Mrh kizlar... Insallah hepiniz icin hersey yolundadir...Dün oglumun dogum günüydü 1 yasina girdi oglum...Onun dogum gününü onsuz kutladik babasiyla. Pastasindaki mumunu oglumun yerine biz üfledik icimiz aciyarak aglayarak... Keske yasasaydi söyle olurdu böyle olurdu belki yürürdü........gibi bircok seyler iste ama hepsi bosuna. Hayirlisi böyleymis,onlar en güzel yerlerde bebeklerimiz ve bizler secilmisiz diye teselli ediyorum kendimi zaten baska ne geliyorki elimizden....
o sahnede bende üzüldüm baya
ama çok güzel canlandırmışlar bana bir arkadasım bebeğim ölünce ardımdan esmeray yıkılmış gibi demişti
umarım o sahneyiilzemiştir de azıcık anlamıştır
kesinlikle benim gözler hala öyle bakıyo uykusuzluk ve ağlamaktan... inanılmaz bir şekilde uykuya dalma problemim var. gözümden uyku akıo ama ben saatlerce uyuyamıyorum.. aslında nedenini biliyorum korkudan.. bebeğimi kaybettiğim gün biz hastanedeyken evimize hırsız girmiş değerli ne varsa götürmüş. düşünsene hastaneden çıkıp eve geliyorum cam pencere açıkeşyaların yerinde yeller esiyo... ayy çok korkunç manzara...
cok korkunc, hersey arka arkaya...... uyku sorunu bende de var, bir de cok fazla kabus görmeye basladim
KARAMSAR OLMAK DEGISTIRMEZ HICBIRSEYI
SEN YIINE AYNI SEN,ZAMAN YINE AYNI ZAMAN KADER YINE AYNI KADER
BUNLARA INAT FARKLILASTIRMAK SANA DUSER
UMUDUNU YITIRME UMUDUN SENI KAYBETSEDE
GULUMSEMEKTEN VAZGECME GULMEK SANA GULMESEDE
OLUMLU DUSUN OLUMSUZ OLACAGINI BILSENDE
YASAMAYA DEVAM ET
CUNKU;HERSEYE RAGMEN HAYAT SENIN GIBI INSANLARLA GUZEL....
(braz moral olsun)
Merhabalar,
öncelikle hepinize gecmis olsun.. Sizlerin neler hissettigini anlayabiliyorum. Yasayan bilir derler, dogru.
Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cümlemize.
Ondan ümit kesilmez. O isterse hersey olur, isyan degil ona siginmamiz gerekiyor. Allaha emanet olun. Sevgiler
hepimiz çeşit çeşit şeyler yaıyoruz
benimde uyku sorunum yok fakat dün de yazıştım güne bi moral bozukluğu ve karamsarlıkla uyanıyorum sanki güneş bana doğmuyor hayatta herşey bomboş gibi düşünüyorum her sabah öle
bugün sabah bir saatlik "koca seyit" tiyatro gösterisi vardı
bir anda eledim beşik eledim türküsünü çaldılar milletin içinde hüngür foşurt agladım ya millet dönüp dönüp bana baktı
Mrh kizlar... Insallah hepiniz icin hersey yolundadir...Dün oglumun dogum günüydü 1 yasina girdi oglum...Onun dogum gününü onsuz kutladik babasiyla. Pastasindaki mumunu oglumun yerine biz üfledik icimiz aciyarak aglayarak... Keske yasasaydi söyle olurdu böyle olurdu belki yürürdü........gibi bircok seyler iste ama hepsi bosuna. Hayirlisi böyleymis,onlar en güzel yerlerde bebeklerimiz ve bizler secilmisiz diye teselli ediyorum kendimi zaten baska ne geliyorki elimizden....
kesinlikle benim gözler hala öyle bakıyo uykusuzluk ve ağlamaktan... inanılmaz bir şekilde uykuya dalma problemim var. gözümden uyku akıo ama ben saatlerce uyuyamıyorum.. aslında nedenini biliyorum korkudan.. bebeğimi kaybettiğim gün biz hastanedeyken evimize hırsız girmiş değerli ne varsa götürmüş. düşünsene hastaneden çıkıp eve geliyorum cam pencere açıkeşyaların yerinde yeller esiyo... ayy çok korkunç manzara...
:)
ne kadar kısa ve öz bir yüreğe su serpme cümlesi olmuş hatice bu...
bugün sabah bir saatlik "koca seyit" tiyatro gösterisi vardı
bir anda eledim beşik eledim türküsünü çaldılar milletin içinde hüngür foşurt agladım ya millet dönüp dönüp bana baktı
bunların hepsini ben yaşadım oğlum cennete gittiğinde birdaha asla anne olamassın demişti dr taş doğurur sen doğuramazsın dediler tam 5yıl sonra anne oldum
Aman Allahım yaaa..
Accıyan yer başka acıkan yer başka derler.
o hesap, o da olmuş sana bir düşünce sebebi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?