geçen hafta bende bebeğimi kaybettim 4 aylıktı aniden suyum geldi bebek susuz kalınca 2 gün sonra öldü sebebi bilemediler neden olduğunu .pisikollojil olarak çok kötüyüm ilk bebeğimdi .
slm arkadaşlar benimde bundan 6 ay önce bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durdu doğuma 20 gün kala hiç görmedim kzıımı çok özledim karnımda bile okadr yokluğunu hissttim ki anlatamam ama başka anneleri anlamam için yaşamam gerekiyormuş allah işte hem veriyor hem kendi alıyor otopsi yaptırmadık çok pişmanım ama şimdi yeniden bir umudum var 5 haftalık hamileyim hayırlısı olur inşallah ilk bebğimden sonra heyacanım çok kalmadı korkudan sanıyorum ama çok güzel bişey anne olmak bunu karnında hissedince anlıyorsun çok zor
kimselere yaşatmasın inşallahh şimdi hamileyim 5 haftalık kötü geçiriyorum hiç ev iş yapmıyorum hep dinleniyorum ama bebeğim daha önmli içimdeki korku çok büyük ama yapıcak bişeyde yok hangi doktora nereye gidyordun
slm arkadaşlar benimde bundan 6 ay önce bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durdu doğuma 20 gün kala hiç görmedim kzıımı çok özledim karnımda bile okadr yokluğunu hissttim ki anlatamam ama başka anneleri anlamam için yaşamam gerekiyormuş allah işte hem veriyor hem kendi alıyor otopsi yaptırmadık çok pişmanım ama şimdi yeniden bir umudum var 5 haftalık hamileyim hayırlısı olur inşallah ilk bebğimden sonra heyacanım çok kalmadı korkudan sanıyorum ama çok güzel bişey anne olmak bunu karnında hissedince anlıyorsun çok zor
Bebeğini gördün mü ultrasonda, çok dikkat et ama kendinide dinleme, stres en kötüsü, biliyorum elinde değil ama önceki bebeğini kaybettin diye bunuda kaybedecek değilsin korkma Allah'a sığın... Ben kayserideyim canım bi çok dr.a gittim ama sonuç kocaman bi sıfır! Sebebi açıklanamayan düşükmüş benimkiler... Ben artık düşünmüyorum sizler güle güle büyütün bebeklerinizi inş.
kız lifos dövecem seni allahına şükrt hamile kalabiliyorsun inşallah sağlıklı bi evladın hatta evlatların olacak işte rabbim bizide evlatlarıyla sınadı ne yapalım ümidimizi kaybetmemek lazım
yok canım ben szeryan oldum ama psikolojim norma doğuma el verişli değildi aslında normal istyrdum ama sezryan olsaydı bebğim olcaktı belkide bilinmezz 4 ay dedi ama tabi normalde sene beklenmse lazım bekle yinede
nerede oturyrsun canım
hiç düüşünmüyorum deme bende düşünmüyordum ama bak umut olucak bende istanbuldayım ama benimde sebebi bilinmeyen gerçi otopsi istenmedik ama şimdi keşke isteseydim
agustosa 2 olacak cnm inşallah işte bekleme süresi uzamasın diye normal olsun istedik cok yasayan kişi varmış bende bebeğimi kaybettikten sonra öğrendimbende izmitliyim istanbul okmeydanında oturuyrm aslında sen en iyisini yapmışsın ya çok zor ama bakıyorum etrafıma herkes yaşamışş artık hereye dayanıklıyım doktora nereye gidiyrsun bu arada kaç yıllık evlisin
Canım çok yıprandım sürekli bebek kaybetmekten, Hayrlısı bakalım eğer Rabbim yeniden verirde olursa ilk eşimle sonra sizinle paylaşıcam ailemden önce...Dua edelim birbirinize inş.
sağolun kızlar birbirimzii kaybetmeyelim can yoldaşı oluruz zaten şu istanbulda yanlzıım alışamadım bende 1.5 senelik evliyim
agustosa 2 olacak cnm inşallah işte bekleme süresi uzamasın diye normal olsun istedik cok yasayan kişi varmış bende bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim
lifos kolay değil ama hani derler ya cıkmadık candan ümit kesilmez diye dr unla görüş korunma süren bitince başla derim inş. müjdeni burdan alacaz hissediyorum
buarada ilk hamilemiz seray tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?