esmeraycım canım benim öyle iyi anlıyorum ki.Benimde teyzemin kızı hamile şuan doğum yakın.Bir de okulda bir öğretmen arkadaş meğer hamileymiş.Şimdi benden sonra herkes hep onların üstüne titriyor.Ay bak sen kaybettin ya yazık şimdi onlar çok tedirgin diyorlar.Beni kimsenin umursadığı yok.Sanki onlar bu acıyı yaşadı hadi onları teselli edelim misali.İnsanlar mı anlayışsız ben mi çok alınganım anlamadım
arayamamanı da gayet anlayışla karşılamıştır aslında bence içinden.Şimdi anne olunca daha iyi anlamıştır seni.Sen konuşmalara bakma.Neden aramadı derken belki senin kötü olabileceğini düşünüp üzülmüştür içinden onu sormak istemişlerdir.Ne bileyim canım arkadaşım benim.Alışacağız başka çare yok.Allah'ım çok şükür bize evlatların en hayırlısını nasip etti.Zaten ne kıskanacağız onların yerinde olsam ben bizi kıskanırım şu fani dünyada bundan güzel mükafat var mı acaba?
Cenabı Allah'ın vaadi var.O sözünden dönmez.İçimiz ferah başımız dik olsun.Biz en güzel evlatların analarıyız.Ne mutlu bize...
Sende arar kısaca tebrik edersin tüm soğukkanlılığınla.Sen evladını toprağa vermiş bir annesin.Nelere katlandın.Hamilelere bebeklere mi katlanamayacaksın.Ne güzel ki onlar sana hep güzel yavrunu hatırlatıyor unutmak daha acı değil mi?Biz arkandayız arkadaşım hadi bu badireyi de atlat bitsin bu iş...:)Canımsın
benimde kuzenim lüleburgazda her hafta İstanbulda ultrasonda valla hiç sorma....Bi de acındırıyorlar ki kendilerini.Sanki onların başına geldi.Hayır sen önce bir beni teselli et di mi?
Ben onu teselli etmeliyim ama sürekli.Gerçekten komik.
haklsın galiba cnmm bnmkinin ndni aslında geyet de ortadanaz cım dr şlar demedi ben istedim
ama senin sorunun su fazlalığıydi değilmi
ikiz gebeliklerin büyük risklerinden biri sufazlalığı olması zaten senn araştırma yapmana gerek yok cnm
bişi cıkmıyor zaten
ukomut un da pıhtılaşmada dolayı öldüğünü sanmıyorum
o nedenle olsayıdı bebeği 38. haftaya gelemezdi
cnmm bnm geçen hafta en yakın arkadaşım dğm yaptı aramızda 1.5 ay fln wardı hamileliğimiz hep beraber geçiriyoduk alışwerişe fln çıkıyoduk ama snr bnm olayım olunca bn bidaha onunla grüşmek istemedim hatta ona söyleyemedim bile ama eşim aramış sölemiş akşam bize geçmişolsuna geldiler we bn yıkıldım o akşam ağlamaktan oda çok ağladı tabii üzülüyo bi sewiyo bnde onu çok sewiyorum ama o acımın üstüne karnına bakamadımkızlar bugün ii değilim sizlere ihtiyacım var
ewet bzn insanlar düşünemiyo malesefffnaz cım zaten arayacaktım ama
ama aramadı demesi üzdü ne bilim aklına kimbilir neler geldi offf
belkş ben kötü düşünüyorum
ama arama isteğim kırıldı birsen
işte akşamda artık aramadı demsin diye arıycam gönülden değil
sağol canım ya.Ne bileyim insan bir tuhaf oluyor işte.Benim yüzümden mi kızım öldü diye.
