- Konu Sahibi gelincik37_34
-
6 ay beklemek şart mı yaaa çevremde bazı kişiler bu süreyi beklememişler sağlıklı bebekleri de olmuş bana senin de beklemene gerek yok diyenler var bu konuda ne düşünüyorsunuz?
ben bebegımı kaybedelı 1 yıl doldu benımkıde halen cıkmadı canım beklıyoruz oyle..ısın en kotu yanı o beklemek......ıcımdekı sıkıntı gıtmıycek ogrenmedende ne yazıkkı? Senın nekadar oldu? Bızım burda cok yavas ılerlıyor malesef prosedurler....
acele etme arkadasım kenınede vucudunada zaman ver....bılıyorum bı an once melegıne kavusmak ıstıyorsun ıstıyoruz gıdenlerın yerıne bıraz olsun acımızı dındırsınler dıye ama acele etmemlısın..bırak baskalarının ne dedıgını acın henuz taze......ben cok acele ettım oglumdan sonra hemen olsun dıye gecen sene 23 haftalıkken onuda kaybettım bu demek degıldır sızde kaybedeceksınız sakın yanlıs anlamayın sadece bı an once olsun dıye dua etmeyın allahtan hayırlı zamanı ısteyın ne zaman ısterse o zaman verır cunku...bızım elımızde degıl hıcbısey bunu dusunerek boyle yazma curetınde bulundum canım...ınsalah en guzel zamanda hamıle kalırsın .....
canım basın sagolsun bende bebegımı 38. haftada kaybettım kalp hastalıgı nedenıylee allah bızlere sabır versın bır daha aynı acıları yasatmasın ınsallhh amınnnnnnnBen de nisan ayında bebeğimi 39.haftada kaybettim. Ani kalp durması dediler .Otopsi yaptıramadık.Gen taramasından da bişey çıkmaz diyor doktor.6 ayın bitmesini bekliyorum sonra neler yapacağız ne yapmamız gerekir bilemiyorum.Yeniden hamile kalmak sağlikla kucağıma almak sağlıkla büyütmek istiyorum.Çok mutsuzum hiç faydası olmadığını bildiğim halde hep ağliyorum
Canım ya yüz yüze sohbet etmekten vazgeçtim. Buarda sohbet etmeye bile razıyım ama bir türlü denk gelmiyoruz ya. Ne şanssısız.burası hepımızın ılacı gıbı bırsey olduu bırdee toplanıpp sohbet edebılsekkkk:):)
canım yine de çok acele etme vücudumuzun toparlanması için ya da tekrar bir kontrole git düşüncelerini anlat doktordan bir onay al bence. İnsan biliyorum başlangıçta hemen hamile kalmak istiyor acısı tazeyken çok daha faarklı düşünüyor .İnşallah Allah gönlüne göre verir senin için hayırlısı olur canım.
Evet burda insan yazarak rahatlıyor çünkü etraftaki kişiler yaşandı bitti her şey unutulmuştur gözüyle bakıyor. Senin içinde acının aynı şekilde hatta daha da fazlasıyla devam ettiğini anlayamıyorlar.Senin yanında hamile kalmaktan, bebeklerden .... daha bir çok şeylerden bahsediyorlar .Sanki zaman geçince unuttuğunu acının azaldığını düşünüyorlar. Ama bilmiyorlar ki her bebekle hamilelikle ilgili konuşmaları beni içten içe nasıl yaraladığını... Gerçekten zor Rabbim inşallah hayırlısıyla yavrularımızın kardeşlerini gönderir
kızlar hepinize geçmiş olsun yazacaklarım size fikir ve bir umut olur inşallah.Bende ilk bebeğimi karnımda ölmesiyle kaybettim ve doğumumu sezeryanla yaptım doktorum bana 1 yıl korunma süresi vermişti.Ama en az 6 aydı korumna sürem.ben bu 6 ayı geçirmeyi hiç gözüme kestiremedim 4 ay sora hamile kaldım ve 9 aylık hamileliğimde hiç sıkıntım olmadı.Doğumumdada Allah a şükürler olsun hiç problem yaşamadım.Şu an kızım 1 yaşında ALlah tüm isteyenlere nasip etsin....Ben yaptığım araştırmalarda şu bilgileri edinmiştim
sezeryandan 40 gün sora rahim eski haline geliyormuş
sezeryandan 2 ay sora dikişler tamamen kaynıyormuş
sezeryandan 4 ay sorada deriyi fıtıktan koruyan fasiaydı sanırım yani kaslar eski haline geliyormuş
4 ay sora hamile kalmakta aslında fiziksel olarak bi sakıncası yok ama vücutta bulunan mineral ve vitaminler yeni bir bebek için en erken 6 ay sonra eski haline geliyormuş....
kızlar hepinize geçmiş olsun yazacaklarım size fikir ve bir umut olur inşallah.Bende ilk bebeğimi karnımda ölmesiyle kaybettim ve doğumumu sezeryanla yaptım doktorum bana 1 yıl korunma süresi vermişti.Ama en az 6 aydı korumna sürem.ben bu 6 ayı geçirmeyi hiç gözüme kestiremedim 4 ay sora hamile kaldım ve 9 aylık hamileliğimde hiç sıkıntım olmadı.Doğumumdada Allah a şükürler olsun hiç problem yaşamadım.Şu an kızım 1 yaşında ALlah tüm isteyenlere nasip etsin....Ben yaptığım araştırmalarda şu bilgileri edinmiştim
sezeryandan 40 gün sora rahim eski haline geliyormuş
sezeryandan 2 ay sora dikişler tamamen kaynıyormuş
sezeryandan 4 ay sorada deriyi fıtıktan koruyan fasiaydı sanırım yani kaslar eski haline geliyormuş
4 ay sora hamile kalmakta aslında fiziksel olarak bi sakıncası yok ama vücutta bulunan mineral ve vitaminler yeni bir bebek için en erken 6 ay sonra eski haline geliyormuş....
tickerım bile hazır geri sayıyoooo....3,5 ayım kaldı. hem adetlerimde düzene giriyoooo, çok mutluyummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?