- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.241
Aynı şeyleri düşünüyoruz arkadaşım benimde yaşasaydı 7 mayıs doğacağı gün demişti doktorum. Benim doğum günümde 3 mayıs tam bir doğum günü hediyesiydi bana senağlama
Ama biliyorum her şerde bir hayır vardır böylesi hayırlıymış a.s Bende mayıstan önce hamile kalmak istiyorum inşallah çok beklemeyiz arkadaşım..
Bu arada bugün benim çok az kanamam oldu korktum birden.. 7 martta adet olmuştum bugün 10. gün herşey için erken acaba klomenin yan etkisimi diyorum. :sm_confused:yarın doktordayım..
Aynı şeyleri düşünüyoruz arkadaşım benimde yaşasaydı 7 mayıs doğacağı gün demişti doktorum. Benim doğum günümde 3 mayıs tam bir doğum günü hediyesiydi bana senağlama
Ama biliyorum her şerde bir hayır vardır böylesi hayırlıymış a.s Bende mayıstan önce hamile kalmak istiyorum inşallah çok beklemeyiz arkadaşım..
Bu arada bugün benim çok az kanamam oldu korktum birden.. 7 martta adet olmuştum bugün 10. gün herşey için erken acaba klomenin yan etkisimi diyorum. :sm_confused:yarın doktordayım..
beatris canım naptın cinsiyetini gösterdimi senin pıtırcık neymiş merak ettim bizide haberdar et.öptüm pıtırcığını
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar bnen dün çökmüş durumdaydım. doktora gittim ama hiçde iç açıcı konuşmadı galiba.galiba diyorum çünkü konuya pekte vakıf değilim.hadi bana yardımcı olun.yumurtalıkların tavan yapma dönemine girdim fakat yumurtlama çok zayıfmış ne yapacağım ya.illede eşinin spermogramını getir ondan sonra tedaviye başlayacağız diyor. bende nasıl bir tedavi dedim.klomen yada iğne dedi.sizden hep duyardım klomen tedavisini.arkadaşımla görüştüm çünkü aynı dert ondada vardı onda hiç yumurtlama olmuyordu adetten sonra 25. günde yumurtlama oluyormuş oda adet olacağı için büyümüyormuş. doktora gitmiş doktor bir toz vermiş eşi ile birlikte olmasını ve yarın tekrar gelmesini söylemiş sonra akşam 10 da vurulması gereken bir iğne ve adet tarihine kadar gün aşırı beraberlik sonucu hamilelik. arkadaşımda kist vardı ve yumurtlama zayıf ve adet zamanı büyüdüğü için bebek sahibi olması zormuş. hamiş oldu ve doğurdu.hatta bebişi küçükken tekrar hamile kaldı ve aldırdı. kızlar darısı başımıza.doktor fatih medicalparkta bilginize.bahçelievler medicalparkı bırakıp ben yine oraya başlayacağım.
dün gecede ağlama komasına girdim iyiki bizi anlayan kocalarımız var ki yanımızdalar.kocişimin desteği ile biraz ağlama komam geçti.
--------------------------------------------------------------------------------
canim senin yazilarini daha once okumadim neler yasadigini ne kadar zamandir çocuk istedigini bilmiyorum ama bu bolumde olduguna gore daha once hamile kalmistin.neden bu kadar stres yapiyorsun.kafana çok takmamaya çalis doktorlar ne gerekiyorsa soylemis zaten pes etme.umarim en kisa zamanda guzel haberini aliriz.bu bolumdeki butun arkadaslar için ayni dileklerim geçerli.bende daha once dusuk yaptim ama simdi çok sukur hamileyim yeniden.moralini bozma ve pes etme bence.
canim rahat ol ne guzel hamile kalabiliyormussun iste.çok buyuk bir problemin yok Allaha sukur.sabret kendini bosuna uzme.7 ay çok çok uzun bir sure degil ki.
canim rahat ol ne guzel hamile kalabiliyormussun iste.çok buyuk bir problemin yok Allaha sukur.sabret kendini bosuna uzme.7 ay çok çok uzun bir sure degil ki.
merhaba canım..kaç haftalık hamilesin bişeyi merak ettim,karnımı ölçtü felan demişin neden ölçülüyo birde neden alttan muayene ediyor..
ben 10+5 haftalık hamileyim,normalde doktorum hamileyken alttan muayeneye sıcak bakmıyor yani şuana kadar da alttan muayene etmedi..
ne ölçümü için böyle bir muayene yaptı ?
biran önce olsun istiyorum beklemek artık çok kötü .
canim alttan parmagiyla muayene ediyor rahim açilmismi diyemi acaba yada asagi inmismi diye mi bilmiyorum valla.olçmeyi de ilk defa bu kez yapti.mezurayla gobegimden asagiya kadar olçtu açikcasi bununda sebebini bilmiyorum.bende alttan muayeneden pek hoslanmiyorum ama bir bildigi vardir herhalde.
gerçekten beklemek çok zor.soylemek kolay geliyor insana ama birseyi çok isteyince insan kendine hakim olamiyor.mumkun oldugunca kafandan atmaya çalisicaksin baska yolu yok.surekli bunu dusunursen tabi aglama krizlerine girersin .rahat ol eminim tekrar hamile kalacagina zaten bir kere kalmissin neden tekrar olmasin ki.relaxx a.s hepiniz için dua ediyorum isteyen herkese nasib etsin Allahim.
sidocum sen kaç haftalik hamileydin.bu kadar telas yapmanin ozel bir sebebi var mi yoksa her anne adayi gibi bir merak mi?test sonuçlarin insallah temiz çikar canim.
merhaba arkadaşlar;
ben aranıza yeni katıldım inanın yazdıklarınızı okuyarak kendime teselli buluyorum bende hipertansiyondan 27+5 haftalıkken kızımı kaybettim.normal dogum yaptım.şimdi korunmuyoruz ama bebeğimde olmuyor.inanın bana doktora gitmekten korkuyorum çünkü bebeğin olmaz falan diye...mevlam bu acıyı kimseye yaşatmasın allah sabır versin herkese.....:ecrin_bebek:
canlarım...yazamadım bı suredır. dun doktorumdaydım. ıkılı test ıcın ense kalınlıgını olctu.normal dedı ve kan verdım. 10 gun sonra cıkarmıs sonuclar.ınsallah ıyı cıkar sonuclarım. Allah tum hamişlerimizi korusun...ve bebegını kaybedenlere sabır ve en kısa zamanda saglıklı gebelıkler nasıp etsın ınsallah...bebısım ve bende sızden dualarınızı beklıyoruz.hepınız kendınıze ıyın bakın.moral bozmak yok mucadele etmek var...
ıns kötü bısey degıldır allah allah neden geldıkı
doktordan sonra yaz olurmu ne oldugunu
benımde adetım 2 gun surdu ya bende onu takıyorum
cok az oldum neden acabaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?