bebeğini kaybedenler 2011

İnsanoğlu güzelim başına gelmedikçe acıyanın acısını anlamazlar... Sen böyle dahada sevap kazanıyorsun boşver yüzüne gelme ....

ıns pınarcım yaaa yenı bır evlat belkıde bır tesellı olcak umut ıste bende herseyını hazırlamıstım bebgımın hıcbıreksıgı yoktu ama hıcbırı nasıp olmadı kaybetmeden bıkac gun once agda yaptrdım esım kızdı daha bır ay var askım neden yaptrdın dedı onun cantasını benım cantamı hazırladım hastane cantalrımızı yıne kızdı esım acele edıyosun erkenden herseyı yaotın dıye oysakı erken degılmıs onun cantası degıl ama benım cantam gıttı hastaneye ve bebgımle cıkmam gereken kapıdan bombos cıktım odalar bebeklerle doluydu benı bebksız bırının yanına koydular uzulmeyım dıye onlarda tek tek oda dolasıyo bebeklere bakma ıcın bızım odamızda bebk yoktu dılerım bundan sonra saglıklı ve hayırlı evlatlarımız olur ıns.

Canım neredesin ne zamandır ihmal ettin bizi yahu... Evet Herkesin aklı yok ki o kadar insanlar kendi başlarına gelmeden anlamalarınıda beklememek lazım... O senin hakkında ileri geri yorumlar yapan kadınıda Allahıma havale et.. Allahım onlara vereceği ni iyi bilir...

bence de ilac cözüm degil. hatta cözümsüzlük. iyi ki de almamissin. bol bol konusarak, paylasarak, ibadet ederek cözecegiz, Insallah canim

esmeray canim ya 100 mesajim olmadigi icin gönderemedim. nasil yapsak ki?

özlemcim ben mart ayı sonunda bir hafta anitibiyotik iğne tedavisi gördüm dr um 21 tane verdi haliyle iğne oldugu için hala yan etkilerini yaşıyorum ne zaman kurtulabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
özlemcim ben mart ayı sonunda bir hafta anitibiyotik iğne tedavisi gördüm dr um 21 tane verdi haliyle iğne oldugu için hala yan etkilerini yaşıyorum ne zaman kurtulabilirim

2 ay bayagi uzun. ama hangi antibiyotigi aldin ve ne gibi yan etkiler? ve neden igne seklinde, oral degil?

esmeraycim, afedersin hemen yazamadim, esim isten geldi.
gentamycin kan degerlerini etkilemez, böbrek ve ic kulak sorunlari yapabilir. clindamycin daha cok ishal, ama nadiren akyuvar sayisinda azalma(lökopeni), ve diger kan hücrelerini etkileyebilir. Senin durumunda eger böyle bir korkun varsa tam kan sayimi yaptir ve bir anemi durumu var mi bakilabilir. Insallah hersey yolundadir canim, görüsmek üzere..

çok tesekkürler cnm bnm çok sağolasın
yarın gideyim yaptıryaım bari kan sayımı:)
zaten böbreklerimi fena vurdu bu iğneler
peki eğer kan değerlerimd edüşme yaptıysa tekrar normale dönebilirmi
dr uma sordum cok fazla takılma diyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Olursun inşallah .

Allahın izniyle rahmnetiyle mutlaka bir gün anne olacaksın.
Tüm hazırlıklarını yaşayacağın, yarım kalan tüm duygularını doya doya hissedeceğin evlatlarla doldursun kucağını Allahım innnnnnşallah:)

kızlar bıde bısey sorcam ıkı hafta sonra test yaptrcam benımkınde kanpıhtılasmasından suphelenıldı malum sonuclar nezman cıkıyo nekadar sure sonra bılenınız varmı

Kızlar maşallah bi geçmişe bakayım dedim ama içinden çıkamadım. Ceydacım ben sabah verdim kanı öğleden sonra çıktı. devlet hastanesinde yaptırdım, bi ücrette ödemedim. hatta toksoplazmada yaptır. kanda pıhtılaşma, toksoplazma, hemogram, hormanların hepsine bakılsın canım. ben gittim ulrtrasyondan kan tahlillerine herşey yapıldı normal çıktı. zaten bebeğimin genetik araştırmasıda yapıldı onlarda normal çıktı. Doktorlar ikinci bebek için yapılacak bişey yok dediler. olabiliyor dediler. Gönderdiler.

bakalım şu sıralar bebek için çok uğraşıyom ama olmuyor. inşallah bu ay olur kızlar. Dua edin bana.

