bebeğini kaybedenler 2011

üzülme canım tüm okuduğumuz duaların Allah ne niyetle okuduğumuzu biliyor sabırlı olalım inş en ksa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız

ukomut daha öncede sana birkaç kez yazdım.merak ediyordum seni.çünkü sen bu topiği benim bebeğimi kaybettiğimin ertesi günü açmışsın.sende kendimden çok şey bulmuştum.

canım önemli olan okuman.zaten birkaç defa tekrarlayınca ezberleniyor.kafana takma olur mu?

bzileri yıpratan bir zaman dilimi geçirmişsin zerdal

bunlar bizim imtihanımızın dalı budağı...

tekrar tekrar tazelenecek olay, ama bizler de tekrar tekrar tazeleneceğiz innnşallah sabrımızla:)

hep oyle olduk birbirimize ukomut. enn yakın demek dizdize oturmak demek değil demek ki..

aynı cümleleri soylemek, karşıdaki söylemeden de anlamakmışş..

listeye ekledim ismini vs.

Allah kabul etsin inş.

zerdal'cım bunları yaşayacağız.seninde bebeğini anlatacağın günler gelecek inşallah.sen çok şükür hamile kalabiliyorsun.hiç hamile kalamayan,evlat sahibi olması imkansız olan kardeşlerimizde var.onlarda düşünüp sabrını arttır canım.

başkasına akıl vermek kolayda bakalım işe başlayınca ben neler yaşacağım.hepimiz inşallah bu süreçleri fazla yara almadan atlatabiliriz.

AlminaCinar, buraya yaziyorum, insallah görürsün canim. özelden henüz gönderemiyorum... Cok tesekkür ederim güzel dileklerin icin ve düsündügün icin......Saglicakla kal

bugün sabah bir saatlik "koca seyit" tiyatro gösterisi vardı
bir anda eledim beşik eledim türküsünü çaldılar milletin içinde hüngür foşurt agladım ya millet dönüp dönüp bana baktı

Mrh kizlar... Insallah hepiniz icin hersey yolundadir...Dün oglumun dogum günüydü 1 yasina girdi oglum...Onun dogum gününü onsuz kutladik babasiyla. Pastasindaki mumunu oglumun yerine biz üfledik icimiz aciyarak aglayarak... Keske yasasaydi söyle olurdu böyle olurdu belki yürürdü........gibi bircok seyler iste ama hepsi bosuna. Hayirlisi böyleymis,onlar en güzel yerlerde bebeklerimiz ve bizler secilmisiz diye teselli ediyorum kendimi zaten baska ne geliyorki elimizden....

rüyacım bana ilk zaman en cok koyan doğuma yakın bebeğimi kaybetmem olmamdı
şimdi ise en cok koyan zaman gectikçe yaşasaydı şu kadar olacaktı diye düşünmek

bir anda eledim beşik eledim türküsünü çaldılar milletin içinde hüngür foşurt agladım ya millet dönüp dönüp bana baktı

offf yaaa esmeray bısure bu sarkılar yda baska seyler olcak sanırım ve bızı uzmeye yetıcek umarım bu durum fazla uzun surmez kuzum...

dün akşam bende muhteşem yüzyılı izlerken öyle oldum. hatice sultanın bebğini kaybettiği sahnelerde başladım hüngür hüngür ağlamaya sabah 5te yorulmuş gözlerim de uyuya kalmışım...

canım benim başınsağolsun Allah bir daha yaşatmasın böyle acıları Allah herkesin gönlüne göre versin

dün akşam bende muhteşem yüzyılı izlerken öyle oldum. hatice sultanın bebğini kaybettiği sahnelerde başladım hüngür hüngür ağlamaya sabah 5te yorulmuş gözlerim de uyuya kalmışım...

o sahnede bende üzüldüm baya
ama çok güzel canlandırmışlar bana bir arkadasım bebeğim ölünce ardımdan esmeray yıkılmış gibi demişti
umarım o sahneyiilzemiştir de azıcık anlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…