Bebeğini kaybedenler......

Canım benim senin üzüntünle mukayese edilemez ama evlat acısı aynı..
Benim bebeğim küçüktü. 3 aylıktı ben göremedim onu..
Şimdi tekrar hamileyim canım benim tam 8 ay sürdü tekrar hamile kalmam ama herkesin bünyesi farklı benim adetlerim düzensizleşmişti.
Tabiki umutlanmalısın canım, sağlıklı evlatların olacak inşallah. Doktorun ne söyledi bilmiyorum ama 6 ay korunmalı ve sağlığına çok dikkat etmelisin. Yani burdaki birçok arkadaşımıza doktoru öyle demişti. Sonra herşey güzel olacak inşallah.
Bütün gün seni düşündüm dua ettim gerçekten..:teselli:

cok saol zehracıgım sende baya yol katetmısın az kalmıs,heyecen yapmıyorum canım da bayramda etı bıraz fazla kacırdım ozaman bı cıktı sonra duzene gırmedı,kıb canım opuyorumnanaktan

Evet canım yol katettik Allahın izniyle..Darısı başına..
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Düzelir inşallah..Öpüyorum..opuyorumnanaktan

Swetbabay allah sabır versın derdı veren allah dermanınıda verır.kendını uzme dıycem ama suan bunun ımkanı yok.bende ılk bebegımı dusuk yapmıstım tabuı senın yasadıgının yanında benım kının tarıfı yok ama cok uzulmustum.bak sımdı yıne hamıleyım allah mutlaka sana da tekrar verecektır.bıraz ara verırsınız kendını toparlayana kadar sonra tekrar ınsallah olur.rabbımın yanında olsun sabır versın sana herzmana konusalım kendını kotu hıssettıgınde kk ya gır konusalım dertleselım

ahh swetbaby canım yaaa dayanamadım, okudukça ağladım, ne güç şeyler yaşamışsın, Rabbim yardımcın olsun, cennette bir meleğin var seni bekleyen, sana duacı, bebeğinin acısını bir başka bebek unutturacak, ümit et, dua et, kendini kötü düşüncelere bırakma kardeşim, seninle aynı ocak anneleri topiğindeydik, ben aranızdan erken ayrılmıştım 9 haftalıkken kaybettim, Rabbim 3. yaşatmasın bana, herşeyin hayırlısını isteyelim, geçmiş olsun canım.

allah sabırlar versin canım çok üzüldüm inan allah kimseye vermesin çok zor bidaha bu olayı yaşatmasın inşallah tekrar geçmiş olsun:teselli:

Sweetbaby, inan bana yazdıklarını ağlayarak okudum ne kadar üzüldüm anlatamam ama Allah'ın sevdiği kuluymuşsun buna inan seni bekleyen bir melek var cennetin kapısında o senin kurtarıcın, benimde 3 aylık bir kızım var ve hep dua ettim "Rabbim kimseyi evladıyla sınama ve eğer yavruma bişey olucaksa karnımda olsun onu kucağıma aldıktan sonra karnı bile ağrımasın" diye inan bana doğduktan sonra başına böyle birşey gelseydi yaşadıklarından çok daha fazla acı çekerdin keşke yüzünü hiç görmeseymişsin dicem ama olan olmuş, umudunu asla yitirme çok klasik ama zaman herşeyin ilacı bir sonraki hamileliğinde herşey çok daha farklı olacak senin için çok yeni olduğu için zor geliyor babanın acısı ilk günkü gibimi hayır bu da öyle evlat acısı farklı ama zamanla alışıcaksın senin güçlü olman lazım ki vücudun toparlansın ve bir sonraki gebeliğin daha sağlıklı olsun, herşey gönlünce olsun Allah'a emanet ol... :Saruboceq:

tam 40 hafta dolu dolu 40 hafta 4 temmuzda onu kucağıma alıcaktım herşey hazırdı büyük bir heycanla herkes onu bekliyordu hep merak ediyordum acaba ilk bakışmamız nasıl olucak diye ama olmadı işte yüzünü bile görmedim göstermediler onu bana cenazesini bile alamadık ölü doğmuştu hemde tam gününde ben ameliyattan çıktıktan sonra herkes bebeğğini emzirrken benim göğüslerimi sarıyorlardı şuan bile ellerim titriyor adeta şoktayım hala ama biliyormusunuzki canı verende alan da allahtır bizim için en hayırlısı buydu napalım kısmet değilmiş artık geleceğe bakmamızda yarar var tm bebeğini kaybedenler allah sabır versin allah daha büyük bir acı yaşatmasın siz sağlıklısınız hayatınız boyunca bebek yapabilirsiniz ama düşünün hiç hamile kalamayanları sürekli düşük yapanları şükür edin bunada şükür diyin başka çare yok giden gitti hayat devam ediyor allahım sen annelik duygusunu herkese yaşat yarrabim sen büyüksün BAŞIMIZ SAĞOLSUN hepimizin...

