bebeğini kaybedenler 2011

çok geçmiş olsun inşallah bebeğini kollarına alırsın ve birdaha hiç bırakmassın...

neden ya çok üzüldüm şimdi ..acaba özel değilse cevaplayabilirmisin?

canım basınız sagolsun okuyunca agladım zaten duygusalım bende bugun dusuk yaptım daha cok basındaydım ama bende tam 10 aydır cabalıyorum tam oldu derken yıne basladıgım noktadayım . artık sabrım kalmadı ama tabı beterın beterı varmıs senın yazını okudukca ıcım acıdı allah oglunu sana bagıslasın

mrhaba arkadaşlar bende kendi hikayemı anlatayım dedim bi gün buralara böle şeyler yazcağım aklımın ucundan gecmezdı hayat iştee süprizlerle dolu:=(ben 17 ağustosta 16 haftalık oğlumu kaybettm.sebebini bilmiyorzz ilk gebeliğimdi yaşadıklarmı aklımdan silmek cok cokkk zorr zaman ilacı belki de.herşey yoluna gibydi.sadece tsh değerimde sorun vardı bi de son 10 günn biras yoğun akıntım vardı ama idrarda enfeksiyon cıkmıştı doktr ilac kulnmaya bile gerek görmedı.cinsiyetnı öğrenmek için gitmiştik eşimle doktora sonrası malumm.canımın acısı oğlumun acısna karıştı.onu kaybettıkten sonra o ilk bir ayı cok zor gecırdım.elimde ultrasyon görüntüleri var,bi tanesinde ayak parmakları bile sayılıoyoo o kadar belli ki küçücükk...özlüyorumm...cok özlüyorumm:=(( yenı yenı iyileşiyorum en azından yokluğuna alışıyorum şimdi tekrar bebk düşünüyrz çalışmalar başladı ayn 22sinde adet olmam gerekıyo.bakalım ne olcakk.benı rahatlatan tek şey ne bilioymusunuz "dua".artık hergece kalkıp dua edıyorum sizde edin arkadaşlar.olabilidğince duaa...Rabbim inş. bigün dualarımızı kabul edicek buna inanalım.

başın sağ olsun cnm çok çok zor rabbim bizlere bi daha yaşatmasın. hiç korunma süreniz olmadı dr bişi demedimi? ben 4 ay bekledim beklemekte zor şuan hamileyim kimselere söylemiyorum. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. unutulmuyor ama yeni bi bebekle acısı hafifliyor buna inanın

kürtajdan sonra ki ilk adeti bekledim.36 gün sonra oldum.korunma sürecini düşünmedik hiçç.her doktor başka bişi diyor.doktorun bi tanesi korunmaya girmene gerke yok dedi.bi tanesi 3 korun rahım toparlansın dedi ama ben sabredemedm.hayırlısı bilmyiorum .sen bebeğini nasıl kaybettın sebebını öğrenebildin mii?

Son düzenleme:

hayrlısı olsun cnm hakkımızda inş bu defa yüzümüz gülücek herşey yolunda gidicek. kromozom bozukluğu çıktı bebeğimde amniyosentez sonucunda. turner sendromu vardı artı hidrops kistik higroma vardı olabilicek tüm olumsuzluklar mevcuttu yani maalesef ki

geçmiş olsun canım ilk bebeğin miydi?benim ilk gebeliğimdi.doktorlar sebebini araştrmannın gerek olmadığını sölediler zaten 2 ve ya 3 kayıptan sonra araştırlıyomuş.bu forumda bi sürü sebep okudum korkuyorm ben de de genetik sorun vardır diye.biraz da acele etme sebebim bu.eğer varsa bi sorun bi an önce öğrenip tedavisine başlamak.inş. bişi yoktur..

saol cnm evet ilk bebeğimdi maalesef... evt genelde tekrarlayan sorunlardan sonra araştrma yapıyorlar. genetik test için bile tekrralayan düşükler yada sorunlar olması gerekiyormuş. zor işler ya gerçekten allah yardımcımız olsun. çokta kafa yormamak gerekiyor çünki yaşanacakların önüne geçmek mümkün olmuyor...

