bebeğini kaybedenler 2011

we 1 gün daha geçti bgn tam 1 hafta oldu sabah bni yıkadılar 40ladılar yanii allahım sen güç kuwwet wer nerde warsa bnmle brlikteee

we 1 gün daha geçti bgn tam 1 hafta oldu sabah bni yıkadılar 40ladılar yanii allahım sen güç kuwwet wer nerde warsa bnmle brlikteee

Bebeksiz 40 banyosu kadar kötü bişey yok canım Allah sabır versin :85:

Naz,
Su fazlalığı sorununu ben ilk defa sende duydum.Doktorların alabileceği bir önlem var mıydı?Fazla olan su bir şekilde alınabilir miydi? Sence doktorun bir ihmali var mı?

Naz,
Su fazlalığı sorununu ben ilk defa sende duydum.Doktorların alabileceği bir önlem var mıydı?Fazla olan su bir şekilde alınabilir miydi? Sence doktorun bir ihmali var mı?
cnm önce ilaçla tedawi edildi azalması we çoğalmaması için ama bnm fayda etmedi ilaçlar eğer herşey bu kdr çabuk gelişmeseydi karnımdan çekiceklerdi suyu ama bnm durumum bunu beleyedi rahmim açılınca suyumun hepsi aktı gittti

Canim senin ve yeni gelen bütün arkadaslarin basi sagolsun...Allah sabir versin...Hepimiz ayni acilari yasiyoruz.Insallah birdahaki sefere bebislerimizle 40laniriz hepimizde...Allah bizlerede nasip eder insallah...

Canim senin ve yeni gelen bütün arkadaslarin basi sagolsun...Allah sabir versin...Hepimiz ayni acilari yasiyoruz.Insallah birdahaki sefere bebislerimizle 40laniriz hepimizde...Allah bizlerede nasip eder insallah...
amiin cnmm amiiinn
kızlaar ayıp olmazsa bsy sorucam ilk ilişkinizi ne zmn yaşadınız dr bana 1 hafta yasak dedi ama bn korkuorum henüz

amiin cnmm amiiinn
kızlaar ayıp olmazsa bsy sorucam ilk ilişkinizi ne zmn yaşadınız dr bana 1 hafta yasak dedi ama bn korkuorum henüz

dr.bana 1 ay yasak dedi...p.tesi doktora gidicem start verirse başlarız..ama zaten 20 gün kadar kanamam sürdü..psikolojik olarakda pek o modda değildik.ama ağrıyan yer başka acıkan yer başka dedikleri bişi var uyar mı bilmiyom bu duruma

amiin cnmm amiiinn

Canım bana 40 gün yasaklamıştı dr.um zaten kanamamda vardı...

Ya kızlar benim b-hcg hala sıfırlamadı kanamamda bitmedi...Geçen çarşamba bakıldı 43 dü...1 hafta sonra yeniden bakılacak inş sıfırlar...Rahimde parça kaldıysa vücudun onu atmaya çalışıyodur dedi dr.um kanamam için...Hadi kanamayı geçtim göğüslerim sızladıkça sinirlerim bozuluyo, damarlarıda duruyo hala boynumdan kolumdan çekiyo sanki :85:

allah iiliğinii:) uyuyo saırımm
cnmm kıyamam sana bzn oluyo öle parça kalmasa bile kanama oluyomuş göğüslerin için ilaç içtinmi bnde çok fenaydı ama 2 ilaç içtim geçti şimdi eski halini aldılar bilirim acısını

Hepinize selam.Nihayet evimdeyim.Çok zor geliyor ama.Herşey o son günü hatırlatıyor.Bilgisayarda son gece oğlumun doğum gününü kutlarken çekilen bir videoyu buldum.Belki Zeynebimde karnımda gözükür diye ama koca video da sadece ellerim var.İnanamıyorum.Hamileyken hiç resim çektirmediğimi farkettim arıyorum ama o günlerden kalan hiç resim yok.Çok şükür hastanede eşimi çekmesi için ağlayarak ikna ettiğim canım kızımın resmi var elimde.Yatakları,özenerek yaptığım kapı süsü ve doğum şekerlemeleri yukarıda boş dairede öylece duruyor.Çöpe atmaya da kıyamıyorum.Ne yapmalıyım?
dr bana da 40 gün ilişkiyi yasaklamıştı canım.Neredeyse 2 ay olacak bu hafta kontrolümde bir dr 1 sene diğeri doğumu yaptıran yani 6 ay süre verdi.Acını hafifletmenin tek çaresi yeni bir gebelik diyor 1 sene yasak koyuyor.Şaka gibi.1 gün değil ki 1 sene.Bir de aklınızda bulunsun bu dr alanının en iyilerinden ve bana ilk sorusu ağladım mı? oldu tuhaf geldi ilk başta ama sonra anladım.Böyle durumlarda mutlaka baştan bol bol ağlamak gerekiyormuş sonrası için çok önemliymiş.Kim ağlamaz ki.Aramızda kendini tutabilen arkadaşlar varsa bırakın kendinizi aksın o gözyaşları derim.Eşyalarına bol bol sarılıp vedalaşmak gerekiyormuş bunu ikinci kez duyuyorum biri kadın doğumcu ki çok iyi diğeri psikiyatr.

