bebeğini kaybedenler 2011

cnm benim bebeğimde karnımda canlıydı ve çokda sağlıklıydı ama rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum oldu normal yolla doğurdum ve öldü aynı senin dediğin gibi göbek bağı kesilince öldü
senin bebiş ne kadarlıktı
üzülme rabbim tekrar nasip eder inşallah problem neydi sende

ayy canım çok sevindim hamile olmana.inşallah bu bebeğinde bişey çıkmayacak,sağlıcakla alacaksın meleğini kucağınainşallah bende sağlıklı bi bebeğim olduğunu görebilirim.perşembe günü bize de haber ver canım doktorunun dediklerini.dualarım seninle inşallah güzel haberlerle döneceksin

canım sana da çok geçmiş olsun benim bebeğim 13 haftalıktı anensefali yüzünden kaybettim.dün gece rüyamda bebeğimi bana vermişlerdi bi kutu içinde.minicik ölü bi bedenbu psikolojiyi nasıl atlatacağımı bilmiyorum en zor acı hakikaten evlat acısıymış.aynı senin dediğin gibi bi hamile görünce,bi bebek görünce içim daha çok acıyo.bebeğimi daha çok özlüyorum.hastaneye gittiğimde bütün hamileler doğum sancısı çekiyodu bebeklerini kucaklarına alıp koklamak için.odalarının kapılarını falan süslüyorlardı tüllerle.bende bebeğimi öldürmek için sancı çekiyordum.Rabbim inşallah bi daha yaşatmaz,benim kucağımı da isteyen kimsenin kucağını da boş bırakmaz

inş cnm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. dualarınızda benide unutmayın. sende görüceksin cnm inş. perşembe günü kontrole gitmek inan ölüm geliyor. inş iyi haberlerle gelirim . aminnn cnmmmm kucaklarımız boş dönmeyelim hastaneden bu defa

bebeğini kaybedenlerin başı sağolsun, yeniden hamile olanlarında Allah sağlıkla kucaklarına vermesini nasip etsin. bende19 haftalık bebeğimi evliliğimin 1. yıl dönümünde yani 10.10.2011 de kaybettim. yaşamla bağdaşmayan sebeplerden dolayı tıbbi tahliye( gebelik sonlandırılması ) yapıldı. Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum.

başın sağolsun güzelim sakın üzülme o rabbimin sana hediyesi cennete seni bekleyen bir melek olacak o annesi
bende tam 58 gün önce 21+2 de kaybetmiştim meleğimi zor bir durum biliyorum toparlanması da zaman alıyor ama haline şükret hep arkadaşım

senin de başın sağolsun. önceleri çok isyan ediyordum ama şimdi sakinleyince her şeyde bir hayır vardır diyorum. Allah daha kötüsünden korusun şuan ki halimize şükürler olsun..

ben bebişimi kaybedeli dün tam 60 gün yani 2 ay oldu doktora gittim dün dr um artık korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama eşimle tedirginiz birkaç ay daha bekleyelim diyoruz bakalım

canım rabbim saglıklı yeni bir evlat verir inşallah bende kaybettim nisan ayında bebeğimi her ay umutla bekliyorum ama sonuç hep sıfır...

canım rabbim saglıklı yeni bir evlat verir inşallah bende kaybettim nisan ayında bebeğimi her ay umutla bekliyorum ama sonuç hep sıfır...
çok geçmiş olsun canım.biliyorum üzülme demekle olmuyor ama yeni bebiş için bizim moralimizin düzgün olması lazım.bende eylül 22 de kaybettim 13 haftalık bebeğimi...senin içinde demekki daha vakti saati gelmemiş olması için.Rabbim hayırlısını versin.benim daha korunmam bitmedi.2 ayım var daha

ah çeken bilir bu acıyı gerçekten ama ben senin kadar cesaret edemedim göremedim yüzünü istedim ama yapamadım hep hayal ettim hamileyken hala da hayal ediyorum yüzünü ama bana çok benziyormuş babam ağzından kaçırdı...çok acı biliirim

Katıldığım ilk topik yazılanları okurkengözyaşlarımı tuatamadığım...en acılı günlerde bize ortam sağlayan topik.Allah kimseyi böyle dertli etmesin.tam 7 ay oldu kuzumu yitireli yalan gibi,rüya gibi,sonsuzlukta boşluktayım.fırsat bulduğum her anda ağlayarak geçen 7 ay yürek yakan 7 ay.Tüm arkadaşlara sabır diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun herkese sevgilerimle...

