Bebeğini kaybedenler......

Çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyoruz. Sakın yaşını dert etme görümcem 39 yaşında evlenmişti ve 40 yaşının içindeyken anne oldu çokta sağlıklı bebeği..
Yanlız iyileşmen için beklemen lazım zaten antibiyotik ve ağrı kesici kullanıcaksın. Benimde 9+5 ken alındı bebeğim doktor banada 3 ay vermişti. Kürtaj düşüğe göre daha dikkat gerektiriyor. İyileşki diğer bebeğin sağlıkla tutunabilsin.
Kısa sürede toparlanman dileğiyle. Allah tekrar bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

ıns ıkız ucuz hıc farketmez:teytey:
işin şakası bır tarafa ben ılk hamılelıgındede görmüştüm böyle bır ruya
o zamanda hastanedeyımdım ama bır oglan dogurmustum hemsıreler bebegımın yanına goturmustu benı bakalım belkı bu seferde görmüşümdür:sm_cool:
canım benım adetım 13 nısan bakalım daha var koca 12 gunkafamçokkarıştı
senın testın negatıf olmasına uzuldum ama belkı daha erkendır bekle bakalımCADIARZU
hep bebekler beklenmedık zamanda gelıyor dınlendır bakalım bıraz vucudunu
suprızın olsun ıns
HEPIIMIZ HAMILE OLALIM ARTIKKKKKKKK:Saruboceq:
öptum senı canım

saol canım benım ıns gercek olur duanı bızden esırgeme
sız ne durumdasınız hersey yolundadır ıns
bızde sana dua edıyoruz ve tum hamıslere

canım belkı ruyan cıkar kımbılır ıkız gelır belkı:dance:hcg yaptırdınmı

ıns bıtanem allahım saglıklı sıhhatlı bır evlat nasıp eder
bana ve tum bekleyenlere
daha adetıme 12 gun var yaptırmadım hıcbısey
sonra daha cok uzuluyor sonuc negatıf olunca ınsan
beklemedeyımmm

canım benım cok cok uzuldum allah sabrını versın
ama o kadar uzulme lutfen tabıkı tekrar hamıle kalırsın:CüvCüv:
benım halam 45ınde catır catır normal dogurdu vallahihoyyyt
ııyı dusun ıyı seyler olsunkaydirigubbakcemile5
bızler burdayız yanındayız

kizlar hepinize ayri ayri destekleriniz icin cok tesekkur ederim
Allah hepinizden razi olsun
2 ay falan korunup tekrar denemelere baslamak istiyorum
ve olurda bu guzel haberi ilk kk daki sevgili arkadaslarimla paylasacagim

teşekkürler pretty çok şükür her şey yolunda gidiyor bebeğimi bekliyorum sabırsızlıkla 26.haftayı doldurduk teyzesi. darısı sana bekleyen herkese işallah.

amin canım seninde bebişin sağlıcakla gelsin canım

Merhaba arkadaşlar, maalesefki bende sizler gibi aynı acıyı tattım, 10.haftasına girmiş olan bebeğimi kalbi atmadığı için 24 martta küretaj la aldılar, kanamam 2-3 gün oldu şuanda yok sadece akıntı var oda normal sanırım, doktor 1 ay ilişki yasak sonra deneyebilirsiniz dedi, ebe hanım ise hiç beklemene gerek yok bende seninle aynı şeyleri yaşadım hiç beklemedim ve hemen hamile kaldım şimdi oglum var dedi, kafam çok karışık beklemek istemiyorum ama aynı şeyler tekrar olursa diyede çok korkuyorum...23 nisanda çalışmalara başlamayı düşünüyorum inş. haftaya kontrole gittigimde doktoruma tekrar sorup son kararımı vericem...

geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda bebişine tekrar kavuşursun

