- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.341
8+6 haftalik bebegimi dun gece kurtajla aldilar kalbi atmiyordu.
doppler e bile girdim belki bir umut diye ama 3mm de kalmisti bebegim gelismemis
ve kalbi atmamisti.
cok uzuldum 36 yasindayim sizler gibi genc degilim tekrar hamile kalabilirmiyim acaba
cok korkuyorum
Merhaba canım Allah hayırlara çıkarsın rüyanı inşallah bekletmeden gelir bebeğin ve ikizin olur:1hug:
Valla bende görüyorum sık sık bebeğim olduğunu çok düşünüyorum tabi kaydirigubbakcemile3
Bende müjde vermeyi çok isterdim canım ama bugün test yaptım 26. günüm bugün negatif çıktı kabak gibi naniknanik
Erkenmi bilmiyorum ama olsa çıkardı galiba napalım bende bırakıyorum peşini yoruldum gerçekten. Nisan ayında doktorada gitmicem ilaç ve iğne kullanmaya alışmak istemiyorum dinlenmeye bırakıcam kendimi kaydirigubbakcemile3
Canım aramızda bir hafta vardı yanlış hatırlamıyorsam senin güzel haberlerini bekliyorum..a.s.
esracım canım çok güzel bir haber allahım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin işallah.darısı bütün isteyenlerin başına
pretty rüyan hayırlı olsun enkısa zamanda gerçeklşmesi umuduyla.
canım belkı ruyan cıkar kımbılır ıkız gelır belkı:dance:hcg yaptırdınmı
8+6 haftalik bebegimi dun gece kurtajla aldilar kalbi atmiyordu.
doppler e bile girdim belki bir umut diye ama 3mm de kalmisti bebegim gelismemis
ve kalbi atmamisti.
cok uzuldum 36 yasindayim sizler gibi genc degilim tekrar hamile kalabilirmiyim acaba
cok korkuyorum
esracım canım çok güzel bir haber allahım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin işallah.darısı bütün isteyenlerin başına
pretty rüyan hayırlı olsun enkısa zamanda gerçeklşmesi umuduyla.
Merhaba arkadaşlar, maalesefki bende sizler gibi aynı acıyı tattım, 10.haftasına girmiş olan bebeğimi kalbi atmadığı için 24 martta küretaj la aldılar, kanamam 2-3 gün oldu şuanda yok sadece akıntı var oda normal sanırım, doktor 1 ay ilişki yasak sonra deneyebilirsiniz dedi, ebe hanım ise hiç beklemene gerek yok bende seninle aynı şeyleri yaşadım hiç beklemedim ve hemen hamile kaldım şimdi oglum var dedi, kafam çok karışık beklemek istemiyorum ama aynı şeyler tekrar olursa diyede çok korkuyorum...23 nisanda çalışmalara başlamayı düşünüyorum inş. haftaya kontrole gittigimde doktoruma tekrar sorup son kararımı vericem...
Çok kötüyüm arkadaşlar. Her gün acım dahada çok büyüyor. Tüp bebek yöntemiyle ikiz bebeklerime hamile kaldım. 34+2 de tüm dünyam değişti. bebeğimin biri karnımda ölmüş ve diğeride ölen bebeğimin toksit salgıları yüzünden zehirlenmiş bir şekilde doğum yaptım. Bebeğime periventriküler lökomalazi teşhisi kondu. Her gün bir hayatta olan bebeğimle ilgili araştırma yapıyorum hemde ölen bebeğim için neden sorusuna yanıt aramaya çalışıyorum nedeini hala bilemiyorum ama şu bir gerçekki 8. ayıma girdiğim ve ikiz gebelikte bile beni ayda 1 kontrole çağıran dr ma çok kızıyorum bazı şeyleri erken fark edebilirdi sıkıntılarımı telefonda anlattığımda son ay olabilir demişti ve beni rahatlatmıştı hep. şu an kafayı yemek üzereyim her gün acım dahada çok büyüyor ve ne yapacağımı gerçekten hiç bilmiyorum. benimle kalan bebeğimde sağlıklı olabilseydi keşke her gün sabır ve hakkımdakinin hayırlısını diliyorum ama gerçekten tükendim.
Çok kötüyüm arkadaşlar. Her gün acım dahada çok büyüyor. Tüp bebek yöntemiyle ikiz bebeklerime hamile kaldım. 34+2 de tüm dünyam değişti. bebeğimin biri karnımda ölmüş ve diğeride ölen bebeğimin toksit salgıları yüzünden zehirlenmiş bir şekilde doğum yaptım. Bebeğime periventriküler lökomalazi teşhisi kondu. Her gün bir hayatta olan bebeğimle ilgili araştırma yapıyorum hemde ölen bebeğim için neden sorusuna yanıt aramaya çalışıyorum nedeini hala bilemiyorum ama şu bir gerçekki 8. ayıma girdiğim ve ikiz gebelikte bile beni ayda 1 kontrole çağıran dr ma çok kızıyorum bazı şeyleri erken fark edebilirdi sıkıntılarımı telefonda anlattığımda son ay olabilir demişti ve beni rahatlatmıştı hep. şu an kafayı yemek üzereyim her gün acım dahada çok büyüyor ve ne yapacağımı gerçekten hiç bilmiyorum. benimle kalan bebeğimde sağlıklı olabilseydi keşke her gün sabır ve hakkımdakinin hayırlısını diliyorum ama gerçekten tükendim.
kizlar sali gecesi kurtaj oldum halen toparlayamadim kendimi..
agrim vardi dun aksam doktoruma gittim ultrasonla baktı rahimde bisi yok dedi.
agri tuplerinle bagirsak arasinda bir yerde dedi.
bir ampul voltaren bir ambulde adini unuttugum bir antibiyotikten bu aksam ve yarin saban vurul dedi.
asagi inip bu igneleri oldum kizlar ve fenalastim. tansiyonum 7-5 oldu.
yarim saat musahade altinda kaldim.
bu sabah tekrar bu ignelerden vurulmam lazim.
simdiye kadar kactane ameliyat oldum kizlar hic boyle birsey yasamadim..
Canlarım, bu ayda umudum sona erdi. 29. günümde bugün adet oldum.
Testtede negatif çıkmıştı zaten ama yinede umut etmiştim ne yalan söyleyeyim.
Birkaç ay dinlenmek istiyorum.. 13 aydır bebek istemekten ve hüsrana uğramaktan çok yoruldum..
Canlarım, bu ayda umudum sona erdi. 29. günümde bugün adet oldum.
Testtede negatif çıkmıştı zaten ama yinede umut etmiştim ne yalan söyleyeyim.
Birkaç ay dinlenmek istiyorum.. 13 aydır bebek istemekten ve hüsrana uğramaktan çok yoruldum..
canım benım olsun ya takma kafana
bak en azından saglıklı sıhhatlısın
bılıyorum allahın verdıgı bır zaman var
ve ben onun cok yakkında oldugunu hıssedıyorum
benım arkadasımda senın gıbı 2 yıl ugrastı ve aynen cok yoruldum dedı
ve o ay hamıle kaldı ıns senınde oyle olur
cok optum senı a.s.
ben yanımdayım unutma:teselli:
benım 13 nısan adet tarıhım beklıyorum bakalım:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?