Bebeğini kaybedenler......

beatris naber nasılsın nerelerdesin nasıl gidiyor hamişlik cinsiyeti belli oldumu pıtırcığın bizi habersiz bırakma.

iyiyim canim tesekkur ederim cinsiyetini ogrenmedim henuz ama pazartesi gunu randevum var,insallah ogrenicem.seninki belli oldumu canim?

aa kizin oluyormus takvimde prensesim demissin.Allah kucagina almayi da nasip eder insallah.ne guzel ya.bir çok arkadas tekrar hamileyiz.Allah o kotu gunleri bir daha yasatmasin.

selam arkadaşlar,

ben de dün 7+6 haftalık bebeğimi kürtjla aldırmak zorunda kaldım senağlama
gelişmiyordu :çok üzgünüm:

çok ağrım oldu hem operasyonda hem de eve geldikten sonra. şimdi iyiyim, yoğun bir kanamam var.

Allah kimselere göstermesin senağlama

çok geçmiş olsun arkadaşım Allah birdaha kimselere göstermesin

Haklısın canım stres en büyük düşman bizim için a.s
Biraz akışına bırakmamız gerek, tabiii becerebilirsek..

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Allah sana sağlık versin. İnşallah kısa sürede toparlanırsın. Allah kimseye böyle üzüntü göstermesin..:Saruboceq:

Korkma canım hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle. sen kalbini ferah tut. Ben hamile olan tüm arkadaşlarımız için dua ediyorum. ınşallah sağlıkla kucağınıza alacaksız bebeklerinizi.. :Saruboceq:
Arada bir bilgilendir bizi. Güzel haberlerini bekliyoruz.. a.s.

Son düzenleme:

Canım noldu adet oldun mu?
İnşallah olmazsın senden güzel haberler bekliyorum inşallah yerimseniben :ecrin_bebek:

Canım noldu adet oldun mu?
İnşallah olmazsın senden güzel haberler bekliyorum inşallah yerimseniben :ecrin_bebek:

:a015::a015::a015::a015:
malesef adet oldum bu ay gelmedı melegım:çok üzgünüm:
keske guzel haber verseydım arkadsım
sanırım senı beklıyorum beraber hamıle olcaz herhalde:CüvCüv:

cok uzuldum malesef aramıza hosgeldın
bak bızde aynılarını yasadık atlattık ve tekrar hamıle kalmaya calısıyoruz
bu donem bıraz zor olur ama kalbını ferah tut herseyde bır hayır vardır
allah ıkız ıkız bebeklerle doldursun ıns kucagını...kucagımızı....

canım üzülme bunun öteki ayıda var inşallah birdahaki aya.stres yoook

aa kizin oluyormus takvimde prensesim demissin.Allah kucagina almayi da nasip eder insallah.ne guzel ya.bir çok arkadas tekrar hamileyiz.Allah o kotu gunleri bir daha yasatmasin.

canım evet kızım olacak allah izin verirse seninki neden belli olmadıki gerçi sen yurt dışındasın belki onunla alakalıdır orda randevu ve dr olayı farklı.hayırlısı olsun sağlıklı olsunda.
hihoyyyt:Saruboceq:

pretty canım üzüldüm adet olmana ama olsun zamanında adet olmakta güzel enazından düzenli heleki bizim gibi kürtaj olanlar için.inşalllah meleğin birdahaki aya bekletmeden sağlıkla gelir.

evet canim burda randevuyla ve her randevuda ultraon yapmiyorlar malesef.insallah yarin ogrenicem.

Üzüldüm canım ama senin canın sağolsun ne güzel adetlerin düzenli maşallah arkadaşıma :teselli: İnşallah beraber müjde veririz ne güzel olur :Saruboceq:
Ama sen beni bekleme yinede bakarsın inatçı çıkar geç gelir benim meleğim; sen biran önce müjde ver bize yerimseniben
Ben sürekli dua ediyorum hem bizim için hemde bizim gibi evlat hasreti çekenler için..

pretty canım üzüldüm adet olmana ama olsun zamanında adet olmakta güzel enazından düzenli heleki bizim gibi kürtaj olanlar için.inşalllah meleğin birdahaki aya bekletmeden sağlıkla gelir.

saol bıtanem sen uzulme ama hamılesın bak ama bol bol dua et bızlere
ben kurtajdan once 26 gunde olurdum sonra 30-31 gunde oluyodum
ama bu ay strestenmı neden bılmem 28 gunde oldum
yada artık eskı perıyoduma dönüyorum sanırım
tabı buda sevındırıcı bır durum
düşünüyorumda bebegımı kaybettıgım günü soyle dıyorum suan
aman saglıkla gelsınde tekrara aynı seyı yasamayayım
gec olsun guc olmasın dıyorum

canımsın sen benım saol guzel sozlerın ıcın
bende uzuldum ama esımın sozlerıyle kendıme geldım
bak yıne aynı seyı yasayacagımıza gec gelsın napalım
saglıkla gelsın bebegımız dedı
ınsallah sende bende bekleyen herkesde beklemeden kavusur yavrularına
nısanın 17sı gelmesın duye dua edıyorum o gun bebegımın dogum gunuydu
bu ay kalma ıstegım bırazda ondandı
cunku o gun geldıgınde en azından tekrar bebısım olsa bıraz daha hafıfleyecekdı acım

Aynı şeyleri düşünüyoruz arkadaşım benimde yaşasaydı 7 mayıs doğacağı gün demişti doktorum. Benim doğum günümde 3 mayıs tam bir doğum günü hediyesiydi bana senağlama
Ama biliyorum her şerde bir hayır vardır böylesi hayırlıymış a.s Bende mayıstan önce hamile kalmak istiyorum inşallah çok beklemeyiz arkadaşım..
Bu arada bugün benim çok az kanamam oldu korktum birden.. 7 martta adet olmuştum bugün 10. gün herşey için erken acaba klomenin yan etkisimi diyorum. :sm_confused:yarın doktordayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…