ben ağladığımda daha topalralanadınmı diyorlar
eşim bile ya 4 ay oldu hala kendine gelemedin diyor
beni tek anlayan o sanıyordum o kadar üzüldümki çok ağlarsam cabuk toparlanamazmışım ne mümkün merak ediyorum bende acaba ağlamaıyorum artık diyen var mı

duygularınızı kimseden saklamanıza gerek yok kolay şeyler yaşamadık, ağlamak bazen iyi geliyo
içinize atarsanız daha zor atlatırsınız..

ağlamamam mümkün değil bgn 9 gün oldu we bn her gece yatarken hem dua ediyorum hm ağlıyorum sabah gözümü açınca ağlıyorum rabbim sen bna dayanma gücü wer bidaha yaşatma aynı acılar nerde warsa bnmle birlikte diye yalwarıyorum
bzi bzden başka kmse anlayamaz arkadaşlar eşlerimiz bile canımızdan can koptu bzm büyük allahım bidaha aynı acıları yaşatmasın hiçkimseye....

Canım bu sefer bebek küçüktü dr.um gerek görmedi herhaldeki vermedi bişey...Sordum göğüslerimin sancıması normal mi diye, b-hcg yüksek olduğu için dedi sıfırlayıca geçer dedi...Önceden ikizlerde içmiştim hatta sanada yazmıştım canım...Hayrlısı olsun ne diyelim Rabbim isyan ettirmesin...

Ben bebeklerimin eşyalarına bile sarılamadım çünkü hastaneden çıkmaya üzülmüyüm diye hepsini toplayıp götürmüş annem ve hala mezarlarına bile gitmedim...4 sene oldu ama eşim götürmüyo, ne kadar ağlasam yalvarsamda götürmüyo, yerinide bilmiyorumki ben gidiyim...Sadece mezarlığın önünden geçerken bakıyorum...Bebeğimiz olsun kucağımıza alalım sonra götürücem söz ama şimdi olmaz diyo...Bu gidişle hiç gidemicem herhalde :85: Kızımın küvezdeki resmine oğlumunda 4 boyutlu görüntüsüne bakıyorum sadece

4 ay ne ki canım daha çok yeni sayılır tabii ağlayacaksın...ben 4 sene oldu hala ağlarım hiç kolay değil yaşadıklarımız...Ama ben artık eşimin yanında bile ağlamıyorum çünkü o da senin eşin gibi kızıyo...Ancak yalnızken kızımın oğlumun resmini alıyorum, diğerlerininde kan ve idrar tahlillerini elime alıyorum ve ağlayabildiğim kadar ağlıyorum...Napıyım elimden başkası gelmiyo :85:

ahhhh kızlar...bende aynı duygular içindeyim daha doğrusu karma karşık bi haldeyim....ağladım ağladım ...toparlandım sandım ama bir reklamda gördüğüm bebkler bile tekrar başa döndürüyo ruhumu..içim birden parçalanıyo sanki o an ağlamamak için çozk zor tutuyorum kendimi..herkes anlamıyo çünkü..
bi komşum var 1.5 yaşında bi bebeği var ben bebeğimi kaybettikten sonra 1 defa geçmiş olsuna geldi ve sonra bi daha aramadı sormadı.dün camda gördüm öylesine konuştu..bende acaba gelmeyişinin sebebi onun bebeğini kıskanıp nazar değdireceğimden korktuğu için mi gelmiyo diye düşündüm..bu düşüncelerim bile sürekli darmadağınık ediyo beni...dün gene ağladım eşime bebeğimi istiyorum diye sarıldım ağladım oda doktora gidicez p.tesi bakalım ne derse ona göre ya başlarız ya bekleriz ama senin sağlığın önemli diyo o ...bense bir anda karnım büyümesede tekmelerini hemen hissedemeyeceğimi bilsem de içimde minicikte olsa tutunmak istiyorum..oğluma sarılamadım, doyamadım, koklayamadım o benim hayata tutunuşum hayat kaynağım olcaktı ama yok şimdi..ona seslenip konuşuyorum ama içimin acısını geçiremiyorum..hala ilk günkü gibi..
bir iki parça eşyası vardı bebeğimin hiç hazırlık yapamadık isim bile düşünemedik 5 ay olmuştu oysa ama sanki bizden kopacağını bilirmiş gibi bizide çok fazla hazırlamak istemedi..ben mezarına gittim eşim geçen hafta götürdü ağladım yalvardım o küçücük bedeni toprağın altında ve ben sadece toprağını avuçlayabiliyordum.ordan dönünede avuçlarım bomboştu gene...
hepimiz çok zor günler geçiriyoruz ve destek olabilecek kişiler bizleriz kimse anlamaz anlatacak cümle yok çünkü....

ahh lifos ahh ağlattın beni yine
bu arad kızlar ben enfeksiyon tedavisi görüyordum ya çok şükür tedavim başarılı gecmiş fakat dr 1 ay daha bekle ne yaplaım geç olsun güç olmasın ben artık evde durmamaya calışıyorum kafa dağıtmak için arkadaşlara gidiyorum ebru kursuna filan yazıldım sizede taviye ederim

Esmeray hadi geçmiş olsun canım.Sonu güzel olsun da bir ay bekle nolucak.
Yaptığın ebrularda bize sergi yap bari bu arada.İyi olmuş terapi gibi olur sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…