Cnm bnm dedğinde haklısın da, bu şekılde bile isim vermek ıstemeyen oldu.NKOB cim bnde ilk 100 tefriciyemi bitirdim geri kalanınıda bgn yrn bitiririm ya keşke isim listesine nick yanına isim yazsaydık tabi bn niyet ettim isimleri okdum ama tanımıyorus yaa kim kim diye nese allahım kabul etsin dualarımızı
aaa ne gzl yağdan gitmiş kiloların spor fln yapıyomusun nasıl werdin kiloları bnde 1 aydır spora gidiyom pztsi ölçümlerim war bakalım bn ne kdr wermişim ama bn çok sıkı diyet yapamıyom yaa:97:iiyim nazım hamdolsun sen nasılsın? Ake inş...Gözün aydın canım gecikmeden gelmiş maaşallah bende sabah bi sancıyla açtım gözümü adet oldum sandım öyle bi sancıydı ama yok bişey...Gerçi ben hemen beklemiyorum gecikme olabilirmiş hayrlısı artık...Bugün diyetisyen günümdü toplamda 2.8 kg verdim ama hepsi yağdan gittiği için 5-6 kilo vermiş gibi duruyorumgören hayret ediyo benimde moral fulleniyo
ewet senin daha geç olur adetin ..
ewet cnm haklısın herkes wermek istemeyebiliyo isimlerini nese bn geri kalan 100 ümü hala tamamlayamadım ama tamamlıcam yrn allahım kabul etsin işlhhCnm bnm dedğinde haklısın da, bu şekılde bile isim vermek ıstemeyen oldu.
Biz de orta yolu bulalım dedik.
Zaten samimi olanlar birbirlerinin ismini biliyor. Kalan kısmı için de bu şekkılde idare ederiz.:)
Diline yüreğine sağlık,Allah kabul etsin.
aaa ne gzl yağdan gitmiş kiloların spor fln yapıyomusun nasıl werdin kiloları bnde 1 aydır spora gidiyom pztsi ölçümlerim war bakalım bn ne kdr wermişim ama bn çok sıkı diyet yapamıyom yaa:97:
ewet cnm haklısın herkes wermek istemeyebiliyo isimlerini nese bn geri kalan 100 ümü hala tamamlayamadım ama tamamlıcam yrn allahım kabul etsin işlhh
ya cnm bn de haftada 2 gün platese gidiyorum diğer günlerde ewde ebru şallı selilüt sawar videosunu yapıyorum çok gzl hareketler war tawsiye ederim zaten bn basenden şikayetçiyim oyzden bölgesel çalışıyom hepEvet canım yağdan gitmesi süper oldu metabolizmam çok ii çalışıyomuş...Aman o normal olsun bari :97: 3 hafta oldu diyetisyene başlayalı 1 haftadır da plates yapıyorum sıkılaşıyım diye nazcım...Ama ödem oluşmuş vücudumda spordan olur dedi diyetisyenim...Hergün 10 dk platesim vardı kendime göre, onu 3 güne düşür ödem çözülsün dedi...Ayy belimin inceldiğini hissediyorum vallazaten hep bel ve bacaktan gidiyomuş...canım sende diyet yapsan daha çabuk gider sadece diyet ya da sporla olmuyo ikisi bi arada olunca daha ii veriyosun...bende geçen sene spora gittim diyet yapmadım ama hiç bişey farketmedi 1 kilo bile vermemiştim Eğer istersen benim listemi yazıyım buraya...Gerçi herkesin metabolizması bir değil ama...Çok katı bi diyet değil benimki...
kızlar günaydın hayırlı haftalar
ya esmeray niye gelmiyooo hbri olan warmı
ya cnm bn de haftada 2 gün platese gidiyorum diğer günlerde ewde ebru şallı selilüt sawar videosunu yapıyorum çok gzl hareketler war tawsiye ederim zaten bn basenden şikayetçiyim oyzden bölgesel çalışıyom hep
belki bgn ölçüm yapılır banada çok mrk ediyorum kilo wermesem bile incelme olmuştur işlh....
