- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
- 158
- Konu Sahibi baby nurse
-
Yaa kizlar bişey soracağim yeşimnurun listesine baktim herkes ilk adetten sonra diyor niye benim üç ay korunmam gerekiyor.ben 11 haftalik hamileyim sanarken bebeğim 8+4 iken kalbi durmuş.19 temmuzda aldilar çok büyük değilki benim bebeğim.neden olduğunu anlamadim.bide dr beni korkuttu galiba rahim kendini toplasin eğer toplamazsa tekrar düşük riski olabilir diye acaba benim bünyemmi zayifki?
canı zaten kürtajdan sonra 15 gün ilişki yasaktır. benimde başımdan geçti sana tavsiyem bir kere adet ola ondan sonra çalışmalara başla. çünki vücudunun kendini toplaması lazım benim doktorum öyle demişti bilgin olsun.
canım allah yardımcın olsun...inşallah tez vakitte hamiş olduğunu öyrenirsin...bebeyin karnından deyilde kucağından gitse daha çok üzülürdün allah sabır versin..sen çok şükür hamilede kalabiliyosun,,ben bebeğimi kucağımda kaybettim senağlamavede ben artık hamiş olamıcamda:a015:
teşekkür ederim canım
ben ve eşim taşıyıcı olduğumuz için çocuk yapmamız sakıncalı
bebeyin kan hastası olarak gelme ihtimali çok yüksek,birkez yaşadım yine aynı acıyı kaldıramam
Yaa kizlar bişey soracağim yeşimnurun listesine baktim herkes ilk adetten sonra diyor niye benim üç ay korunmam gerekiyor.ben 11 haftalik hamileyim sanarken bebeğim 8+4 iken kalbi durmuş.19 temmuzda aldilar çok büyük değilki benim bebeğim.neden olduğunu anlamadim.bide dr beni korkuttu galiba rahim kendini toplasin eğer toplamazsa tekrar düşük riski olabilir diye acaba benim bünyemmi zayifki?
Ben de 8+2 haftalık iken bebeğimi kaybettim. Üstelik mol gebelik olduğu söylendi. şimdi en az bir yık beklemem gerekecek. oysa ne çok istemiştim. ne çok sevinmiştim. Allah inş. yeniden sağlıklı bir bebek verir.
Ben de 8+2 haftalık iken bebeğimi kaybettim. Üstelik mol gebelik olduğu söylendi. şimdi en az bir yık beklemem gerekecek. oysa ne çok istemiştim. ne çok sevinmiştim. Allah inş. yeniden sağlıklı bir bebek verir.
2hamilelik iki melek ölümü yaşadım hamile kalmaya korkuyom bagırsak kanaması geçiriyom içimi sıktıgım için taktıgım için kolay degil yavrularım cennette annelerni karşılıcaklar bunu çok iyi biliyorum
canım allah yardımcın olsun...inşallah tez vakitte hamiş olduğunu öyrenirsin...bebeyin karnından deyilde kucağından gitse daha çok üzülürdün allah sabır versin..sen çok şükür hamilede kalabiliyosun,,ben bebeğimi kucağımda kaybettim senağlamavede ben artık hamiş olamıcamda:a015:
teşekkür ederim canım
ben ve eşim taşıyıcı olduğumuz için çocuk yapmamız sakıncalı
bebeyin kan hastası olarak gelme ihtimali çok yüksek,birkez yaşadım yine aynı acıyı kaldıramam
arkadaşlar,kürtajdan sonra denize girmek konusunda bir uyarı aldınız mı doktorunuzdan?dün benim 15. günümdü,kanamam bitmişti.(zaten kanama da denmez,kahverengi bir akıntıydı.)denize girdim.eve gelince de bu sayfada oturarak banyo yasağını okuyunca içime dert oldu.bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
canım sanada geçmiş olsun sende melek annesi olarak aramıza hoşgeldin....2hamilelik iki melek ölümü yaşadım hamile kalmaya korkuyom bagırsak kanaması geçiriyom içimi sıktıgım için taktıgım için kolay degil yavrularım cennette annelerni karşılıcaklar bunu çok iyi biliyorum
canım doktorların korunma suresı ıle ılgılı fıkrı herzaman aynı olmuyo.mesela bana hemen dedıgı halde ben beklemeyı dusunuyorum.bıde soyle bı durum var sen 11 haftalık gebelık gecırmıssın.kuretajında ona gore oluyo bıldıgım kadarıyla.ayrıcsa senın gebelıgın daha buyuk oldugu ıcın rahmıne bıraz sure vermıste olabılır doktorun.bencede acele etmek yanlıs.ama ıcıne sınmedıyse gorus bı doktorla daha.uzme kendını boyle seylerle.allah yazdıysa olucaz hepımız anne.ha sımdı ha 3 ay soora:cüvcüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?