pes yani pes... insanın gözüne bu kadar da sokulmaz ki... bu ne görgüsüzlüktür anlamadım. zaten hamile bir arkadşla aynı yerde çalışıo olmak yeterince canımı acıtıo bide gelen hediyeleri ne demeye gözüme sokarsın ki ey akıllı... ben acımı hafifletmeye çalışırken bu yapılır mı. bi de yanıma gelip gizem baksana ne kadar şirin değil mi soruyo... allahım nasıl dayanıcam ... çok ağır geliyo hafiflemiyo...
Ay tatlım bizmi dikkat ediyoruz anlamıyorum yoksa o kadar hamile birden arttı mı ? Bende heryerde hamile kadınlar ve yeni doğmuş bebkler görüyorum..Algıda seçicilik olsa gerek... Ama gitmek istemiyorsan gitme.. Ben bunu hep söyledim kimse bizden onlara saygı göstermemezi beklemesin..Bu kıskanma ya da haset değil ne biliim..Sadece acımız bu kadar yakarken bizi kimseye rica minnet etmek zorunda değiliz... Boşver canım eşini bekle belki sende hamiş olarak gidersin ha ne dersin???
arkadaşlar insanlar tuhaf kabul edelim.Artık üzmeyelim kendimizi.
Benimde iş yerinde bir döndüm (bana göre izinden, onlara göre tatilden)(bizi tatilde sanan bir zihniyeti kafaya takıyoruz yani) 2 hamile var.Koca göbekleriyle.Allah bilir gözüm kalacak diye korkuyorlardır da şimdi onlar.Kendimi bazen dışlanmış hissediyorum ama boşverin takmayın.İnsan mı onlar?Belki hatırlarsınız benim sezaryen günümde drum tatile gitti kaldım ortada.Şimdi o kadın tüm Çanakkalede her tanıdığımdan duyuyorum.O nasıl anne insan bebeğinin kalbinin atmadığını hissetmez mi? diyormuş(Bu arada ben birkaç saat içinde farkettim hareket niye etmiyor diye ve hastaneye gittim.)napalım Allah bazı insanlara akıl vermemiş ne yapsınlar yani Allah'ın taktiri.
Bu arada Cenabı Allah bize evlatların en hayırlısını nasip etti.Çok şükür.Şu fani dünyada insan yavrusunun cennete gitmesi için uğraşmıyor mu?Çok şükür bizim evlatlarımız cenneti garantiledi.Şüphe bile yok.Rabbim vaadinden vazgeçmez.Hepinizin gönlü ferah olsun.Çok şükür Allah'a ki bizi seçti böyle muhteşem birşey için.Biz seçilmiş anneleriz.Üzmeyin artık kendinizi.Aslında bu bizim bayramımız olmalı matemimiz değil.Sadece kavuşmamıza biraz var o kadar.
Canım ben gittim psikiyatriste ilaç istedim..Ama doktor bana ben sana ilaç vermek bastırmak istemiyorum dedi..İlaç versem bastıracaksın duygularını ama bu olaylarda ben acının yaşanması taraftarıyım dedi.Yani canın acıdıkça ağla ,bağıra bağıra ağla, yastıkları yumrukla, ama içine atma dedi konuş eşinle ailenle arkadaşlarınla hepsi ile konuş ama içine atma dedi ve ilaç vermedi.. bir iki kez daha gittim ve dediklerini yaptım bende ...Yani acınızı silip atmak mümkün değil yaşayın derim...
esmeray canim ya 100 mesajim olmadigi icin gönderemedim. nasil yapsak ki?
özlemcim ben mart ayı sonunda bir hafta anitibiyotik iğne tedavisi gördüm dr um 21 tane verdi haliyle iğne oldugu için hala yan etkilerini yaşıyorum ne zaman kurtulabilirim
esmeraycim, afedersin hemen yazamadim, esim isten geldi.
gentamycin kan degerlerini etkilemez, böbrek ve ic kulak sorunlari yapabilir. clindamycin daha cok ishal, ama nadiren akyuvar sayisinda azalma(lökopeni), ve diger kan hücrelerini etkileyebilir. Senin durumunda eger böyle bir korkun varsa tam kan sayimi yaptir ve bir anemi durumu var mi bakilabilir. Insallah hersey yolundadir canim, görüsmek üzere..
