- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.321
bende bişey sorabilirmiyim?
benim 7haftalıkken kalp atımı durduğu ve yeterli gelişimi olmaması sebebiyle bebeğim alınmıştı.şimdi 7ahftalık hamişim.bu gittiğim doktorum önlem oması için kan sulandırıcı iğne ve günde yarım aspirin veri.12haftana kadar iğne ve aspirine deavam et.sonra sadece aspirine devam edeceksin dedi.herhengi bir tahlil falan yapılmadan verdi bunları.etrafımdaki bir çok kişi ailem gereksiz yere olduğuna inanıyor.yani kanda pıhtılaşma sorunun yoksa ne gereği var diyorlar.tahili yapılmadanda veriliyormu bu iğne?şimdilik bebişim maşllah çok iyi acaba iğneninde faydasımı oldu idye korkumdan kesemiyorum iğneyi.
iğneyi 12haftadan sonrakesince birşey olurmu diye korkuyorum bir yandanda.bu tahlil gebeliktede yapılıyormu?sizce doktorum doğru bir kararmı vermiş?
canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım kahveler gelmeye başladı1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum
darısı diğer can dostlarımın başına
ESRAİE ınan okurken ınanamadım canım
o kadar umutsuzdun ki bu haberı senden hıc beklemıyodum
evet olmazsa olmasın dıyodun
ayyyyyyyyy super ya allahım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsına.s.
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım kahveler gelmeye başladı1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım
ya canım nasıl sevındım anlatamam ya okuyunca gozlerım dolu dolu oldu vala Allah tamamına erdırsın canım benımhihoyyyt
hayirli olsun canim.allah kucagina almayi nasib etsin insallah.sana bosuna stres yaptigini soylemistim.sabreden dervis muradina ermis diye bosuna soylememisler kaydirigubbakcemile3darisi diger arkadaslarin basina insallah:Saruboceq:
Canım gözün aydın. Süpriz oldu valla bende hem çok şaşırdım hemde çoook sevindim hihoyyyt Allah tamamına erdirsin inşallah. :Saruboceq:
Amin inşallah darısı bizim ve diğer bekleyenlerin başına a.s.
Canım kaçıncı gününde test yaptın birde anladığım kadarıyla 2 kere test yapmışsın ilk yaptığın test negatifmiydi bende beklemedeyimde
Canım gözün aydın. Süpriz oldu valla bende hem çok şaşırdım hemde çoook sevindim hihoyyyt Allah tamamına erdirsin inşallah. :Saruboceq:
Amin inşallah darısı bizim ve diğer bekleyenlerin başına a.s.
Canım kaçıncı gününde test yaptın birde anladığım kadarıyla 2 kere test yapmışsın ilk yaptığın test negatifmiydi bende beklemedeyimde
arkadasım napıyosunnnn hayırdır bebiş mi var yoksa :CüvCüv:
inş beklemessınde bu ay gelır yavrunkaydirigubbakcemile2
kızlar dün gece cok güzel bir rüya gördüm inş hayra cıkar
rüyamda doktordan gelmişim yanımda ablam var
ama ben okadar güzelimki sanki düğünden gelıyorum:1rolleyes:
neyse elımde 3 sayfa tahlil sonucu var ablama gösteririm(ablam saglık sektorunde calısıyoda) ablamda der ki hcg 225 cıkmış ama bu deger 1 haftalık hamılelık ıcın cok
sen ikiz hamılesın der
aa derım nasıl olur bak der kagıdı gosterir orda cogul gebelık işaretlenmiş
yaa der ablam sen 1 haftalık hamılesın der...ve uyandım
işte boyle cokmu kuruyorum ne ruyamda bıle bunlarla ugrasıyorum:roflol:
yorumlarını beklıyorum öptümmmmkaydirigubbakcemile5
8+6 haftalik bebegimi dun gece kurtajla aldilar kalbi atmiyordu.
doppler e bile girdim belki bir umut diye ama 3mm de kalmisti bebegim gelismemis
ve kalbi atmamisti.
cok uzuldum 36 yasindayim sizler gibi genc degilim tekrar hamile kalabilirmiyim acaba
cok korkuyorum
canım hiç üzülme hamiş kalmak için yaşın çok değil tatlım umudunu kırma
cok tesekkur ederim canim.. Allah kimseye yasatmasin gercekten cok zor.
doktor 3 ay korun dedi ama ben beklemek istemiyorum acikcasi..
arkadasım napıyosunnnn hayırdır bebiş mi var yoksa :CüvCüv:
inş beklemessınde bu ay gelır yavrunkaydirigubbakcemile2
kızlar dün gece cok güzel bir rüya gördüm inş hayra cıkar
rüyamda doktordan gelmişim yanımda ablam var
ama ben okadar güzelimki sanki düğünden gelıyorum:1rolleyes:
neyse elımde 3 sayfa tahlil sonucu var ablama gösteririm(ablam saglık sektorunde calısıyoda) ablamda der ki hcg 225 cıkmış ama bu deger 1 haftalık hamılelık ıcın cok
sen ikiz hamılesın der
aa derım nasıl olur bak der kagıdı gosterir orda cogul gebelık işaretlenmiş
yaa der ablam sen 1 haftalık hamılesın der...ve uyandım
işte boyle cokmu kuruyorum ne ruyamda bıle bunlarla ugrasıyorum:roflol:
yorumlarını beklıyorum öptümmmmkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?