Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

benim en yakin arkadasimin basina geldi
kizi olcak dediler herseyini kiz esyasi aldi.yataginin bile özel diktirdi pembe beyaz tüller:)))
bir sürü tokalar etekler doldurdu kiyefetleri ismi zeynep olcakti.doguma gitti 9 ay boyunca kiz dendi.
dogarken bile hadi zeynep geliyor az kaldi cikti cikiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ve ciktiiiiiiiiiiiiiiiiii oglann:)))))
büyük sok düsününki dogasiya kiz dendi.yine baska kiz denir dogmadan ögrenirsin ona göre hazirlik olur.ben bile kiz olcak ya paketini falan hazir ettim doldurdum kiz kiyetlerini haber vercekte gitcem.bir msj geldi dün gece dogum yaptim oglumuz yunus emre bizimle:)))))
ben hic inanmiyordum ya nasil olur kiz derler oglan cikar oglan derler kiz diye birebir yasadim yunus bebek sayesinde:))

Arkadaşım, benim minik böcek 10 gün geç döllendiği için (daha henüz reglim düzene bile girmemişti doğumdan ötürü) regle göre hesap edemiyorum. Yoksa daha erken doğum olması gerekir. Senin miniğin ne güzel yaza yakın doğacak. Bazıları bunun dezavantaj olduğunu düşünsede bana göre avantaj. Inşallah sağlıkla alırız kucağımıza diyorum bende...

Feyza, inşallah arkadaşının ikincisi kız olurda o kadar eşya ziyan olmaz:)))... Bana garip gelen bu kişiler 9 ay boyunca ultrasona giriyorlar ve hatta detaylıya giriyorlar. Senin arkadaşın detaylıya girmişmiydi bilmem ama bunlara rağmen yanılma olayı bana hiç mantıklı gelmiyor. İşte bende kendimi kız olacağına inandırdım ama genede acaba mı diyorum... Bakalım neler olacak...Allah uzun ömür versin Yunus bebeğe...

Canım sağlık olsun.Rabbim yavrularını sana bağışlasın... İki erkek annesi oluyorsun.Rabbim evlat isteyipte olmayan herkese anneliği tattırsın inş. Önemli olanda bu zaten...

Canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin ama senin hissettiğin şeyde önemli.Eğer kız olması sizin için hayırlıysa kızdır.Hakkınızda hayırlısı olsun sen yinede hep ikinci kızına hazırlanıyormuş gibi ol.Bu arada doğumdan kaç ay sonra hamiş kaldın ikinciye?İlk doğumun normalmiydi?

canim burasi isvicre her ay konturole gidersin isin garip yanida bu ya 9 ay boyunca anlamamislarmikaydirigubbakcemile3
3 aylikken 5 aylikken 7 ayliken ve 7 aydan sonra iki haftaya bir gidiyorsun ve dogasiya kiz
denmesi:)
insallah sende gönlündekini bulursun

Nasip,kısmet demekki.Doktorlar öyle görmüş hep haliyle yanılmışlar.Rabbim herkesin gönlüne göre versin....

arkadaslar bızım de basıma geldı arkadasım kendısı cok ozle bır yerde hemşire eşi ise doktor 9 ay boytunca oglun olucak denıldı ve dogum yaptı kız :)
zaten kendısı kız ıstıyordu yasadıgı sevıncı bır dusunun bır de bu acıdan bakalım ıstedım..

erkek denilip kızı olan zaen çok oluyo..yazık ya bu insanlara ne hayal ediyolar ne çıkıyo....
ama hiç kız deyipte oglu olanı hiiç duymadımmm....varmı acep...

esimin kuzenine 3 yil once 9 ay boyunca kiz dediler. Ustelik ozel bir hastanede.. Bir dogdu ki erkek.. Herseyi pembeydi ve cok istiyorlardi kiz olmasini.. Kismet... her zaman yanilma payi var.

ben 31.haftada öğrendim oğlum olcağını.düşünsenize şok olmuştuk....

benim bebeğimde 6.aya kadar göstermedi cinsiyetini.geçen ay gittiğimde kıza benziyor dedi.bende merak eden herkese söyledim kızımız geliyor diye.bu ay gittim bu erkek dedi hemde yüzde doksan dedi.nasıl da sallamışım ben öyle diye bide dalga geçti.bir sürü örgü yapmıştım morlu pembeli.doktorlar yanılıyor mu önemsemiyorlar mı anlamadım.hala da güvenemıyorum cinsiyet konusunda.emin olamıyorum.
benzer başlıklarda da yazmıştım ablamında ilk bebğinede doğana kadar erkek dedi.bi doğdu çocuk kız.aynı şey ikinci çocuğunda da oldu.bizim kızlar erkek bebek kıyafetleriyle atlattılar bir kaç aylarını.kısmet ama rabbim neyi uygun görürse onu veriyor.önemli olan hayırlı ve sağlıklı olmaları.ama doktorlarda bazı konularda sinir bozucu yani.

bu yanılmalar olan arkadaşlar ayrıntılı ultrasona girdimi acaba onu merak ettim bende ayrıntılıda her yeri çok belli oluyormuş çünkü

bes aylık hamileyim tam 3 aylıkken özel hastaneye gitmistim bana bacak arasında noktayı görüyormusun o pipisi bebeğin demisti bende herkese erkek dedim on gün önce baska bir doktora gittiğimde %90 kız dedi hala kız diyemiyorum ya erkekse diye içimde süphe kaldı artık 15 gün sonra kesin cevabı alırım herhalde

Valla şekerim iyi demedin merak ediyoruz diye gitik özel hastaneye erkek dedi uzman doktor 14 hftalık hamıleyım şimdi bide senın gibi çıkarsa olsun buda yeter bize 2 kızım var sevgisini yaşadıkk bununda bkadarcık yaşayıveririzz buda yeter bize Allahtan umut kesilmez tabi

30. haftaydayım. 14. haftadan itibaren 4 ayrı doktora gittim. Detaylı ultrasyonda çekildi. hepsinde doktorlar aynu dedi. Bende kuşkulandım artık bu saatten sonra değişir mi diye. Sağlıklı olsun tabi en önemlisi ama kendini hazırlıyo insan ters çıkınca burukluk olacaktır tabi.

canım inşallah oğluşun olur:))) çok yürekten istyorum bunu:))
tabi inşallah bnmde
benmki istenmeyen gebelik kızım 8,5aylık we 2,5 aylık yine hamileyim maalesef((( hiç istemedim aldırmak için çok uğraştım eşim müsade etmedi..
bari erkek olsunda mutlu olayım:) 1kız 1 erkek:130::128::104:

bnm kızıma hamişken 19. haftaya dek erkek dediler... gittiğim 2 dr.. 3.drda kız deyince diğer 2sine bir daha gitmedim!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…