amiin cnm allah razı olsun bn temmuz annelerine arada bakıyodum 2010 kasım hamişlerindeydim daha çokmerhaba canım...
allah yardımcın olsun sabır versin inşallah.çok zor ...diyecek hiç bi söz yok .....inşallah hepimiz burda birbirimizi anlayarak destek olucaz..ve acılarımızı az da olsa sarabileceğiz...
sen temmuz anneleri topiğinde varmıydın..sanki görmüştüm seni..bende temmuz annesi olacaktım ama 20 haftada koptum bebeğimden...
bugün mezarına gittik...dayanamadım o kadar minik kii...ordaki diğer bebek mezarlarına bakıp rabbimden herkese sabır diledim...
amniyosentez sonucumuz temiz çıktı..haftaya doktora gidicem kontrole ne diyecek bilmiyorum..
amiin cnm allah razı olsun bn temmuz annelerine arada bakıyodum 2010 kasım hamişlerindeydim daha çok
ne kdr zmn oldu bebeğinden ayrılalı bnde 21. haftamda kaybettim daha acım çok yeni 3 gün oldu ama atlatıcaz işlhh brbirimize gzl hbrler werices yeniden
kızlar sabah bi kalktım göğüslerim taş gibi elleyemiyem birazda süt geldi normalmi siz biiyomusunuz çook acıyo yaaa
kızlar sabah bi kalktım göğüslerim taş gibi elleyemiyem birazda süt geldi normalmi siz biiyomusunuz çook acıyo yaaa
Ah canım benim, bende bebeği kaybettiğimde göğüslerim taş kesildi, nasıl ağrıdı ama hemen doktorumu aradım, dostinex diye bi ilaç verdi, içinde 2 tane vardı, 3 gün arayla yuttum iyi geldi, 1-2 haftaya geçiyor. Sonradan farkettim ben, gögüslerim altı ağrıdan sertleşmeden çatlamış, oda ancak 3-4 ayda geçti.
evet banada doktorum dostinex vermişti haftada 2 defa iç dedi ..ilk başta benimde çok feci şişmişti patlayacak gibiydi...(((
canım çok geçmiş olsun inşaallah evet normal malesef.sağmamanı tavsiye ederim çünkü sağdıkça gelecektir.ben de kaybettim bebeğimi ve 27 haftalıktı sütüm geliyordu. eğer acısına dayanamam diyorsan doktoruna danışıp sütü kesen ilaçları kullan. ben kullandım bir hafta kadar üç ay geçti herhangi bir sorunum olmadı çok şükür ama sonuçta hormonlarını etkiliyor karar senin canım. ben bebeğim yaşar ümidiyle beş gün sağdım , bebeğim vefat edince de acısına ve akıntıya dayanamadığım için bir kaç gün daha sağmıştım o yüzden sütüm ilk zamanlar biraz fazla geliyordu.
canım beniimmm...Normal merak etme, benimde gelmişti korse takmıştım bastırmak için...ama dr.una söyle sütün çekilmesi için ilaçlar var onlardan versin...bi kutunun içinde 2 tane yarım yarım 4 günde bitmişti benim, hemen çekilir canım acı çekmezsin...
saolun kızlar o ilacı werdi banada dr içtim sanki rz daha iiler şimdi ama halaa süt geliyoAh canım benim, bende bebeği kaybettiğimde göğüslerim taş kesildi, nasıl ağrıdı ama hemen doktorumu aradım, dostinex diye bi ilaç verdi, içinde 2 tane vardı, 3 gün arayla yuttum iyi geldi, 1-2 haftaya geçiyor. Sonradan farkettim ben, gögüslerim altı ağrıdan sertleşmeden çatlamış, oda ancak 3-4 ayda geçti.
nasılsın canım, topladınmı biraz kendini, ilk reglini görmedin daha demi. Doktor bana ilk adetten sonra düşünebilirsin dedi, 3 aydır bebek düşünüyorum ama tutmadı daha. bebeğim olunca kızımın acısına biraz olsun su serpilecek.
başınız sağ olsun arkadaşlar ben sizi çok iyi anlıyorum bende dün 9 haftalık bebeğimi kaybettim doktorum ölü dedi bide sizinki daha çok zor allah bi daha o günleri yaşatmasın kimseye
sağol canım..evet biraz daha iyiyim ama bi günüm bi anım diğerini tutmuyo..dün bebişimizin mezarına gittik..o an çok çaresiz hissettim kendimi..elden bişi gelmiyo yapacak bişi yok alışmaktan başka bi çarede yok...,
bugün de aile hekimime gittim..bebeğin doğum evraklarını istemişlerdi...ebeyle biraz sohbet ettik ruh halin nasıl dedi ağlamaya başladım..bi psikoloğa git istersen hafif sakinleştirici falan al dedi..ve çevrendekilerle pek konuşma anlamayan bilmeyen çok insan var daha da çok üzebilirler seni dedi...kimse seni anlayamaz eşin bile yaşadığın duyguyu tam bilemez dedi eşimde yanımızdaydı..