Çok kötüyüm arkadaşlar. Her gün acım dahada çok büyüyor. Tüp bebek yöntemiyle ikiz bebeklerime hamile kaldım. 34+2 de tüm dünyam değişti. bebeğimin biri karnımda ölmüş ve diğeride ölen bebeğimin toksit salgıları yüzünden zehirlenmiş bir şekilde doğum yaptım. Bebeğime periventriküler lökomalazi teşhisi kondu. Her gün bir hayatta olan bebeğimle ilgili araştırma yapıyorum hemde ölen bebeğim için neden sorusuna yanıt aramaya çalışıyorum nedeini hala bilemiyorum ama şu bir gerçekki 8. ayıma girdiğim ve ikiz gebelikte bile beni ayda 1 kontrole çağıran dr ma çok kızıyorum bazı şeyleri erken fark edebilirdi sıkıntılarımı telefonda anlattığımda son ay olabilir demişti ve beni rahatlatmıştı hep. şu an kafayı yemek üzereyim her gün acım dahada çok büyüyor ve ne yapacağımı gerçekten hiç bilmiyorum. benimle kalan bebeğimde sağlıklı olabilseydi keşke her gün sabır ve hakkımdakinin hayırlısını diliyorum ama gerçekten tükendim.

canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun. rabbim büyük canım inşallah diğer bebişinin şifasını verir. canım şimdi senin dahada kuvvetli olman lazım

ebrizm acini hafifletecek bir cumle kurabilmek cok zor
Allah sabirlar versin arkadasimm..

Çok geçmiş olsun canım. Başın sağolsun.. Allah diğer yavruna şifalar versin. Kolay değil biliyorum ne desek acını üzüntünü azaltamayız ama hepimizin bir imtihanı var arkadaşım. Sen bebeğin için güçlü olmalısın..

kizlar sali gecesi kurtaj oldum halen toparlayamadim kendimi..
agrim vardi dun aksam doktoruma gittim ultrasonla baktı rahimde bisi yok dedi.
agri tuplerinle bagirsak arasinda bir yerde dedi.
bir ampul voltaren bir ambulde adini unuttugum bir antibiyotikten bu aksam ve yarin saban vurul dedi.
asagi inip bu igneleri oldum kizlar ve fenalastim. tansiyonum 7-5 oldu.
yarim saat musahade altinda kaldim.
bu sabah tekrar bu ignelerden vurulmam lazim.
simdiye kadar kactane ameliyat oldum kizlar hic boyle birsey yasamadim..

canım bu daha farklı . antibiyotik iğneyi rahim enfeksiyon kapmasın diye vermiş.ben düşük yapınca banada antibiyotik vermişti.

Canlarım, bu ayda umudum sona erdi. 29. günümde bugün adet oldum.
Testtede negatif çıkmıştı zaten ama yinede umut etmiştim ne yalan söyleyeyim.
Birkaç ay dinlenmek istiyorum.. 13 aydır bebek istemekten ve hüsrana uğramaktan çok yoruldum..

canım kendini böyle rahat hissedeceksen ara ver ve umutsuzluğa hiçbir zaman kapılma canım

canım benım olsun ya takma kafana
bak en azından saglıklı sıhhatlısın
bılıyorum allahın verdıgı bır zaman var
ve ben onun cok yakkında oldugunu hıssedıyorum
benım arkadasımda senın gıbı 2 yıl ugrastı ve aynen cok yoruldum dedı
ve o ay hamıle kaldı ıns senınde oyle olur
cok optum senı a.s.
ben yanımdayım unutma:teselli:
benım 13 nısan adet tarıhım beklıyorum bakalım:bbo:

Canım benim çok seviyorum seni.. :1hug:
İnşallah senin bebeğin gelmiştir bu ay. İnan kendim kadar çok istiyorum bunu..:CüvCüv:
Benim bu 13 aylık sürenin en az 10 ayı doktorlarda geçti. Tabiki deneyeceğim ama kafamı takmıcam gün takibi yapmıcam biraz spor yapıp hafiflemeye çalışacağım hihoyyyt
Dediğin gibi en azından sağlığım düzeldi inşallah böylede gider.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…