Bebeğini kaybedenler......

CANIM BENCEDE BÖYLE ERKEN GEBELİKLERDE İLK ADETTEN HEMEN SORA HAMİLE KALINIYO DİYE BİLİYORUM AMA BAŞKA SAĞLIK PROBLEMLERİ VARSA O ZAMAN KORUNMA ÖNERİLİYO BİDE İLERİ GEBELİK KAYIPLARINDA KORUNMA SÜRESİ VERİLİYO DÜŞÜNSENE BENİM 35.HAFTADA KAYBETTİM VE SEZERYAN OLDUM ONA RAĞMEN 6 AY KORUNMA SÜREM VAR SENİNKİ GERÇEKTEN GARİP İSTERSEN BAŞKA Bİ DOKTORA DA GÖRÜNEBİLİRSİN ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN BUNLARI YAZDIĞIMIZ GÜNLER ÇOK GEÇMİŞTE KALACAK BEBEKLERİMİZİ SEVERKEN BUNLARA GÜLÜP GEÇİCEZ ALLAH IN İZNİ İLEEEE.....:1hug:

canım,teşekkür ederim.benim beklemek istememin sebebi şu: pko hastasıyım ve hastalığım düşük riskini arttırıyor.hastalık genetik ve kesin çözümü yok,sadece kontrol altına alınabiliyor.kilo vermek de kontrolün en doğal yöntemi,sadece kilo vererek bile bu hastalığın olumsuzluklarından kurtulanlar var.ben pko'lu olduğumu çok geç öğrendim,hamile kalamama nedeniyle gittiğim 3 doktor da teşhis edemedi,4. doktorum teşhisi koydu ve 2 yıllık arayışımda çok yıprandığım için hemen yumurtlama düzenleyici tedaviye başladı.ben o ilaçları sadece 1 ay içtim ve hamile kaldım.şimdi hamile kalabildiğimi öğrendiğim için amacım kilo vererek hastalığın etkilerini azaltmak ve düşük riskinden kurtulmak.bu arada benim hastalığımı teşhis eden doktorum çok yoğun,o nedenle hamilelik takibimi ve kürtajımı başka bir doktor yapmıştı.11 eylülde sevgili doktorumla randevum var,sabırsızlıkla onu bekliyorum.ayrıntılı görüşmeyi onunla yapacağım,söyleyecekleri benim için çok önemli.
bu arada içimizde başka pko'lu var mı?????????????

canım,çok üzüldüm,başın sağolsun.küçük meleğin seni cennette bekliyordur.tekrar bebek sahibi olamamanın sebebi nedir?açıklar mısın?

Tatlim çok geçmiş olsun allah yardimcin olsun umarim allah sağlikli bi bebek dünyaya getirme nasip eder.allahtan ümit kesilmez hiçbizaman.içindeki bi cani kaybetmek tabiki çok aci allah hepimizin yardimcisi olsun..sağlikli , ana-baba-atasina vatanina milletine hayirli birer-ikişer evlat nasip eder inşallah.

teşekkür ederim canım
ben ve eşim taşıyıcı olduğumuz için çocuk yapmamız sakıncalı
bebeyin kan hastası olarak gelme ihtimali çok yüksek,birkez yaşadım yine aynı acıyı kaldıramam

canım cok uzuldum gercekten.allah bı daha kotusunu gostermesın.ama nedır bu tasıyıcılık? ne hastalıgı acaba, ortaya nasıl cıktı? bence mutlaka bı yolu vardır .yanı acaba yurt dısında falan genetık tıp merkezlerı var ya acaba oralarda bu tasıyıcılık konusuyla ılgılı bı cozum bulunabılıyomu.yenı embrıyoya aktarılmasını onlemek yada aktarılsa bıle pasıvıze etmek saglanabılıyomu? bı arastırsak olmazmı..ama tabıkı sızın derdınızın esas ılacı allah ta .bol bol dua et canım.o ısterse sana saglıklı bı evlat verır.ben yınede umutlu bakmak ıstıyorum .ayrıca bız su an duygusallıkta cok kaptırmıs olsakta hayatta hersey cocuk demek tabıkı deıl.cocuk ıstemeyen yada sahıp olmayanda cok kısı var.onemlı olan kısılerın saglıgı ve huzurudur.ama yınede tabıkı ıyıce bı arastırmak gerekır dıye dusunuyorum.bıze guzel haberler verırsın dıye umuyorum.hem kendım hem burdakı tum bebek kaybeden arkadaslarım hemde senın ıcın dua edıyorum...