benim doğumdan sonra 20 gün kadar kanamam sürdü..adet ne zamaan olurum bilmiyorum.ebe bünyene göre değşebilir 2-3 ay daha adet görmeyebilirsin dedi.süt için dostinex kullandım ama bazen sertlik hissediyorum gene..pazartesi günü kendi doktoruma randevumuz var o ne diyecek kontrolden sonra bakcaz.
bir yanım tekrar hamile kalmak istiyo çünkü bu eksiklik hiçbir zaman geçmeyecek bedenimden kopup giden yavruma doyamadım..belki yenisi hafifletebilir acımı..ama bir yandanda çok korkuyorum..doktor doğumdan sonra 1 yıl beklemenizi öneririm demişti uzun bi süre geliyo bize ama sağlıklısı hayırlısı nasıl olcaksa doktorumuzu dinleyeceğiz kontrolden sonraallahım hepimize sabır versin sağlıcakla bebekler nasip etsin inşallah...
cnm bnmm yaaa ne zor gnler yaşıyorum rabbim bzm yanımızda olsun her daim
bnde bgn dra gittim ama bana 3 ay korunun dedi sana 1 yıl demiş ndn acabaa
Ben yaşayalı 4,5 ay oldu ilk başlarda günler çok zor oluyor ama sonra mecburen alışıyorsun. Aklına düşüyor ağlıyorsun, en çok içini hamile görmek bebek görmek acıtıyor. Ama geçiyor zaman bende 40 kım çıkına kadar zor geldi. tam 41 günümdü, regli oldum tekrar her ay bebeğim olur ümidiyle bu zamanlara kadar geldik işte.saolun kızlar o ilacı werdi banada dr içtim sanki rz daha iiler şimdi ama halaa süt geliyo
bgn dra gittim ultrasona girdim baktım ekrana bombooşş
3 ay korun dedi bakalım nasıl geçicek günler aylaar
Doktorlar durumu biliyorlar, bana bazı doktorlar 6 ay korun dediler ama operasyonu yapan doktorum ilk adetini görünce düşün dedi, nasıl düşünmem bebeği kaybettim, anında geri karnım dolsun istedim, o kadar acının üstüne düşünün. Ben biraz geç hamile kalıyorum. iyikede düşünmüşüm hala daha olmadı. Daha olmazsa yeniden tedaviye başlıyacağım. Bu ayda bakalım bazı karışımlar var arısütübalpolen gibi onları yemeyi düşünüyorum.sağol canım..evet biraz daha iyiyim ama bi günüm bi anım diğerini tutmuyo..dün bebişimizin mezarına gittik..o an çok çaresiz hissettim kendimi..elden bişi gelmiyo yapacak bişi yok alışmaktan başka bi çarede yok...,
bugün de aile hekimime gittim..bebeğin doğum evraklarını istemişlerdi...ebeyle biraz sohbet ettik ruh halin nasıl dedi ağlamaya başladım..bi psikoloğa git istersen hafif sakinleştirici falan al dedi..ve çevrendekilerle pek konuşma anlamayan bilmeyen çok insan var daha da çok üzebilirler seni dedi...kimse seni anlayamaz eşin bile yaşadığın duyguyu tam bilemez dedi eşimde yanımızdaydı..
benim doğumdan sonra 20 gün kadar kanamam sürdü..adet ne zamaan olurum bilmiyorum.ebe bünyene göre değşebilir 2-3 ay daha adet görmeyebilirsin dedi.süt için dostinex kullandım ama bazen sertlik hissediyorum gene..pazartesi günü kendi doktoruma randevumuz var o ne diyecek kontrolden sonra bakcaz.
bir yanım tekrar hamile kalmak istiyo çünkü bu eksiklik hiçbir zaman geçmeyecek bedenimden kopup giden yavruma doyamadım..belki yenisi hafifletebilir acımı..ama bir yandanda çok korkuyorum..doktor doğumdan sonra 1 yıl beklemenizi öneririm demişti uzun bi süre geliyo bize ama sağlıklısı hayırlısı nasıl olcaksa doktorumuzu dinleyeceğiz kontrolden sonraallahım hepimize sabır versin sağlıcakla bebekler nasip etsin inşallah...
