- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.921
tüğlerim diken diken oldu yazdıklarını okuyunca canımsın inşallah sende en kısa zamanda burdan bize bebeğini anlatacaksın Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...:1hug:
Amin inşallah nerde varsa. Bebeğin çok tatlı maşallah ona.Sağlıklı, mutlu kocaman olsun.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Özlettiniz kendinizi...
Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun.opuyorumnanaktan
Allahım nice bayramları ailemizle, evlatlarımızla görmeyi nasip etsin.. :Saruboceq:
Nilaycım seninde gözün aydın maşallah oğlun çok tatlı güle güle sağlıkla büyüt inşallah..
gamzegamze, melek76, enginsalis ve plum 12 arkadaşlarım çok geçmiş olsun Allahım tekrar üzüntü yaşatmasın size ve en kısa sürede gelsin evlatlarınız.. :Saruboceq:
Bende ilk evladımı kalp atışı olmadığı için kaybedip tekrar anne olma şansını yakaladım. Allahım sizede nasip etsin inşallah..:teselli:
Amin inşallah bizede nasip eder okudukça ve gördükçe umudum artıyor .Benimde ilk hamileliğimdi ve kalp atışını alamamıştık. Burayı bırakmayıp paylaşım yaptığınız için tekrar teşekkür ederim. Herkeze iyi Bayramlar.
Amin inşallah bizede nasip eder okudukça ve gördükçe umudum artıyor .Benimde ilk hamileliğimdi ve kalp atışını alamamıştık. Burayı bırakmayıp paylaşım yaptığınız için tekrar teşekkür ederim. Herkeze iyi Bayramlar.
bende ilk bebeğimi kaybettim 11 haftalıkken kalbi durmuş ve benim 15. haftada haberim oldu.allah hiç kimseye böyle birşey yaşatmasın.tabiki bundada bir hayır vardır dedik her zaman ve şimdi tekrar hamileyim 12 haftalık yine aynı şeyin olmasından o kadar çok korkuyorum ki anlatamam.bunu tekrar kaldırabileceğimi pek sanmıyorum.allah bebeğimi bana bağışlar inşallah...
bende ilk bebeğimi kaybettim 11 haftalıkken kalbi durmuş ve benim 15. haftada haberim oldu.allah hiç kimseye böyle birşey yaşatmasın.tabiki bundada bir hayır vardır dedik her zaman ve şimdi tekrar hamileyim 12 haftalık yine aynı şeyin olmasından o kadar çok korkuyorum ki anlatamam.bunu tekrar kaldırabileceğimi pek sanmıyorum.allah bebeğimi bana bağışlar inşallah...
arkadaşlar defalarca düşük yaşayan arkdaşlar lütfen kanda toksoplazma testi yaptırın. o düşüğe neden olan bi mikrop genelde evde beslenen kedilerden kuşlardan bulaşıyo ve çiğ sucuk salam ve az pişmiş et sevenlerde de olabiliyo. çiğköfteden bile geçebiliyo haberiniiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?