canım doktorların korunma suresı ıle ılgılı fıkrı herzaman aynı olmuyo.mesela bana hemen dedıgı halde ben beklemeyı dusunuyorum.bıde soyle bı durum var sen 11 haftalık gebelık gecırmıssın.kuretajında ona gore oluyo bıldıgım kadarıyla.ayrıcsa senın gebelıgın daha buyuk oldugu ıcın rahmıne bıraz sure vermıste olabılır doktorun.bencede acele etmek yanlıs.ama ıcıne sınmedıyse gorus bı doktorla daha.uzme kendını boyle seylerle.allah yazdıysa olucaz hepımız anne.ha sımdı ha 3 ay soora:CüvCüv:

arkadaşlar,kürtajdan sonra denize girmek konusunda bir uyarı aldınız mı doktorunuzdan?dün benim 15. günümdü,kanamam bitmişti.(zaten kanama da denmez,kahverengi bir akıntıydı.)denize girdim.eve gelince de bu sayfada oturarak banyo yasağını okuyunca içime dert oldu.bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Ben de 8+2 haftalık iken bebeğimi kaybettim. Üstelik mol gebelik olduğu söylendi. şimdi en az bir yık beklemem gerekecek. oysa ne çok istemiştim. ne çok sevinmiştim. Allah inş. yeniden sağlıklı bir bebek verir.

aramıza hoşgeldin.geçmiş olsun.bekleme konusuna da üzüldüm,Allah sabır versin.inşallah sorunsuz bir hamilelikten sonra bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

2hamilelik iki melek ölümü yaşadım hamile kalmaya korkuyom bagırsak kanaması geçiriyom içimi sıktıgım için taktıgım için kolay degil yavrularım cennette annelerni karşılıcaklar bunu çok iyi biliyorum

canım melğini gökyüzüne uçurduğun tarihi ve korunma süreni yaz senide listemize ekliyim.

canım melğini gökyüzüne uçurduğun tarihi ve korunma süreni yaz senide listemize ekliyim.

çok teşekkür ederim arkadaşım senin yaşadığın acı gerçekten daha zor allah sanada sabrını versin üzüldüm peki tekrar niye bebeğin olmayacak buna daha çok üzüldüm..

valla ben küretaj olalı 17 gün oldu bir haftadan sonra hemen denize girdim dayanamadım şükür birşeyde olmadı.....

geçmiş olsun canım inşallah bir daha aynı üzüntüyü yaşamazsın aramıza hoşgeldin....

canım sanada geçmiş olsun sende melek annesi olarak aramıza hoşgeldin....

kıssslar düşünüyorum da iyi ki bu topiği açmışım o anki acımla birileri bana destek olur diyordum ama bir baktım ki kocaman bir aile gibi olmuşuz keşke bunları yaşamasaydık burada buluşmasaydık ama kader....
bundan sonra inanıyorum ki hamilelik topiği kurup burada müjdeleyeceğiz
iyi ki varsınız....

tatlim verdiğin bilgi için sağol ben 11 haftalik gebe olduğumu saniyordum oysaki bebeğimin kalbi 8+4 günlükken durmuş ve ölü olarak 20 güne yakin belirti vermeden rahimde kalmiş.

Acaba diyorum rahime ölü bebek zarar verirmiki.az bi zaman kalmamiş içimde miniğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…