ya teyzemin kızı gecen ay doğum yaptı Allah var bebeğim öldüğünden hem ziyaret etti hem de duyunca hemen telefın da açtı
aklımdaydı arayım diyordum ama cesaret edemiyordum
teyzeme esmeray ablam beni neden aramadı demiş yani benim aramamı beklyolrarmış
ya ne bilim duydugumdan beri
okadar üzgünümki anlatamam ben üzüldüğüm için annem deüzüldü söylediğine binpişman oldu ikide bir arıyor iyiyim diyorum ama içim kan ağlıyoyr
Offf güzelim yaa görsen bir dert görmesen bir dert ... Bende ilk başta bakmayın demişlerdi o nedenle bakmamıştım..AMa ruyama girdi dudak bükmüştü..İç çekiyordu o kadar yıkıldımki beni burda bıraktın gittin der gibiydiben dogumdan sonra bakmak ıstemedım esımede bakma dedım sımdı pısmanım guzel kızımı hıc goremedım keske gorseydımsımdı hayalıyle avunuyorum mezarına bıle gıtmedım gıdemıyorum onu orda gormek canımı acıtır nur ıcınde yatsın yavrum cennet bekcılerımız bızı beklıycek kıyamete kadar
benimde kuzenim lüleburgazda her hafta İstanbulda ultrasonda valla hiç sorma....Bi de acındırıyorlar ki kendilerini.Sanki onların başına geldi.Hayır sen önce bir beni teselli et di mi?
Ben onu teselli etmeliyim ama sürekli.Gerçekten komik.
haklsın galiba cnmm bnmkinin ndni aslında geyet de ortada..........
cnmm bnm geçen hafta en yakın arkadaşım dğm yaptı aramızda 1.5 ay fln wardı hamileliğimiz hep beraber geçiriyoduk alışwerişe fln çıkıyoduk ama snr bnm olayım olunca bn bidaha onunla grüşmek istemedim hatta ona söyleyemedim bile ama eşim aramış sölemiş akşam bize geçmişolsuna geldiler we bn yıkıldım o akşam ağlamaktan oda çok ağladı tabii üzülüyo bi sewiyo bnde onu çok sewiyorum ama o acımın üstüne karnına bakamadımsonraaaa
işte geçen hafta doğumu oldu eşim zorla hastaneye götürdü odayı uzaktan gördüm kapıya bebek süsü koymuşlar kapısının önünede eşinin aldığı koca bi demet bebekli çiçeği görünce içim cız etti gözlerim dolduu we giremedim eşim bni brz sakinleştirdi snr girdim
yatakta yatıyodubebeğide yanında okdr küçükkiiokdrda güzeel bakamadım bile hmn ordan çıkmak istedim
ewe geldiğimdede böğüre böğre ağladım
snr 2 gn geçti we eşim hediyelerini wermek için ewine gidelim dedi gittik bu sefer brz daha iyiydim çok tatlı küçüçük annesinin memesini emişini görseniz işte o an bn halimi kmse bilemez allahtan başka eşim sürekli bana gözlerime bakıyo bnde ona iyiym sinyali werdim hep ogeceyide öe atlattım weee bu akşam gene gidicez aslında gitmek istemiyorum ama o bnm yakın arkadaşım gitmem lazım acımı kndi içimde dindirmem lazım......
ufffff allahım yarabbiim sen bze aynı acıları bidaha yaşatma rabbim kmseye yaşatma ne büyük bi sınawdan geçiyoruz bz kızlar ya......
yanii diceğim böle şyler daha başımıza çok gelecek bzn içimizden gelmese bile zorlada olsa yapmamız gerekenler war sende arayıwer bşy olmaz bnm gibi olsam daha kötü.....
erkekler bile kadınlardan daha anlayışlı oluyor ha
eşimin arkadaşı hayır için kermes acmışlar cok güzel kıyafetler varmış eşim gel bak dedi tel de
sonra eşimin arkadası demişki yengeyi şu tarafa sakın sokmayın geldiğinde orda cocuk kıyafetleri var üzülmesin demiş
Canım benim sakın üzülme boynunu bükme..Allaha şükür hamile kalabiliyoruz..Milyarlar döküp hamile kalamayan nice kadın var.. Senin anne olma ihtimalin bitmedi ki..Yani allahım sağlık versin ömür versin inşallah daha ne tatlış yavrularımız olacak... Allah eşine de sanada uzun sağlıklı yıllar versin inşallah.. Siz birbirinizi sevdiğiniz sürece herşey çok güzel olacak..
Sanki bir daha anne olamayacakmışız gibi düşünme gör bak 2-3 ay içinde burdan hamiş haberleri dolacak ve seneye de hepimiz inşallah bebişlerimizi yazıcas burda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?