Ah canım benim ahh benimki onu sevip koklayamamak değilki derdim.. Evet o cennette Hz İbrahim ve eşi korucak onları biz gelene kadar... Ama ben onun için o kadar özene bözene hayat hazırladım ki.. Herşeyim boşa gitti..Ellerimde kollarımda bomboş .. Sadece sevip koklamak değilki bebek sahibi olmak.. Ben anne olmak istemiştim ANNE....Ama Allahım nasip etmedi işte
kızlar bıde bısey sorcam ıkı hafta sonra test yaptrcam benımkınde kanpıhtılasmasından suphelenıldı malum sonuclar nezman cıkıyo nekadar sure sonra bılenınız varmı
Olursun inşallah .
Allahın izniyle rahmnetiyle mutlaka bir gün anne olacaksın.
Tüm hazırlıklarını yaşayacağın, yarım kalan tüm duygularını doya doya hissedeceğin evlatlarla doldursun kucağını Allahım innnnnnşallah:)
Canım benim işte bizde o sebeple burda değilmiyiz..Hepimiz düştük biryerlerden kimimiz daha alçaktan kimimiz çoook yüksekten.. Ama hepimizin acısı aynı hepimiz birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki..
Bende ilk ay evden bile çıkmadım kimseyle konuşmadım telefonlarım çatlayana kadar çaldı ama açmadım çünkü herkes aynı şeyi söyleyecekti...Bir daha olur üzülme diye..Ama isterse 10 tane bebeğim olsun benim Mertimin yerine hiçbiri gelmicek ben onu biliyorum..Normalde nasıl her kardeş birbirinin yeri farklı ise oda benim oğlumdu onun yeri hep ayrı kalacak ve yeni bebeklerimde olsa o benim ilk gözağrım olarak kalacak...
Ah Pinarcim, sanki benim ruhumdan konusmussun. ben de oglumun yerine koyamayacagim icin yeni bir bebek fikri bile beni korkutuyor. "ilk göz agrim" heryerde onun hatiralari... kaybettigimiz gün boyunu ölcmüstük babasiyla,65cm olmustu oglum. benim bir daha öyle güzel ve akilli bir cocugum olmaz sanirim. Sanki Allahim onu bu dünya icin yaratmamisti. Cennetine layik gördü. Hepimizin minikleri gibi.
Canım bende istiyorum bendeee.... Özele atma hepimizle paylaşş... :94::94:
İnsanoğlu güzelim başına gelmedikçe acıyanın acısını anlamazlar... Sen böyle dahada sevap kazanıyorsun boşver yüzüne gelme ....
Canım benim yaa inşallah en büyük hayalim bu benimde ama o kadar korkuorum ki...
İnşallah Hepimiz bu duyguyu yaşarız....
bende çok korkuyorum.ama gerekli tetkiklerimizi yaptırıp,alabildiğimiz önlemleri alıp rabbimize sığınacağız.yaradan herşeyi görüp biliyor.yukarıda ne güzel yazmışsın nkob rabbim bizi dünyevi şeylerden uzaklaştırdı.bana da şimdi önceden önemli gelenler, insanların konuşmaları o kadar boş geliyor ki.Napacazz bu korkuları(((((
Kızlar maşallah bi geçmişe bakayım dedim ama içinden çıkamadım. Ceydacım ben sabah verdim kanı öğleden sonra çıktı. devlet hastanesinde yaptırdım, bi ücrette ödemedim. hatta toksoplazmada yaptır. kanda pıhtılaşma, toksoplazma, hemogram, hormanların hepsine bakılsın canım. ben gittim ulrtrasyondan kan tahlillerine herşey yapıldı normal çıktı. zaten bebeğimin genetik araştırmasıda yapıldı onlarda normal çıktı. Doktorlar ikinci bebek için yapılacak bişey yok dediler. olabiliyor dediler. Gönderdiler.
bakalım şu sıralar bebek için çok uğraşıyom ama olmuyor. inşallah bu ay olur kızlar. Dua edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?