Bebeğini kaybeden ve 6 ay sonra hamile kalabilecek melek anneleri

6 ay beklemek şart mı yaaa çevremde bazı kişiler bu süreyi beklememişler sağlıklı bebekleri de olmuş bana senin de beklemene gerek yok diyenler var bu konuda ne düşünüyorsunuz?

acele etme arkadasım kenınede vucudunada zaman ver....bılıyorum bı an once melegıne kavusmak ıstıyorsun ıstıyoruz gıdenlerın yerıne bıraz olsun acımızı dındırsınler dıye ama acele etmemlısın..bırak baskalarının ne dedıgını acın henuz taze......ben cok acele ettım oglumdan sonra hemen olsun dıye gecen sene 23 haftalıkken onuda kaybettım bu demek degıldır sızde kaybedeceksınız sakın yanlıs anlamayın sadece bı an once olsun dıye dua etmeyın allahtan hayırlı zamanı ısteyın ne zaman ısterse o zaman verır cunku...bızım elımızde degıl hıcbısey bunu dusunerek boyle yazma curetınde bulundum canım...ınsalah en guzel zamanda hamıle kalırsın .....

Merhabalar her şeyim normal giderken 36 haftalık oğlumu kaybettim kontrole gittiğimde öğrendim öldüğünü 19 Şubatta sezeryan oldum bana da doktorum 6 ay sonra deneyebilirsiniz dedi, hayırlı bir zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum hepimiz için hayırlısı neyse o olsun hepimiz hayırlı güzel bir zamanda hamile kalırız inşallah

Benim bugün 29. gün otopsi sonucunu aldık doktor böbreklerinin çalışmadığını söylemişti ama her şey normal çıktı bebek 28 haftalık gelişimini tamamlamış plesenta ve göbek bağı da normal kromozom analizi yapılacak sırada onun sonuçlarını beklemek var Allah sabır versin canım sen ne kadarlıkken kaybettin?

aynı acıyı yaşamana çok üzüldüm benim en büyük korkum bu olayın tekrarlanması birbirimizi çok iyi anlıyoruz bir taraftan hemen hamile kalmak istiyorum çünkü karnımdaki boşluğu bile beni deli ediyor diğer taraftan çok korkuyorum kendimi toplamam lazım özellikle de psikolojik olarak gördüğün üzere kafam karmakarışık Allah herkesin gönlüne göre versin

Ben de nisan ayında bebeğimi 39.haftada kaybettim. Ani kalp durması dediler .Otopsi yaptıramadık.Gen taramasından da bişey çıkmaz diyor doktor.6 ayın bitmesini bekliyorum sonra neler yapacağız ne yapmamız gerekir bilemiyorum.Yeniden hamile kalmak sağlikla kucağıma almak sağlıkla büyütmek istiyorum.Çok mutsuzum hiç faydası olmadığını bildiğim halde hep ağliyorum

canım basın sagolsun bende bebegımı 38. haftada kaybettım kalp hastalıgı nedenıylee allah bızlere sabır versın bır daha aynı acıları yasatmasın ınsallhh amınnnnnnn

normal doğum yapmama rağmen dr 6. ayda folik asite başlayalım dedi 3 ay kullandıktan sonra aralık ayında çalışmalara başlarsınız dedi ben eylül gibi düşünüyordum bütün ümitlerim yıkıldı yani yine bekleyeceğim elimden gelen hiçbir şey yok Allah yardımcımız olsun hayatımın merkezine bebek oturdu bundan önce bu kadar istekliş olduğumu bilmiyordum hep olmasa da olur diye düşünüyordum ama öyle değilmiş demek ki benim tahlil sonuçlarım çıktı genetik olarak her şey normal ama bende kan pıhtılaşması var hamileleiğim boyunca iğne vurulacakmışım içime korku düştü Allah hakkımızda hayırlısını versin

canım sizi çok iyi anlıyorum bende mayıs ayında 32 haftalık oğlumu kaybettim. Aynı şeyi söylüyorlar banada 6 ay dedi doktor ama sabrım gerçekten yok. Bilmiyorum ne yapıcam ama sizinle burada olmak iyi geliyor. Bebeklerimizin kardeşlerini de burada büyütüp doğuralım.

