sana da iyigeceler
ıyı olmaya çalışıyorum forumda yine bişeyler okudum ağladım ya ben nıye böyle oldum sürekli ağlıyorum.sen nasılsın ?
kontrole gittim ama kafatası kemikleri gelişmemiş yaşamaz dediler ölür dediler hapla düşük yaptım maalesef.alışamıyorum onun yokluğuna
ayy canımmm senın büyükmüş bebeğin nasıl neden olmuş.nasıl düştü? geçmiş olsun sana da şimdi nasılsın.
Çok haklısınız,yaşadığınız travma çok çok büyük.Burada pek çok kişinin tek kaybı var ve buna rağmen yerlerde sürünüyoruz.Kaldı ki siz aynı duyguyu 6 kez yaşamışsınız.Ama lütfen pes etmeyin.Sonra fizyolojik açıdan bebek yapamaz duruma geldiğinizde (menapozu kastediyorum) tekrar denemediğinize pişman olabilirsiniz.Bir de biliyor musunuz hamile kalabilmek de gerçekten büyük birşey.Bir türlü kalamayan kadınlar var.Tıp çok ilerledi.Bebeği sağlıklı olarak getirmenize yetecek kadar gelişti.
Çok geçmiş olsun.Ne büyük badireler atlatmışsınız.
Enfeksiyonu nereden kaptığınız belli oldu mu?Bebeklere nasıl geçmiş?Eğer sizi üzmeyeceksem sordum.
Bize de rehber olmuş olursunuz,daha dikkatli oluruz.
Haklısın,sonuçta en doğrusu doktorun dedikleri.
Hayırlısıyla bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alın inşallah.
ukomut ve benim durumlarımız biraz daha iyi sanırım.En azından tesellimiz var.Sizin için de en gönülden dileklerimi tutuyorum.
Daha önce de yazmıştım.Bana çok dokundu bu yazınız,çok ağladım.Bu nasıl bir acıdır tahmin bile edemiyorum.Dokunup,hissedip kaybetmek.Allah sabır versin size.Mükafatınızı alın en kısa zamanda inşallah.
Lütfen öyle deme lifos.Bir arkadaşım vardı.O da defalarca düşük yapmış.En son 8 aylıkken bebeğini karnında kaybetmişti.Sebebini bilmiyorum ama.O dönem biz 20'lerin başlarındaydık,başımızda kavak yelleri esiyor,anneliğin ne olduğunu bilmiyoruz.O arkadaşımız çok üzülüp bunalıma girmişti.Biz bu üzüntüsüne anlam vermemiştik.(şimdi çok net anlıyorum.) Sonra 1 gün bize hamile kaldığını ama aldıracağını söyledi.Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyordu.Kürtaj saatini beklerken onu ikna ettik.Şimdi kızı 4. sınıfa gidiyor.Maaşallah çok sağlıklı.Hayat bu,mucizelerle dolu.Belki de size en hayırlı olacak evladınız için hazırlıyor Allah sizi.
Ne kadar iyi kalpli bir doktormuş.Ne kadar duyarlı.Ne yazık ki çok zor böyle duyarlı insanları bulmak.Ben kızlarımı 27. haftada kaybettim.Sezeryanla alındılar.Görmeyi çok istedim ama izin vermediler.Çok pişmanım şimdi görmediğime.Ancak ultrason görüntüleri var elimde.Onlarla teselli oluyorum.
Sağol canım güzel dileklerin için, sanada çok geçmiş olsun Rabbim hiçbirimizede yaşatmasın yeni acıları bunu unutturacak acı vermesin. Bende rahimağzı yetmezliği varmış 22 haftalıkken gece sancısız aniden kanamam başladı. Apar topar hastaneye gittik. Muayeede 6 cm açılma var doğum başlamış dediler ama benim sancım olmadığı ve dr.um da olmadığı için reddettim.Sabah dr.um geldiğinde 2 cm açılma var dedi. Bebeğin kesesi dışarı balonlama yapmış. 3 hafta hastanede hiç hareketsiz yattım bütün vücudum yara döktü. Bu arada hastaneden enfeksiyon kaptım. En üst sınırı 20 olan değer en son gün bende 138 di. Tansiyon 7-2 oldu kendimi kaybetmişim, sancılarda başlamıştı ve doğuma alındım. Oğlumun kesesi balonlama yaptığı için enfeksiyonun çoğu ona geçmiş. Yiğit oğlum beni ve kız kardeşini korumuş.
Ne güzel böyle düşüklerden sonra doğum haberlerini alınca çok seviniyorum Rabbim banada yaşatır mı bilmiyorum. Bendeki sebebi açıklanamayan düşükmüş ne olduğu bulunamıyo maalesef... Dr.um da yapacak bişey yok olacak düşecek birinde de duracak diyo ama kaçıncıda...Rabbim isyan ettirmesin inş.
canım ya bende hiç sebebi araştırılmadı henüz neler yaptırmam gerekiyor?
Lifos canım ne durumdasın?Pes etmek yok di mi?
Cici22 arkadaşım çok tebrik ederim dualarım seninle:)
Oranje ne güzel yazmışsın arkadaşım.Cenabı Allah hepimize sabır versin.İnsanlara da biraz anlayış...
zynpxx canım benim merak etme biz koca insanlar arkamızı toplayamıyoruz ama bebekler ne yapıp edip şirinlikleriyle işlerini gördürüyorlardır.Bizimkiler oralarda saltanat sürüyordur bizleri beklerken.Bakma biz sürünüyoruz buralarda.:)
İstermisiniz arkadaşlar biz oraya gittiğimizde niye erken geldiniz biz burada oynuyorduk desinler.Ben beklerim benimkinden.:)
Kızlar maalesef ben de 5 ay önce düşük yapmıştım çok kötü..............rabbim bir daha hiçbirimize yaşatmasın .......Amin
kızlar ben çok korkuyorum tekrar gebe kalmaya.ve çok ağlıyorum ara ara.o kdar doluyum kı hüngür hüngür delicesine ağlamak istiyorum.düşünüyorum da ben bebeğim için cevizler fındıklar yemiştim sütümü yumurtamı eksik etmezddim..çok üzülüyorum çok
l,foscum pıhtılaşma testleri yaptırdınızmı factor v mthfr gibi tekrarlayan düşüklerin sebebi genelde pıhtılaşma oluyor
ukomut araştırma hastanesine gidiyorsun diyorsnki bebek kaybım var kan ve genetik testi yaptırmak istiyorum önce onlar gerekli değil bişi çıkmaz deyip vazgecirmeye calışacaklar ama muhakkak yaptır gerci bişi çıkmaz da biz yaptırdık taşıyıcılık çıktı bnm de bir dahaki gebeliğimde iğne olcam
Ypıldı canım yazın pıhtılaşma çıkmadı...Sebebi açıklanamayan düşükmüş... Geçen ay hiperprolaktinemi çıktı ama ilaçla dengelenmşti... Hayrlısı bakalım...İnş. senin sorununda hallaolurda iğneyle, hamile kalır bebeğini doğurursun alırsın kucağına canım...
inş. cnm cümlemiz ayy o iğnelerde korkutuyor beni ya göbekten vurulacakmış
ne yapalım artık mutlu son için katlanacağız yeterki mevlam yine nasip etsin
geçen hafta bende bebeğimi kaybettim 4 aylıktı aniden suyum geldi bebek susuz kalınca 2 gün sonra öldü sebebi bilemediler neden olduğunu .pisikollojil olarak çok kötüyüm ilk bebeğimdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?