- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.981
canım sen nezaman kaybettin bebğini. şimdi yine hamilesin galiba ve az kalmış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kaç haftalıktı kaybettiğide. ekrar hamile kalman ne kaadar vakit aldı. ben d eumutlanmalımıyım sence
cok saol zehracıgım sende baya yol katetmısın az kalmıs,heyecen yapmıyorum canım da bayramda etı bıraz fazla kacırdım ozaman bı cıktı sonra duzene gırmedı,kıb canım opuyorumnanaktan
Çok geçmiş olsun.Benimde bugün bir hafta oldu bebeğim gideli 8 haftalıktı kalp atışlarını alamadıkları içn aldılarminik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...
angel çok sevindim oğluşun oluyormuş allah tamamına erdirsin tansiyona dikkat et inşaşah sorun çıkamaz sana.
zehracım az kalmış hadi hayırlısı.
içim okadar acıyoki duygularımı sizinle paylaşmak istedim............................................................... YOLUNA DEVAM EDİP YİNE MELEKLERİNE KAVUŞANLAR VAR MI. BU DURUMU NASIL ATLATTINIZ. YARDIMA İHTİYCIM VAR. HEM DE HİÇ OLMADIĞI KADAR.
angel canım ben hamileyken önceden doğum yapan tanıdıklar hep aynı şeyisöylerdi bugünlerin keyfini sür çok arayacaksın diye bende of neçok söylüyorlar diye ama şuan çok hak veriyorum.uyku tek değil çalışan bir anne her zorluğu çekiyor kızı anneme bırakıyorum sabahları hurra birsürü eşyası biberonu oluyor hadi akşama geri gel biberonları steril et.kızı besleyutmaya çalış derken gece 12 sonra aralarda kalkması var.sabah 7 oluveriyor.allah enneciğime sağlık versin eşimee tabi enbüyük destekcim.yemekleri orda hallediyruz yoksa her akşam çok zor olur.amma yakındım değilmi.bu arada eşinle sarılıp uyumayı unut bebiş hep arada.ama bunlaraa değeeeeeeeer bir gülümsemesi dünyalara değer.allahım istyen herkese nasip etsin.
biz 5.5 aylık olduk evet zaman hızla akıyor.
zehra cım tatlı anniş kendine iyi bak şağlıkla zamanında gelir işallah oğluşun.resmini bekliyoruz burayı takip edicem merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?