Bebeğini kaybedenler......

mrb kızlar bende 6 eylülde kızım eylülü sağlıkla kollarıma aldım.allah isteyen bekleyen tüm arkadaslara nasip etsin

Tebrik ederim salihas. Allah sağlıkla mutlulukla büyümesini nasip etsin. Ne güzel inşallah Allah bizede göstersin bu mutlu günleri.:Saruboceq:

mrb kızlar bende 6 eylülde kızım eylülü sağlıkla kollarıma aldım.allah isteyen bekleyen tüm arkadaslara nasip etsin

Canım çok sevindim gözün aydın.:teytey: Maşallah kuzucuğuna..
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Vatanına milletine hayırlı evlat olsun. :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar.bende 8 ve 12 haftalık iki bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim.acı nedir çok iyi biliyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun .sizler bana umut oluyorsunuz.bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler.

Allah hepinize tez zamanda sağlıklı bebeklerin anneleri olmayı nasip etsin kızlar. sizi çok iyi anlıyorum bende 1 kayıptan sonra yavruma kavuştum. inşallah sizde kucaınıza alırsınız meleklerinizi. bu arada ben ilk düşüümden sonra 1 yıl hamile kalamadım yakınımız bi teyze dediki evladım kenzül arş diye bi dua var tam cuma öğlen ezan okunurken kıbleye dönüp 7 kez bu duayoı oku dedi ben 3 cuma okudum 4. cuma hamileydim. bence bi deneyin derim. biraz zaman alsa da bende tuttu bu.

güzelim sn benim mesajımı anlamamışsın sanırım tabiiki ilk 3 ay defalarca düşük yapılamaz hepimiz bilioruz bunu ama defalarca hamile kalıp her gebelikte düşük yaşayanlar var bundan bahsediorum. kanınızda bu mikrobu aktif olarak taşıyosanız bebeğinizi düşürürsünüz ancak bağışıklık kazanmışsanız ne mutlu size...

slm arkadaslar uzun suredır gıremıodum nasılsınız,SİBELCIGIM prensesin buyumus maşallah cok guzellesmısZEHRACIGIM senın hamişlik nasıl gıdıyor cınsıyetını ogrendınızmı melegının,bu arada benımde sıze haberım var p.tesı gunu yaptıgım ıdrar testınde çift çizgiyi gordum sonundahihoyyythihoyyy hemen dr uma koştum B-HCG 1898cıktı ve vajınal ultrasyonda kucuk bı mercımek gorduk kaydirigubbakcemile3çok mutluyum canlarım inş Rabbim tum bebiş isteyen kardeslerımıze en yakın ve hayırlı zaman da bebiş nasıp etsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım burdanda tebrik etmek istedim rabbim biran önce kucağına alamyı masip etsin ama gününü tamamlayıp. benimki gibi erken gelmek için uğtaşmasınkaydirigubbakcemile3

canım burdanda tebrik etmek istedim rabbim biran önce kucağına alamyı masip etsin ama gününü tamamlayıp. benimki gibi erken gelmek için uğtaşmasınkaydirigubbakcemile3

saol canım inş,senınkı sıkılmıştır icerde bı an once guzel annesını gormek ıcın sabırsızlanıodurda ondan cıkmak ıstıodurkaydirigubbakcemile3

canım tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. o mercimek sağlıkla kucaklarında kokla onu.

hepinize tesewkürler kızlar.allhım her isteyene nasip etsin

alkisalkisalkisoooo süper bir haber bu canımcım allahım tamamına erdirsin işallah. teşekkürler teyzesi aylık olduk kocaman ablayız artık.kendine dikkat.

alkisalkisalkisoooo süper bir haber bu canımcım allahım tamamına erdirsin işallah. teşekkürler teyzesi aylık olduk kocaman ablayız artık.kendine dikkat.

teşekkur ederım canım maşallah ne zaman 3 aylık oldu fıstık gıbı olmus ama prenses 41 kere maşallah

Canım arkadaşım benim ne kadar sevindim bilemezsin. Süper bir haber bu..:teytey:
Allah tamamına erdirsin ve evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah..:Saruboceq:
Biz iyiyiz teyzesi oğlumuz olacak Allah kısmet ederse artık hareketlerinide hissediyorum çok güzel bir duygu. :asigim:
Allahım tüm bekleyen ve anne olmak isteyenlere nasip etsin inşallah bizlerede tamamına erdirsin..:Saruboceq:

Sibelcim hakikaten kızın büyümüş lokum gibi olmuş maşallah.
Allah nazarlardan korusun bizim yerimizede sev annesi bıcırığını...opuyorumnanaktan

çok saolun teyzeleri darısı başınıza.öpmeye doyamıyorki insan.çok tatlı geliyor.eskiden eşimi öperdim tatlı gelirdi şimdi öncelik kızım oldu.evlat çok farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…