bebeğini kaybedenler 2011

uzun bir süredir topiğe bakmıyordum,malesef aramıza yeni katılan arkadaşlar var ,acımız ortak, acımız çok büyük bende oğlumu 3,5 ay önce preeklampsi sebebiyle kaybettim 32 haftalıkken,inanamıyorum onsuz 3,5 ay, Onu düşünmediğim bir saniye bile geçmedi.Ama bazen çok güçlü umut dolu bazende kanadı kırık,mahsun bir anne oluyorum.Hele ilk bebekte kayıplar galiba daha beter oluyor.Bu sabah uyandığımda dedimki keşke şimdi bir ağlama sesiyle uyansaydım yada gece uykusuz kalıp kuzumu uyutmaya çalışsaydım ama olmadı olmadı işte.Ne olursa olsun hayat hepimiz için devam ediyor.İnşaallah hepimiz biran önce toparlanıp,umutlarımızı yeşertiriz.herkese sevgiler ve iyi geceler...

hepimize geçmiş olsun hanımlar, allah bir daha öyle acı yaşatmasın kimseye, bende 3hafta önce bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için aldılar, bir hafta önceden tam temizlenemediği için bir kürtaj daha oldum, aci üstüne acı. 8haftalıktı, ilk bebeğimdi tam bir sene beklemiştim haberini, pko lusun değilsin yok hormanların yumurtalıkların şöyle böyle hastane hastane dolaşırken, içtiğim bitkiler sayesinde tüm hormanlarımı kendim düzelttim ve dört ay üstüste yumurta geliştirmeyi başarmıştım doktorların bu ay yumurtaların küçük çatlamaz dedikleri o son ayda mutlu haberini almıştım, ama kısmet işte çok çabaladım ama olmayınca olmayacak sanırım, hakkımızda hayırlısı, henüz acımı gömüp umutlarımı yeşertemesem de, biliyorum bir gün tadamadığım o güzel duyguları koca bir ömür tadacağım, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Çok kötüyüm çok çok çok.Sadece dertleşimek istiyorum.Allah'a isyan asla etmiyorum.Biraz önce Esra Erolun bebeğiylwe görüntüleri vardı Çok kıskandım çok .Ben napıcam kızlar...Okulda arkadaş bebeğini getirip emzirdi.Bebeği görmedim ama.Üstelik benimle aynı dönemde hamile kalmıştı.Çok zor durumdayım Allah yardım etsin.
Şu avatar resmimde çok sinir bozucu nereden değiştiriyoruz resmi.

Son düzenleme:
merhaba öncelikle Rabbim hepinize sabır versin
14+4 haftalık hamileyim ve malesef bebeğim hiç iyi durumda değil
bu hafta solunumunun düzene girmesi gerekiyordu ama girmedi,elleri bile oluşmadı daha,birşeyler çok ters gidiyor
doktorumu değiştirdim o da bugün hiç olumlu konuşmadı
onu kaybetmek üzereyim
bu şehire evlenip geldim,derdimi sıkıntımı anlatacağım hiç kimsem yok burada
eşimin üzüntüsü benden beter
beni en iyi siz anlarsınız diye buraya yazmak istedim
çok korkuyorum
onun solunumu yetersiz kalınca sanki benim de nefesim durdu,yutkunamıyorum bile

Canimm benimmmmmmmmmm seni cok ama cok iyi anliyorummmmm yasayan bilir bende 4 ay once kaybettim bebegimi.. Iki bucuk yildir hasretini cekiyordum tam umudum tukenmisken bana umut olmustu ama sonu kotu bitti... Baskalarini mutlu gorunce bende mutlu oluyorum ve onlar sayesinde her zaman dilimde o dua oluyor (ALLAH'im banada hayirli saglikli bir bebek nasip et) sende bence bunu dene... Zor gunleri atlatmani kolaylastirir...

Gecmis olsun bu arada...

