bebeğini kaybedenler 2011

Cnm bnm dedğinde haklısın da, bu şekılde bile isim vermek ıstemeyen oldu.

Biz de orta yolu bulalım dedik.

Zaten samimi olanlar birbirlerinin ismini biliyor. Kalan kısmı için de bu şekkılde idare ederiz.:)

Diline yüreğine sağlık,Allah kabul etsin.

aaa ne gzl yağdan gitmiş kiloların spor fln yapıyomusun nasıl werdin kiloları bnde 1 aydır spora gidiyom pztsi ölçümlerim war bakalım bn ne kdr wermişim ama bn çok sıkı diyet yapamıyom yaa:97:

ewet cnm haklısın herkes wermek istemeyebiliyo isimlerini nese bn geri kalan 100 ümü hala tamamlayamadım ama tamamlıcam yrn allahım kabul etsin işlhh

kızlar bana kaç tane yazdınız bir de ben regl oldum bugün ne zamana kadar okunacak bilmiyorum.Bu aralar pasaport vize ev işleri tepemde temmuzda üç aylık Toronto ya gidiyorum vize nasıl yetişecekse ev de bulamadım daha Toronto da tanıdığı olan var mı tavsiye için.
Kim ne durumda hiç takip edemedim esmerayı da çok merak ediyorum

Evet canım yağdan gitmesi süper oldu metabolizmam çok ii çalışıyomuş...Aman o normal olsun bari :97: 3 hafta oldu diyetisyene başlayalı 1 haftadır da plates yapıyorum sıkılaşıyım diye nazcım...Ama ödem oluşmuş vücudumda spordan olur dedi diyetisyenim...Hergün 10 dk platesim vardı kendime göre, onu 3 güne düşür ödem çözülsün dedi...Ayy belimin inceldiğini hissediyorum valla zaten hep bel ve bacaktan gidiyomuş...canım sende diyet yapsan daha çabuk gider sadece diyet ya da sporla olmuyo ikisi bi arada olunca daha ii veriyosun...bende geçen sene spora gittim diyet yapmadım ama hiç bişey farketmedi 1 kilo bile vermemiştim Eğer istersen benim listemi yazıyım buraya...Gerçi herkesin metabolizması bir değil ama...Çok katı bi diyet değil benimki...

ya cnm bn de haftada 2 gün platese gidiyorum diğer günlerde ewde ebru şallı selilüt sawar videosunu yapıyorum çok gzl hareketler war tawsiye ederim zaten bn basenden şikayetçiyim oyzden bölgesel çalışıyom hep
belki bgn ölçüm yapılır banada çok mrk ediyorum kilo wermesem bile incelme olmuştur işlh....
walla yazasana diyet listeni cnmm bnde yapmaya çalışiim:)

Kızlar ya regli oldum duaları okuyabilecek miyim?Daha doğrusu reglim hala bitmiyor ne yapayım?Acil cevap verin de ona göre bu akşam son ya.

Bende 1 haftadır plates yapıyorum ama ödem oluşmuş nazcım o yüzden...Diyetisyen hergün yapma hafta da 3 gün yap dedi bende ona uyuyorum şimdi...Yazıyım canım çok güzel bi liste benimki :)

Sabah: 3 dilim ekmek
2 kibrit kutusu beyaz peynir
4-5 zeytin
sınırsız salatalık,domates ve şekersiz çay

10.30 2 porsiyon meyve

13.00 2 yumurta büyüklüğü et
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
sınırsız salata
yarım su bardağı yoğurt

15.00 1 çay bardağı süte nescafe
3 kuru kayısı

18.00 2 galeta
yarım su bardağı yoğurt

20.00 4-6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 dilim ekmek
sınırsız salata
yarım su bardağı yoğurt

22.30 1 porsiyon meyve
1 galeta

Benim diyetim bu canım ve hafta da 1 kilo verdim bunula hepside yağdan gitti :)

lifoscum eriyip gitcen valla bu gidişle.

ay eriyim güzelim yaa yağ bağladım valla :) hedefim 55 kilo olmak inş...

slm kızlar ben geldim nasılısnız

Hg esmeraycım yoktun ne zamandır hamileymişsin canım çok sevindim...Rabbim analı-babalı uzun ömürlü etsin inş kucağına alıp büyütmek nasip olsun canım benim...ne kadarlık şimdi esmeraycım?

lifos nerdesin cnm bnm ya
7 haftalık hamileyim cnm hayırlısıyla

rabbim sabır versin çok zor olduğunu biliyorum ama bende yakın şeyler yaşadığım için seni anlayabiliyorum. bende o kjadar kötüyüm ki psikolojim öylesine bozuk ki... 2senelik evliyim ilk 1 yıl kendi isteğimizle bebek sahibi olmadık sonrasında dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı doktor tavsiyesi ile 8 ay korunduk sonrasında tekrar bir hamilelik bebğin kalp atışları rüya gibi geçen birkaç hafta ama sonunda bebğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum öyle acı veriyorki düşündüğümde hala devamı malum zaten testler tahliller ve bende kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim şimdi moralim bozuk bir ümitle yeniden hamile kalmayı ve sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı ümit ediyorum ama bak en azından senin bir çocuğun var en azından onun için iyi olmalısın değilmi lütfen kendini daha fazla üzme unutma rabbim sevdiği kullarına acı çektirmiş

lifos nerdesin cnm bnm ya
7 haftalık hamileyim cnm hayırlısıyla

Burdayım canım arada bi girip bakıyorum neler oluyo diye...p.tesi eşim yurtdışına gitti bayii toplantısı vardı bende ablamda kalıyorum bu gece geliyo inş eşim...Çok sevindim canım inanki hamileliğine...inş bu sefer ki daim olur ve hep seninle kalır annesi...Bi sıkıntın yok de mi canım? Kendine çok dikkat et Aeo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…