bende aynen senin gibi düşünüyorum canım. o yüzden yardım almadım.ne kadar zor gelsede acının yaşanması taraftarıyım.ama her gelen psikiyatriste gittin mi?eşime sen zorla götürsene diyorlar.esmeray depresyondayım galiba deyince sorma gereği duydum.Güzzel arkadaşım EN BÜYÜK İLAÇ İNANÇ.
Onlar ilaçla uyuşturacak. Acını yaşa, sabrını ise Allahtan geldiğini bilerek göster.
Böylece imtihan amacıyla verilen bu olay bizim kurtuluşumuz olacak. Bu durumlarımızı iyi kullanıp Allaha yaklaşmaşlıyız. İlaçla değil İnançla ayakta kalmalıyız.
Unutma ki İZLENİYORUZ:) (acaba nasıl davranacak diye)
Onların başına gelirse onlar hızlı dönsün normal hayatlarına!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nkob paylaşmak istersen sabrını sağlayan cümleleri bende öğrenmek isterim.sanıyorum buna hepimizin ihtiyacı var.çevremizdeki insanlar tamamen normal hayata dönmemizi istiyorlar.bana ne zaman eski haline geleceksin,artık yeter diyorlar ama eski hayata dönebilmek gerçekten çok zor.asla isyan etmiyorum ama eskisi gibi neşeli,cıvıl cıvıl değilim.sizlerle ancak bu kadar derin duygularımı paylaşabiliyorum.
bende aynen senin gibi düşünüyorum canım. o yüzden yardım almadım.ne kadar zor gelsede acının yaşanması taraftarıyım.ama her gelen psikiyatriste gittin mi?eşime sen zorla götürsene diyorlar.esmeray depresyondayım galiba deyince sorma gereği duydum.
dediğin gibi bizim en büyük ilacımız inancımız.inşallah hepimiz imtihanımızı layıkıyla verebiliriz.
nkob paylaşmak istersen sabrını sağlayan cümleleri bende öğrenmek isterim.sanıyorum buna hepimizin ihtiyacı var.çevremizdeki insanlar tamamen normal hayata dönmemizi istiyorlar.bana ne zaman eski haline geleceksin,artık yeter diyorlar ama eski hayata dönebilmek gerçekten çok zor.asla isyan etmiyorum ama eskisi gibi neşeli,cıvıl cıvıl değilim.sizlerle ancak bu kadar derin duygularımı paylaşabiliyorum.
[QUOTE/]çok geçmiş olsun canım Rabbim boool bol sabırlar versin inş...Seni çok ii anlıyorum...Aslında bu cümleden de sıkılmışsındır ama öyle...İnş bize yardım edeecekler onlar ne mutlu bize...
slm kızlar ben geldim
hepiciğinizi çok özledim kader arkadaşlarım
aramıza malesef diyorum nkob arkadaşımız katılmış hoşgeldin diyorum üzülerek
bu haftasonu yengeme bebek gömeye gittik minicik bebeği banada uzattılar birden hüngür foşurt nasıl ağlamaya başladım güya kendime söz verermiştim ama yapamadım işte tabi bnmle birlikte annemle baabaannemde muslukları açtılar
üzülme seninde olur diyor yengemler
daha yaşın genç vs.
ben olmayacak diye üzlmüoyrumki giden evladıma hala içim yanar anlamazlar
evet arkadaşlar herkesin ilk söylediği daha çok gençsin olur.ama anlamıyorlar bundan 5 yıl öncede gençtim zaman çok çabuk ilerliyo ama bebek çok çabuk gelmiyo en azından benim için geçerli.benim çocuk olmama problemim vardı bir mucize oldu kendiliğimden hamile kaldım ama gelmesiyle gitmesi bir oldu.bundan sonra olurmu onuda allah bilir.
nkob paylaşmak istersen sabrını sağlayan cümleleri bende öğrenmek isterim.sanıyorum buna hepimizin ihtiyacı var.çevremizdeki insanlar tamamen normal hayata dönmemizi istiyorlar.bana ne zaman eski haline geleceksin,artık yeter diyorlar ama eski hayata dönebilmek gerçekten çok zor.asla isyan etmiyorum ama eskisi gibi neşeli,cıvıl cıvıl değilim.sizlerle ancak bu kadar derin duygularımı paylaşabiliyorum.
evet,aynı şeyleri yaşadığımızdan olsa gerek aynı şekilde düşünüyoruz.benimde bazıları bir kelime ettiğine,pişman ediyor.konuştuğuna konuşacağına pişman ediyor.sordukları sorular en çokda bana hemşire olduğum için nasıl anlamadın sorusu geliyor.çok kırılıyorum ama birşeyde söyleyemiyorum.Evet, isayn etmek ayrı şey, özlem hasret çekmek ayrı şey. Ama işte bu hasreti kimin yanında hissettiğin önemli oluyor.
Bazıları pişman ediyor özlediğine, konuştuğuna, paylaştığına. derdine derrt katıyor :/
Evraklarımı müsait bir zamanda atarım msnden vs inş:)
pes yani pes... insanın gözüne bu kadar da sokulmaz ki... bu ne görgüsüzlüktür anlamadım. zaten hamile bir arkadşla aynı yerde çalışıo olmak yeterince canımı acıtıo bide gelen hediyeleri ne demeye gözüme sokarsın ki ey akıllı... ben acımı hafifletmeye çalışırken bu yapılır mı. bi de yanıma gelip gizem baksana ne kadar şirin değil mi soruyo... allahım nasıl dayanıcam ... çok ağır geliyo hafiflemiyo...
gizem cim
hpimiz aynı şeyleri yaşıyoruz güzelim
hele bi arkadasım var oğlum talhaya nazar değiyor maşşaalllah deyip duruyor
içimden gökgörmediğin oğlu olmuş çekmiş şeyini koparmış derler ya
öle diyesim geliyor
arkadaşlar insanlar tuhaf kabul edelim.Artık üzmeyelim kendimizi.
