama hiç kız deyipte oglu olanı hiiç duymadımmm....varmı acep...
bu yanılmalar olan arkadaşlar ayrıntılı ultrasona girdimi acaba onu merak ettim bende ayrıntılıda her yeri çok belli oluyormuş çünkü
bes aylık hamileyim tam 3 aylıkken özel hastaneye gitmistim bana bacak arasında noktayı görüyormusun o pipisi bebeğin demisti bende herkese erkek dedim on gün önce baska bir doktora gittiğimde %90 kız dedi hala kız diyemiyorum ya erkekse diye içimde süphe kaldı artık 15 gün sonra kesin cevabı alırım herhalde
Valla şekerim iyi demedinmerak ediyoruz diye gitik özel hastaneye erkek dedi uzman doktor 14 hftalık hamıleyım şimdi bide senın gibi çıkarsa olsun buda yeter bize 2 kızım var sevgisini yaşadıkk bununda bkadarcık yaşayıveririzz buda yeter bize Allahtan umut kesilmez tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?