bebeğini kaybedenler 2011

aminn canım cumlemıze ıns.allah hepımızın yardımcısı olsun ıns.

Allah allah canım yaa dokotrun ne diyor bu duruma ?? Yani 70 gün kanama insanı bitirir yahu..

Ahh tatlım yaa ben onun cesedini taşıdım mezarlığa kadar..Ve hoca yıkarken görüp onu öpmeme izin verdi.. O hali o koskoca mermerin üzerinde minicik bedeni hiiç gitmiyor gözümün önünden... Hİiiçççç o kadar güzel bir bebekti ki o... Allahım yalvarırım bana yeniden öyle güzel sağlıklı bir bebek nasip etsin...

kızlar uzun zamandır yazamıyorum.
Benim test sonuçlarım çıktı.Ama daha drla görüşmedim
Esmeray arkadaşım yazıyorum sana.
Benimki
PAI-1 5G-4G HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
ACE (I/D) HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
eNOS E298D HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR

eşimin
Protrombin G20210A HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
PAI-1 5G-4G HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
DİYOR.Bunlardan ne anlıyorsun.Ben hiçbirşey bilmiyorum.O yüzden bildiğin herşeyi yazabilirsin.Çok sevinirim.

evet ukomut sen de kan pıhtılaşması var bende de 2 tane heterozgito mutasyon var sadece bebeaspirini kullancam bidahaki gebelikte ama sanırım sen kan sulandırıcı iğne de olabilirsin
çünkü hem homozigot hem de heterozigot mutant var sen de
ama korkma kan sulandırıcılarla o kadar bebeklerine kavuşanlar var ki

esmeray günaydın cnm
sana bşy sorucam bu genetiği drmu istedi szden bnden istemedi böle bşy bebekleriminde patolojisinde bi talihsizlik yaşaık onlarada yapılmadı
bnm hikayemi biliyosun sanırım 22. hftada suyum normalden fazlalaştı we 2 gn snrda feci bi şekilde suyum boşaldı
dr bna sadece ikizlerde bu risk fazla dedi
bidesanırım ilk gebeliğimdi diye hçbi test yapılmadı
ama şimdi sz böle deyince acabaa?diyorum
bnde de bşyler olabilirmi pıhtılaşma fln

naz cım dr şlar demedi ben istedim
ama senin sorunun su fazlalığıydi değilmi
ikiz gebeliklerin büyük risklerinden biri sufazlalığı olması zaten senn araştırma yapmana gerek yok cnm
bişi cıkmıyor zaten
ukomut un da pıhtılaşmada dolayı öldüğünü sanmıyorum
o nedenle olsayıdı bebeği 38. haftaya gelemezdi

sağol esmeraycım.Bende internetten araştırmaya çalıştım ne olduklarını pıhtılaşma olduğunu anladım ama heterozigot homozigot arasında ne fark var bilemedim galiba homozigot daha mı riskli oluyor.Bu konuda neler biliyorsun?Pıhtılaşmayı tam olarak hangisi gösteriyor?Bir de 38. haftaya kadar nasıl geldik pıhtılaşmayla ki?Ne bu pıhtılaşma böyle bu kadar ya?

yok cnm ya düşecek yada ölecek olsa heterozigotta olsa homozigotta olsa olan oluyor zaten
kafaya takma derim
zaten maşlah bir oğlun var kızını da 38.haftaya kadar getirmişsin
ama karnında öldüğü için önlem amaçlıiğne verilir sana
bilmiyorum belki bana da iğne verirler şimdilik bebe aspirini kullan dediler
homozigot bozuk geni iki taraftan almuış oluyorsun
heterozigotta ise sadece tek taraftan ya anne ya babadan ki zaten insanlar ya heterozigottur yada homozigottur çünkü her insanda pıhtılaşma vardır
ama kimilerinde gebeliğinde risk oluştuyruyor malesef
umarım yardımcı olabilmişimdir

burdayız canım benim ya.
Yaz bize...

ya teyzemin kızı gecen ay doğum yaptı Allah var bebeğim öldüğünden hem ziyaret etti hem de duyunca hemen telefın da açtı
aklımdaydı arayım diyordum ama cesaret edemiyordum
teyzeme esmeray ablam beni neden aramadı demiş yani benim aramamı beklyolrarmış
ya ne bilim duydugumdan beri
okadar üzgünümki anlatamam ben üzüldüğüm için annem deüzüldü söylediğine binpişman oldu ikide bir arıyor iyiyim diyorum ama içim kan ağlıyoyr

ya canım benımde sagdıcımızın esı dogum yaptı ondan bır ay sonrada ben yapcaktım guya onunkı erkek benımkı kızdı gelınımız dıyolardı bende cok aradım tebrık ettım ama kahroldum gormeye gotmeye cesaretım yok kıskandıgımdan yada baska bıseyden degıl nedense bı hamıle yada bebek gormek ıstemıyorum cok kotu oluyorum kendımı kaybedıyorum hemen aklıma kızım gelıyo allah yardımcımız olsun

ben dogumdan sonra bakmak ıstemedım esımede bakma dedım sımdı pısmanım guzel kızımı hıc goremedım keske gorseydımsımdı hayalıyle avunuyorum mezarına bıle gıtmedım gıdemıyorum onu orda gormek canımı acıtır nur ıcınde yatsın yavrum cennet bekcılerımız bızı beklıycek kıyamete kadar

benimki, de kıskanlık değil ama bebek görmeye ve hamile görmeye dayanamıyorum
ahmiel ve bebk muhabbetlerine tahammül edemiyorum artık eşim akşam geldiğinde ararım bu arada farkediyorumda bebeğini kaybetmeyenler de arasıra girip bakıyorlar altta görüyorum ne kadar talihsizler iyi ki bize Rabbim vermedi diyorlardı
vermesinde zaten zorrr

aynen canım bende ole umarım kısa sürer bu ruh halı yoksa dayanılmaz bır hal alır

esmeraycım canım benim öyle iyi anlıyorum ki.Benimde teyzemin kızı hamile şuan doğum yakın.Bir de okulda bir öğretmen arkadaş meğer hamileymiş.Şimdi benden sonra herkes hep onların üstüne titriyor.Ay bak sen kaybettin ya yazık şimdi onlar çok tedirgin diyorlar.Beni kimsenin umursadığı yok.Sanki onlar bu acıyı yaşadı hadi onları teselli edelim misali.İnsanlar mı anlayışsız ben mi çok alınganım anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…