Cnm benimm aynen dedigin gibi insan boyle bir durumda yutgunamiyor bile... hep kendinde suc ariyor ama boyle yapmak ne kadar cok cozum yolu oluyor bilmiyorum... Seni anliyorum cunku bende her 3-4 gunde kontrole gidiyordum ve her defasinda doktorun dudaklarindan cikicak hayirli olumlu bir cumle bekliyordum... Maalesef hic birsey duzelmiyordu ve birgun kontrole gidince bana kalbinin durdugunu soylediler.

Butun dunya basima yikildi cunku umutluydum gececek bu gunler diye bakiyordum yasadiklarima...

Ilk basta cok ama cok uzuldum ama sonra bundada vardir bir hayir dedim cunku dusundugum zaman dunyaya gelseydi bile buyuk ihtimalle zurlu olucakti (cunku asla ve asla aldirmazdim) onun icin yasamak ne kadar zor olacakti bizler bile hayata tutunmakda zorlaniyoruz bebegim o halde ne yapacakti?

Peki yaa ben? acaba iyi bir anne olabilecekmiydim? onun ihtiyaclarini kusursuz karsiliyabilecekmiydim?

Birgun bana senin yuzunden bu haldeyim derse ne yapacaktim?

Bilmiyorum canim cok hassas bir konu hemde coook... ALLAh dan hayirlisini istiyorum senin icin...

InsaALLAH bebegin duzelir ve hersey yoluna girer...

Cnm gecmis olsun... acin cok taze insaALLAH en kisa zamanda yine mujdeli bir haber alirsin...

Cnm cok cok cok gecmis olsun, 32 haftayken boyle birsey olmasi ne kadar kotu... Tam sayili gunler kalmisken!!! ALLAH sana cok sabir versin!

InsaALLAH en kisa zamanda tekrar hamile kalip kucagina alirsin bebegini... Allah'im insaALLAH bu sefer yuzunu guldurur

Bende maalesef 4 ay once kaybettim bebegimi hala onu dusunuyorum eger yasasaydi suan 6 aylik olucakti kipir kipir kimildiyacakti diye dusunmekten kendimi alamiyorum.

ALLAH'im insaALLAH bebegini kaybedenlere en kisa zamanda hayirlisiyla saglikli bebekler nasip eder...

Onlarin kokusunu icimize cektikce bu yasadigimiz kotu hatiralari unuturuz insaALLAH.

SABIR diliyorum hepiniz icin

seni o kadr ii anlıyorum ki sadece hayırlısını dilemekten başka diyecek söz yok aslında..... herşeyim normaldi 9 ay o kadr sorunsuz geçmiştiki tek sorunum bebeğim makattı 38. hafataya kadr bekleyip dönmezse sezeryan olacaktık 36. haftada dr gittim bişey yok 37. haftamda hareketlerini hissetmiyorum diye gittim megersem 3 defa kordonu dolamış, çekiştirmiş kordonu yırtmış kanatmış kanlı suyu içmiş bu olanların hepsi belki yarım saat bilemedin 1 saat içinde oldu ve acil sezeryan oldum bebeğm canlı idi ama kalbi çok yavaştı sesi, bile çıkmıyordu başka ile sevk olmuştu orda yogun bakımda 3 gün kaldı sonra minik kalbi dayanamadı o zaman drlar diyordu yaşasa bile sakat kalır çünkü 20 nin üzerinde kalbi durmuştu oksijkenisiz kalmıştı bunlar bi yerine hasar vermesi nerdeyse %100 dü sakat kalacak dediklerinde ne olursa olsun yaşasın o diyordum oysa şimdi............... yaşasaydı sakat olucaktı ben yaşarken gül gibi bakardım ya ben ondan önce ölürsem ona ne olacaktı............... böle düşün ve herşeyin hayırlısı.......

