bende tam 19 gün evvel 21+2 de kaybettim bebeğimi bende daha kendime gelemedim malesef
ben 28 martta bebeğimi 20 haftalıkken kaybettim ilkti ve hala atlatamadım içim yanıyo:2
zamanla azalıyor acın ve bence hemen hamile kal...ben de cesaret edememiştim folik asiti bile başalayamamaıştım...eşimin ısrarlarıyla oldu bu hamileliğim şimdi çok mutluyum inşallah her şey yolunda gider. tabi ki o aklıma geldikçe hala üzülüyorum ama bu acıyla hayat geçmiyor malesef ve hep kendimizi cezalandırıyoruz
ben 28 martta bebeğimi 20 haftalıkken kaybettim ilkti ve hala atlatamadım içim yanıyo:2
zamanla azalıyor acın ve bence hemen hamile kal...ben de cesaret edememiştim folik asiti bile başalayamamaıştım...eşimin ısrarlarıyla oldu bu hamileliğim şimdi çok mutluyum inşallah her şey yolunda gider. tabi ki o aklıma geldikçe hala üzülüyorum ama bu acıyla hayat geçmiyor malesef ve hep kendimizi cezalandırıyoruz
ah canım ne güzel söylemişsin hemen hamile kal diye bazıları için çok kolay ama bazıları için seneler sonra çeşitli tedaviler geçirerek oluyor yorgunum anlatmaya bile gücüm yok ama umudum var
Çok kötüyüm çok çok çok.Sadece dertleşimek istiyorum.Allah'a isyan asla etmiyorum.Biraz önce Esra Erolun bebeğiylwe görüntüleri vardı Çok kıskandım çok .Ben napıcam kızlar...Okulda arkadaş bebeğini getirip emzirdi.Bebeği görmedim ama.Üstelik benimle aynı dönemde hamile kalmıştı.Çok zor durumdayım Allah yardım etsin.
Şu avatar resmimde çok sinir bozucu nereden değiştiriyoruz resmi.
merhaba öncelikle Rabbim hepinize sabır versin
14+4 haftalık hamileyim ve malesef bebeğim hiç iyi durumda değil
bu hafta solunumunun düzene girmesi gerekiyordu ama girmedi,elleri bile oluşmadı daha,birşeyler çok ters gidiyor
doktorumu değiştirdim o da bugün hiç olumlu konuşmadı
onu kaybetmek üzereyim
bu şehire evlenip geldim,derdimi sıkıntımı anlatacağım hiç kimsem yok burada
eşimin üzüntüsü benden beter
beni en iyi siz anlarsınız diye buraya yazmak istedim
çok korkuyorum
onun solunumu yetersiz kalınca sanki benim de nefesim durdu,yutkunamıyorum bile
hepimize geçmiş olsun hanımlar, allah bir daha öyle acı yaşatmasın kimseye, bende 3hafta önce bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için aldılar, bir hafta önceden tam temizlenemediği için bir kürtaj daha oldum, aci üstüne acı. 8haftalıktı, ilk bebeğimdi tam bir sene beklemiştim haberini, pko lusun değilsin yok hormanların yumurtalıkların şöyle böyle hastane hastane dolaşırken, içtiğim bitkiler sayesinde tüm hormanlarımı kendim düzelttim ve dört ay üstüste yumurta geliştirmeyi başarmıştım doktorların bu ay yumurtaların küçük çatlamaz dedikleri o son ayda mutlu haberini almıştım, ama kısmet işte çok çabaladım ama olmayınca olmayacak sanırım, hakkımızda hayırlısı, henüz acımı gömüp umutlarımı yeşertemesem de, biliyorum bir gün tadamadığım o güzel duyguları koca bir ömür tadacağım, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
uzun bir süredir topiğe bakmıyordum,malesef aramıza yeni katılan arkadaşlar var ,acımız ortak, acımız çok büyük bende oğlumu 3,5 ay önce preeklampsi sebebiyle kaybettim 32 haftalıkken,inanamıyorum onsuz 3,5 ay, Onu düşünmediğim bir saniye bile geçmedi.Ama bazen çok güçlü umut dolu bazende kanadı kırık,mahsun bir anne oluyorum.Hele ilk bebekte kayıplar galiba daha beter oluyor.Bu sabah uyandığımda dedimki keşke şimdi bir ağlama sesiyle uyansaydım yada gece uykusuz kalıp kuzumu uyutmaya çalışsaydım ama olmadı olmadı işte.Ne olursa olsun hayat hepimiz için devam ediyor.İnşaallah hepimiz biran önce toparlanıp,umutlarımızı yeşertiriz.herkese sevgiler ve iyi geceler...
