Bebeğini kaybedenler......

tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
darısı isteyen tüm arkadaşların başına.

İNŞALLAH ARKADAŞIM.CANI YÜREKTEN İSTİYORUM İSTEYEN HERKESE RABBİM NASİP ETSİN TEZ VAKİTTE İNŞALLAH.BURADA ACILARIMIZI BİRLİKTE PAYLAŞTIK ŞİMDİ İNŞALLAH MUTLULUKLARIMIZI PAYLAŞACAĞIZ.:ecrin_bebek:

hadi canım inşallah senin arkandanda müjdeli haberi inşallah bizde veririz. nasıl anladın gününmü geçti testmi yaptın.:sm_cool:

Canım ben doğum günümde denedim ve o bana doğum günü hediyem olarak geldi.günüm geçti ama biz daha ilk günden biliyorduk çünkü diğer bebeğimize de ilk denemede hamile kalmıştım.o dünyaya gelemedi ama bu allahın izniyle inşallah gelecek.inşallah sizinde en kısa zamanda dilekleriniz gerçekleşir.allah tüm anne adaylarının bebeklerini sağlıkla ellerine almayı nasip etsin inşallah.
:CüvCüv:

arkadaşım sendedemi adet düzensizliği var hormon tahlili yaptırdınmı sonuçların nasıldı?

Evet canım adet düzensizliği yaşıyorum ama malesef kürtaj sonrası fazlalaştı eskiden 31 günlük periyotum vardı. Tahlili sabah yaptırdım bugün sonucunu alacağım ve doktoruma göstereceğim canım sana bildiririm..
Sana da geçmiş olsun. Senin durumun nedir? Klomen kullanıyormusun?

tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
darısı isteyen tüm arkadaşların başına.

Amin canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. Oğluşun napıyo hissetmeye başladın mı?
Maşallah 17 hafta olmuş. Nazar değmesin arkadaşıma
Canım sen ilaç kullanımının kaçıncı ayında başarılı olmuştun?

IYIKI VARSINIZ NE DIYIM
acılarımız boyle boyle hafıflıyor
arkadasım benım adet duzenımde ılk 3 ay bozukdu
ama benım doktorum kendı halıne bırakalım dedı
ve bende eskıden 26 gunde bır olurdum sımdı 30-31 gunde
ınsallah senınde duzelır hersey
bana haber ver doktordan gelınce optum

benim durumum arkadaşım 7 ay önce 3 haftalık bir düşük ve sonrasında gelen adet düzensizliği .hep 7-8 gün öne atmaya başladı. son iki ay düzeliyor gibi. 6 aydır korunmamamıza rağmen bebiş olmuyor. adet düzensizliği için tahlil yaptırdım fsh biraz yüksek. bakalım yarın doktorum ne diyecek ben daha bir şey kullanmıyorum. doktor önce düzensizliği halledecek. utrason temiz. ne bilim işte bundan sonra artık tedaviye başlayacağız galiba. nisan 3 adt tarihim inşallah kırmızı kartı yemem.

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. arkandan bizde seni takip eder sevinçli haberlerimizi paylaşırız.

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bende gittim bugün doktora. simir testi yaptırdık sonucu cuma günü alacağım.pko hastalığı yok. herşey temiz dedi. sadece yumurtalık biraz geride dedi.buda çozuk olmasını engellemezmiş. ilk olarak eşimden başlıyoruz tedaviye kocişimi zor ikna edeceğim galiba sperm testi için.erkeklere göre onlar kusursuzya.pazartesi benim yumurtlama günü o yüzden pazartesi günü kontrole çağırdı. bakalım benim yumoşlar oluşacakmı azmı çokmu? hakikaten çocuk için bile para lazım. dağıta dağıta hastaneden çıktım.tahillerimi bir daha yaptıracağız sonuçları pek güvenilir bulmadı.önümüzdeki adetin 3. gününü bekleyeceğiz.inşallah o zamana kadar bebişim annesinin karnına konarda onu çok mutlu eder. Allah'ım dualarımızı kabul et

