we 1 gün daha geçti bgn tam 1 hafta oldu sabah bni yıkadılar 40ladılar yaniiallahım sen güç kuwwet wer nerde warsa bnmle brlikteee
we 1 gün daha geçti bgn tam 1 hafta oldu sabah bni yıkadılar 40ladılar yaniiallahım sen güç kuwwet wer nerde warsa bnmle brlikteee
cnm önce ilaçla tedawi edildi azalması we çoğalmaması için ama bnm fayda etmedi ilaçlar eğer herşey bu kdr çabuk gelişmeseydi karnımdan çekiceklerdi suyu ama bnm durumum bunu beleyedi rahmim açılınca suyumun hepsi aktı gitttiNaz,
Su fazlalığı sorununu ben ilk defa sende duydum.Doktorların alabileceği bir önlem var mıydı?Fazla olan su bir şekilde alınabilir miydi? Sence doktorun bir ihmali var mı?
amiin cnmm amiiinnCanim senin ve yeni gelen bütün arkadaslarin basi sagolsun...Allah sabir versin...Hepimiz ayni acilari yasiyoruz.Insallah birdahaki sefere bebislerimizle 40laniriz hepimizde...Allah bizlerede nasip eder insallah...
amiin cnmm amiiinn
kızlaar ayıp olmazsa bsy sorucam ilk ilişkinizi ne zmn yaşadınız dr bana 1 hafta yasak dedi ama bn korkuorum henüz
amiin cnmm amiiinn
kızlaar ayıp olmazsa bsy sorucam ilk ilişkinizi ne zmn yaşadınız dr bana 1 hafta yasak dedi ama bn korkuorum henüz
dr.bana 1 ay yasak dedi...p.tesi doktora gidicem start verirse başlarız..ama zaten 20 gün kadar kanamam sürdü..psikolojik olarakda pek o modda değildik.ama ağrıyan yer başka acıkan yer başka dedikleri bişi var uyar mı bilmiyom bu duruma
cnmm kıyamam sana bzn oluyo öle parça kalmasa bile kanama oluyomuş göğüslerin için ilaç içtinmi bnde çok fenaydı ama 2 ilaç içtim geçti şimdi eski halini aldılar bilirim acısınıCanım bana 40 gün yasaklamıştı dr.um zaten kanamamda vardı...
Ya kızlar benim b-hcg hala sıfırlamadı kanamamda bitmedi...Geçen çarşamba bakıldı 43 dü...1 hafta sonra yeniden bakılacak inş sıfırlar...Rahimde parça kaldıysa vücudun onu atmaya çalışıyodur dedi dr.um kanamam için...Hadi kanamayı geçtim göğüslerim sızladıkça sinirlerim bozuluyo, damarlarıda duruyo hala boynumdan kolumdan çekiyo sanki :85:
allah iiliğinii:) uyuyo saırımm
cnmm kıyamam sana bzn oluyo öle parça kalmasa bile kanama oluyomuş göğüslerin için ilaç içtinmi bnde çok fenaydı ama 2 ilaç içtim geçti şimdi eski halini aldılar bilirim acısını
Hepinize selam.Nihayet evimdeyim.Çok zor geliyor ama.Herşey o son günü hatırlatıyor.Bilgisayarda son gece oğlumun doğum gününü kutlarken çekilen bir videoyu buldum.Belki Zeynebimde karnımda gözükür diye ama koca video da sadece ellerim var.İnanamıyorum.Hamileyken hiç resim çektirmediğimi farkettim arıyorum ama o günlerden kalan hiç resim yok.Çok şükür hastanede eşimi çekmesi için ağlayarak ikna ettiğim canım kızımın resmi var elimde.Yatakları,özenerek yaptığım kapı süsü ve doğum şekerlemeleri yukarıda boş dairede öylece duruyor.Çöpe atmaya da kıyamıyorum.Ne yapmalıyım?
dr bana da 40 gün ilişkiyi yasaklamıştı canım.Neredeyse 2 ay olacak bu hafta kontrolümde bir dr 1 sene diğeri doğumu yaptıran yani 6 ay süre verdi.Acını hafifletmenin tek çaresi yeni bir gebelik diyor 1 sene yasak koyuyor.Şaka gibi.1 gün değil ki 1 sene.Bir de aklınızda bulunsun bu dr alanının en iyilerinden ve bana ilk sorusu ağladım mı? oldu tuhaf geldi ilk başta ama sonra anladım.Böyle durumlarda mutlaka baştan bol bol ağlamak gerekiyormuş sonrası için çok önemliymiş.Kim ağlamaz ki.Aramızda kendini tutabilen arkadaşlar varsa bırakın kendinizi aksın o gözyaşları derim.Eşyalarına bol bol sarılıp vedalaşmak gerekiyormuş bunu ikinci kez duyuyorum biri kadın doğumcu ki çok iyi diğeri psikiyatr.
ben ağladığımda daha topalralanadınmı diyorlar
eşim bile ya 4 ay oldu hala kendine gelemedin diyor
beni tek anlayan o sanıyordum o kadar üzüldümki çok ağlarsam cabuk toparlanamazmışım ne mümkün merak ediyorum bende acaba ağlamaıyorum artık diyen var mı
4 ay ne ki canım daha çok yeni sayılır tabii ağlayacaksın...ben 4 sene oldu hala ağlarım hiç kolay değil yaşadıklarımız...Ama ben artık eşimin yanında bile ağlamıyorum çünkü o da senin eşin gibi kızıyo...Ancak yalnızken kızımın oğlumun resmini alıyorum, diğerlerininde kan ve idrar tahlillerini elime alıyorum ve ağlayabildiğim kadar ağlıyorum...Napıyım elimden başkası gelmiyo :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?