merhaba öncelikle Rabbim hepinize sabır versin
bu hafta solunumunun düzene girmesi gerekiyordu ama girmedi,elleri bile oluşmadı daha,birşeyler çok ters gidiyor
onu kaybetmek üzereyim
çok korkuyorum
canim gecmis olsun olacaga malsef care yok rabbim boyle uygun gordu ise yapacak birsey boynumuz kildan ince hersey bizim icin sevincde kederde imtihanda sabirdiliyorum sadece inaniyorum saglikli bebekler dunyaya getirecegizmerhaba öncelikle Rabbim hepinize sabır versin
onu kaybetmek üzereyim
çok korkuyorum
bu yazıları okuyunca gerçekten çok üzüldüm ben bebeğimi14+5 te kaybettim herşey yolunda giderken su çiçeği oldum ve sonlandırmak zorunda kaldılar aradan 9 ay geçti ve ben şuan 5+5 haftalık hamileyim umarım aynı acıyı tekrar yaşamam
canim gecmis olsun olacaga malsef care yok rabbim boyle uygun gordu ise yapacak birsey boynumuz kildan ince hersey bizim icin sevincde kederde imtihanda sabirdiliyorum sadece inaniyorum saglikli bebekler dunyaya getirecegiz
gecmis olsun canim Allahim yasatmasin bir daha
canim benim ben hala ozel mesaja cevap yazamiyorum malesef buraya yazdim o yuzden. ben bu ay ilk defa denedim ve bugun adet olmam lazim ve olmadim henuz. test falan yapmadim. bi yandan hamileyimdir insallah diyorum bi yandanda ya hamileysem ve yine kaybedersem diye korkuyorum. yani duygularim karmakarisik. malum benim yasimda baya ilerledi bakalim Allah ol der ve bir mucize olur insallah. ne olursa olsun umut kesilmez tabiiki. Allah hakkimizda en iyisini biliyordur zaten. insallah sendende hayirli bir haber alirim yakin zamanda. bence bekleme derim ben ama yinede sen bilirsin.
ah canım ne güzel söylemişsin hemen hamile kal diye bazıları için çok kolay ama bazıları için seneler sonra çeşitli tedaviler geçirerek oluyor yorgunum anlatmaya bile gücüm yok ama umudum var
evet canım anlıyorum... herkes kolay hamile kalmıyor eminim çok zorlu yollardan geçtin bu da bir imtihan artık ne diyebiliriz ki...sana hep dua edeceğim yani burda ki herkese hep ediyorum zaten. inşallah hiç uğraşmadan hamile kalırsın allah belki de seni bu acıdan sonra böyle ödüllendirir........
Çok kötüyüm çok çok çok.Sadece dertleşimek istiyorum.Allah'a isyan asla etmiyorum.Biraz önce Esra Erolun bebeğiylwe görüntüleri vardı Çok kıskandım çok .Ben napıcam kızlar...Okulda arkadaş bebeğini getirip emzirdi.Bebeği görmedim ama.Üstelik benimle aynı dönemde hamile kalmıştı.Çok zor durumdayım Allah yardım etsin.
Şu avatar resmimde çok sinir bozucu nereden değiştiriyoruz resmi.
evet canım anlıyorum... herkes kolay hamile kalmıyor eminim çok zorlu yollardan geçtin bu da bir imtihan artık ne diyebiliriz ki...sana hep dua edeceğim yani burda ki herkese hep ediyorum zaten. inşallah hiç uğraşmadan hamile kalırsın allah belki de seni bu acıdan sonra böyle ödüllendirir........
iyi dileklerin için teşekkürler canım Allah isteyen herkesi bekletmeden bebek sahibi yapsın tüm hamilelere de kolay doğumlar olsun sağlıcakla inşallah yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?