canim gecmis olsun olacaga malsef care yok rabbim boyle uygun gordu ise yapacak birsey boynumuz kildan ince hersey bizim icin sevincde kederde imtihanda sabirdiliyorum sadece inaniyorum saglikli bebekler dunyaya getirecegiz

gecmis olsun canim Allahim yasatmasin bir daha

canim benim ben hala ozel mesaja cevap yazamiyorum malesef buraya yazdim o yuzden. ben bu ay ilk defa denedim ve bugun adet olmam lazim ve olmadim henuz. test falan yapmadim. bi yandan hamileyimdir insallah diyorum bi yandanda ya hamileysem ve yine kaybedersem diye korkuyorum. yani duygularim karmakarisik. malum benim yasimda baya ilerledi bakalim Allah ol der ve bir mucize olur insallah. ne olursa olsun umut kesilmez tabiiki. Allah hakkimizda en iyisini biliyordur zaten. insallah sendende hayirli bir haber alirim yakin zamanda. bence bekleme derim ben ama yinede sen bilirsin.

korkma bitanem ins hamilesindir kotu dusunursek kotulugu cagirmis oluruz poziif dusun ins olacak olan yavrularimizada saglik sihhat versin guzel Allahim
benim dr 3 ay koruma verdi su an son adetimi oldum biberonlar duruyor ins bir dahaki bebegime nasip olur saglicakla gelir ins guzelim benim kader arkdasim birlikte ciktik yola devam edecegiz bu hikayenin sonu guzel olacak buna inaniyorum

bebegini kaybeden subat anneleriyle gorusuyorum ins hep beraber yeniden olacak buna inaniyorum irtibati koparmayalim arkadaslik istegi yolladim haberin olsun guzelim benim

ben gidip yatayim yarin erkenciyim kendine iyi bak guzelim benimm gorusmek uzere

ah canım benim bebeğim esra erolunkinden 2 hafta sonraydı hamiletken hep onu izler karnına bakardım başıma bu korkunç olay gelmeseydi şimdi bebeğim esra erolunki gibi olacaktı benim ki de erkekti Allahtan başka okula tayinim çıktı yeni ortam iyi geldi bana kimse bilmiyo başımdan geçenleri ama geçenlerde doğum iznine ayrılan bi arkadaş bebeği elinde okula geldi bebek benimkinden bir ay büyükmüş nasil oldum bir siz bir ALLAH BİLİR kendimi eski arkadaşlarımdan soyutladım kimseyle görüşemiyorum kafamdan olmadık şeyler geçiyo Allahım sabır ver bize yeniden bebeğimiz olsun nolurrrrr

kızlar bende 2011 ocak ayında 28 haftalık oğlumu bebeğimi kaybettim.normal doğum yaptım.amniyon sıvısı azalmıştı yavrumun başkada hiçbişiyi yoktu..8 ay geçti aradan şimdi tekrar hamileyim.5+5 haftalık.ama çok korkuyorum.ya yine kaybedersem nasıl dayanırım bu acıya.birda kan pıhtılaşma testi yaptırmadım ben.ama doktorum yine her ihtimale karşı coraspim 100 mg verdi.acaba napsam lütfen bana yardımcı olun.ya bende kan pıhtılaşması varsa?

kızlar ben de 2011 ocağın 14 ünde(daha dün gibi hatırlıyorum) haftasında ve gününde normal doğum yaparak bebeğimi dünyaya getirdim fakat 4-5 saat birliktelikten sonra bebeğimi kaybettim.cerrahpaşa otopsi raporlarında anoksi olduğu söylendi.kan hastalıklarını da araştırdılar ve yine bir şey çıkmadı...kızımın kucağımdaki görüntüsü,benim acemiliğim...bilseydim daha sıkı sarılırdım diyorum...ama nasib...şimdi tekrar 8 haftalık hamileyim...her şeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum...güçlü olmak daha zor...şu anda da düşük tehlikesi nedeniyle perşembeden beri yatıştayım...bekliyorum işte "öleceğe olacağa çare yok"demişler...

benımkıı cok yenı belkıde ama yasayan bılıyor 8 haftalık gebelıgım malesef zorunlu kurtaj ıle sonlandırılıyor cok ıstedıgım bır bebegı ıstemeyerek zorakı bırakıyorum.
tekrar bır gebelık su an dusunmek bıle ıstemıyorum aynı seylerı sıl bastan yasıyamam.Allah herkese sabır versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…