Kızlar ii pazarlar nasılsınız? Esmeraycım, ukomutcum ve oranjecim dün misafirim vardı giremedim bugün haber veriyim dedim...Kızlar dün yeniden kan verdim ve sıfırlamamış yaa 23 dü çok az bi düşüş olmuş :84: Sinir oldum artık...Dr.um haftaya yeniden kan istedi belki 2. bi doz iğne daha olabilirsin dedi...Başka bi dr.a daha gitsem diyorum ama bilmiyorum naparım...50 gün oldu kızlar yaa hala kanama devam ediyo...Bugün de göğüslerimin ucu kaşınıyo nedense?
Kızlar ii pazarlar nasılsınız? Esmeraycım, ukomutcum ve oranjecim dün misafirim vardı giremedim bugün haber veriyim dedim...Kızlar dün yeniden kan verdim ve sıfırlamamış yaa 23 dü çok az bi düşüş olmuş :84: Sinir oldum artık...Dr.um haftaya yeniden kan istedi belki 2. bi doz iğne daha olabilirsin dedi...Başka bi dr.a daha gitsem diyorum ama bilmiyorum naparım...50 gün oldu kızlar yaa hala kanama devam ediyo...Bugün de göğüslerimin ucu kaşınıyo nedense?
Merhaba herkese
Dün gece bana yine geldilerŞimdi bu hafta işe başlıcam ama kimseyle yüzleşmeye halim yok. Keşke kimse hiç sormasa ve çok üzüldüm inan daha gençsin bir daha olur hem bunu yaşayan tek sen değilsin demese.... saat 4 e kadar ağladım... Eşimde onun yüzünden ağladığımı sandı ve birazda onunla atıştık..Hayata dönmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum...
Pazar günüydü bugün ama evden çıkmak bile istemedim hiç... Allahhım nolur bize mutluluk ver...
Sizelr nasılsınız kızlar????
Oysa herşey ne kadar güzel başlamıştı. Ruya gibiydi planladığımız gibi istediğim zaman hamile kalmıştım. Ve allahım yıllardır hayal ettiğim gibi oğluşum olucaktı. Ama olmadı.. Allahım vermedi...
Acımı en iyi siz anlayacağınız için bu başlığın her satırını okudum..Her arkadaşımın acısını bende hissettim..Birbirimizi bizden başka kim anlayabilir ki ? Annem bile beni anlamadı bende düşük yaptım nolmuş unutuyorsun gidiyor iyikide olmamış diyorum şimdi deyip beni teselli etmeye çalışıyor..Ama ben o kadar acı yaşadım ki bunu kimsenin şuanda anlamasını beklemiyorum.
Herşey çok yolundaydı 21. haftada rutin muayenemi oldum. Ayrıntılı ultrasonda herşey süperdi..Bebek mükemmel gelişiyordu ve hiçbir sıkıntı yoktu. Ama 2 gün sonra hafif lekelenme geldi hemen doktorumu aradım bu haftalarda olabileceğini söyledi bana.. Ama benim ertesi günde devam etti ve ertesi gün..Atladım gittim bana amniyon sıvımda biraz artış gördüğünü ama bunuda önemli olmadığını söyledi..Sonra 4.gün bayaa kanamam gelince beni Cerrahpaşada hocası olan bi Prof a yönlendirdi.. Herşey o kadar güzeldi ki..Evimizin borcu bitmişti ben işimi yoluna koymuştum ve yıllardır duasını ettiğim erkek bebeğim benim olacaktı ama...
Doktor hemen yatırdı doğum başlamak üzere dedi 18 gün yattım cerrahpaşada olmadık dozda, onlarca ilaç aldım damardan ama durmadı.. Durduramadılar oğlumu...Ve artık yapılabiliecek herşeyi yaptık allaha kaldı dediler .. Tam 15 saat doğum sancısı çektim normal doğumla 24 haftalıkken doğurdum onu..Onu canlı canlı doğurdum.. Neden dedim..Ağladım haykırdım.. Sebep yok dediler..İnfeksiyonda olabilir,hiçbişide olmayabilir takdiri ilahi dediler...
Onu bi kez göremeden yoğun bakıma kapattılar..İlk gün bakma dediler bana..Kimse görmemi istemedi ama gece ruyama girdi bana küsmüştü.. Anne beni burda bıraktın diyordu.. Sonra o gece atladım gittim.. O minicik kara gözleri ile bana baktı.. Birazcık ağladı..Gözpınarında minicik bir damla yaş birikti.. Öyle güzeldi ki..Ben burda kaldım anne der gibi içini çekti..Minicikti kuzum..
Ona dokunmayı bırakın yanında bile kalamıyordum saatlerce yalvardıktan sonra 3-5 dk kalabiliyordum sadece.. Ona sadece 1 kez dokunabildim..Sütünü sağ getir dediler bende götürdüm ama ona 1 damla bile veremedim..Allahım diyordum nolur bir damla veriim ölecekse sonra ölsün diyordum Ama veremedim..Ağaç diplerine döktüm sütlerimi...
Ben onu 1 kez bile kucağıma alamamışken onun cesedini verdiler bana..
Biliyorum hepiniz çok acı şeyler yaşadınız ama ben.......
Onun namazından sondan sonra Cenazesini kucağıma verdiler mezarlığa kadar kucağımda taşıdım ben onu..Ona sarılamamıştım ama cesedine sarıldım..Öpttüm ..Kokladım..Saçlarını okşadım..Mis gibi kokuyordu ..Ve onu ben kollarımdan kucağımdan kendi ellerimle verdim mezarcıya.. mezara koydu.. Aklımdan 1 sn bile çıkmıyor.. Dağın başında buz gibi bir mezarlıkta bırakıp geldim oğluşumu.. Oysa ben onu pamuklara sarıp, gül kokuları ile beslicektim... Ama Allahım vermedi.. olmadı...
