Bebeğini kaybedenler......

Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Tebrikler.

masallah canım oğluşuna nazar değmesin.

Tebrik ederim canım gözün aydın..
Maşallah çok tatlı oğlun Allah nazarlardan saklasın..
Analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah..:Saruboceq:

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar,darısı isteyen herkesin başına.2 yıl bebek hasretiyle yanmış,tedavi görmüş,ardından tam buldum derken kaybetmiş biri olarak canım oğluma nasıl bir mutlulukla kavuştuğumu tahmin edersiniz.şimdi bu mutluluğu isteyen herkesin tatması için dua ediyorum.
herkesin ramazanı mübarek,duaları kabul olsun...

nevin canım alah analı babalı büyütsün işallah çok tatlı oğluşun maşallah bende seni mrak edip duruyordum çok şükür kavuşmuşsni yazda okuun ağustos annelerine doğum hikayeni yazda okuyalım canım öptüm.

Canım arkadaşlarım az önce geldik doktordan cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz oluyor inşallah..
O kadar heyecanlı ve mutluyum ki.. Bugün resmen dansetti ulturasonda..
Allahım bu mübarek günlerde isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

yazdım canım opuyorumnanaktan iyi dileklerin için sağol,Allah hepimize analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

hayırlı olsun canım,hayırla ve sağlıkla gelsin oğluşun

Canım çok üzüldüm ... Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende bebeğimi 37+5 te karnımda kaybettim...Üzerinden 5,5 ay geçti ...Ben bebeğimi hiç görmedim , sezeryanla aldılar onu...Çok çok zor , aklımdan bir an bile çıkmıyor...en az 6 ay beklememi söyledir ama ben 4 ayı bitirir bitirmez çalışmalara başladım...İlk seferde olmadı...Bu ay ikinci denemem , hayırlısıysa olur inşaallah diye dua ediyorum...Sağlıklı bir bebeğim olduğunda belki biraz olsun acım diner diye düşünüyorum ve deli gibi bebek istiyorum...Allah kimseyi bundan sonra bebeğinin acısıyla sınamaz inşaallah...

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.oğluşuna iyi bak annesi.

hayırlı olsun canım,hayırla ve sağlıkla gelsin oğluşun

Çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. :Saruboceq:
Henüz hissedemiyorum oğluşumu ama varlığını bilmek bile yetiyor.
Allahım isteyen herkese nasip etsin..:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.. Başın sağolsun.
Bende ilk bebeğimi geçen sene kaybetmiştim benim bebeğim 3 aylıktı belki senin acınla mukayese edilmez belki ama evlat acısı büyük yada küçük insanın içini yakıyor..
Allahım en kısa sürede sağlıklı evlatlar versin sana.. Kimseye de evlat acısı yaşatmasın inşallah..:Saruboceq::teselli:

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Çok üzüldüm gerçekten...senağlama
İnşallah en kısa sürede tekrar sağlıklı evlatlar verir Allahım.. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın..:Saruboceq:

Duaların için çok teşekkür ederim canım...Bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum...Rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin inşaallah...

sibelcim merhabalar...sen hangi dr gidiyosun...antalyada figen hanımı biliyomusun.kadın doğumcu..
bende bebeğimi kaybettim sonrasında da figen hanıma gittim..ama çok iyibişlmiyorum..

canım ben alanyadayım merkezde değilim.dr um barış bey ama tanımazsın sanırsam.sana geçmiş olsun çok şükür ben 2.hamişliğimde kızımı kucağıma aldım darısı başına.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. ben de sizinle aynı acıyı paylaşıyorum. ben bebeğimi 40+3 iken kaybettim. normal doğumu bekliyorduk ve günüm geçmişti. sancım da geldi. evden bebeğimle geri dönmek üzere çıktım ancak hastaneye gittiğimde bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim ve kızımı kaybettim. çok güzel bir hamilelik geçirmiştim hiçbir sorun yoktu. bebeğin otopsisinde de hiçbir şey çıkmadı. şimdi doktorum bir sürü tahlil yazdı onları yaptıracam bakalım ne çıkacak. sancım gelmesine rağmen normal doğumu başaramayacağımı düşündüm ve sezeryan olmak istedim. şimdi ise tekrar hamile olmayı çok istiyorum ancak böyle psikolojimi düzeltebileceğime inanıyorum. ama 6 ay bekle diyorlar sabredemiyorum. daha kısa sürede hamile kalıp doğuran var mı? bir sorun olur mu korkuyorum. yardım edin lütfen. allah hepimizin yardımcısı olsun.

:1hug:
canım ben de seninle tam aynı gün yani 4 temmuzda bebeğimi kaybettim. benim bebeğim de 40+3 idi. çok zor zaman geçmiyor. tekrar hamile olmak için zamanı yaşıyorum. zaman denen bu gaddar olgu herşeyi iyleştirirmiş diyorlar ama ben tekrar bebeğimle kavuşacağım gün için zamanı yaşıyorum. çok zoooor. allah hepimizin yardımcısı olsun.

mafoldumben kızlar başınız sağolsun acınız büyük inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız acınız azda olsa hafifler..Allah yardımcınız olsun..
ya neden böyle şeyleri bu yerde konuşuyorsunuz ayıp değilmi işnsanlar burda bebeklerini kaybediyorlar siz (bebeğin nasıl sen nasılsın )ayıp ya başka yerde yazışsanız olmazmı

merhaba öncelikle bende yaklaşık bu topik açıldığı günden beri burdaydım ilk bebeğimi kaybettiğim için..
şimdi bir oğlum var artık buraya gelmemelimiyim yada geldiğimde bebeğin nasıl diye sormamalılarmı???
peki burada yazılanlar senin canını sıkıyorsa hayatında etrafında hiç bebeği olan biri yokmu?
yapma canım evet seninde acın büyük Allahım kimseye yaşatmasın ama acıyı paylaştığımız kadar mutluluğumuzu paylaşmakta hakkımız dostluğa saygı lütfen...

Burada ki bir çok mesajı bazen girip okuyorum bazende soru soruyorum cevap alıyorum ve bebeklerini kaybedip daha sonra tekrar hamile kalip, sonunda bebegini saglikla kucagina alanlari gordukce umutlarim arttıyor,kendimi çok daha iyi hissedip yanlız olmadığımı anlıyorum. ılk bebeğimi kaybedince hep böyle mi olur bir kere düştü yine düşermi korkuları sarmışken kayıpları ardından sağlıklı bebeklere kavuşanların yazılarını okuyunca çok mutlu oluyorum, insallah hepimiz bir gun bebegimizi saglikla kucagimiza aliriz da bizlerde bebeklerimiz hakkında konuşuruz.

tüğlerim diken diken oldu yazdıklarını okuyunca canımsın inşallah sende en kısa zamanda burdan bize bebeğini anlatacaksın Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…