bebeğini kaybedenler 2011

cnm salatı tefriciye okluyacağız
Canım ne demek çok güzel bir fikir bu.. Hepimiz katılalım hepimiz isimlerimize okuyalım inşallah canım..Ben varım
hoşgeldin cnm
1 hazirandamı başlıayacaz okumaya ?? anlayamadım
yes beybi

Maşaallah abinlere.
Darısı bizim isteklerimize inşallah:)
Listeye adını yazdımm.

Kizlar, bakin Hz. Mevlana basa gelen zorluklari nasil bize örneklendirmis.....

Adamın biri ağacın altında yatıyormuş. Ağzına bir yılan girmiş. Bir atlı gelmiş, uyuyan adama yılan zarar vermesin diye çekmeye çalışmış ama adam yılanı yutmuş. Küçücük bir yılan içine gitmiş. Atlı ne yapsın, siz olsanız ne yapardınız? Eline bir kırbaç almış ve

- Kalk, demiş. Kalk.

Başlamış dövmeye adamı. Uyuyan adam birden dövülmeye başlayınca fırlamış,

- Sen hain misin gaddar mısın şurada uyuyordum, demiş.

Ama dayak korkusuna tabi ki kalkmış

- Ne yapayım, demiş;

- Buradaki bütün ham elmaları ye, demiş.

- Niye, demiş adam.

- Ye, demiş.

Yemeye başlamış sonra da bolca su içirmiş. Adam ham elma üstüne de suyu içince çıkartmış; yılanı görünce korkmuş. Demiş ki

- Allah senden razı olsun, niye söylemedin yılan yutmuş olduğumu?

- Söyleseydim korkudan ölürdün demiş.

Mevlâna diyor ki, içimizde yılan huylar vardır. Allah bazen küçücük darbelerle, bazen ham elmalar yedirerek, bazen bizi fazlaca koşturarak içimizdeki bize zarar veren yılan huyları dışarı çıkartır. Bunun için bu dünyada acılar ve sıkıntılar insan için çok faydalıdır.

HAARİKA HAARİKA HAARİKA..

Bnm kendime anlatamadığımı mevlana bana anlattı:)

Kızlar duamız havada kalmasın. Adresi belli olsun.

Gerçek isimler özele lütfeennnn:) (söz, sonra hafıza kaybı yaşıycaz o konuda)

kızlar bende okurun son teslim gününü yazarsanız bana sayıları bildiririm size birde bu duayı sayı belirtmeksizin hergün okuyabildiğiniz kadar okuyun (RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTEL ĞAYRU VARİSİN) anlamı yarabbi beni dünyada evlatsız bırakma benim bebeğim oldu diye varmı sizleri yarı yolda bırakma herzaman dalarımdasınız her namazda her ezan sesinde ben bana söylenenleri yaptım rabbim yolladı hediyesini sizde yapın yılmayın sakın ikindi ezanı okunurken bütün işinizi gücünüzü bırakın en önemli ezan vaktiymiş ikindi ezanıNDA HAYYA LAL SELAH HAYYA LEL FELAH DEDİĞİ ANDA HAYIRLI EVLAT İSTEYİN o anda cenabı mevlam isteyin benden vereyim size diomuş rabbim dualarınızı kabul eyler inşallah

Ekledim listeye canım.

Kişi başı sayılar sonra ortaya çıkacak.

önce kimlerin çekeceğini listeliyoruz.

Dua paylaşımın için ayrıca tşk haticesu.

birbirimizi haberdar etmemiz çok güzel.

NKOB senin topiğine yazdım dualara bnide yaz cnmm ne gerekirse okurum sz sadece bana sayı werin yer gök duaa sewe sewe okurum çook ii düşünmüşünüz

Günaydın arkdaşlar nasılsınız. Ne kadar zor bişey sabah iş arkadaşları hep çocuklarından bahsediyorlardı, bi tanesinin yeni doğdu bebeği, benimkide devam etseydi aynı olacaklardı. ne zormuş ya öylece onları dinledim.

sabır sende anlatacaksın onlar dinleyecek rabbim gönlünüze göre versin

zerdalmalesef bunlar basımıza cok sık gelecek sadece tahammullu olmalıyız yapcak bısey yok gungelecek bızde o kervana katılcagız degılmı allah buyuk hakkımızda hayırlısı olsun ıns.metanetlı ol

kızlar ne zamna kadar okunacak beni de yazın.Ama kaç tane okuyabilirim bilemiyorum.Ben bu konuda biraz yeniyim.Son birkaç yıla kadar bu dünyada ye iç eğlen nasıl olsa kalbin temiz garanti cennetliksin zihniyetinde yetiştirilmiş bir insan olarak bakarak okuyacağım.Olmaz derseniz ezberlemeye çalışayım.Ne yapayım beni yönlendirin.İsim istiyorsunuz.Ülgen ben.Adım soyadım iyice afişe oldum galiba.Sizden yakın kimim var ki di mi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…