çok geçmiş olsun swetbay yaşadıkların çok zor biliyorum ama önüne bakmalısın eşin ve senin sağlığın da çok önemli unutma geleceğin anne ve bbabasısınz bizde ilk bebeğimizi kaybettik 8 haftaıkken kalbi durmuştu çok şükür allahım bekletmedi kucağmızı boş koymadı darısı işallah size.

mavi geçmiş olsun allah sabır versin benim kızımda 1 temmuz doğumlu şimdi 5 aylık allahım sanada nasip etsin en kısa zamanda.

angel çok sevindim oğluşun oluyormuş allah tamamına erdirsin tansiyona dikkat et inşaşah sorun çıkamaz sana.

zehracım az kalmış hadi hayırlısı.

saol sıbelcıgım yakısıklı bı oglusum olursa kızına talıp olurum ama maşallah ne cabuk buyudu zaman ne kadar hızlı gecıo,tecrubelerıne dayanarak sana bı soru sorayım karnındaykenmı ıyıydı doğduktan sonramı gecelerı cok uykusuz kalıomusun benuykuyu cok sevıyorum dakaydirigubbakcemile3

minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...
Çok geçmiş olsun.Benimde bugün bir hafta oldu bebeğim gideli 8 haftalıktı kalp atışlarını alamadıkları içn aldılar

angel çok sevindim oğluşun oluyormuş allah tamamına erdirsin tansiyona dikkat et inşaşah sorun çıkamaz sana.

zehracım az kalmış hadi hayırlısı.

Sibelcim nasılsın canım maşallah kızımız büyümüş. Benim yerime sıkıştır öp annesi..opuyorumnanaktan
Evet canım az kaldı Allahın izniyle çarşamba günü izine ayrılıyorum. Zamanında ve sağlıkla gelir inşallah oğlumuz..

Bebeklerini kaybeden herkese sabır diliyorum. Bizlerde ilk bebeklerimizde üzüntü yaşadık Allahım tekrar nasip etti. Sizlerede en kısa sürede tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin..:Saruboceq:

angel canım ben hamileyken önceden doğum yapan tanıdıklar hep aynı şeyisöylerdi bugünlerin keyfini sür çok arayacaksın diye bende of neçok söylüyorlar diye ama şuan çok hak veriyorum.uyku tek değil çalışan bir anne her zorluğu çekiyor kızı anneme bırakıyorum sabahları hurra birsürü eşyası biberonu oluyor hadi akşama geri gel biberonları steril et.kızı besleyutmaya çalış derken gece 12 sonra aralarda kalkması var.sabah 7 oluveriyor.allah enneciğime sağlık versin eşimee tabi enbüyük destekcim.yemekleri orda hallediyruz yoksa her akşam çok zor olur.amma yakındım değilmi.bu arada eşinle sarılıp uyumayı unut bebiş hep arada.ama bunlaraa değeeeeeeeer bir gülümsemesi dünyalara değer.allahım istyen herkese nasip etsin.
biz 5.5 aylık olduk evet zaman hızla akıyor.

zehra cım tatlı anniş kendine iyi bak şağlıkla zamanında gelir işallah oğluşun.resmini bekliyoruz burayı takip edicem merakla bekliyorum.

selam arkadaşlar,
tatlı yaramazım sayesinde daha az giriyorum,çoğu kez yazamadan çıkıyorum ama hep aklımdasınız.iyi haberlerinizi almak beni mutlu ediyor.biz iyiyiz,geçen hafta 4. ayımız bitti.görüşmek üzere...

canım,başın sağolsun,Allah sabır versin.bu dönemde kurulan cümlelerin,kullanılan kelimelerin çok da bir anlamı olmuyor.bu acıyı yaşamış kişileriz,seni çok iyi anlıyoruz (her ne kadar bizim bebeklerimiz daha küçük olsa da) bence ihtiyacın olan tek şey zaman.bizim de yaralarımız var,yavrularımızın acısı içimizde ama zamanla acılar hafifliyor.inşallah senin de en kısa zamanda acıların hafifler ve Allah sağlıklı bir şekilde anneliği nasip eder.

ay canım ya Allah kolaylık versın ama dedıgın gıbı bır gulusuyle ınsan tum yorgunlugunu unutuverır

zehra cım tatlı anniş kendine iyi bak şağlıkla zamanında gelir işallah oğluşun.resmini bekliyoruz burayı takip edicem merakla bekliyorum.

Canım benim çok teşekkür ederim arkadaşım..opuyorumnanaktan
İnşallah zamanında gelir oğlum bende resmini paylaşırım sizinle..
Şimdilik herşey yolunda çok şükür...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…