Çalışan anne olmak mı ? Allahım tüm çocukları annelerine babalarına bağışlasın mevlamıza şükürler olsun sağlıkları yerinde...
İnsan çalışırken ne tam anne,ne tam bi ev kadını ne tam bi eş nede tam bi iş kadını olabiliyor.Şuda var ki en çok iş kadını oluyo saatlere bakınca.Patronlar,müdürler neyse işte ıonlarr ne isterse alıyorlar sizden..O çocuğunuzun olan en değerli zamanları bile
Ben çok mutsuzum.
Kızım 4,5 aylıkken işe başladım.Şaun 9.ayına girdi.Sabahları babaanneye bırakıyorum.Bende anneanneye..Anneanne uzakta biraz oraya bıraktığım zamanlar bazen eşimde eve geliyoruz.Üst baş değiştirmeye..Kızım annemde kaılıyo.Öylede olmuyo.
Çocuğumun düzeni oturmadı gibi.Birde yemek sorunu var ki.Zorla yemek yiyen bir bebek
((((
Babaannemiz ilk zamanlar cuma-c.tesi ben gelirim bebek evden çıkmaz diyordu ama nerde:44: İnanın artık çocuğumamı üzüleyim kendimemi bilmiyorum.Günlerim ıo kadar yoğun geçiyor ki.Sabah 6 da uyanıyoruz.Üstünü başını değiştirmek,mamasını yedirmek birazda evi toplayım desem saat 7,30 ları geçiyo.Bi koşuşturma ile evden çıkıyoruz atlıyoruz taksiye babaanneye,babaannede 5.katlarda....Bazen o kadar çok bunalıyorum ki size anlatamam...Erken mi bilmiyorum ama bunaldım.İşten eve dönmem 8 yemek yiyip kalkmamız 9,9,30---Nasıl anne olucam ben...Kızıma bunu neden yapıyorum...Keşke krediler vs...ler olmasaydı.Bazen bu durumda olduğumuz için eşime çok kızıyorum
(((((((
Bilmiyorum yaa işyerimde anlayışlı değil kızım 1 yaşına kadar yardımcı olun.ctesileri gelmiyim dedim.Adamlar 2 ay anca idare ettiler,oda 2 ayın 2 haftasını gelmişimdir.Süt izni falan dedim direk bizde o prosedürler geçmez dediler.9,5 senedirde aynı şirketteyim..Yoruldum arkadaşlarr nolur biriniz akıl verin....
Kızım orda bensiz
Babaannesi 67-68 yaşında yemiyo diyor ,yediremiyomu artık bilmiyorum..
Eşimde işten 8, de çıkıp 8,30 da eve gelen biri....
Eeee kızımla bizde babaaneden EVE gelmemiz 8 gibi.Bazen babasıyla alıyoruz.
C.teside dahil olmaz üzere hep işteyiz..C.tesi 3 gibi kızımın yanındayım..
Ev işleri deseniz evi pislik götürüyo.
Kendime bakın deseniz ondan çokdan vazgeçtim.
Bilmiyorum yaaa offf çokk uzattım dimi
((((((( Sizce ben napimm :18: