bebeğini kaybedenler 2011

arayamamanı da gayet anlayışla karşılamıştır aslında bence içinden.Şimdi anne olunca daha iyi anlamıştır seni.Sen konuşmalara bakma.Neden aramadı derken belki senin kötü olabileceğini düşünüp üzülmüştür içinden onu sormak istemişlerdir.Ne bileyim canım arkadaşım benim.Alışacağız başka çare yok.Allah'ım çok şükür bize evlatların en hayırlısını nasip etti.Zaten ne kıskanacağız onların yerinde olsam ben bizi kıskanırım şu fani dünyada bundan güzel mükafat var mı acaba?
Cenabı Allah'ın vaadi var.O sözünden dönmez.İçimiz ferah başımız dik olsun.Biz en güzel evlatların analarıyız.Ne mutlu bize...
Sende arar kısaca tebrik edersin tüm soğukkanlılığınla.Sen evladını toprağa vermiş bir annesin.Nelere katlandın.Hamilelere bebeklere mi katlanamayacaksın.Ne güzel ki onlar sana hep güzel yavrunu hatırlatıyor unutmak daha acı değil mi?Biz arkandayız arkadaşım hadi bu badireyi de atlat bitsin bu iş...:)Canımsın

çok komik ya afedersin bi tarafımla gülüyorum benden sonra tüm hamileler bizim ailede ikidebir ultrasona girip durmuşlar gülermisin ağlarmısın

sen de canımsın daha iyiyim şimdi sağol canım

benimde kuzenim lüleburgazda her hafta İstanbulda ultrasonda valla hiç sorma....Bi de acındırıyorlar ki kendilerini.Sanki onların başına geldi.Hayır sen önce bir beni teselli et di mi?
Ben onu teselli etmeliyim ama sürekli.Gerçekten komik.

gerçekten boşver salla gitsin insancıkları arkadaşım ya.Sen çok güçlüsün unutma.Neler atlattın.Bu ne ki yani.Boşveeeeeeeer.Ara gitsin.

kızlar bız alıngan değılız ınsanlar düsüncesız bence ee tabı basına gelmeyen bılmıyo kımse bızım ne hıssettğımızı bılemez bu bır gercek

komik işte sanki ultrason aleti azrailin elinden alacak hayallam ya akılfikir ver insanlara senn dediğin gibi insancıklara
akşam arayacağım söz arkadaşım şimdi çok daha iyiyim
bi çay yapim bi atıştırmalık koyim önüme ohhhh
ilerde zaten bebeğim olursa Allahın izniyle
bugünleride aramayayam

haklsın galiba cnmm bnmkinin ndni aslında geyet de ortada..........
kızlar bugün ii değilim sizlere ihtiyacım var
cnmm bnm geçen hafta en yakın arkadaşım dğm yaptı aramızda 1.5 ay fln wardı hamileliğimiz hep beraber geçiriyoduk alışwerişe fln çıkıyoduk ama snr bnm olayım olunca bn bidaha onunla grüşmek istemedim hatta ona söyleyemedim bile ama eşim aramış sölemiş akşam bize geçmişolsuna geldiler we bn yıkıldım o akşam ağlamaktan oda çok ağladı tabii üzülüyo bi sewiyo bnde onu çok sewiyorum ama o acımın üstüne karnına bakamadım sonraaaa
işte geçen hafta doğumu oldu eşim zorla hastaneye götürdü odayı uzaktan gördüm kapıya bebek süsü koymuşlar kapısının önünede eşinin aldığı koca bi demet bebekli çiçeği görünce içim cız etti gözlerim dolduu we giremedim eşim bni brz sakinleştirdi snr girdim
yatakta yatıyodubebeğide yanında okdr küçükkiiokdrda güzeel bakamadım bile hmn ordan çıkmak istedim
ewe geldiğimdede böğüre böğre ağladım
snr 2 gn geçti we eşim hediyelerini wermek için ewine gidelim dedi gittik bu sefer brz daha iyiydim çok tatlı küçüçük annesinin memesini emişini görseniz işte o an bn halimi kmse bilemez allahtan başka eşim sürekli bana gözlerime bakıyo bnde ona iyiym sinyali werdim hep ogeceyide öe atlattım weee bu akşam gene gidicez aslında gitmek istemiyorum ama o bnm yakın arkadaşım gitmem lazım acımı kndi içimde dindirmem lazım......

ufffff allahım yarabbiim sen bze aynı acıları bidaha yaşatma rabbim kmseye yaşatma ne büyük bi sınawdan geçiyoruz bz kızlar ya......

yanii diceğim böle şyler daha başımıza çok gelecek bzn içimizden gelmese bile zorlada olsa yapmamız gerekenler war sende arayıwer bşy olmaz bnm gibi olsam daha kötü.....

