bebeğini bırakıp çalışan anneler neler yaşadık paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kendi annem bakıyor tabiki başka oluyor gerçi k.validem baksa nasıl olurdu düşünemiyorum

bende 4 ayını doldurduğunda bırakmak zorunda kalmıştım
çok kötüydü kızlar şimdi ben alıştım kuzum da annemi çok seviyor çok sorun çıkarmıyor
amam sabahları ben çıkarken anlıor çıkacağımı nasıl süzüyor beni offfffff
çok üzülüyorum ama çalışmak zorundayım ailemiz için
Allah biz çalışan annelere sabır versin tabi bebeklerimize de... AMıN.

henüz bebeğim 1 aylık
yıllık izinlerimi kullandıktan sonra
yani 4 aylık olduktan sonra ben de işe başlayacağım,

devlet memuruyum daha fazla izin alabilirim
ama gerçekten hayat şartlarından dolayı ücretsiz izin kullanamayacağım

bebeğe bakacak annem, kayınvalidem de yok
mecburen bakıcı arayacağız
üstelik tayinimiz çıktı
bilmediğimiz hiç tanımadığımız bir memelekette

Rabbim yardımcımız olsun ınşallah

kızlar aynı dertten bende müzdaribim.
bende çalışan anneyim. ablam üüsk katta oturuyo. arada annem geliyo öyle geçiyo. aynen kızlar ya süt sağmla makinesi aldım onla geziyom. sağ babam sağ. hoştayn ineklerine benzedim ha.
oğlum 3,5 aylık sadece anne sütü ile besliyorum.
benim patronda 1,5 saatlik süt hakkımın 1 saatini kullandırıyo. ona bile itiraz etti ya baştan sinir oldum. öküz bunlar ya....

iki aylık bebeğe yumurta mı yedirilirmiş, hiç mi çocuk büyütmemiş şu kaynanan.. ayyy kendi çocuğuma yapılmış kadar çok sinirlendim.. canım nasıl dayandın yaa, bravo sana.. nasıl bi açıklama yaptı sonra çok merak ettim

kızlar çalışan anne olmak çok zor helede bebeği bakıcıya bırakmak dahda zordur sanırım ALLAH hepimize yardım etsin yavrularımızı korusun

çalıştığımız için mecburen sütümüzü pompayla sağıyoruz.. günlük ne kadar süt sağabiliyorsunuz

ben normalde de sütümü sağarak veriyorum, emziremiyorum.. şu an normalde 600ml. bu zamana kadar da en çok 800 ml. süt sağabildim. ama bebeğime yetmiyor tabiki, geri kalan miktarı mama yapıp veriyorum. sizlerde durum nasıl

canım ben sadece 1 kere sağıyorum oda değişiyor 120ml yada 90 ml arası değişiyor gündede 2-3 kere mama alıyor ben işteyken

ben yokken benim oğlan üç kez besleniyor ve her seferde 125 ml içiyor, bende işteyken tam o kadar sağabiliyorum zaten fazlası çıkmıyor, ama her seferinde ya az çıkarsa diye de korkuyorum, daha anne sütü dışında hiçbirşey vermedim, ama yakında mama vermem gerekecek galiba

ben çalışmaya başlayalı 1,5 ay oldu bile ama hala içim sızlıyo sabah eşimi arıyorum vnaptınız sabah kaçta uyandı diye soruyorum sabah keyiflerini oyunlarını dinliyorum sonra bakıcısına gidiyo zaten sadece alıştım onu söyleyebilirim.Bazen sanki bana daha soğuk davranıyo gibi geliyo sadece

uaydın canım anlıyorum benim kızda 3 ay 2 haftalık ama bana soguk davranır gibi geliyor haftasonu daha çok gülüyor 2 gün hep yanındayımya ondan sanırım annem bakıyor kızıma o yüzden gözü hep annemde

al benden de o kadar

bendende alın o kadar.benimkine ablam bakıyo.nerdeyse ona anne diyecek sanki. 3,5 aylık bebeğim

bide eve gelip canımm diye kucağıma alıyorum kızımı bakıcısı diyo bak napıcam kızıma gel gel yapıyo kollarını açıp kızımda kollarını açtı sonra kucağına alıdı bende öle baka kaldım tabi hemen verdi sonra şakalaşıyoruz ama bana çok koydu bu hareketi sözde bana kızıma iyi baktığını kendini sevdirdiğini kanıtlamak istiyor neyse iyi olsunlarda böle şeylere takılırsam çok üzülürüm biliyorum en iyisi takılmamak kızımı sevip iyi bakıyor en önemlisi bu ama çok çok çok özlüyorum minnoşumu

aynı kız benimkide öyle .ablamdan bana gelmiyo benden ona gidiyo. akşam eve gidince hep ben alıyorum ama gözü onda....

Benim kızımda 4.ayında ve 15-20 gün sonra işe başlamak zorundayım sizleri okuyunca daha kötü oldum aslında alışıkta sayılırım bu ikinci benim ama genede o bırakıp gitmeleri yaşamak zor oluyor. Birde ben annemden uzaktayım , bebişede kayınvalidem na kadar bakabilir bilemiyorum anlıyacağınız işlerimiz karışık daha düşünmek bile istemiyorum :Allah hakkımızda hayırlısını versin ..Çalışan annelerin işi zor

benim oğluşumda artık bana hiç pas vermiyoo.süt iznimde gündüz gidiyorum gözlerini kaçırıyoo benden.akşamlarıda 2 saat hiç bakmaz bana.sonra sonra biraz oynaşıyoruz biraz debeleniyoz ondan sonra başlıyo annesine gülücükler atmaya.sıpa bana trip yapıyoooo yaaaa

oyy annesi ona kıyamaz dayanamaz yaa.ne yapalımm bunada katlanacazz

bende çarşamba işe başlıyorum ama sizi okuyunca çok kötü oldum şimdi annem bakıcak daha çok küçük 2 aylık bile olmadı daha yani şimdi benim kzımdamı benden soğuyacak kendimi çok kötü hissediyorum

Bende Haziran'da başlayacağım. 1 yıl ücretsiz izin almıştım. Büyüdükçe daha zor oluyor bırakmak arkadaşlar. Sonuçta başlayacağız ve ne kadar erken olursa o kadar iyiymiş. Keşke ücretsiz izin almasaydım şimdiden zırlamaya başladım. Çalışmayı çok seviyorum ama işimden nefret ediyorum. Devlet memuru olduğum için bu zamanda devlet güvencesini çocuğum için bırakamam. Emekliliğime daha 30 yıl var. Bir mucize olsa ve ben işe dönmesem ((( sıkıldım artık. Sabah 8.00 de mesai başlıyor ama gece kaçta döneceğim belli değil. Eskiden koymazdı ama pazara çıksam çocuğumu özlüyorum. Zaten zor doğurdum onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…