- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.881
canım çok geçmiş olsun acını yüregimde paylaşıyorum bende 4 nisanda 5 haftalık düşük yaptım umudunu kaybetme veren AALAH alan ALLAH vardır bi hayır ben öyle diyorum hep kendime üzüntüm bi nebze olsun hafifliyo yapabilicek bişeyimiz yok sabredicez dua edicez meleklerimiz bize şefatçi olucak inşallah RABBİM SABIRLIKLAR VERSİN herşey gönlünce olsun öpüyorum senii canımm
slm zehracım biz iyiyiz çok şükür kızımla.ama biraz yaramaz uyutmuyor.bakalım nasıl geçicek ramazan.ev işide yapamıyorumyemek falan hep yanında istiyor beni.sizede maşallah bebişine cinsiyeti öğrenirsin işallah busefer.kendine ve bebişe iyi bak.
herkese merhaba,
10 ağustos sabahı yaramaz oğlumu kucağıma aldım,darısı isteyen herkesin başına.
Allah hiç kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin.sizlerin de kavuşma haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
herkese merhaba,
10 ağustos sabahı yaramaz oğlumu kucağıma aldım,darısı isteyen herkesin başına.
Allah hiç kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin.sizlerin de kavuşma haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
zehracım çok şükür iyiyiz bizde bu hafta sonu detaylıya giricez inşallah oda sorunsuz geçer ve artık cinsiyetini öğreniiriimm:))) hala öğrenemedim kaydirigubbakcemile3
selam kizlar, ben de yaklasik 3 hafta once 22 haftalik bebegimi kaybettim,doktora kontrole gittigimde artik kalp atisi olmadigini soyledi ve suni sanciyla dogum yapmak zorunda kaldim,canim cok yandi ama psikolojik kismi cok daha zor tabi sonucta fiziksel aci gecip gidiyor.Bebek geldikten hemen sonra da plesantayi almak icin kurtaj yaptilar.Gercekten cok aci,hep ilk 3 ay riskli deniyor,o yuzden 3 aydan sonra cok rahatlamistim,ama hersey takdiri ilahi sanirim,olacak olandan kacilmiyor.
Burada ki bir cok mesaji okudum ve bebeklerini kaybedip daha sonra tekrar hamile kalip, sonunda bebegini saglikla kucagina alanlari gordukce umutlarim artti,kendimi daha iyi hissettim,insallah hepimiz bir gun bebegimizi saglikla kucagimiza aliriz.
hayırlı ramazanlar arkadaslar KEOPS gozunaydın ogluşuna rabbim uzun saglıklı ömurler versıninş ZEHRACIGIM sen nasılsın nasıl gıdıo hamıslık cınsıyet bellı oldumu,SİBELCIGIM sen nasılsın prensesımız nasıl cok uzuyomu senı PRETTYBABY canım senın sesın solugun cıkmıo umarım ıyısındır ve hamıslık ıyı gecıodur inş ve ısmını sayamadım dıger arkadaslar umarım hepınız ıyısınızdır Rabbım bu mubarek gunlerde butun dilek kapılarınızı açık etsın inş öpüldünüzŞenizopuyorumnanaktana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?