Evet canım burası bana da ç0ok iyi geliyor. ınşallah hamileliklerimizi bebeişlerimizi doğum hikayelerimizi de paylaşırız burada.

bende aynı şeyi düşünüyorum keşke bir araya gelebilsek. Benim bebeğimle aynı haftada olan bir arkadaşım daha var. O nunda bebeği benimkinden 2 hafta sonra vefat etti karnında onunla eskisinden daha çok görüşüyoruz şimdi. Çünkü o da, bende kendimize daha iyi gelen bişey bulamadık. Günde en az bir kez telefonda konuşuruz. her fırsattada bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bilmiyorum sadece benmi böyleyim hiç aklımdan çıkmıyor bebek fikri bir an önce kucağımda olmasını istiyorum. Arkadaşımla farkım onun bir kızı var. O yüzden bu konuda benden farklı hissediyor. Acele etmiyor. ama ben sanki bütün dünya çocuk üzerinde dönüyormuş gibiyim. Hep aklımda kaybettiğim bebeğim, bundan sonraki sürecim offf çok zor geliyor ve beklemek istemiyorum. Çok erken biliyorum ama çalışmalara başladım artık allah bıraktım hayırlısı ise olsun diyorum. Çünkü bukadar çocuk için yanarken korunmayı içim kabul etmiyor. Allah hayırlısını versin diyorum sadece en yakın zamanda birimizin hamile haberlerini alırız inşallah hayırlısı ile

canım yine de çok acele etme vücudumuzun toparlanması için ya da tekrar bir kontrole git düşüncelerini anlat doktordan bir onay al bence. ınsan biliyorum başlangıçta hemen hamile kalmak istiyor acısı tazeyken çok daha faarklı düşünüyor .ınşallah Allah gönlüne göre verir senin için hayırlısı olur canım.
Evet burda insan yazarak rahatlıyor çünkü etraftaki kişiler yaşandı bitti her şey unutulmuştur gözüyle bakıyor. Senin içinde acının aynı şekilde hatta daha da fazlasıyla devam ettiğini anlayamıyorlar.Senin yanında hamile kalmaktan, bebeklerden .... daha bir çok şeylerden bahsediyorlar .Sanki zaman geçince unuttuğunu acının azaldığını düşünüyorlar. Ama bilmiyorlar ki her bebekle hamilelikle ilgili konuşmaları beni içten içe nasıl yaraladığını... Gerçekten zor Rabbim inşallah hayırlısıyla yavrularımızın kardeşlerini gönderir

arkadaşlar benim bebeğim 5 buçuk aylıkken 21 haziranda suni sancı ile normal doğumla sonlandırılıdı ve hemen akabinde kürtaj oldum acaba şimdi ne kadar süre hamile kalmamam gerekir doktorumuz hiç bilgi vermedi de

burası hepımızın ılacı gıbı bırsey olduu bırdee toplanıpp sohbet edebılsekkkk:):)
Canım ya yüz yüze sohbet etmekten vazgeçtim. Buarda sohbet etmeye bile razıyım ama bir türlü denk gelmiyoruz ya. Ne şanssısız.

Çevremdekiler bana daha atlatamadı gözüyle bakıyor. Yaşadığımız hiç kolay bir şey değil. 3 ayda unutmak tamamen eskiye dönmek imkansız. Bunun için kimseyle görüşmek istemiyorum. Nasıl olsa kimse beni anlamıyor?

kızlar hepinize geçmiş olsun yazacaklarım size fikir ve bir umut olur inşallah.Bende ilk bebeğimi karnımda ölmesiyle kaybettim ve doğumumu sezeryanla yaptım doktorum bana 1 yıl korunma süresi vermişti.Ama en az 6 aydı korumna sürem.ben bu 6 ayı geçirmeyi hiç gözüme kestiremedim 4 ay sora hamile kaldım ve 9 aylık hamileliğimde hiç sıkıntım olmadı.Doğumumdada Allah a şükürler olsun hiç problem yaşamadım.Şu an kızım 1 yaşında ALlah tüm isteyenlere nasip etsin....Ben yaptığım araştırmalarda şu bilgileri edinmiştim
sezeryandan 40 gün sora rahim eski haline geliyormuş
sezeryandan 2 ay sora dikişler tamamen kaynıyormuş
sezeryandan 4 ay sorada deriyi fıtıktan koruyan fasiaydı sanırım yani kaslar eski haline geliyormuş
4 ay sora hamile kalmakta aslında fiziksel olarak bi sakıncası yok ama vücutta bulunan mineral ve vitaminler yeni bir bebek için en erken 6 ay sonra eski haline geliyormuş....

Amin inşallah , yazdıkların için teşekkürler canım gerçekten kafamda bazı soru işaretleri vardı bu konuyla ilgili iyi oldu ve umut oldu.Allah kızına hayırlı ömürler versin, analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

canım öncelıkle basınsağolsun benımde kızım dogumdan hemen sonra öldu sezeryan oldum bende 6 ayımız bıttı ve korunmuyoruz rabbım hayırlı bır sekılde kucagımızı doldursun ınsallh

yeşimnur arkadaşım çok güzel bir bilgi vermişsin ayrıca biz sabırsız anne adaylarınada umut oldun. Yürekyen teşekkürler allah kucağına almayı ve bebeğinin uzun ömürlü olmasını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…