Günaydın arkdaşlar nasılsınız. Ne kadar zor bişey sabah iş arkadaşları hep çocuklarından bahsediyorlardı, bi tanesinin yeni doğdu bebeği, benimkide devam etseydi aynı olacaklardı. ne zormuş ya öylece onları dinledim.
bugün sabah bir saatlik "koca seyit" tiyatro gösterisi vardı
bir anda eledim beşik eledim türküsünü çaldılar milletin içinde hüngür foşurt agladım ya millet dönüp dönüp bana baktı
kesinlikle benim gözler hala öyle bakıyo uykusuzluk ve ağlamaktan... inanılmaz bir şekilde uykuya dalma problemim var. gözümden uyku akıo ama ben saatlerce uyuyamıyorum.. aslında nedenini biliyorum korkudan.. bebeğimi kaybettiğim gün biz hastanedeyken evimize hırsız girmiş değerli ne varsa götürmüş. düşünsene hastaneden çıkıp eve geliyorum cam pencere açıkeşyaların yerinde yeller esiyo... ayy çok korkunç manzara...
ukomut daha öncede sana birkaç kez yazdım.merak ediyordum seni.çünkü sen bu topiği benim bebeğimi kaybettiğimin ertesi günü açmışsın.sende kendimden çok şey bulmuştum.
canım önemli olan okuman.zaten birkaç defa tekrarlayınca ezberleniyor.kafana takma olur mu?
kızlar slm günaydın nasılsınız bgn?
bn bu sabah hiç ii uyanmadım ya gözlerimi açtığımda selayla uyandım içimde sıkıntım war allahım hayır etsin
ama bn bebeklerimi hamileliğimii her sabah eşimin bni uyandırıp zorla süt içirmesini annemin zorla yoğurt yedirmesini babamın hergün arayıp kızım iimisin bi sıkıntın yok demi işmiş yapma demesini kayınpederimin pekmezini içtinmi kızım demesini we koca karnımı sewmeyi çoook özledim yaaaaa
allahım sen bzleri ne büyük bi sınawdan geçirdin sana asla isyenım yok çok şükürki canımızı bağışladın sağlıklıyız sen bze aynı acıları yaşatma bidaha..bnnm gibi hepimizede...sen doğru zamanında hayırlı sağlıklı nurtopu gibi ewlat nasip eyle yarabiim
bn gitmedim o tip çocuk görmelerine zerdal.
bilemiyorum, yeterince güçlü durmaya çalıştım, o kadarı da kendime işkencedir diye düşündüm, çünkü çoook çok çok üzülüyorum.
Gerçekten yakınsa o arkadaşım, gitmememi anlar. Çok yakkın değilse de eğer, biiir sürü mazeret uydurmam mümkün gitmemek için.
Canım benim bende farkettim benzerlikleri sen demeden önce.Aynı şeyleri yaşamışız neredeyse.Acımı başkalarının yaşamasına üzülüyorum ama bir yandan da insanın içi rahatlıyor yalnız değil diye.Takip ediyorum seni hep.Sürekli yazamıyorum
Yoksa kaçtır bende sana yazacağım.Hep aklımdasın canım.
Okuldaki en yakın arkadaşım 7 aylık hamile. Her an dipdibeyiz.
Eli karnında hep.
Bnm de gözüm onun elinde.
Bebek tekmeliyor onu hissetmeye çalışıyor heralde...
.....
ooohhhffffff... sabırrrr...
Benimle günümüz aynı olan arkadaşım geçen ay doğum yaptı bebeği görmeye gideceğiz. herkese dayanıyomda, onla günümüz aynı olduğu için dayanamıyorum. ama hamilelik süresince herşeyimizi paylaştığım arkadaşım. mecbur gideceğim. onun kızında kendi kızım görüp gelecem.
bn gitmedim o tip çocuk görmelerine zerdal.
bilemiyorum, yeterince güçlü durmaya çalıştım, o kadarı da kendime işkencedir diye düşündüm, çünkü çoook çok çok üzülüyorum.
Gerçekten yakınsa o arkadaşım, gitmememi anlar. Çok yakkın değilse de eğer, biiir sürü mazeret uydurmam mümkün gitmemek için.
Kızlar benimde beraber hamile olduğumuz arkadaşım vardı başka şehirde üzüntüden onu hiç arayamıyordum ama geçen eşi benimkini aramış onuda hastaneye yatırmışlar erken doğum tehlikesi ile 1 aydır yatıyormuş hastanedebeni sormuş oda bişey diyememiş iyi demiş duyarsa çok üzülür onada aynı iey olmasın dedim diyor.. Çok büyük bir acı kimse yaşamasın istedim diyor.. (
Allahım nolur ona bişi olmasın o çok zayıf bir kız dayanamaz kaldıramaz dedim..Eşim sen dayandın ya benim çileli gülümdedi ... Evet biz nasıl dayandık bilmiyorum işte dayandık.. Allahım kimselere ve banada yaşatmasın inşallah..
arkadaşlar ceyda1984 arkadasımız facebookta bebeğini kaybedenler diye grup kurmuş bende ortak oldum
eğer sizde katılmak iaterseniz bu grubumuza özel mesajlarnız bekleriz
Canım benim yaa Allahım rahmetler eylesin..Acının derecesi olmaz tabiki ama yaşlarını yazmamışsın tabi camdan bakacak kadar büyüdüklerine göre bayaa koca bebeklermiş..Allahım acısına sabır versin en iyi onlar nalamıştır seni canım benim... Çok üzüldüm yaa hüngür hüngür boşaldı yin e yaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?