--------------------------------------------------------------------------------

canım benım...hadı hayırlısı inşallah...elbette gıdıcek eşinde en azından once onun testı yapıldıında bişi yoksa sen gonul rahatlııyla baslayabılırsın tedavıye.bızde ole yapmıştık.ama onlar içinde gercekten zor olsa gerek....o sperm lerı vermek..ama naparsın işte bızım cektıımızde az deıl yani.Allah en kısa zamanda saglıklı bır gebelık nasıp eder ınsllah canım.pısıkolojı de cok onemlı unutma ozllıkle kadının yanı...kendını sartlama.ben ole yapmıştım ve 9 ay bebişimiz olamadı...sonra surprız bı sekılde hamiş kaldım...Allahıma dua ederım hep herkeze nasıp etsın Rabbım evlat saglıcakla...sewgıler:CüvCüv:

canım ben eminimki stres yaptığım için olmuyor ama yinede kontrollerimi yaptırayım dedim 7 aydır bekliyoruz artık bebiş istiyorum.her ay muayene olmak tabiki hiçte kolay değil ben ne zaman oraya çıkıp muayene olsam tansiyonum düşüyor.inşallah arkadaşım Allah bizede nasip etsin.

beatris naber nasılsın nerelerdesin nasıl gidiyor hamişlik cinsiyeti belli oldumu pıtırcığın bizi habersiz bırakma.

SENDE İYİKİ VARSIN CANIM a.s.
Dün doktora gittik ama doğuma gittiği için yoktu üstünede misafirim vardı akşam hiç internete giremedim. Bugün tekrar gittik doktora tahliller normal dedi klomen kullanıyoruz bakalım. Benim önceki doktorumda bekleyelim vucudun toparlansın demişti ama 40'ar günlük periyotla 3 adet görünce dayanamadım.
Zaten hemende toparlanmıyor vucut, birazda sabırsızım tabi
Sen naptın arkadaşım adet oldunmu? inşallah olmazsın ve bize müjde verirsin..yerimseniben

Sanada çok geçmiş olsun canım. Seni çok iyi anlıyorum canım bende 9,5 haftalık bebeğimi kaybettim ve sonrasında başladı adet düzensizliği.
İnşallah en kısa süre içinde toparlanırsın ve müjdeli haberler verirsin bize.
Tahlillerimi sormuştun:
LH: 9,63
FSH: 7,03
ESTRADİOL (E2): 29
Adetin 5. günü yapıldı tahliller doktor iyi dedi ve klomene devam ediyoruz tekrar kontrole gideceğiz.

canım artık karar verdim stresten olmuyor. tanıdık kadın doğum doktoru 7 ay erken stres yapmasın demiş vücut ancak toparlar demiş.benim doktorumsa tahlillerimi bir dahaki adet zamanı tekrarlamamı istedi.hayırlısı artık.

tebrik ederim canım alahım hepimizinkini tamamına erdersin.darısı diğer arkadaşların başına:CüvCüv:

teşekkür ederim arkadaşım.inşallah bebeklerimizi elimize almayı nasip eder yüce rabbim.bu hafta 8 haftalık ve diğer bebeğimi 10 haftalıkken kaybetmiştim.öyle korkuyorum ki ALLAH muhafaza tekrar bir şey olacak diye! Ama inşallah bu sefer o acıyı yaşamayacağım.Kimsede yaşamaz inşallah.herkes bebeciklerine eline alır inşallah sağlıkla.

her kötü olay vucuda bır darbe tabı
kurtajda zor bısey bızım duzensızlıklerımızde bundan oldu
ama ınsallah allahında ıznıyle bırgun bunlara beraber gulucez
annem bana sımdı ıste ıste yarın off bunaldım cocukdan dıyceksın dıyo
bende demem dıyorum gorusuruz dıyo guluyorkaydirigubbakcemile3
bugun adet gunum bakalım beklıyorum gercı 5-6 gun once test yaptım
malesef cıft cızgıydı bısey olursa yazarım
optum sımdılık

canım benım dualarımız senınle ınsallah bısey olmaz kuzuucuguna:Saruboceq:
stres yapma olurmu bak ne guzel tekrar hamıle kalmıssın
bırde bısey sorucam kurtajdan ne kadar sure sonra kac ayda hamıle kaldın yazarsan sevınırım
ben de tekrara hamıle kalınca nasıl korkularımı yenıcem merak edıyorum
benımde 13.haftasında kalbı durmustu
saglıklı sıhhatlı kucagına alırsın ıns arkadasıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…