bebeğini kaybedenler 2011

slm arkadaşlar benimde bundan 6 ay önce bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durdu doğuma 20 gün kala hiç görmedim kzıımı çok özledim karnımda bile okadr yokluğunu hissttim ki anlatamam ama başka anneleri anlamam için yaşamam gerekiyormuş allah işte hem veriyor hem kendi alıyor otopsi yaptırmadık çok pişmanım ama şimdi yeniden bir umudum var 5 haftalık hamileyim hayırlısı olur inşallah ilk bebğimden sonra heyacanım çok kalmadı korkudan sanıyorum ama çok güzel bişey anne olmak bunu karnında hissedince anlıyorsun çok zor

geçen hafta bende bebeğimi kaybettim 4 aylıktı aniden suyum geldi bebek susuz kalınca 2 gün sonra öldü sebebi bilemediler neden olduğunu .pisikollojil olarak çok kötüyüm ilk bebeğimdi .

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın ilk ve son olsun inş.

çok geçmiş olsun canım geçicek emin ol herkesin başında var malesff allahım bize bir bebk versin inşallahh

Çok geçmiş olsun canım umarım bu bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız, Rabbim bi daha yaşatmasın...

kimselere yaşatmasın inşallahh şimdi hamileyim 5 haftalık kötü geçiriyorum hiç ev iş yapmıyorum hep dinleniyorum ama bebeğim daha önmli içimdeki korku çok büyük ama yapıcak bişeyde yok hangi doktora nereye gidyordun

Bebeğini gördün mü ultrasonda, çok dikkat et ama kendinide dinleme, stres en kötüsü, biliyorum elinde değil ama önceki bebeğini kaybettin diye bunuda kaybedecek değilsin korkma Allah'a sığın... Ben kayserideyim canım bi çok dr.a gittim ama sonuç kocaman bi sıfır! Sebebi açıklanamayan düşükmüş benimkiler... Ben artık düşünmüyorum sizler güle güle büyütün bebeklerinizi inş.

seraycım bana umut oldun canım bende senn gibi doğuma yakın kaybettim
sanırım normal doğum oldu sennde
ne kadar korunma süresi verilmişti sana

kız lifos dövecem seni allahına şükrt hamile kalabiliyorsun inşallah sağlıklı bi evladın hatta evlatların olacak işte rabbim bizide evlatlarıyla sınadı ne yapalım ümidimizi kaybetmemek lazım

yok canım ben szeryan oldum ama psikolojim norma doğuma el verişli değildi aslında normal istyrdum ama sezryan olsaydı bebğim olcaktı belkide bilinmezz 4 ay dedi ama tabi normalde sene beklenmse lazım bekle yinede

nerede oturyrsun canım

kız lifos dövecem seni allahına şükrt hamile kalabiliyorsun inşallah sağlıklı bi evladın hatta evlatların olacak işte rabbim bizide evlatlarıyla sınadı ne yapalım ümidimizi kaybetmemek lazım

Döv valla belki o zaman kendime gelirim :85: hamdolsun ama sonu gelmiyo canım ben napıyım, Rabbim verirse yeniden düşmemesi için dua ederim ama olmazsa da bıraktım artık napıyım, olsun...

hiç düüşünmüyorum deme bende düşünmüyordum ama bak umut olucak bende istanbuldayım ama benimde sebebi bilinmeyen gerçi otopsi istenmedik ama şimdi keşke isteseydim

ben ağrılıyım cnm istanbulda oturuyoruz banada 6 ay bekle dediler normal doğum yaptım bu arada

bende izmitliyim istanbul okmeydanında oturuyrm aslında sen en iyisini yapmışsın ya çok zor ama bakıyorum etrafıma herkes yaşamışş artık hereye dayanıklıyım doktora nereye gidiyrsun bu arada kaç yıllık evlisin

hiç düüşünmüyorum deme bende düşünmüyordum ama bak umut olucak bende istanbuldayım ama benimde sebebi bilinmeyen gerçi otopsi istenmedik ama şimdi keşke isteseydim

Canım çok yıprandım sürekli bebek kaybetmekten, Hayrlısı bakalım eğer Rabbim yeniden verirde olursa ilk eşimle sonra sizinle paylaşıcam ailemden önce...Dua edelim birbirinize inş.

agustosa 2 olacak cnm inşallah işte bekleme süresi uzamasın diye normal olsun istedik cok yasayan kişi varmış bende bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim
Canım çok yıprandım sürekli bebek kaybetmekten, Hayrlısı bakalım eğer Rabbim yeniden verirde olursa ilk eşimle sonra sizinle paylaşıcam ailemden önce...Dua edelim birbirinize inş.

lifos kolay değil ama hani derler ya cıkmadık candan ümit kesilmez diye dr unla görüş korunma süren bitince başla derim inş. müjdeni burdan alacaz hissediyorum
buarada ilk hamilemiz seray tebrikler

sağolun kızlar birbirimzii kaybetmeyelim can yoldaşı oluruz zaten şu istanbulda yanlzıım alışamadım bende 1.5 senelik evliyim

sağolun kızlar birbirimzii kaybetmeyelim can yoldaşı oluruz zaten şu istanbulda yanlzıım alışamadım bende 1.5 senelik evliyim

taze gelin seni:)umarım uzunöümrlü olur bebeğin bu kez ve son acın olur cnm bizlerinde inşallah bebek kaybı çok zor hele bizimki gibi doğuma yakın olanların

Doğrudur canım Rabbim hakkımızda hayrlısını versin, inş. senin dediğin gibi olur canım benim...

öyle valla canım sen neresinde oturyrsun ist valla görüşeim derim çalışıyrmusun benimde hiç arkadaşım yok çevrem olsun istyorum

Nasilsiniz arkadaslar.Yeni gelen arkadaslarinda basi sagolsun gecmis olsun...Arkadaslar dün oglumu gördüm rüyamda...Etkisini hala üzerimden atamadim...Rüyamda abim esim ve ben oglumun mezarini kaziyoruz oglumu mezardan cikariyoruz. oglumu kucagima aliyorum ama coook agliyorum...Ama oglum dudaklarini oynatiyor gernesiyor kimildiyor gözleri kapali,ölü oldugunu biliyorum ama kucagima yatiriyorum onu coook seviyorum ve agzina bir sise berrak duru su veriyorum oglum likir likir iciyor bir seferde kocaman sise suyu bitiriyor.Ayni biberondan icer gibi...Sonra abime bakiyorum haykirarak agliyor bizim halimize ve bende tekrar bebegimin suyunu icirdikten sonra yine cook agliyorum ve aglayisima uyanmisim...Bitanemi gördüm rüyamda arkadaslar ayni oglumdu ayni simsiyah saclari...ama kilo almis yüzü daha topluydu...Bütün gün kendimde degildim sabah ilk isim meyva suyu aldim ve cocuklara dagittim.Rüyamda kuzumu gördügüm icin cok sevindim ama cok cok cokda üzgünüm...Esime anlattim rüyami Oglum susuyormudur oralarda dedim...Esim kizdi bana o bir melek ve oglumuz cennette bizlerin bilmedigi ne güzel nimetler vardir orda dedi ama kana kana su icirdim ellerimle ogluma...Nedir bu rüya arkadaslarim...Hala kalbim sizliyor...Kusura bakmayin sizlerle paylasmak istedim ...Allah hepimize sabir versin vede hayirlisi neyse onu nasip etsin hepimizede....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…