naz cım zaten arayacaktım ama
ama aramadı demesi üzdü ne bilim aklına kimbilir neler geldi offf
belkş ben kötü düşünüyorum
ama arama isteğim kırıldı birsen
işte akşamda artık aramadı demsin diye arıycam gönülden değil

ewet bzn insanlar düşünemiyo malesefff
allah kmseye yaşatmasın ama bzm yaşadığımız acıyı yaşamayan bzi anlayamaz ölee uzaktan üzülür yada üzülür numarası yaparlar.....
yani ne war öle diceğine aramadı diceğini o arasa senin hatrını sorsa weya ölede demesede acısı war onun aramaması normal dese...
bzmi çok ii düşünüyos acaba yaaa

ama boşwer cnmm zorlada olsa ararsın kısa kesip kapatırsın...

erkekler bile kadınlardan daha anlayışlı oluyor ha
eşimin arkadaşı hayır için kermes acmışlar cok güzel kıyafetler varmış eşim gel bak dedi tel de
sonra eşimin arkadası demişki yengeyi şu tarafa sakın sokmayın geldiğinde orda cocuk kıyafetleri var üzülmesin demiş

sağol canım ya.Ne bileyim insan bir tuhaf oluyor işte.Benim yüzümden mi kızım öldü diye.

Canımmmmmm sakın öyle üdşünme benim yüzümden diye..Allahıma şükret ve dua et..Canım benim bukez daha bilinçliyiz artık herşey dah agüzel olacak inşallah..

Ahhh tatlım yapacak bişi yok insanlar hep kendilerini düşünüyor ama yapacak bişi yok tüm acılarımızı içimize gömüp insanlarla kaynaşmaya başlıcas... Dilimizi dudağımızı ıssırıp konuşucas... Allah yardımcı olsun canım...

Offf güzelim yaa görsen bir dert görmesen bir dert ... Bende ilk başta bakmayın demişlerdi o nedenle bakmamıştım..AMa ruyama girdi dudak bükmüştü..İç çekiyordu o kadar yıkıldımki beni burda bıraktın gittin der gibiydi ((( o kadar kötü oldumki gecenin bir vakti koştum gittim hastaneye.. İyikide gördüm ona dokundum.. Eğer görmeseydim çok dah aüzülürdüm...

Canım boşuna dememiş Nasreddiin Hoca bana eşekden düşen birini getirin diye.. Bizim acımızın büyüklüğünü derinliğini dayanılmazlığını sadece yaşayanlar bilir.. Onun için insanları sorgulamayın canlarım.. Onlar sadece anlıyorum üzülme deyip geçerler ama sizin içinizden neler geçiyor nasıl fırtınalar kopuyor en yakınınız bile bilemez.. Sadece dua edin hep yeter...

Canım yaaa sanki yaşadıklarımız yetmemiş gibi birde butür sıkıntıları yaşamak zorunda kalmamız...
Bende yolda bile yürürken o kadar çok hamile görüyorum ki..Onlara bile kızıyorum içimden ne kadar şanslılar diye kıskanıyorum için için... Benim bebeğimde şuan 32.haftasında olacaktı ..Yaşama sınırına gelecekti ama 1 aydır mezarda bitanem...Harkez bebeği için gün sayıp alışveriş yapıp heyecanlanırken ben mezar ziyareti yapıyorum ((( Birde bu etrafımızda doğum yapan arkadaşlarımız....... Anlayışlı olsa keşke herkes..Keşke kimse dormasa bize hakverse ama olmuyor canım... BEnde bir süre kendimi dünyaya kapattım telefonlara cvp bile vermedim.. Ama neyapalım hayat bu devam ediyor işte...
Allah yardımcımız olsun...

Canım benim sakın üzülme boynunu bükme..Allaha şükür hamile kalabiliyoruz..Milyarlar döküp hamile kalamayan nice kadın var.. Senin anne olma ihtimalin bitmedi ki..Yani allahım sağlık versin ömür versin inşallah daha ne tatlış yavrularımız olacak... Allah eşine de sanada uzun sağlıklı yıllar versin inşallah.. Siz birbirinizi sevdiğiniz sürece herşey çok güzel olacak..
Sanki bir daha anne olamayacakmışız gibi düşünme gör bak 2-3 ay içinde burdan hamiş haberleri dolacak ve seneye de hepimiz inşallah bebişlerimizi yazıcas burda...

tum evahalısı kardesımın kaynansına gıttıler malum ben annemlerde kalıyorum esım yurtdısında ve suan esımle msn yapıyorum bıryandan aglıyor bıryandan yazıyorum allahım yardım et nolur ıcınde bulundugumuz sıkıntıdan kurtar bızı....

canım bir daha anne olamayacam gibi düşüncem yokki ama ister istemez bir bebek bir hamile görsem çok üzülüyorum
ümitsizlik değil benim ki üzüntü yaşasaydı 6 aylık olacaktı tam sevmelik

selam güzel melek anneleri
nasılsınız sanırım hepiciğiniz pazar gezmelerinizdesiniz
gezin tozun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…