cnm salatı tefriciye okluyacağızıyıaksamlar kızlar ben geldım ne okuoyoruz yazıları tam okumadım bende okurum bugun cok guzel bı haber aldık abım 32 yasında bı cocgu vardı ve yılalrdır ataması olmamıstı bugun yengemın memleketıne ataması cıkmıs abımın cok sukur yemege gıttık geldık bırazda olsa kendımı unuttum ve onun ıcın cok sevındım alah herkezın hakkında hayırlısını versın...ne okuyoruz banada verın ama ben kuranı bılmıyorum malesefturkcesınden okurum ama
hoşgeldin cnmCanım ne demek çok güzel bir fikir bu.. Hepimiz katılalım hepimiz isimlerimize okuyalım inşallah canım..Ben varım
yes beybi1 hazirandamı başlıayacaz okumaya ?? anlayamadım
ıyıaksamlar kızlar ben geldım ne okuoyoruz yazıları tam okumadım bende okurum bugun cok guzel bı haber aldık abım 32 yasında bı cocgu vardı ve yılalrdır ataması olmamıstı bugun yengemın memleketıne ataması cıkmıs abımın cok sukur yemege gıttık geldık bırazda olsa kendımı unuttum ve onun ıcın cok sevındım alah herkezın hakkında hayırlısını versın...ne okuyoruz banada verın ama ben kuranı bılmıyorum malesefturkcesınden okurum ama
Kizlar, bakin Hz. Mevlana basa gelen zorluklari nasil bize örneklendirmis.....
Adamın biri ağacın altında yatıyormuş. Ağzına bir yılan girmiş. Bir atlı gelmiş, uyuyan adama yılan zarar vermesin diye çekmeye çalışmış ama adam yılanı yutmuş. Küçücük bir yılan içine gitmiş. Atlı ne yapsın, siz olsanız ne yapardınız? Eline bir kırbaç almış ve
- Kalk, demiş. Kalk.
Başlamış dövmeye adamı. Uyuyan adam birden dövülmeye başlayınca fırlamış,
- Sen hain misin gaddar mısın şurada uyuyordum, demiş.
Ama dayak korkusuna tabi ki kalkmış
- Ne yapayım, demiş;
- Buradaki bütün ham elmaları ye, demiş.
- Niye, demiş adam.
- Ye, demiş.
Yemeye başlamış sonra da bolca su içirmiş. Adam ham elma üstüne de suyu içince çıkartmış; yılanı görünce korkmuş. Demiş ki
- Allah senden razı olsun, niye söylemedin yılan yutmuş olduğumu?
- Söyleseydim korkudan ölürdün demiş.
Mevlâna diyor ki, içimizde yılan huylar vardır. Allah bazen küçücük darbelerle, bazen ham elmalar yedirerek, bazen bizi fazlaca koşturarak içimizdeki bize zarar veren yılan huyları dışarı çıkartır. Bunun için bu dünyada acılar ve sıkıntılar insan için çok faydalıdır.
Ya ben özel mesaj atamiyorum henüz
kızlar bende okurun son teslim gününü yazarsanız bana sayıları bildiririm size birde bu duayı sayı belirtmeksizin hergün okuyabildiğiniz kadar okuyun (RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTEL ĞAYRU VARİSİN) anlamı yarabbi beni dünyada evlatsız bırakma benim bebeğim oldu diye varmı sizleri yarı yolda bırakma herzaman dalarımdasınız her namazda her ezan sesinde ben bana söylenenleri yaptım rabbim yolladı hediyesini sizde yapın yılmayın sakın ikindi ezanı okunurken bütün işinizi gücünüzü bırakın en önemli ezan vaktiymiş ikindi ezanıNDA HAYYA LAL SELAH HAYYA LEL FELAH DEDİĞİ ANDA HAYIRLI EVLAT İSTEYİN o anda cenabı mevlam isteyin benden vereyim size diomuş rabbim dualarınızı kabul eyler inşallah
evet, nasil tahmin canim?
kızlar bende okurun son teslim gününü yazarsanız bana sayıları bildiririm size birde bu duayı sayı belirtmeksizin hergün okuyabildiğiniz kadar okuyun (RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTEL ĞAYRU VARİSİN) anlamı yarabbi beni dünyada evlatsız bırakma benim bebeğim oldu diye varmı sizleri yarı yolda bırakma herzaman dalarımdasınız her namazda her ezan sesinde ben bana söylenenleri yaptım rabbim yolladı hediyesini sizde yapın yılmayın sakın ikindi ezanı okunurken bütün işinizi gücünüzü bırakın en önemli ezan vaktiymiş ikindi ezanıNDA HAYYA LAL SELAH HAYYA LEL FELAH DEDİĞİ ANDA HAYIRLI EVLAT İSTEYİN o anda cenabı mevlam isteyin benden vereyim size diomuş rabbim dualarınızı kabul eyler inşallah
NKOB senin topiğine yazdım dualara bnide yaz cnmm ne gerekirse okurum sz sadece bana sayı werin yer gök duaa sewe sewe okurum çook ii düşünmüşünüz
Günaydın arkdaşlar nasılsınız. Ne kadar zor bişey sabah iş arkadaşları hep çocuklarından bahsediyorlardı, bi tanesinin yeni doğdu bebeği, benimkide devam etseydi aynı olacaklardı. ne zormuş ya öylece onları dinledim.
Günaydın arkdaşlar nasılsınız. Ne kadar zor bişey sabah iş arkadaşları hep çocuklarından bahsediyorlardı, bi tanesinin yeni doğdu bebeği, benimkide devam etseydi aynı olacaklardı. ne zormuş ya öylece onları dinledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?