bebeğini kaybedenler 2011

ıyı olmaya çalışıyorum forumda yine bişeyler okudum ağladım ya ben nıye böyle oldum sürekli ağlıyorum.sen nasılsın ?

kontrole gittim ama kafatası kemikleri gelişmemiş yaşamaz dediler ölür dediler hapla düşük yaptım maalesef.alışamıyorum onun yokluğuna

ayy canımmm senın büyükmüş bebeğin nasıl neden olmuş.nasıl düştü? geçmiş olsun sana da şimdi nasılsın.

ayy canımmm senın büyükmüş bebeğin nasıl neden olmuş.nasıl düştü? geçmiş olsun sana da şimdi nasılsın.

evet canım ya rahimde açılma incelme oldu son ongünüm çok kötü geçmişti 2günde bir hastanede geçti bebeğimde iyiydi birşey çıkmadı çıksa üzülmezdim belki.

Noolsun canım Rabbim bu günümüzü aratmasın...Kanamam azaldı biraz normal adet gibi artık ama sancılarım oluyo daha, bugün 8. gün ne zaman geçecekse...Hayrlısı olsun...

Kızlar maalesef ben de 5 ay önce düşük yapmıştım çok kötü..............rabbim bir daha hiçbirimize yaşatmasın .......Amin

Çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın...

Dr.lar daha ii bilirler ama keşke aldırmasaymışsın. Seni üzmek istemem, belki yaşardı Allah'a dua ederdin. Ama diğer taraftanda eğer yaşamasa senin için daha acı olurdu. Neyse hayrlısı böyleymiş, ağlama kendinden kötüleri düşün bence... Rabbim sabrını bol versin canım sakın isyan etme olur mu?

l,foscum pıhtılaşma testleri yaptırdınızmı factor v mthfr gibi tekrarlayan düşüklerin sebebi genelde pıhtılaşma oluyor
ukomut araştırma hastanesine gidiyorsun diyorsnki bebek kaybım var kan ve genetik testi yaptırmak istiyorum önce onlar gerekli değil bişi çıkmaz deyip vazgecirmeye calışacaklar ama muhakkak yaptır gerci bişi çıkmaz da biz yaptırdık taşıyıcılık çıktı bnm de bir dahaki gebeliğimde iğne olcam

Ypıldı canım yazın pıhtılaşma çıkmadı...Sebebi açıklanamayan düşükmüş... Geçen ay hiperprolaktinemi çıktı ama ilaçla dengelenmşti... Hayrlısı bakalım...İnş. senin sorununda hallaolurda iğneyle, hamile kalır bebeğini doğurursun alırsın kucağına canım...

inş. cnm cümlemiz ayy o iğnelerde korkutuyor beni ya göbekten vurulacakmış
ne yapalım artık mutlu son için katlanacağız yeterki mevlam yine nasip etsin

inş. cnm cümlemiz ayy o iğnelerde korkutuyor beni ya göbekten vurulacakmış
ne yapalım artık mutlu son için katlanacağız yeterki mevlam yine nasip etsin

Zor bişey değil canım, benim bundan önceki düşüğümde pıhtılaşmaya bakılmadan hamile kaldım. Dr.um her iihtimale karşı diye kan cıvıltıcı iğne vermişti. İsmi fragmin, insülin gibi incecik tek kullanımlık göbekten yapıyosun. Hiç korkma Rabbim hayrlısını versin...

geçen hafta bende bebeğimi kaybettim 4 aylıktı aniden suyum geldi bebek susuz kalınca 2 gün sonra öldü sebebi bilemediler neden olduğunu .pisikollojil olarak çok kötüyüm ilk bebeğimdi .

geçen hafta bende bebeğimi kaybettim 4 aylıktı aniden suyum geldi bebek susuz kalınca 2 gün sonra öldü sebebi bilemediler neden olduğunu .pisikollojil olarak çok kötüyüm ilk bebeğimdi .

başın sağolsun arkadaşım burda hepimiin coğunlukla ilk bebeğiydi ilk heyeceanımızdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…