merhaba arkadaşlar,hepimizin hikayesi farklı fakat acısı aynı.gerçekten de bizi bizden başkası anlayamaz.ne kadar seni anlıyorum,bende çok üzüldüm deselerde evlat acısı yaşamayan bizi anlayamaz.bende 13 haftalık bebeğimi anensefali yüzünden kaybettim.daha doğrusu ben öldürdüm.anensefali beynin olmaması ve kafa kemiklerinin oluşmaması demek.binde 3 görülen bir hastalık.ilk öğrendiğimde acıdan öleceğimi zannettim.yeryüzünde böyle bir acı varmı diye düşündüm.kaç doktora gittik hepsi asla yaşamaz dedi.ya karnında ölür yada doğduğunda göbek bağını kesince ölür dediler.ben 1 hafta direttim aldırmayacağım diye ama sonunda kaçınılmaz sona teslim oldum.bebeğimi normal doğumla dünyaya getirdim eylülün 22 sinde.doktor eşime de bana da görmek istiyormusunuz diye sordu biz istemedik.nasıl bakacaktık ki.yarı kadar katili bizken.doktorum bebeğimi patoloji ve genetik araştırmaya gönderdi.ne olur ne olmaz bişey çıkarsa erkenden tedbirimizi alalım dedi.yarın hem kontrole gidicem hemde patoloji sonucu gelmiş onu öğrenicem.benim de ilk gebeliğimdi.şuan yazmaya kelime bulamıyorum,yine boğazım düğümlendi kalbim acıdı.acısı hiçbir zaman geçmiyor,geçeceğiinide zannetmiyorum.ilk bebeği ntd geçirmiş kişilerin ikinci gebeliğinde de ntd li bebek doğurma ihtimallerleri yüzde 5 miş.bu beni çok korkutuyor.aynı şeyleri 2. defa kaldıramamaktan korkuyorum.Allah'a sığınıp dua etmekten başka çaremiz yok.asla isyan etmeyelim arkadaşlar verende Allah alan da Allah.burda birbirimize destek olup inşallah güzel müjdeler vericez yakında.ben buna inanıyorum....

başın sağ olsun cnm... anlattıkların birebir benim hislerimi anlatıyor. maalesef ikincidede aynı şeyleri yaşama şansımız yükselmiş oluyor. allah büyük inş elimiz boş dönmicez bu defa. böyle düşünme arkadaşım katili biziz flan gibi. bi çok gebelik bu şekilde sonlandırılıyor. bende 20. haftamdaydım 13. haftamda hastalığımızı öğrendik 2 aya yakın bu durumda umutsuzca bebeğimle hastane hastane dolaştık bi umut die. ama olmadımı olmuyor işte tam hareketlerini hissetmeye başladım gitti bebeğim. psikolojimiz için çok ağır bişi maalesef dünya duruyor sanki. şuan yeni umutlat ve yeni korkular içindeyim. bu hafat içi kontrole gidicem ama kalbim durucak gibi geliyor. bi daha yaşarsam toparlanamam gibi geliyor. ama allah verdimide çekicez başka çaresi yok . hayat bi şeklide devam ediyor duaya çok ihtiyacımız var.

canım sende mi ntd yüzünden kaybettin bebeğini?az önce geldim doktordan.rahim güzel toparlanmış,yumurtalıklar da iyi dedi.3 ay kesinlikle hamile kalmayacaksın dedi.sonra düşünebilirsin dedi.ama 6 ay beklesen daha iyi olur dedi.folbiol verdi.hergün bitane kullan dedi.bu arada patoloji raporu da gelmiş bebeğimin.doktorum bana göstermek istemedi saklamaya çalışırken bikaç saniyeliğine de olsa gördüm.elleri ayakları....ne kadar anensefalik de olsa çok güzeldi bebeğim.yine ağlama krizlerine girdim yaaa...Allahım inşallah böyle bir acı daha yaşatmaz.sen şuan hamilemisiin canım yoksa korunma süresinde misin?

bende bebegimi yeni kaybettim 30 eylülde gelişimini tamamlayamadıgı için karnımda ölmüş çok büyük acı rabbim bize birdaha böyle acılar yaşatmasın doktorum iki ay sonra tekrar deneye bilicegimizi söyledi ama ben hemen hamile kalmak istiyorum beklemek çok zor geliyor

bizim için de dua et arkadaşım gece yapılan dua tecüte kalkıpda dua ediyorsan nolur dualarına bizide ekle ben namaz kılamayorum hala kanamam devam ediyor biran önce bitsede tecüte kalksam rabbimde dilesem beni boş çevirmiceni biliyorum herşey allahdan rabbim bizlere birdaha o acıları yaşatmasın

benim doktorumda aynısını söyle ilk gebelik erken ölüm gelişimini tamamlayamadıgımız için kalbi durdu düşük tehlilemde vardı zaten araştırmadı patoloji sonucumda da bi sorun çıkmadı dedi konturole gittim herşey yolunda geçmiş olsun iki ay bekle dedi ama benim beklemeye hiç tahammülüm yok inanaki o iki ay bana okadar uzak geliyorkirabbim benimde yüzümü güldürür inşallah

