- Konu Sahibi gelincik37_34
-
ben kötüyüm
bebeğimi kaybettikten sonra yeni bebek için yanıp tutuşuyorum ama
bu ay regl oldum
çok mutsuzum
Lütfen üzülme; zaten vücudunun ve ruhunun toparlanması lazım. Böylesi inan daha iyi. Belki bana kızıyorsun, saçmaladığımı düşünüyorsun. Ben önce sağlıklı olmanı isterim. Bebek zaten olacaktır. Öncelikle bu acılardan sıyrılmış, ruhen sağlıklı bireyler olmamız lazım.
kızmıyorum canım neden kızayım ki
bu acı geçmez ki ne kadar beklersem bekleyeyim
ama yeni bir bebek en azından azaltır
çok şükür bir sorunum yok sadece rahimağzı yetmezliği
sebebi ile kaybettim bebeğimi
sonradan anlaşıldı keşke başından anlaşılsaydı
ama nasip değilmiş ne yapalım
iki melek verdim ben cennete
üçüncüyü vermek istemiyorum
bende kalsın istiyorum
ben çabuk toparlandım çok şükür
tevekkül etmem lazım verende allah alan da allah elden bişey gelmiyor ki
Bu aralar ben de çok kötüyüm. 4 Nisanda oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim. 1 Nisanda ilk belirtisini vermişti, onun benimle olduğunu 1 Nisanda anlamıştım. Yarın 1 Nisan. Ben yarın ne yapacağım?
bugün meleğim 110 günlük olacaktı ama bn tam 107 gündür onsuz yaşıyorum gün saymaktan kendmi alamıyorum nisan 15 itibariyle çalşmalara başlıcaz:))) umarım meleğim bize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı kardeşlerini yollar ki bi an önce olsa çok sevinirdim bana da dr lar 6 ay dedi ama dayanmayacağım resmen dr la pazarlık yaptım:))) çok canm yanıo kızımı çok özledim bu acı geçmez ama kızım kardeşlerini yollarsa en azından hafifler...
allah razı olsun
ben başka türlü toparlanamıyorum
şimdiden yeni bir bebeğin hayalini kurmaya başladım bile
ilk bebeğimi hep erkek istemiştim
erkekti ama kucağıma almak nasip olmadı
sürekli elim karnımda her tekmesinde oynamasında çok mutlu olurdum
ama şimdi bomboş
her gecem ağlamakla geçiyor
bu acı yeni bebek olsada geçmeyecek sanırım
Seni bizden başkası anlayamaz acını çok iyi biliyoruz.ama bi taraftan görmediğin için şanslısın..onun yüzü gözünün önüne gelecekti. hep..Rabbim yine vericek..sabır..
görseydim genede merakım giderdi
yavrumu görmek hakkımdı diye düşünüyorum
altı ay karnımda taşıdım sonuçta
her gece acaba nasıl bir yüzü vardı diye düşünmekten kurtulurdum
zaten hep sabır diyorum
vardır allahın bir bildiği
tekrar böyle bir acıyla sınamaz inşallah tek duam bu artık
Oğlumu ben de göremedim. Ama görmeyi çok isterdim. Çektiğim acı daha da fazla olmazdı heralde, zaten yeterince acıydı. Rüyalarımda onu gördüğümde sadece beyaz bir yüzü oluyor, kaşını gözünü seçemiyorum. O rüyalarımda çok mutlu oluyorum ma uyanınca, herşey bomboş oluyor.
allah razı olsun
ben başka türlü toparlanamıyorum
şimdiden yeni bir bebeğin hayalini kurmaya başladım bile
ilk bebeğimi hep erkek istemiştim
erkekti ama kucağıma almak nasip olmadı
sürekli elim karnımda her tekmesinde oynamasında çok mutlu olurdum
ama şimdi bomboş
her gecem ağlamakla geçiyor
bu acı yeni bebek olsada geçmeyecek sanırım
sızınkıde kılomu yaaaawww ben hamıleykenn 22 kılo aldımmmafoldumben 75 le doguma gırdım 67 ıle cıktım ve suan 59 60 arasıyımmkaydirigubbakcemile3 kızımda 3.400 kıloydu:gitme:
hıcc umrumda bıle degıll kılo hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı kucagım dolsun baska bırsey ıstemıorummm
Arkadaslar ben tam 27 kilo almisdim. Ama nedense salak doktorum bunun normal olmadigini soyleyemedim. keske daha onceden bu siteye girseydim, o zaman belki daha bilgili olurdum, ve normal dogum deyilde sezeryan olsaydim, o zaman simdi kucagim bos, gozlerim yasli kalmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?