Canım benim yaa inşallah en büyük hayalim bu benimde ama o kadar korkuorum ki...
İnşallah Hepimiz bu duyguyu yaşarız....

Üstüne söyleyecek söz yok.

65 cm?
Sanırım bn senin yaşadıklarını bilmiyorum özlem.. ve anladığım kadarıyla da epeyyy zor geçmiş.

Canım bende istiyorum bendeee.... Özele atma hepimizle paylaşş... :94::94:

Pınarım güzel arkadaşım, öncelikle bunun imtihan olduğunu, bu imtihanın da iyiliğimiz için verildiğini, ve nasıl davrandığımızın izlendiğini bilmemiz gerekiyor. Aman ha yüzümüze gözümüze bulaştırmayalım, alnımzıın akıyla geçelim sınavı ve cennet çocuklarını hakedelim. Ardından da tabi ki bu dünyada da büyüteceğimiz sağlıklı sıhhatli akıllı bebekleri:) innnnşallah.

Bnce Allah bu yalan dünyanın yüzünü gösterdi bize. Kanmayın buraya dedi, gözümüzü boyamadı. bunu da herkese nasip etmez.

her an bunları düşünemiyor insan. düşünüldüğü an da gülümsetiyor ama.

Haklısın ayrıca melek annelerinin sabrını sağlayacak şeyleri az az da olsa paylaşalım burada. :)

İnsanoğlu güzelim başına gelmedikçe acıyanın acısını anlamazlar... Sen böyle dahada sevap kazanıyorsun boşver yüzüne gelme ....

İlk kez yediğimiz bir yemeği anlatsakkk anlatsakkk anlatsakkkk.... Şöyle lezzetlii, şunun tadına benziyorrr, ağızda şöyle bir tat bırakıyor vs vs vs

Karşımızdakii kişi ağzına almadıkça o yemeğin tadını bilmezzz!!!!!!!

biz de boş yere kendimizi parçalar dururuz anlatmak için lezzetini.

Becerebildim mi anlatmayı, bnzetebildim mi bilmiyorum:S:S:S :)

Napacazz bu korkuları(((((
bende çok korkuyorum.ama gerekli tetkiklerimizi yaptırıp,alabildiğimiz önlemleri alıp rabbimize sığınacağız.yaradan herşeyi görüp biliyor.yukarıda ne güzel yazmışsın nkob rabbim bizi dünyevi şeylerden uzaklaştırdı.bana da şimdi önceden önemli gelenler, insanların konuşmaları o kadar boş geliyor ki.

ıns.zerdalcım hepımızın temmenısı bu ben butun testlerı yaptırcam negerekıyorsa esım burda degıl 5aysonra gelcek o gelmeden tetkıklerı yaptırıp tedavıye baslamak ıstıyorumm gelıncede malum bebk ıstıyoruz tekrardan ılklere hemen kalmıstım bakalım bukez neolcak ıns yıne hemen olur allah hepımıze enkısa zmanda nasıp etsın ıns.

kızlar nedense bende cok korkuyorum artık bu ıcgudusel bısey kendıme engel olamıyorum esıme evlatlık almayı bıle teklıf ettım kızdı daha yolun basındayız hemen pesmı ettın dedı bakalım olmazsa tabıkı bıseyler yaparız sen bole seylerı duusnme olacak dedı ama bende bı umutsuzluk hakım bundan sıyrılamıyorum oysakı hemen oldu bebklerımız ama ıkısınıde kaybedınce nebılım rabbım buyuk ıns.olur ve bu ruh halınden bıranonce sıyrılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…