bebeğini kaybedenler 2011

ruyacım allah tansabır dılıyorum ve eslerımıze uzun omur dılerım onalrın acısını hafıfletecek mutluluklar yasarız

kesinlikle benim gözler hala öyle bakıyo uykusuzluk ve ağlamaktan... inanılmaz bir şekilde uykuya dalma problemim var. gözümden uyku akıo ama ben saatlerce uyuyamıyorum.. aslında nedenini biliyorum korkudan.. bebeğimi kaybettiğim gün biz hastanedeyken evimize hırsız girmiş değerli ne varsa götürmüş. düşünsene hastaneden çıkıp eve geliyorum cam pencere açıkeşyaların yerinde yeller esiyo... ayy çok korkunç manzara...

Sanirim bizim bu hallerimiz hep böyle kalacak, yillar gecse de, son nefesimize kadar... kac tane cocugumuz da olsa, meleklerimizin yeri hep baska olacak ve biz en ufak seyde gözyaslarina bogulacagiz...

KARAMSAR OLMAK DEGISTIRMEZ HICBIRSEYI
SEN YIINE AYNI SEN,ZAMAN YINE AYNI ZAMAN KADER YINE AYNI KADER
BUNLARA INAT FARKLILASTIRMAK SANA DUSER
UMUDUNU YITIRME UMUDUN SENI KAYBETSEDE
GULUMSEMEKTEN VAZGECME GULMEK SANA GULMESEDE
OLUMLU DUSUN OLUMSUZ OLACAGINI BILSENDE
YASAMAYA DEVAM ET
CUNKU;HERSEYE RAGMEN HAYAT SENIN GIBI INSANLARLA GUZEL....
(braz moral olsun)

cok korkunc, hersey arka arkaya...... uyku sorunu bende de var, bir de cok fazla kabus görmeye basladim

cok korkunc, hersey arka arkaya...... uyku sorunu bende de var, bir de cok fazla kabus görmeye basladim

aynen çok korkunç.. ben bi kenarda yatıyorum diğer tarafta polis parmak izi alıyo... aman neyse ben geceleri sürekli hastanede bebeğimi kaybederken yaşadıklarımı görüyorum. sanki o sancıları çekiyomuşum gibi fırlıyorum yataktan... Bide son zamanlarda sürekli hayalet görüyorum rüyamda... belki kzımdır diye de seviyorum ama...

Canim bizim aglamamiz karamsarligimizda degil ki... Peygamber Efendimiz 3. oglu Ibrahim'i kaybettiginde gözlerinden yaslar süzülmüs ve sahabeler "Sen de mi Ya Resulallah, agliyorsun?" demisler. Efendimiz de söyle demis:
"Göz yaş döker, kalb teessür duyar Biz, Yüce Rabbimizin râzı olacağı sözden başkasını söylemeyiz Vallahi, ey İbrahim! Senin ayrılığın bizi fazlasıyla mahzun etti!"

Merhabalar,

öncelikle hepinize gecmis olsun.. Sizlerin neler hissettigini anlayabiliyorum. Yasayan bilir derler, dogru.

Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cümlemize.

Ondan ümit kesilmez. O isterse hersey olur, isyan degil ona siginmamiz gerekiyor. Allaha emanet olun. Sevgiler

amin cümlemize...

hepimiz çeşit çeşit şeyler yaıyoruz
benimde uyku sorunum yok fakat dün de yazıştım güne bi moral bozukluğu ve karamsarlıkla uyanıyorum sanki güneş bana doğmuyor hayatta herşey bomboş gibi düşünüyorum her sabah öle

Canim, ben de böyle hissediyorum, ama iste tam da bunu burda birlikte asmaya calisacagiz, Allahin izniyle......
Simdi benim cikmam lazim, sonra gene gelirim..... öptüm

Sagolun kizlar. Ben kimseyle paylasamadiklarimi sizinle paylasiyorum herzaman yazamasamda hergün okuyorum sizi, sizlerin yazdiklariyla üzülüyorum seviniyorum teselli buluyorum bazen.Sizler halden anliyorsunuz cünkü sizlerde melek annelerisiniz...

bugün sabah bir saatlik "koca seyit" tiyatro gösterisi vardı
bir anda eledim beşik eledim türküsünü çaldılar milletin içinde hüngür foşurt agladım ya millet dönüp dönüp bana baktı

aynısını yaşadım. çanakkale şehitlerini anma proğramıydı.
Ana bn gidiyom ... gibi bir şeydi.
offfff.
sana da geçmiş olsun. atlatmışsın bir posta daha içte hep yanan ateşin dışarı fışkırışını.

söylenecek bir şey var mı bilmiyorum.

Ama enn yürekten diliyorum ki, Rabbim yardımcın olsun, yangınına su serpen yeni yeni sağlıklı evlatları bir an önce kucağına versin.

Aman Allahım yaaa..

Accıyan yer başka acıkan yer başka derler.

o hesap, o da olmuş sana bir düşünce sebebi..

:)
ne kadar kısa ve öz bir yüreğe su serpme cümlesi olmuş hatice bu...

bunların hepsini ben yaşadım oğlum cennete gittiğinde birdaha asla anne olamassın demişti dr taş doğurur sen doğuramazsın dediler tam 5yıl sonra anne oldum

bugün sabah bir saatlik "koca seyit" tiyatro gösterisi vardı
bir anda eledim beşik eledim türküsünü çaldılar milletin içinde hüngür foşurt agladım ya millet dönüp dönüp bana baktı

esmeraycım duyguların coştuğu zaman ağlamktan çekinme canım.kim bakarsa baksın.

sonuçta hiç kolay şeyler yaşamadın.bunları bir anda atlatmamız beklenemez zaten.ağlamak bazen iyi geliyor.benide en son kızıkmın ınıf gecesinde ayrılık türküsü ağlattı.geçecek bu günler inşallah canım geçecek.

bunların hepsini ben yaşadım oğlum cennete gittiğinde birdaha asla anne olamassın demişti dr taş doğurur sen doğuramazsın dediler tam 5yıl sonra anne oldum

ne güzel haticesu.daha önce bizim yaşadıklarımızı yaşayıp tekrar bebek sahibi olan arkadaşlarımızın paylaşımları o kadar ümit verici oluyor ki.ALLAH yavruna uzun ömür sağlık nasip etsin.

ah glisem bende yoğun bakımda yatarken eşimde benim yanımdaydı.evimize hırsız girmiş.çok birşey yoktu ama alyansımı bile almışlar.karışıklıklarıda cabası.o hengamenin içinde bizimkiler birde ev temizlemişler.ben sanıyorum 1 ay kadar sonra laf arasında öğrendim.çok çok geçmiş olsun.

Aman Allahım yaaa..

Accıyan yer başka acıkan yer başka derler.

o hesap, o da olmuş sana bir düşünce sebebi..

aynen öyle... giden hiçbir şeye üzülmedim.. üzülecek zaman da bulamadım zaten... giden televizyonun hala taksitlerini ödüyorz o can sıkıyor. ama en çok üzen gelinlik takı setim gitmiş... napalım başımızın gözümüzün sadakası olsun demekten başka çaremiz yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…