bebeğini kaybedenler 2011

31 aralık 2010 tam yeniyıl günü ( kalp atımı başlamadığı için) kürtaj oldum bende...çok kötüydü....ama şimdi daha planlıyım.bundan sonraki gebeliğim sağlıklı olsun diye doktora gidiyorum birsürü testler yapıldı duymadığım ne çok şey varmış meğer..testlerinizi yaptırın, iyi beslenin, folik asitinizi kullanın arkadaşlar..bunlarda bir etken çünkü.ben yeni duydum mesela rubella testi yaptırdı doktorum.bu kızamık geçirip geçirmediğinle ilgili bir test.eğer kızamık geçirdiysen vücut bağışıklık kazanıyor.ama geçirmediyseniz ve hamileyken geçirirseniz direk düşüğe neden oluyormuş yeni duydum ve paylaşmak istedim.inşallah allah hepimize sağlıklı bebekler verir....

canım hayırlara vesile olsun inşaallah, bebeğinle rüyanda da olsa azıcık da olsa hasret gidermene çok sevindim. rüya yorumu pek yapamam ama bence bu rüya onun orada çok mutlu olduğuna dair bi işarettir inşaallah.o yüzden hiç üzülme derim. hayırlı uykular

esmeray canım arkadaşım sağolasın ben bu hafta gidip yaptırayım şu kan ve genetik testini bakalım.
Lifos inanamıyorum arkadaşım sana.Biz burada koloni kuracağız diyoruz sen su koyuveriyorsun
seray arkadşım hayırlı olsun bize umut ol inşallah.
ruyacım hiç anlamam ruyalardan ama benim bile içimi serinletti rüyan.Cenabı Allah onlara bizden çok daha iyi bakıyordur eminim sen hiç üzülme.Ana yüreği işte aç mı susuz mu üşüyor mu diye endişeleniyoruz öyle olmadığını bile bile eşin haklı bence de.

Canım benim, rüyandan o kadar etkilendim ki elim ayağım titriyo şuan... Allah sabır versin ama bence en kısa zamanda senin bi oğlun daha olacak... İnş. bu sefer kaybetmezsin sağlıkla, sıhhatle kucağına alırsın... Ne kadarlıktı kaybettiğinde?

Arkadaşım su koyuvermiyorum, yaşadıklarım azımsanacak gibi değil, sizlerde yaşadınız evet ama ben tam 6 BEBEK KAYBETTİM. Rabbim sizlere bi daha yaşatmasın inş. da benim ne hissettiğimi anlamayın... En kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza alın...

lifos tabi kolay değil ama dedim ya ardarda tek kaybeden sen değilsin bnm bir akrabam tam 3 tane 9 aylık öldü karnında ama şimdi 3 cocugu var sennkiler ikizler harici hep küçük beterin beteri var cnm
inşallah bu sefer hep birlikte başarı hikayelerimizi yazacağız umudunu yitirme olurmu

Offf nasıl ağlattınız siz beni öyle ya. Rabbim tekrar aynı acıları yaşatmasın sizlere inşaallah.
Sizleri tanımasam isimlerinizi bilmesem de her vakit dualarımdasınız...

Doğrudur canım haklısın, dediğim gibi Rabbim bunu unutturacak acı kaldıramayacağımız yük vermesin, herkese sabır versin...

Kızlar size bişey sorucam, düşük yapalı 9 gün oldu kanamamın kesilmemesi normal tamam ama sancımın olması da normal mi? Benim doğumdan sonra bile sancım olmamıştı. Acaba parça kaldığı için sancı yapıyo olabilir mi, bi bilgisi olan var mı?

canım bence bir doktorunla görüş

Canım salı günü gel demişti dr.um, b-hcg nin sıfıra düştüğünü görelim parça kalmış olabilir dedi... Ben bi de size soruyum dedim...Bu sancı kafamı karıştırdı...

lifos bence salıyı bekleme yarın git dr una inş. önemli bişi yoktur ama tedbiri elden bırakma

canım bekle ozman normal biraz sancının olması kolay değil yani ama dayanılmıycak gibiyse git ama bekleme

Yok canım dayanılmayacak gibi değil adet sancısı gibi ama önceki düşüklerimde olmamıştı ve kanamamda adet gibi 6 gün sürmüştü. Bunda 9 gün oldu ve hiçde bitecek gibi değil üstüne sancıda var, size bi soruyum dedim...İnş. parça kalmamıştırda bi de kürtaj falan olmam gerekmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…