benim kromozom bozukluğu ve ödemden dolayı sonlandırıldı cnm... hastalık aynı olmasada hissetklerimiz aynı...şuan yine hamileyim 7 haftalık... perşembe günü ilk kontrolüme gidicem ama ödüm kopuyor nasıl geçicek 9 ay geçebilicekmi kafam allak bullak. 3 ay bekleyebildim yeni bi bebek anca azaltıcaktı acımı çünkü... inş doğru zamandır hep öyle dua ettim hayrlı zamanda hayrlısı ile olsun die... daha ilk denemeizde geldi meleğim inş bu defa beni bırakmaz. sende olmsuz düşünme iyi düşün iyi olsuncnm... birbirimize dua etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok...

görüyorum ki aramıza yeni katılan arkadaşlar var hepinizin başı sağolsun rabbim bu acıyı untturacak başka acılar vermesin
Beklemek zor biliyorum bende şu an bekleme dönemindeyim ama bekleyecem
Bende 23 ağustosta 21+2 haftalık bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim,normal doğumla aldılar oğlumu benden, bir oğlum var 4 yaşında çok şükür ama her evlat farklı hiçbirisi birbirinin yerini tutmuyor malesef
bugün tam 49 gün oldu hala acısı içimde bende hemen tekrar bebek sahibi olmak istedim ama doktorumu dinleyecem bana 3 ay bekle dedi doktorum

ben bebeğimi kaybettikten sonra hamile görmek hamile haberi duymak istemedim hiç ama hep hamilelere gözüm takıldı hala da takılıyor sokakta, en yakın arkadaşlarım 2.bebişlerine hamile, evimi taşıdım yeni evimde yan komşum hamile...bu da rabbimin bir imtihanı diyorum artık ama başta neden hep hamileleri çıkarıyor karşıma rabbim diyordum
birde arkadaşlar güzel tarafından bakın lütfen onlar bize rabbimin hediyesi bizi cennette karşılayacaklar inşallah
peygamber efendimizde evladını kaybetmiş hemde kaç tane evladını ne mutlu bize ki rabbim bizi peygamber efendimizi imtihan ettiği gibi imtihan ediyor rabbim sabredenlerden olmamızı nasip etsin

görüyorum ki aramıza yeni katılan arkadaşlar var hepinizin başı sağolsun rabbim bu acıyı untturacak başka acılar vermesin
Beklemek zor biliyorum bende şu an bekleme dönemindeyim ama bekleyecem
Bende 23 ağustosta 21+2 haftalık bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim,normal doğumla aldılar oğlumu benden, bir oğlum var 4 yaşında çok şükür ama her evlat farklı hiçbirisi birbirinin yerini tutmuyor malesef
bugün tam 49 gün oldu hala acısı içimde bende hemen tekrar bebek sahibi olmak istedim ama doktorumu dinleyecem bana 3 ay bekle dedi doktorum

ben bebeğimi kaybettikten sonra hamile görmek hamile haberi duymak istemedim hiç ama hep hamilelere gözüm takıldı hala da takılıyor sokakta, en yakın arkadaşlarım 2.bebişlerine hamile, evimi taşıdım yeni evimde yan komşum hamile...bu da rabbimin bir imtihanı diyorum artık ama başta neden hep hamileleri çıkarıyor karşıma rabbim diyordum
birde arkadaşlar güzel tarafından bakın lütfen onlar bize rabbimin hediyesi bizi cennette karşılayacaklar inşallah
peygamber efendimizde evladını kaybetmiş hemde kaç tane evladını ne mutlu bize ki rabbim bizi peygamber efendimizi imtihan ettiği gibi imtihan ediyor rabbim sabredenlerden olmamızı nasip etsin

aminn inşalllah

canım başın sağolsun seninde.bende 22 sinde kaybettim meleğimibu sözümü yanlış anlamanı istemem.keşke benimki de karnımda ölmüş olsaydı.benim bebeğim canlıydı.ben onu doğurdum ve göbek bağını kesince öldü.bu inan daha zor.sürekli kendini suçluyorsun,benim yüzümden öldü diye.canım 3 ay mutlaka korun.vücudun kendini toparlasın,hormonların düzene girsin.ve mutlaka folik asit kullan hamile kalmadan önce.vücudun depo yapması gerekiyormuş.bugün doktora gittiğimde bana da folik asit verdi ve 6 ay kullanacaksın dedi.bebeğin beyin ve vücut gelişimi için çok önemliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…