Benimde iş yerinde bir döndüm (bana göre izinden, onlara göre tatilden)(bizi tatilde sanan bir zihniyeti kafaya takıyoruz yani) 2 hamile var.Koca göbekleriyle.Allah bilir gözüm kalacak diye korkuyorlardır da şimdi onlar.Kendimi bazen dışlanmış hissediyorum ama boşverin takmayın.İnsan mı onlar?Belki hatırlarsınız benim sezaryen günümde drum tatile gitti kaldım ortada.Şimdi o kadın tüm Çanakkalede her tanıdığımdan duyuyorum.O nasıl anne insan bebeğinin kalbinin atmadığını hissetmez mi? diyormuş(Bu arada ben birkaç saat içinde farkettim hareket niye etmiyor diye ve hastaneye gittim.)napalım Allah bazı insanlara akıl vermemiş ne yapsınlar yani Allah'ın taktiri.
Bu arada Cenabı Allah bize evlatların en hayırlısını nasip etti.Çok şükür.Şu fani dünyada insan yavrusunun cennete gitmesi için uğraşmıyor mu?Çok şükür bizim evlatlarımız cenneti garantiledi.Şüphe bile yok.Rabbim vaadinden vazgeçmez.Hepinizin gönlü ferah olsun.Çok şükür Allah'a ki bizi seçti böyle muhteşem birşey için.Biz seçilmiş anneleriz.Üzmeyin artık kendinizi.Aslında bu bizim bayramımız olmalı matemimiz değil.Sadece kavuşmamıza biraz var o kadar.
bu resmen saygısızlık başka şey değil... içimde yaşadıklarıma bile saygısı yok... benim haricimde 15 kişi daha varken neden bana gösterirsin ki... günahtır ağlattığına yazıktır be kadın... Bişey de denmiyo ki yaptığı saygısızlığa ne de olsa can taşıyo...
gizemcm diyeceksinki lütfen bu tür şeyler ne konuşun ne sorun üzülüyorum bırka ne derlerse desinler güçlü görünmeye çalıştıkça daha cok yıpranıyoruzbu resmen saygısızlık başka şey değil... içimde yaşadıklarıma bile saygısı yok... benim haricimde 15 kişi daha varken neden bana gösterirsin ki... günahtır ağlattığına yazıktır be kadın... Bişey de denmiyo ki yaptığı saygısızlığa ne de olsa can taşıyo...
özlem aynı durumdayımslm kizlar.. ben de böyle insanlarla karsilasmamak icin nerdeyse asosyal oldum, evden gerekmedikce cikmiyorum, kimseyle de görüsmüyorum. cünkü her seferinde pot üstüne pot. bu kadar mi düsüncesiz, dengesiz bu insanlar.. özelliklle de kadinlar, yani bebegi olan, bu hissi bilen kadinlar. öyle degil mi?
kızlar bıde bısey sorcam ıkı hafta sonra test yaptrcam benımkınde kanpıhtılasmasından suphelenıldı malum sonuclar nezman cıkıyo nekadar sure sonra bılenınız varmı
gizemcm diyeceksinki lütfen bu tür şeyler ne konuşun ne sorun üzülüyorum bırka ne derlerse desinler güçlü görünmeye çalıştıkça daha cok yıpranıyoruz
en azından tepkini bilirler ona göre davranırlar
özlem aynı durumdayım
40 günde cıkıyor cnm
esmeray napıyosun kuzum bu sıralar sureklı esımle msn yapıyoz ayyy bıdakka kapattırmıyooo dıger msnı pek acamıyorum bebegın olumunden sonra acayıp duygusal oldu bıdakka haber olmasa bana bısey oldu sanıyo cıldırıyo canım kocam onunda psıklojısı bozuldu ıyce allahım yardım etsın bıze sen nasılsın?kuzucum hafta sonun guzel gecmıstır heralde annende moral bulmusundur
gizemcim hayatımız boyunca malesef bu tür insanlarla karşılaşacağız malesef.ben henüz işe başlamadım ama 2 hamilede benim işyerimde var.insanlardan bizim acımızı anlamalarını zten beklemiyorum fakat bu tür davranışlar çok yaralıyor.üzülme canım rabbimiz herşeyi görüyor,biliyor bu dünyada üzülüp acı çeken biz olsakta inşallah ebedi hayatta yüzümüz güler.canını sıkmamaya çalış canım.pes yani pes... insanın gözüne bu kadar da sokulmaz ki... bu ne görgüsüzlüktür anlamadım. zaten hamile bir arkadşla aynı yerde çalışıo olmak yeterince canımı acıtıo bide gelen hediyeleri ne demeye gözüme sokarsın ki ey akıllı... ben acımı hafifletmeye çalışırken bu yapılır mı. bi de yanıma gelip gizem baksana ne kadar şirin değil mi soruyo... allahım nasıl dayanıcam ... çok ağır geliyo hafiflemiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?