Bebeğini kaybedenler......

zehra arkadasım sen nerelerdesın hıc sesın cıkmıyor
umarım ıyısındır
benım 23-28 yumurtlama gunlerım
calısmalara basladık bakalım ıns hayırlısıyla bu ay gelır melegım
optum

zehra arkadasım sen nerelerdesın hıc sesın cıkmıyor
umarım ıyısındır
benım 23-28 yumurtlama gunlerım
calısmalara basladık bakalım ıns hayırlısıyla bu ay gelır melegım
optum

Canım ben halk eğitim merkezinde öğretmenim, kursum bitiyor bu hafta yeni kurs açılacak onun hazırlıklarıyla ve sınavlarla uğraşıyorum. Yoksa hep aklımdasınız..a.s.
Bizim 15 - 20 yumurtlama günlerimizdi değerlendirdik. Yumurtamın bir tanesi 15 milimdi belki geç çatlar diye çalışmalara devam ediyoruz
Çatlatma iğnesi yapıldı biliyorsun 3 gündür de progenex kullanmaya başladım.
Nedense bu ay umudum yok hiç:sm_confused: ama Allah hayırlısını göstersin inşallah olur tabiki :Saruboceq:..
Canım inşallah olur seninde bu ay sürekli dua ediyorum.. Çalışmalara devam kaydirigubbakcemile3

canım benım yogunsun demek ama yogun olmak guzel en azından kafaya takcak cok zamanımız olmuyor o zamankaydirigubbakcemile5
ıns ıgne ve ilaç işe yarar canım catlamıstır yumoslarınhihoyyyt
ay boyle olunca kendımı tavuk gıbı hıssedıyorum yumurtlama felankaydirigubbakcemile3
neden umudun yok tatlım hersey allahtan kalbını ferah tut lutfen
ıns bız ve bekleyen tum arkadaslarımız bıranonce kavussun meleklerıne
:Saruboceq:
calısıyoruz bakalım tabı zamanını allahım bılır hayırlısıyla gelsınler
annelerı babaları burda onları beklıyor buyuk bır ozlemlea.s.

inşallah bebişin bu ay gelir tatlım hadi bakalım çalışmalara devamkaydirigubbakcemile3

canım umut kaybetmek yok

saol canım ıns senın bebegınde bu ay gelırkaydirigubbakcemile5
kımse beklemesın :lepi:
2009 da bebek patlaması yasansın ınssss:CüvCüv::teytey:

inşallah canım ama ben artık takmıyorum geleceği zaman gelsin demeye başladım çok ağladım nöbet geçirdim baktım olmuyor boşver dedim o bana sorsun anne gelimmi diyekaydirigubbakcemile3

Canım aslında umudum yok değilde içime doğmuyor diyelim yerimseniben olursa çok çok çok sevinirim ama olmama ihtimalinede hazırlıyorum kendimi..
Yarın kursum bitiyor sınav yapıcam.. Bu hafta çok yoruldum, aslında hem ev hem iş zor oluyor ben birde Manisanın ilçesinde öğretmenim merkezde oturuyorum hergün 1.5 saat gidip 1.5 saat geliyorum. İnşallah hamile olursam zararı dokunmaz..:Saruboceq:
İnşallah anne babalarını bekletmeden gelirler canım hepimiz için sürekli dua ediyorum bari birimizin olsada bize umut olsa diyorum sen yada başka arkadaşlarımızın hamileliklerinede kendim kadar sevinirim çünkü :1hug: Öpüyorum seni a.s.

ben geldimmmmm
uzun süredir yazamadım size....
efeler geliyormuş maşallah allah uzun ömürler versin....
bende tık yok daha düşünmüyorum bile.....
kendinize çok iii bakın öpüyorum hepinizi.....
canım benim inşallah sizinde en kısa zamanda süpriz yapıp gelir bebişleriniz..
bende çok öpüyorum tatlım..
inşallah canım,sağlıkla gelsinler;anneleri gibi güçlü olup zorluklardan,acılardan yılmasınlar.ama ileride anne-babalarına da efelik taslamasınlar :mymeka:

delikafadulden güldürdün beni canım haklısın anneye babaya efelik olmaz:)))

aman arkadasım sen yeterkı hamıle kal saglıklada iş konusu bır sekılde cozulur
rapor felan alırsın iş oraya kalsın
valla bende tum hamıle kalanlara cok sevınıyorum
herkes hamıle kalsın 2009 patlama yaratsın ıns :sm_cool:

inşallah canım flas flaş türkiye nüfusunda patlama var kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım amiiin :roflol: Allah isteyen herkese nasip etsin ve patlama olsun bu yıl a.s

buralardayım ben gün içinde hep girer bakarım bu sayfaya yazmasamda...
sorun oldumu sen yaz ben görürüm cevaplarım

hemsıre hanım belkı hatırlarsınız bebegımı dusurmusrtum 2 haftalıktı 23 gun gectı aradan dr bana korun falan demedı kendılıgınden dusuk oldu bıde kafam cok karısık bı daha ne zaman hamıle kalmalıyım

mrb arkadaslar uzun zamandır yazamıyorum.umarım hepiniz iyisinizdir.bana gecen hafta serkilaj uygulandı ve artık hep yatıyorum.hamileliğim sağlıklı gecsinde ben yatmaya razıyım.hamişlerimiz umarım iyidir.hamilelik bekleyenlerde tez zamanda güzel haberlerini bildirirler inşallah.

geçmiş olsun canım bebiş sağlıcakla gelsinde yatalım

merhaba
bence 1 adet dönemi bekleyin rahim ve hormonlar normale dönsün
bence şuan enfeksiyon açısındanda kendinizi koruyun ve korunun

merhaba
bence 1 adet dönemi bekleyin rahim ve hormonlar normale dönsün
bence şuan enfeksiyon açısındanda kendinizi koruyun ve korunun

enfeksıyondan nasıl korunabılırım hapmı ıceyım,drum dusuk yaptıgımda bana 5 gunluk hap vermıstı ıctım ama tekrarlamam gereklımıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…