hiç unutmam 6 aylıktı oğluşum arkamızdan bakardı, boynu bükülür ama daha ağlamayı bilmezdi ben ağlardım onun yerine...
taa ki 1,5 - 2 yaşına kadar... resman faciaydı her sabah,evden çıkarken ağlar, babasıyla beni okula bıraktıklarında o küçücük kollarıyla sımsıkı sarılıp ağlar, en kötüsü de ( Allah tan ben o sahneyi görmüyordum) babaanneye bırakırken artık cıngar çıkartırmış...
geceleri yanına yatınca tek söylediği
_anne nooolur yarın okula gitme ikimiz evde kalalım ! dilim döndüğünce anlatırdım gitmem gerektiğini, bu sefer de başlar ''anne ben hiç danino istemicem..., hiç tren istemicem..., ben babamın cebinden para alarım sana vererim...., anne nooolur gitme ikimiz evde kalalım...'' gözyaşlarımı ona göstermemeye çalışır hay ben bu hayata..., hay ben bu paraya..., diye kahrolurdum...
zamanla alıştı yavrum, ağlamadı biliyordu ağlasada birşeyin değişmediğini artık... farklı kaprislerle yıprattı hem kendini hem bizi...
s.ozozel canım haklısın herşey onlar için bende işyerime çok dedim çıkarın krizde çok işçi atıldı yok çıkartmadılar bu işyerinde 12 yıl olacak tazminat ve işyerimdeki rahatım yüzünden birde bebeğe annem benim evimde bakıyor yoksa hayatta çalışmam
aslında dün yine yatmadan önce düşündüm baya uzun uzun bebeğim cok küçük şimdi belki seneye anneme bende baktırabilirim yani düşünsene minnacık ve annesinden mahrum kokusunu özlüyo ve belki annesinin yerine başkasını koyuyo ben kıskanırım şahsen yanlış anlamayın beni niyetim asla sizi eleştirmek diil ben kendi duygularımı dile getiriyorum sizede hakveriyorum günümüzde geçim çok zor mecbur çalışmak lazım.Bense meslek hayatımın başındayım daha bütün kariyerimi çöpe atamam attığımı düşünsem Allah korusun eşime bişey olsa ne yaparım kim işe alırki tecrübesini yitirmiş bir elemanı.Al sana kaos ama herşeyi düşünmek lazım dünyanın binbir türlü hali var yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
meliscim benim kızda arada küsüyor hele pazartesi akşamları bir huysuzki sorma hsonu bana alışıyor güzel kızım
evet canım haklısın benimki de hafta sonu alışıyor p.tesi biraz ağlıyor arkamdan ama diğer günler iyi.
cici kızlarımız :)
seninki 7 aylık herhalde canım. Bundan sonra asıl macera başlıyor ayaklanaca yavaş yavaş ve çıldırtacak seni benimki hergün saksıdaki toprakları boşaltıyor çiçek koparıyor çekmece boşaltıyor inannamazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?