Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba, bebeğim 2 ayını bitirdi. dr rota virüsü asısı yapılması gerektiğini söyledi bildiğim kadarıyla ishale sebep olan rota virüsü için gerekliymiş tereddütte kaldım. siz bu asıyı yaptırdınızmı ?
Selam, ben hala kotayı dolduramamışım o nedenle özel msj atamadım...biz 36 hafta olduk doğuma geri sayım başladı:)kısmetse 2 temmuzda sezeryan olacak.Biraz sıkıntılar var geçen hafta hastanede yattım kasılmalar 20 dakikada geliyordu.İlaç ve serumla durdurdular neyse ki rahim ağzında açılma yoktu.Bizim ufaklık aceleci inşallah 38 haftayı bekler.Senin forumda yazdıklarını okuyrm fırsat oldukça Nisan 2,5 aylık oldu maşallah, zor kısmı atlattınız artık inşallah biz de sorunsuz kucağımıza alırız:)Doğurayım sana danışacağım şeyler var inşallah
![]()
ay bende tesadüfen gördüm yazını:) maşallah cok az kalmış...36 ya gelmişsin ya erken gelsede korkma artık..benimde 36 haftada sancılarım olmustu hastaneye gitmiştim. evetzor kısmı atlattık gaz sorunuyla bayagı ugrastım kızım daha yeni yeni dünyaya adapte oluyor.2 gün önce emziririken aniden memeyi bırakıp agu dedi..
birde o ilk gülüş yokmu işte o an dünyalara bedel insallah sende yavrunu saglıkla kucagına alırsın.. zaman cok cabuk geciyor ve cektiğin tüm sıkıntılara deydiğini görüyorsun.dogumdan sonrada yardımcı olabilirsem tabiki cok mutlu olurum kendine ve kuzucuguna iyi bak...![]()
Bu haftadan itibaren doğsa da büyük ihtimalle sorun yaşamazmış ama tabi beklese iyi olacak epey minik kilosu 2650.Gözlerim doldu ya agu dedi demek yerim ben onuhep o aguların hayaliyle yaşadım yıllarca
Allahım bize de o günleri göstersin inşallah..Siz de kendinize iyi bakın öpüyorum mis kızını
![]()
cok az kaldı işte ne güzel...hiç korkma bir bakacaksın yavrun kucagında benimkide 2800 dogdu.hastaneden cıkarken 2500 simdi 5 kiloya yakıntabii ki zamanında
dogar insallah ama erken gelsede allahın izniyle bişeycik olmaz...bu arada hastanemi biliyorsun dogum tarihinden kızımın resmini görebilirsin:))
evt doğru resimdir. bol saçlıysa kesin benim kızdır o:) bizimkide cok suratsız canım ama anesi babasıda cok ciddi ondandır diyorum.ama güldüğü zamanda hakkını veriyor benim kızıııııım...
bu arada hep sormayı unutuyorum sen dr işini nasıl cözdün umarım yeni dr memnunsundur.