walla yazasana diyet listeni cnmm bnde yapmaya çalışiim:)
lifoscum eriyip gitcen valla bu gidişle.
slm kızlar ben geldim nasılısnız
Bende 1 haftadır plates yapıyorum ama ödem oluşmuş nazcım o yüzden...Diyetisyen hergün yapma hafta da 3 gün yap dedi bende ona uyuyorum şimdi...Yazıyım canım çok güzel bi liste benimki :)
Sabah: 3 dilim ekmek
2 kibrit kutusu beyaz peynir
4-5 zeytin
sınırsız salatalık,domates ve şekersiz çay
10.30 2 porsiyon meyve
13.00 2 yumurta büyüklüğü et
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
sınırsız salata
yarım su bardağı yoğurt
15.00 1 çay bardağı süte nescafe
3 kuru kayısı
18.00 2 galeta
yarım su bardağı yoğurt
20.00 4-6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 dilim ekmek
sınırsız salata
yarım su bardağı yoğurt
22.30 1 porsiyon meyve
1 galeta
Benim diyetim bu canım ve hafta da 1 kilo verdim bunula hepside yağdan gitti :)
ay eriyim güzelim yaa yağ bağladım valla :) hedefim 55 kilo olmak inş...
Hg esmeraycım yoktun ne zamandır hamileymişsin canım çok sevindim...Rabbim analı-babalı uzun ömürlü etsin inş kucağına alıp büyütmek nasip olsun canım benim...ne kadarlık şimdi esmeraycım?
Hepinize selamlar
Böyle bir başlık altında yazacağımı söyleselerdi bir gün inanamazdım.İnsan hiç kendi başına gelmeyecekmiş gibi hissediyor.Yazacak öyle şeyler var ki tekrar tekrar ağlamamak için duygularımı yazmıyorum size eminim hepiniz şu an neler hissettiğimi tam anlamıyla zaten biliyorsunuz.Bizi bizden başkası pek anlamıyor zaten.Bir de belki bizleri gerçekten sevenler...Bu konuyu açtım çünkü acısı daha çok yeni olanlar veya 2011 de yeni bebeklerine hamile kalmayı isteyenler bir araya gelelim birbirimize destek olalım istedim.
Benim daha lohusalık dönemim bitmedi.Bir oğlum var.6 sene tedaviden sonra mikroenjeksiyonla kavuştum.Bir daha olmayacak derken kızım bana süpriz yaptı.Varlığı da yokluğu da süpriz oldu.31.01.2011 de güzeller güzeli kızım Zeynebimi kaybettim inanmak zor ama herşey bu kadar yolundayken o kadar hareketli ve sağlıklıyken ne oldu da birden bire güzel kızımın 38.haftada doğumuna birkaç gün kala kalbi durdu.Kendimi suçlayıp duruyorum acaba bilmeden ben mi birşey yaptım diye.Biliyorum Cenabı Allah'ın taktiri o ne isterse o olur ama ya sebebi ben olduysam diye düşünüp duruyorum.Canım yavrum öyle güzelmiş ki.Görünce kendimi alamadım.Sevdim o güzel yüzünü ve verdim toprağa.o gece Dr kalbi atmıyor diyor olsun diyorum atmasın ne olacak ki ben eve gitmek istiyorum sanki hiçbir şey olmamış gibi bebeğim karnımda evime dönmek ve hayatıma bıraktığım o dakikadan devam etmek.Neden zamanı geri alamıyorum.
Hepimizin başı sağolsun...
lifos nerdesin cnm bnm ya
7 haftalık hamileyim cnm hayırlısıyla
lifos nerdesin cnm bnm ya
7 haftalık hamileyim cnm hayırlısıyla
lifos canım nasılsın... ne zamandır konuşamadık.. iyisin değil mi
iyiyim canım. ev iş koşturmaca. başka yapacak şey yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?