- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.221
beatris naber nasılsın nerelerdesin nasıl gidiyor hamişlik cinsiyeti belli oldumu pıtırcığın bizi habersiz bırakma.
selam arkadaşlar,
ben de dün 7+6 haftalık bebeğimi kürtjla aldırmak zorunda kaldım senağlama
gelişmiyordu :çok üzgünüm:
çok ağrım oldu hem operasyonda hem de eve geldikten sonra. şimdi iyiyim, yoğun bir kanamam var.
Allah kimselere göstermesin senağlama
canım artık karar verdim stresten olmuyor. tanıdık kadın doğum doktoru 7 ay erken stres yapmasın demiş vücut ancak toparlar demiş.benim doktorumsa tahlillerimi bir dahaki adet zamanı tekrarlamamı istedi.hayırlısı artık.
selam arkadaşlar,
çok ağrım oldu hem operasyonda hem de eve geldikten sonra. şimdi iyiyim, yoğun bir kanamam var.
teşekkür ederim arkadaşım.inşallah bebeklerimizi elimize almayı nasip eder yüce rabbim.bu hafta 8 haftalık ve diğer bebeğimi 10 haftalıkken kaybetmiştim.öyle korkuyorum ki ALLAH muhafaza tekrar bir şey olacak diye! Ama inşallah bu sefer o acıyı yaşamayacağım.Kimsede yaşamaz inşallah.herkes bebeciklerine eline alır inşallah sağlıkla.
her kötü olay vucuda bır darbe tabı
kurtajda zor bısey bızım duzensızlıklerımızde bundan oldu
ama ınsallah allahında ıznıyle bırgun bunlara beraber gulucez
annem bana sımdı ıste ıste yarın off bunaldım cocukdan dıyceksın dıyo
bende demem dıyorum gorusuruz dıyo guluyorkaydirigubbakcemile3
bugun adet gunum bakalım beklıyorum gercı 5-6 gun once test yaptım
malesef cıft cızgıydı bısey olursa yazarım
optum sımdılık
çok geçmiş olsun arkadaşım Allah birdaha kimselere göstermesin
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Allah sana sağlık versin. İnşallah kısa sürede toparlanırsın. Allah kimseye böyle üzüntü göstermesin..:Saruboceq:
Canım noldu adet oldun mu?
İnşallah olmazsın senden güzel haberler bekliyorum inşallah yerimseniben :ecrin_bebek:
selam arkadaşlar,
:a015::a015::a015::a015:
malesef adet oldum bu ay gelmedı melegım:çok üzgünüm:
keske guzel haber verseydım arkadsım
sanırım senı beklıyorum beraber hamıle olcaz herhalde:CüvCüv:
aa kizin oluyormus takvimde prensesim demissin.Allah kucagina almayi da nasip eder insallah.ne guzel ya.bir çok arkadas tekrar hamileyiz.Allah o kotu gunleri bir daha yasatmasin.
canım evet kızım olacak allah izin verirse seninki neden belli olmadıki gerçi sen yurt dışındasın belki onunla alakalıdır orda randevu ve dr olayı farklı.hayırlısı olsun sağlıklı olsunda.
hihoyyyt:Saruboceq:
:a015::a015::a015::a015:
malesef adet oldum bu ay gelmedı melegım:çok üzgünüm:
keske guzel haber verseydım arkadsım
sanırım senı beklıyorum beraber hamıle olcaz herhalde:CüvCüv:
canım üzülme bunun öteki ayıda var inşallah birdahaki aya.stres yoook
pretty canım üzüldüm adet olmana ama olsun zamanında adet olmakta güzel enazından düzenli heleki bizim gibi kürtaj olanlar için.inşalllah meleğin birdahaki aya bekletmeden sağlıkla gelir.
Üzüldüm canım ama senin canın sağolsun ne güzel adetlerin düzenli maşallah arkadaşıma :teselli: İnşallah beraber müjde veririz ne güzel olur :Saruboceq:
Ama sen beni bekleme yinede bakarsın inatçı çıkar geç gelir benim meleğim; sen biran önce müjde ver bize yerimseniben
Ben sürekli dua ediyorum hem bizim için hemde bizim gibi evlat hasreti çekenler için..
canımsın sen benım saol guzel sozlerın ıcın
bende uzuldum ama esımın sozlerıyle kendıme geldım
bak yıne aynı seyı yasayacagımıza gec gelsın napalım
saglıkla gelsın bebegımız dedı
ınsallah sende bende bekleyen herkesde beklemeden kavusur yavrularına
nısanın 17sı gelmesın duye dua edıyorum o gun bebegımın dogum gunuydu
bu ay kalma ıstegım bırazda ondandı
cunku o gun geldıgınde en azından tekrar bebısım olsa bıraz daha hafıfleyecekdı acım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?