Şimdi ne yaparım ne ederim hiç bilmiyorum.. Nasıl unutucam bilmiyorum..Birdaha hamile kalamam ..Bu acıları tekrar yaşayamam diyorum..Allahım bana dayanma gücü ver diye hep dua ediyorum...
Nolur yardım edin nasıl geçicek bu dönem.. Ne yapıcam bilmiyorum...
Siz neler yaptınız? Sebebi ile ilgili neler yaptınız? Nasıl bir dönem yaşadınız? Psikolojik yardım aldınız mı? Sonra nasıl hamile kalmaya karar verebildiniz?
lifo cum ne diyeceğimi bilemiyorum ya
başka dr a görün derim cnm ya ne olur ne olmaz 50 gün çok fazla
selam canımm..
bencede başka bi doktora git canım hem 50 gün çok fazla hemde neden halen değerini sıfırlatamadılar ki.:26:
lifos bnmde hala kanamam bitmedi bgn 38 gn oldu bn prş gnü kontrole gittim bana bi ilaç wedi rahmini temizlicek dedi onu içtim kanamam dahada coştu ama bnden hç bhcg fln istemedi dr yaa uff kafayı yicem....
anım benim ya.Bir dra daha gözüksene.Sen temkinli ol da ne olur ne olmaz.Bakarsın o hallediverir.
Nasılsın lifos demek 1 kere daha kan vereceksin. Kanamanda devam ediyor. Doktora gittiğinde alttan rahminede bakıyorlarmı. pekmez falan içmeyi ihmal etme, çok kan kaybediyorsun.
mrb zerdalcım iiyim hamdolsun, dr.um 2 kez muayene etti ikisinde de kanamamın miktarını sordu ve normal karından baktı...Rahim ve yumurtalıklar temiz dedi...Annem siyah üzüm kürü yapmış çekirdekleriyle beraber ablamda dut pekmezi almış zaten bizim bağdan da üzüm pekmezi yapıyoruz hepsinden de alıyorum canım inş faydaları olur...Sen nasılsın canım ne var ne yok...
lifoscum bnm bgn kanama kesildi yanii çok az akıntı gibi geliyo demekki ilaç öle coşturmuş darısı başına işlhh cnmm ya ewet öle 3 ay süreni bnde duydum ama allahın izniyle seninde düzene girecek
buarda göğüslerim bnmde çok kaşınıyo ya aslında bn önemsemiyodumda sen deyince aklıma takıldı çok kaşınıyo walla ndndir ki acaba?bi bilgin olursa bana sölersen sewinirim
walla kızlar daha neler yaşayacaz çok mrktayım göğüslerimiz kaşınıyo ondan bile şüphelenir oldukk alah bzlere hepimize acil şifalar wersin...
Oh ne güzel annen bakıyor. ben yanıyom yavruma, yavrumda yanıyor yavrusuna. Sende annenin kuzusun tabi, oda sana bakıyor. Pekmekleri iç canım, oh ne güzle bağınızda varmış, temiz temiz doğadan yaparsınız. benim annemde 100 kilo falan üzüm alıp kendi yapar.
ya cnmm kanamam azaldı dedim ama demin baya geldi geneeii maaşallah canım yaa darısı bana inş...Bak senin de kaşınıyomuş göğüslerin aslında biraz rahatladım, demekki normal bişey...Göğüslerim benim hamileyken kaşınır nazcım normalde olmaz...o yüzden vücutta hala b-hcg olduğu için gibi düşünüyorum ben ama başka bi bilgi olursa sanada aktarırım canım...Ya eşimede kıyamıyorum yazık, 2 aydır abi kardeş gibi oldukgeçen gün abi dedim o da bana 'söyle bacım' dedi nişanlıymışız gibi hissediyomuş...Yanımdasın ama sana dokunamıyorum diyo canım yaaa...
Evet canım Aro elinden geleni yapıyo sağolsun...Anneler düşünür zaten yavrusunu...Allah elimizden almasın onları uzun ömür versin hayrlısıyla...
lifoscum bnm bgn kanama kesildi yanii çok az akıntı gibi geliyo demekki ilaç öle coşturmuş darısı başına işlhh cnmm ya ewet öle 3 ay süreni bnde duydum ama allahın izniyle seninde düzene girecek
buarda göğüslerim bnmde çok kaşınıyo ya aslında bn önemsemiyodumda sen deyince aklıma takıldı çok kaşınıyo walla ndndir ki acaba?bi bilgin olursa bana sölersen sewinirim
walla kızlar daha neler yaşayacaz çok mrktayım göğüslerimiz kaşınıyo ondan bile şüphelenir oldukk alah bzlere hepimize acil şifalar wersin...
ya cnmm kanamam azaldı dedim ama demin baya geldi genee
bzde eşmle kardeş gibi olduk walla 40 gn oldu tabi 1 ayda önceden war hamileyken
üzülüyom artık eşime ama napim yaaaşu kanamadan bi kurtulsak hayırlısıyla...
yaaa bu nedir cnmm ya kafayı resmen oramla bozmak üzereyim walaacanım dicektim bende sana ama felaket tallallığı yapmıyım istedim...öyle oluyo canım azaldı hah bitiyo diyosun ve bi anda çoğalıyo akıyo resmen...İnş seninki daha fazla sürmez benimkide biter inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?