Bebeğini kaybedenler......

Bende 5.5 aylık çocuğumu düşürdüm size bişey sorcamda loğusalığınız ne kadar sürdü acaba 40 gün sürdümü.Çok acı gerçekten benim çocuğum kımıldıyodu son zamanlar hele çok hareketlenmişti rahimimde bölme olduğu anlaşıldı.

cidos çok geçmiş olsun ben 8 haftalık kürtaj olmuştum senin değişebilir lohusalık doktoruna bir sor.allah en kısa zamanda kucağını doldursun

Canım arkadaşlarım merhaba nasılsınız?
Ben bir süredir tatildeydim geldikten sonrada evimizde tadilat olduğu için yazamadım.
Çok özledim sizi umarım herşey yolundadır. Biz çarşamba günü kontrole gidiyoruz teyzeleri 16. haftamızı dolduruyoruz allahın izniyle. ınşallah iyidir kuzucuğum..:Saruboceq:
Sibel, nilay sizler nasılsınız kuzucuklarınızla nasıl geçiyor zaman?
cancer, Pretty, salihas ve sido nasıl gidiyor hamilelik inşallah herşey yolundadır.:CüvCüv:
Angel canım sendende en kısa sürede müjde alırız inşallah..
Bu arada keops sezeryana gireceğim demişti umarım oda bebeğide iyidir herşey yolundadır..a.s.
cidos ve cperinaz çok geçmiş olsun arkadaşlar. Allah başka acı göstermesin. ınşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsınız ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..:teselli:

slm zehracım biz iyiyiz çok şükür kızımla.ama biraz yaramaz uyutmuyor.bakalım nasıl geçicek ramazan.ev işide yapamıyorumyemek falan hep yanında istiyor beni.sizede maşallah bebişine cinsiyeti öğrenirsin işallah busefer.kendine ve bebişe iyi bak.

İyi olmanıza çok sevindim. Demek annesini yanında istiyor küçük hanım.
Artık hayatımıza onlar yön verecek baksana şimdiden başlamış yaramaz..
Benim yerime öp annesi opuyorumnanaktan
Çok yakın arkadaşımda seninle aynı zamanda doğum yaptı onunda kızı var oda aynı şeyleri söylüyor hiç bırakmıyormuş annesini hatta yalancı meme olarak bile annesini kullanıyor kerata kaydirigubbakcemile3
İnşallah canım cinsiyetini öğreniriz. sağlıklı olsunda kız oğlan hiç farketmez bizim için. Allah evlat hasreti çeken herkese nasip etsin..:Saruboceq:

zehracım çok şükür iyiyiz bizde bu hafta sonu detaylıya giricez inşallah oda sorunsuz geçer ve artık cinsiyetini öğreniiriimm:))) hala öğrenemedim kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba,
10 ağustos sabahı yaramaz oğlumu kucağıma aldım,darısı isteyen herkesin başına.
Allah hiç kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin.sizlerin de kavuşma haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Tebrikler.

Tebrik ederim canım gözün aydın..
Maşallah çok tatlı oğlun Allah nazarlardan saklasın..
Analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah..:Saruboceq:

zehracım çok şükür iyiyiz bizde bu hafta sonu detaylıya giricez inşallah oda sorunsuz geçer ve artık cinsiyetini öğreniiriimm:))) hala öğrenemedim kaydirigubbakcemile3

Canım çok sevindim iyi olmanıza inşallah herşey hep böyle iyi gider..
Bu arada hafta sonu kontrolüm var demişsin alttaki cetvelin rengi değişmiş.
Kız geliyor galiba maşallah..a.s.

selam kizlar, ben de yaklasik 3 hafta once 22 haftalik bebegimi kaybettim,doktora kontrole gittigimde artik kalp atisi olmadigini soyledi ve suni sanciyla dogum yapmak zorunda kaldim,canim cok yandi ama psikolojik kismi cok daha zor tabi sonucta fiziksel aci gecip gidiyor.Bebek geldikten hemen sonra da plesantayi almak icin kurtaj yaptilar.Gercekten cok aci,hep ilk 3 ay riskli deniyor,o yuzden 3 aydan sonra cok rahatlamistim,ama hersey takdiri ilahi sanirim,olacak olandan kacilmiyor.
Burada ki bir cok mesaji okudum ve bebeklerini kaybedip daha sonra tekrar hamile kalip, sonunda bebegini saglikla kucagina alanlari gordukce umutlarim artti,kendimi daha iyi hissettim,insallah hepimiz bir gun bebegimizi saglikla kucagimiza aliriz.

çok geçmiş olsun Allah en yakın zamanda sağlıklı bebeklerler nasip etsin hepimize

hayırlı ramazanlar arkadaslar KEOPS gozunaydın ogluşuna rabbim uzun saglıklı ömurler versıninş ZEHRACIGIM sen nasılsın nasıl gıdıo hamıslık cınsıyet bellı oldumu,SİBELCIGIM sen nasılsın prensesımız nasıl cok uzuyomu senı PRETTYBABY canım senın sesın solugun cıkmıo umarım ıyısındır ve hamıslık ıyı gecıodur inş ve ısmını sayamadım dıger arkadaslar umarım hepınız ıyısınızdır Rabbım bu mubarek gunlerde butun dilek kapılarınızı açık etsın inş öpüldünüzŞenizopuyorumnanaktana.s.

çok saol canım iyiyiz biz prensesle günler geçiyor hızla oda büyüyor arasıra huysuz ama genelde çok şükür uslu kızım.sende iyisindir umarım.

Ben 9 aylık bebeğimi kordon sarkması sonucu kaybettim. Hayatımın en zor anı idi. Bebeğimi normal doğum yaptım. Yüzünü gördüm. melek gibiydi. onu çok seviyorum. o benim ilk göz ağrım. allah kimseye evlat acısı vermesin.:çok üzgünüm:

tesekkurler plum12
gamze sana da cok gecmis olsun,gercekten zor bir durum ama
gelecege bakmaliyiz hepimiz,yapacak ne yazik ki bir sey yok.
insallah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder Allah bize,burada
o kadar guzel ornekler var ki,umut veriyorlar, biz de onlardan biri oluruz bakarsin

arkadaşlar anne karnında kalp durma sebepleri neler hiç araştırma yaptınızmı bende aynı şeyleri yaşadım, kromozom anomalisiymiş

Canım sağol iyiyim bana göre iyi gidiyor hamilelik inşallah bebeğimde iyidir hala hissedemiyorum. Bugün doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır ve güzel haberler getiririm sizlere... :Saruboceq:
Sen nasılsın canım sürekli dua ediyorum Allahım güzel haberlerini nasip etsin.:Saruboceqpuyorumnanaktan
Herkesin ramazanı mübarek olsun. Dualarınız kabul olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…