Bebeğini kaybedenler......

tüğlerim diken diken oldu yazdıklarını okuyunca canımsın inşallah sende en kısa zamanda burdan bize bebeğini anlatacaksın Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...:1hug:

Amin inşallah nerde varsa. Bebeğin çok tatlı maşallah ona. Sağlıklı, mutlu kocaman olsun.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Özlettiniz kendinizi...
Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun.opuyorumnanaktan
Allahım nice bayramları ailemizle, evlatlarımızla görmeyi nasip etsin.. :Saruboceq:
Nilaycım seninde gözün aydın maşallah oğlun çok tatlı güle güle sağlıkla büyüt inşallah..
gamzegamze, melek76, enginsalis ve plum 12 arkadaşlarım çok geçmiş olsun Allahım tekrar üzüntü yaşatmasın size ve en kısa sürede gelsin evlatlarınız.. :Saruboceq:
Bende ilk evladımı kalp atışı olmadığı için kaybedip tekrar anne olma şansını yakaladım. Allahım sizede nasip etsin inşallah..:teselli:

kızlar hayırlıı bayramlar olsun.. rabbim bebeğini kaybetmiş tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.. benim gibi kaybedip ikinciye hamile olan arkadaşlarada hayırlısıyla kucağına sağlıkla almak nasip olsun inşallah..

Amin inşallah bizede nasip eder okudukça ve gördükçe umudum artıyor .Benimde ilk hamileliğimdi ve kalp atışını alamamıştık. Burayı bırakmayıp paylaşım yaptığınız için tekrar teşekkür ederim. Herkeze iyi Bayramlar.

biz de burada bizimle mutluluğumuzu paylaştığınız için teşekkür ederiz.Allah en kısa zamanda size de nasip etsin.

İnşallah canım Allahım sanada evlat hasreti çeken herkesede nasip etsin inşallah..:Saruboceq:
Umudunu hiç yitirme herşey yoluna girecek inşallah ve müjdeli haberlerini alacağız. Bizde bizimle sevindiğiniz için teşekkür ederiz. Öpüyorum..opuyorumnanaktan

bende ilk bebeğimi kaybettim 11 haftalıkken kalbi durmuş ve benim 15. haftada haberim oldu.allah hiç kimseye böyle birşey yaşatmasın.tabiki bundada bir hayır vardır dedik her zaman ve şimdi tekrar hamileyim 12 haftalık yine aynı şeyin olmasından o kadar çok korkuyorum ki anlatamam.bunu tekrar kaldırabileceğimi pek sanmıyorum.allah bebeğimi bana bağışlar inşallah...

Seni çok iyi anlıyorum canım ilk bebeğimi kaybettim ve şimdiki hamileliğimde bende aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyordum çok şükür bu sefer bebeğimiz bizimle.
İnşallah bebeğin seninle, seni üzmeyecek canım sakın korkma hep olumlu düşün
Allah hepimizin evladını bağışlasın..:Saruboceq:

merhaba benimde 7 yasinda bir oglum var ondan sonra en sonuncusu dün olan 5 düsük yasadim moralim cok bozuk denemedik sey kalmadi doktaor artik yapacak hic biseyin olmadigini söyledi allahtan umut kesilmez biliyorum ama cok mutsuzum

slm zeren yazdiklarindan inan daha kötüsünü yasayanlarda var bunlardan bitaneside benim 7 yasinda allah bagislarsa bir oglum var ama ondan sonraki su 4 senenin icinde 5 düsügüm oldu sonuncusunu dün aldirdim cok aci bisey herseyi yaptim doktoruma göre ama caresi yok sen umudunu yitirme allah karnindaki yavrunu dogurmak nasip etsin ins bana da rabbimin hediyesi oglum:a015:

herkese merhaba.1 hafta önce doktor onayıyla hamile kaldığımı öğrenince siteyi keşfetmiş, hamilelik başlıklarında keyifle gezinmeye başlamıştım.
2 gün öncesine kadar...
2 gün önce kanamam olmaya başlayınca korkmaya başladım ve bugün doktora gittiğimde acı haberi aldım. 6 haftalıktı daha bebeğim, kalbinin atmaya başlamasıyla durması bir olmuş, 2 gün sonra kürtaj olacağım. saatlerdir ağlamam ne yazıkki geri getirmicek onu.umarım allah tekrar nasip eder.
herkese sabır diliyorum. şu sınav dünyasında gerçekten zor bir sınav((

herkese merhaba bebeklerini kaybeden arkadaşlara çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın.
GEÇMıŞ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

arkadaşlar defalarca düşük yaşayan arkdaşlar lütfen kanda toksoplazma testi yaptırın. o düşüğe neden olan bi mikrop genelde evde beslenen kedilerden kuşlardan bulaşıyo ve çiğ sucuk salam ve az pişmiş et sevenlerde de olabiliyo. çiğköfteden bile geçebiliyo haberiniiz olsun.

Son düzenleme:

guzelim yanlis biliyorsun daha dogrusu defalarca dusuk yapan arkadaslar dedigin icin yanlis. toxzoplazma hamileligin ilk uc ayinda kapilirsa bu tarz riskleri var ama kaptiktan uc ay sonra vucudun bagisikligini olusturmus oluyor ve diger gebelige zarari olmuyor artik. ilk uc ayda da bir kadin defalarca dusuk yapamaz en fazla iki kez hamile kalabilirki bu bile nadirdir. ayrica her hamile kadina kese gorundugu an bu test zaten zorunlu yapilir.

mrb kızlar bende 6 eylülde kızım eylülü sağlıkla kollarıma aldım.allah isteyen bekleyen tüm arkadaslara nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…