bebeğini kaybedenler 2011

lifo cum ne diyeceğimi bilemiyorum ya
başka dr a görün derim cnm ya ne olur ne olmaz 50 gün çok fazla

selam canımm..
bencede başka bi doktora git canım hem 50 gün çok fazla hemde neden halen değerini sıfırlatamadılar ki.:26:

Merhaba herkese

Dün gece bana yine geldiler Şimdi bu hafta işe başlıcam ama kimseyle yüzleşmeye halim yok. Keşke kimse hiç sormasa ve çok üzüldüm inan daha gençsin bir daha olur hem bunu yaşayan tek sen değilsin demese.... saat 4 e kadar ağladım... Eşimde onun yüzünden ağladığımı sandı ve birazda onunla atıştık..Hayata dönmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum...

Pazar günüydü bugün ama evden çıkmak bile istemedim hiç... Allahhım nolur bize mutluluk ver...

Sizelr nasılsınız kızlar????

cANIM BENDE 1 AYLIK RAPORDAN SONRA GİTİİM
İLK GÜNÜ ATLATINCA GEÇİYO CANIM ÇOK DİNELEM MİLLETİ GEÇİŞTİR..O SÖZLER SÖYLENECEKTİR..İNSAN DAYANAMIYO HALİYLE AMA AZDA OLSA DAYAN CANIM...

lifos bnmde hala kanamam bitmedi bgn 38 gn oldu bn prş gnü kontrole gittim bana bi ilaç wedi rahmini temizlicek dedi onu içtim kanamam dahada coştu ama bnden hç bhcg fln istemedi dr yaa uff kafayı yicem....

anım benim ya.Bir dra daha gözüksene.Sen temkinli ol da ne olur ne olmaz.Bakarsın o hallediverir.

Kelimelerin tükendiği an, bebeğin seni cennet bahçelerinde bekleyecek, artık bir melek annesi özel ve seçilmiş bir kişisin. Allah sabır versin canım sana. Bizde çok acı çektik zaman biraz daha yarana kabuk bağlıyor ama unutmuyorsun, gece yatarken rüyanda görmek istersen. İlk zamanlar 24 saat aklından çıkmaz. Sonra eğer çalışıyorsan iş hayatı, hayat koşturmacası kafanı biraz daha dağıtıyor. Ama yinede her gece yatağa yattığında bi posta düşünürsün. hayalini kurarsın. Yeniden bebek sahibi olmaya gelince, illaki insan istiyor tekrar ama korkuyorsun. Ben hemen tekrar istedim ama daha tutmadı, biraz geç hamile kalıyorum sanırım. Bol bol dua et canım, allahtan geldiğini bil, elimizden bişey gelse, yavruşlarımızı kurtarırdık, ama elimizden hiçbişey gelmiyor. Takdiri ilahi demekten başka.

Nasılsın lifos demek 1 kere daha kan vereceksin. Kanamanda devam ediyor. Doktora gittiğinde alttan rahminede bakıyorlarmı. pekmez falan içmeyi ihmal etme, çok kan kaybediyorsun.

lifo cum ne diyeceğimi bilemiyorum ya
başka dr a görün derim cnm ya ne olur ne olmaz 50 gün çok fazla

selam canımm..
bencede başka bi doktora git canım hem 50 gün çok fazla hemde neden halen değerini sıfırlatamadılar ki.:26:

lifos bnmde hala kanamam bitmedi bgn 38 gn oldu bn prş gnü kontrole gittim bana bi ilaç wedi rahmini temizlicek dedi onu içtim kanamam dahada coştu ama bnden hç bhcg fln istemedi dr yaa uff kafayı yicem....

anım benim ya.Bir dra daha gözüksene.Sen temkinli ol da ne olur ne olmaz.Bakarsın o hallediverir.

Sağolun kızlar Aro...Bugün kanamam biraz daha az gibi bakalım inş artmaz...Göğüslerimin ucuda hala kaşınıyo...Eski dr.um prof. ona gitsem diyoerum ama hemen randevu alamazsam hiç bi anlamı kalmaz...Bakalım hayrlısı olsun...nazcım senden neden b-hcg istemedi acaba dr.un...Belki öylesi daha iidir, sürekli kan aldırmakta insanı yıpratıyo...Seninde bayaa olmuş 38 gün...İlacın etkisiyle artmıştır kanama canım içini temizleyip 40 günde biter inş...benim bugün 51.gün...Bizim bi tanıdık varda 3 ay sürmüş kanaması inş bizimki o kadar sürmez...

