- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.901
Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Tebrikler.
masallah canım oğluşuna nazar değmesin.
Tebrik ederim canım gözün aydın..
Maşallah çok tatlı oğlun Allah nazarlardan saklasın..
Analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah..:Saruboceq:
hayırlı ramazanlar arkadaslar KEOPS gozunaydın ogluşuna rabbim uzun saglıklı ömurler versıninş ZEHRACIGIM sen nasılsın nasıl gıdıo hamıslık cınsıyet bellı oldumu,SİBELCIGIM sen nasılsın prensesımız nasıl cok uzuyomu senı PRETTYBABY canım senın sesın solugun cıkmıo umarım ıyısındır ve hamıslık ıyı gecıodur inş ve ısmını sayamadım dıger arkadaslar umarım hepınız ıyısınızdır Rabbım bu mubarek gunlerde butun dilek kapılarınızı açık etsın inş öpüldünüzŞenizopuyorumnanaktana.s.
nevin canım alah analı babalı büyütsün işallah çok tatlı oğluşun maşallah bende seni mrak edip duruyordum çok şükür kavuşmuşsni yazda okuun ağustos annelerine doğum hikayeni yazda okuyalım canım öptüm.
Canım arkadaşlarım az önce geldik doktordan cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz oluyor inşallah..
O kadar heyecanlı ve mutluyum ki.. Bugün resmen dansetti ulturasonda..
Allahım bu mübarek günlerde isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan
Ben 9 aylık bebeğimi kordon sarkması sonucu kaybettim. Hayatımın en zor anı idi. Bebeğimi normal doğum yaptım. Yüzünü gördüm. melek gibiydi. onu çok seviyorum. o benim ilk göz ağrım. allah kimseye evlat acısı vermesin.:çok üzgünüm:
arkadaşlar anne karnında kalp durma sebepleri neler hiç araştırma yaptınızmı bende aynı şeyleri yaşadım, kromozom anomalisiymiş
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.oğluşuna iyi bak annesi.
hayırlı olsun canım,hayırla ve sağlıkla gelsin oğluşun
Canım çok üzüldüm ... Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende bebeğimi 37+5 te karnımda kaybettim...Üzerinden 5,5 ay geçti ...Ben bebeğimi hiç görmedim , sezeryanla aldılar onu...Çok çok zor , aklımdan bir an bile çıkmıyor...en az 6 ay beklememi söyledir ama ben 4 ayı bitirir bitirmez çalışmalara başladım...İlk seferde olmadı...Bu ay ikinci denemem , hayırlısıysa olur inşaallah diye dua ediyorum...Sağlıklı bir bebeğim olduğunda belki biraz olsun acım diner diye düşünüyorum ve deli gibi bebek istiyorum...Allah kimseyi bundan sonra bebeğinin acısıyla sınamaz inşaallah...
Ben 9 aylık bebeğimi kordon sarkması sonucu kaybettim. Hayatımın en zor anı idi. Bebeğimi normal doğum yaptım. Yüzünü gördüm. melek gibiydi. onu çok seviyorum. o benim ilk göz ağrım. allah kimseye evlat acısı vermesin.:çok üzgünüm:
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.. Başın sağolsun.
Bende ilk bebeğimi geçen sene kaybetmiştim benim bebeğim 3 aylıktı belki senin acınla mukayese edilmez belki ama evlat acısı büyük yada küçük insanın içini yakıyor..
Allahım en kısa sürede sağlıklı evlatlar versin sana.. Kimseye de evlat acısı yaşatmasın inşallah..:Saruboceq::teselli:
bende tam 40 haftayı doldurmuştu karnımda öldü canım bebeğim benim kısmet napalım sezeryanla aldılar yapılacak birşey yok şuanda iyileşmeye çalışıyorum kafanıza takmayın nolur düşünmeyin ilk başlarda çok ağladım bende ama giden geri gelmiyor napalım canı verende alanda allah...
bu arada sezeryan oldum demiştim 4 temmuzda oldum sütüm nezaman kesilir acaba bilen varmı?birde şu bel ağrılarım göğüs ağrılarım olmasa ?
Canım çok üzüldüm ... Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende bebeğimi 37+5 te karnımda kaybettim...Üzerinden 5,5 ay geçti ...Ben bebeğimi hiç görmedim , sezeryanla aldılar onu...Çok çok zor , aklımdan bir an bile çıkmıyor...en az 6 ay beklememi söyledir ama ben 4 ayı bitirir bitirmez çalışmalara başladım...ılk seferde olmadı...Bu ay ikinci denemem , hayırlısıysa olur inşaallah diye dua ediyorum...Sağlıklı bir bebeğim olduğunda belki biraz olsun acım diner diye düşünüyorum ve deli gibi bebek istiyorum...Allah kimseyi bundan sonra bebeğinin acısıyla sınamaz inşaallah...
mafoldumben kızlar başınız sağolsun acınız büyük inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız acınız azda olsa hafifler..Allah yardımcınız olsun..merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. ben de sizinle aynı acıyı paylaşıyorum. ben bebeğimi 40+3 iken kaybettim. normal doğumu bekliyorduk ve günüm geçmişti. sancım da geldi. evden bebeğimle geri dönmek üzere çıktım ancak hastaneye gittiğimde bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim ve kızımı kaybettim. çok güzel bir hamilelik geçirmiştim hiçbir sorun yoktu. bebeğin otopsisinde de hiçbir şey çıkmadı. şimdi doktorum bir sürü tahlil yazdı onları yaptıracam bakalım ne çıkacak. sancım gelmesine rağmen normal doğumu başaramayacağımı düşündüm ve sezeryan olmak istedim. şimdi ise tekrar hamile olmayı çok istiyorum ancak böyle psikolojimi düzeltebileceğime inanıyorum. ama 6 ay bekle diyorlar sabredemiyorum. daha kısa sürede hamile kalıp doğuran var mı? bir sorun olur mu korkuyorum. yardım edin lütfen. allah hepimizin yardımcısı olsun.
ya neden böyle şeyleri bu yerde konuşuyorsunuz ayıp değilmi işnsanlar burda bebeklerini kaybediyorlar siz (bebeğin nasıl sen nasılsın )ayıp ya başka yerde yazışsanız olmazmı
Burada ki bir çok mesajı bazen girip okuyorum bazende soru soruyorum cevap alıyorum ve bebeklerini kaybedip daha sonra tekrar hamile kalip, sonunda bebegini saglikla kucagina alanlari gordukce umutlarim arttıyor,kendimi çok daha iyi hissedip yanlız olmadığımı anlıyorum. İlk bebeğimi kaybedince hep böyle mi olur bir kere düştü yine düşermi korkuları sarmışken kayıpları ardından sağlıklı bebeklere kavuşanların yazılarını okuyunca çok mutlu oluyorum, insallah hepimiz bir gun bebegimizi saglikla kucagimiza aliriz da bizlerde bebeklerimiz hakkında konuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?