seninde başın saolsun cnmm amiiinnnbaşınız sağ olsun arkadaşlar ben sizi çok iyi anlıyorum bende dün 9 haftalık bebeğimi kaybettim doktorum ölü dedi bide sizinki daha çok zor allah bi daha o günleri yaşatmasın kimseye
amin cnmm yaa atlatıcaz burda brbirimize destek olarak tekrar yüzümüz gülecek işlhh şu 3 ayı bi atlatalım allahın izniylr gene karnımız dolacak rabbim bzlere sağlıklı hayırlı ewlatlar wersin işlhhhbilmiyorum zaten doğumdan sonra demişti...p.tesi kontrole gidicez o zmaan sorarız tekrar..gerçi bugün aile hekimliğindeki ebede 6 ayla 1 yıl arasında korunun dedi..hatta ne istersin iğne , ria falan dedi uygulayalım korunman için dedi.bende eşim korunuyo dedim ben korunmak istemiyorum dedim..
evet canım çok zor günler daha çok yeni senin içinde benim 1 ay oldu hala dün gibi..insan zamanla az da olsa güç topluyo inşallah gü
zel günler gelecek rabbim yüzümüzü evimizide güldürecek..sevdiklerimizden ayırmasın bizi ailemizden eşimizden..her acı daha bi zor gibi hayat bu alışmaktan başka elden bişi gelmiyo..içinde tutma daraldıkça yaz..
amiin cnmmAllah hepimize sabırlar versin inşallah. Bende 14 ocakta 10 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalbi
durdu yavrumun. Dünya başıma yıkıldı sandım. Çok zor günler geçirdim. Doktor 3 ay korunma
süresi verdi. Nisanın 14 ünde bitecek. Allah hayırlısıyla tekrar kavuştursun inşallah.
seninde başın saolsun cnmm amiiinnn
amin cnmm yaa atlatıcaz burda brbirimize destek olarak tekrar yüzümüz gülecek işlhh şu 3 ayı bi atlatalım allahın izniylr gene karnımız dolacak rabbim bzlere sağlıklı hayırlı ewlatlar wersin işlhhh
zerdalcım cnmm bnm ağlattın bni ztn her dkk ağlıyorumdaa bak ne mutlu kızını göstermiş rabbim sana onlar bzleri bekliyolar biiyorum bna inanıyorum canlarımızdı onlar bzmmm
içimi parçaladın canım yaaa...iş yerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım...zor tuttum boğazım hala düğüm dğüm..Ben yaşayalı 4,5 ay oldu ilk başlarda günler çok zor oluyor ama sonra mecburen alışıyorsun. Aklına düşüyor ağlıyorsun, en çok içini hamile görmek bebek görmek acıtıyor. Ama geçiyor zaman bende 40 kım çıkına kadar zor geldi. tam 41 günümdü, regli oldum tekrar her ay bebeğim olur ümidiyle bu zamanlara kadar geldik işte.
Doktorlar durumu biliyorlar, bana bazı doktorlar 6 ay korun dediler ama operasyonu yapan doktorum ilk adetini görünce düşün dedi, nasıl düşünmem bebeği kaybettim, anında geri karnım dolsun istedim, o kadar acının üstüne düşünün. Ben biraz geç hamile kalıyorum. iyikede düşünmüşüm hala daha olmadı. Daha olmazsa yeniden tedaviye başlıyacağım. Bu ayda bakalım bazı karışımlar var arısütübalpolen gibi onları yemeyi düşünüyorum.
Kızlar her gece yatarken allaha yalvarıyorum ne olur kızımın yüzünü 1 kerecik olsun göreyim diye, görememiştim kızımı hiç, ilk defa bu gece rüyamda kızımı gördüm, benim kızımı. Gözleri babasına benziyordu. Çok etkilendim, rabbime binlerce kez şükür bana gösterdiği için. Çünkü inanın 4,5 aydır 1 kerecik olsun görme ümidüyle yattım. İlk başlarda biran önce akşam olsun yatayım uyuyayım kzımı rüyamda göreyim istiyordum. Yine dün yatarken ayetelkürsiyi okudum duamı ettim, allahım kızımı rüyamda göster dedim, normal bi bebek gibi gördüm. Vucüdunu görmedim, hep yüzünü gördüm. Çok güzeldi, kucağıma alıyordum, başkalrı tutuyordu ve özellike hep yüzünü görüyordum. Çok şükür.
allah sabır versin canım sanada...güç versin. geçmiş olsun diyemeyeceğim zor geçiyo çünkü...rabbim yanında olsun..Allah hepimize sabırlar versin inşallah. Bende 14 ocakta 10 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalbi
durdu yavrumun. Dünya başıma yıkıldı sandım. Çok zor günler geçirdim. Doktor 3 ay korunma
süresi verdi. Nisanın 14 ünde bitecek. Allah hayırlısıyla tekrar kavuştursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?