Nasılsın lifos demek 1 kere daha kan vereceksin. Kanamanda devam ediyor. Doktora gittiğinde alttan rahminede bakıyorlarmı. pekmez falan içmeyi ihmal etme, çok kan kaybediyorsun.

mrb zerdalcım iiyim hamdolsun, dr.um 2 kez muayene etti ikisinde de kanamamın miktarını sordu ve normal karından baktı...Rahim ve yumurtalıklar temiz dedi...Annem siyah üzüm kürü yapmış çekirdekleriyle beraber ablamda dut pekmezi almış zaten bizim bağdan da üzüm pekmezi yapıyoruz hepsinden de alıyorum canım inş faydaları olur...Sen nasılsın canım ne var ne yok...

lifoscum bnm bgn kanama kesildi yanii çok az akıntı gibi geliyo demekki ilaç öle coşturmuş darısı başına işlhh cnmm ya ewet öle 3 ay süreni bnde duydum ama allahın izniyle seninde düzene girecek
buarda göğüslerim bnmde çok kaşınıyo ya aslında bn önemsemiyodumda sen deyince aklıma takıldı çok kaşınıyo walla ndndir ki acaba?bi bilgin olursa bana sölersen sewinirim

walla kızlar daha neler yaşayacaz çok mrktayım göğüslerimiz kaşınıyo ondan bile şüphelenir oldukk alah bzlere hepimize acil şifalar wersin...

Oh ne güzel annen bakıyor. ben yanıyom yavruma, yavrumda yanıyor yavrusuna. Sende annenin kuzusun tabi, oda sana bakıyor. Pekmekleri iç canım, oh ne güzle bağınızda varmış, temiz temiz doğadan yaparsınız. benim annemde 100 kilo falan üzüm alıp kendi yapar.

ii maaşallah canım yaa darısı bana inş...Bak senin de kaşınıyomuş göğüslerin aslında biraz rahatladım, demekki normal bişey...Göğüslerim benim hamileyken kaşınır nazcım normalde olmaz...o yüzden vücutta hala b-hcg olduğu için gibi düşünüyorum ben ama başka bi bilgi olursa sanada aktarırım canım...Ya eşimede kıyamıyorum yazık, 2 aydır abi kardeş gibi olduk geçen gün abi dedim o da bana 'söyle bacım' dedi nişanlıymışız gibi hissediyomuş...Yanımdasın ama sana dokunamıyorum diyo canım yaaa...

Evet canım Aro elinden geleni yapıyo sağolsun...Anneler düşünür zaten yavrusunu...Allah elimizden almasın onları uzun ömür versin hayrlısıyla...

ya cnmm kanamam azaldı dedim ama demin baya geldi genee
bzde eşmle kardeş gibi olduk walla 40 gn oldu tabi 1 ayda önceden war hamileyken
üzülüyom artık eşime ama napim yaaa şu kanamadan bi kurtulsak hayırlısıyla...

Canın yaa aynen bende vallahi yok şuram ağrıdı neden ki.. Göğüslerim kaşınıyor neden acaba diye.. Bu arada aynen benimde göğüslerim çok kaşınıyor..Ama arkadaşımda göğüslerin küçülüyor sanırım süt kanalların boşalıyor ya ondan kaşınır bir süre dedi..Ama tabi bu bilimselmi kendi mi uydurdu bilmiyorum..Aman küçülsün bari biras bayaa şişmişti benim göğüslerim ..

canım dicektim bende sana ama felaket tallallığı yapmıyım istedim...öyle oluyo canım azaldı hah bitiyo diyosun ve bi anda çoğalıyo akıyo resmen...İnş seninki daha fazla sürmez benimkide biter inş...

canım dicektim bende sana ama felaket tallallığı yapmıyım istedim...öyle oluyo canım azaldı hah bitiyo diyosun ve bi anda çoğalıyo akıyo resmen...İnş seninki daha fazla sürmez benimkide biter inş...
yaaa bu nedir cnmm ya kafayı resmen oramla bozmak üzereyim walaa
aynen tam kesildi dedim ana bi baktım hooooop
allahım ne kdr sürecek bu böle dahaa

kızlar takmayın kafaya kanamayı stres de tetikliyor bence.Benim 2.adetim bitti.Bitti diyorum ama son 1 haftadır 1-2 saatte bir hep aynı şeyi söylüyorum.Bugün de tetkiklere başladık nedenleriyle ilgili genetik testleri falan.Gittim idrar vermeye az oldu dur belki biraz daha gelir dememe kalmadı hop koca bir pıhtı düşt içine.O kadar adamın içinde o iğrenç yüzen cisimle diğerlerinin tahlillerinin bulunduğu orta yerde öyle bekleyen idrar örneklerinin yanına bıraktım utanarak.2 kilo metre öteden ben buradatım diyor.Birşey değil insanlar düşük yaptım zannedecek.Bir de sergi gibi öyle dizmişler onları.Çıkarken inanmazsınız tavanları kontrol etttim kamera falan var mı diye?Çok korkunçtu çok.

benim kanamamda 56.gün olmasına rağmen pıhtı gibi devam ediyor.tam bitti herhalde derken bir bakıyorum tekrar olmuş.inşallah hepimizin sıkıntıları geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…