16 gün önce bebeğimi kaybettim. çok sorunsuz bir hamilelik geçirirken 8. ayda erken doğumla dünyaya getirdiğim bebeğim sadece 3 gün tutunabildi. hala alışamadım yokluğuna. gözümü her kapattığımda küvezde yatışı geliyo gözümün önüne. kucağıma alamadan toprağa teslim ettim. biliyorum şu ana cennette beni bekliyor. çok daha güvenli bir yerde. ama yine de tutamıyorum kendimi. her anım onunla. odasını, mobilyalarını kıyafetlerini kaldıramadım hala. sanki hastaneden çıkıp gelecekmiş gibi. belkilerle kendimi teskin etmeye çalışıyorum. belki yaşasaydı kalıcı bir rahatsızlığı olacaktı, belki hayırsız bir evlat olacaktı, belki,belki belki... sonu gelmeyen belkilerle...
allahım herkese hayırlı evlatlar versin. doktor 2. bebek için 6 ay bekle dedi. 3 ay sonrada erken doğum sebebi ne olabilir diye tetkikler yapılacak. umarım dedikleri gibi 2. bebekte bu acı hiç değilse azalır. dineceğini hiç zannetmiyorum zaten.

canım benim ya benimde 33 haftalıktı çok zor hele etrafında hamile arkadaşların olunca daha da kötü ben anlamadım hareketlerinin olmadığını suyum bitmiş sızmış azar azar ben anlamadım herşey benim yüzümden sezeryan doğum mu yaptın bana da 6 ay dedi ben beklemek istemiyorum...

canım sana da allah sabır versin. en kısa zamanda tekrar hamile kalıır bebeğini de kucağına alırsın inşallah. ben normal doğumu çok istedim hatta sunni sancı verdiler ama bebeğin kalp atışları zayıflayınca hemen sezeryana aldılar. doktorum sezeryan doğumlarda bir sonraki hamilek için 2 sene beklemek lazım ama senin rahmin toparlanmış dikişlerinin durumu da çok iyi, 6 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. ben de kendimi toparlamak istiyorum. bi süre beklemeyi düşünüyorum. haftaya işe de başlayacağım. kafamı dağıtmaya çok ihtiyacım var.

ben hala cesaret edip gidemedim doktora korkuyorum nasıl kontrol ettiler tabi tahliller falan olacak bir sürü

ben hala cesaret edip gidemedim doktora korkuyorum nasıl kontrol ettiler tabi tahliller falan olacak bir sürü
Çok zor bi durum. ben doğumdan sonra kontrole gittiğimde ultrason için yattığım sedyeyi görür görmez ağlamaya başladım. bebeğimin ilk aylarından itibaren takip edildiği monitör sanki yine onu gösterecekmiş gibiydi. çok sinir bozucu allahım bi daha göstermesin bu acıyı. kimselere... şubat gibi bii daha gidicem. neler yapacaklar, hangi tahlileri vereceğim, hiç bilmiyorum...

aynen ben dikişlerimi aldırırken bile çok kötü olmuştum ultrasonla baktı yani bakalım bana ne deyecek benim aralık 14 te 3 ay bitcek doruğum adam olcaktı büyücekti olmadı yaaa

canim kendini suclama ilk gebeliginmiydi benimde cok erken 18 haftalik gebeyim ama bebegimi alacaklar cunku benim suyum tukenmek uzere azar azar aktigini suanda bile hisediyorum ama drum cay bardaginin yarisi kadar birden akmistir diyorum anlamiyorum nasil oldugunu alacaklar simdi bended cok uzgunum cokkk

ay ya neden oluyomuş ki bu içim parçalandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…