- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.941
mrb kızlar bende 6 eylülde kızım eylülü sağlıkla kollarıma aldım.allah isteyen bekleyen tüm arkadaslara nasip etsin
mrb kızlar bende 6 eylülde kızım eylülü sağlıkla kollarıma aldım.allah isteyen bekleyen tüm arkadaslara nasip etsin
guzelim yanlis biliyorsun daha dogrusu defalarca dusuk yapan arkadaslar dedigin icin yanlis. toxzoplazma hamileligin ilk uc ayinda kapilirsa bu tarz riskleri var ama kaptiktan uc ay sonra vucudun bagisikligini olusturmus oluyor ve diger gebelige zarari olmuyor artik. ilk uc ayda da bir kadin defalarca dusuk yapamaz en fazla iki kez hamile kalabilirki bu bile nadirdir. ayrica her hamile kadina kese gorundugu an bu test zaten zorunlu yapilir.
slm arkadaslar uzun suredır gıremıodum nasılsınız,SİBELCIGIM prensesin buyumus maşallah cok guzellesmısZEHRACIGIM senın hamişlik nasıl gıdıyor cınsıyetını ogrendınızmı melegının,bu arada benımde sıze haberım var p.tesı gunu yaptıgım ıdrar testınde çift çizgiyi gordum sonundahihoyyythihoyyy hemen dr uma koştum B-HCG 1898cıktı ve vajınal ultrasyonda kucuk bı mercımek gorduk kaydirigubbakcemile3çok mutluyum canlarım inş Rabbim tum bebiş isteyen kardeslerımıze en yakın ve hayırlı zaman da bebiş nasıp etsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım burdanda tebrik etmek istedim rabbim biran önce kucağına alamyı masip etsin ama gününü tamamlayıp. benimki gibi erken gelmek için uğtaşmasınkaydirigubbakcemile3
slm arkadaslar uzun suredır gıremıodum nasılsınız,SİBELCIGIM prensesin buyumus maşallah cok guzellesmısZEHRACIGIM senın hamişlik nasıl gıdıyor cınsıyetını ogrendınızmı melegının,bu arada benımde sıze haberım var p.tesı gunu yaptıgım ıdrar testınde çift çizgiyi gordum sonundahihoyyythihoyyy hemen dr uma koştum B-HCG 1898cıktı ve vajınal ultrasyonda kucuk bı mercımek gorduk kaydirigubbakcemile3çok mutluyum canlarım inş Rabbim tum bebiş isteyen kardeslerımıze en yakın ve hayırlı zaman da bebiş nasıp etsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. o mercimek sağlıkla kucaklarında kokla onu.
hepinize tesewkürler kızlar.allhım her isteyene nasip etsin
alkisalkisalkisoooo süper bir haber bu canımcım allahım tamamına erdirsin işallah. teşekkürler teyzesi aylık olduk kocaman ablayız artık.kendine dikkat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?